Kullanıcı mesaj:IR-TheFirstSoldier

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba IR-TheFirstSoldier, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Cesur olun!

Vikipedi sayfalarında Değiştir veya Kaynağı değiştir sekmelerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Beş temel taşımızı gözeten, Vikipedi kurallarına uygun katkılarınızı bekliyoruz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koyarak kendinizi tanıtabilirsiniz.
  • Telif hakkı gereği bizzat yazmadığınız/oluşturmadığınız hiçbir içeriği eklememelisiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kardeş projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin...

--Zafer (mesaj - e-posta) 09.01, 30 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Hoş bulduk ! Teşekkürler.  :) IR-TheFirstSoldier (mesaj) 11.39, 30 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]

Şablon:ADT-WT/style.css sayfası içerik yok.

Nezaket ihlali uyarısı!
Türk Deniz Kuvvetlerinin aktif envanteri maddesinde nezaket ihlali yaratacak değişiklik özetinde bulunduğunuzu fark ettim. Lütfen diğer kullanıcılara değil, içerik üzerine yorum yapın. Eğer devam ederseniz, değişiklik yapmanız engellenecektir. VP:İÜYYKÜD politikasına göre hareket ediniz.

Ek olarak belirtmek isterim ki, Türk Deniz Kuvvetlerinin aktif envanteri maddesine eklediğiniz değişikliklerin önemli bir kısmı hatalıdır, yapıcı değildir ve bu durumda geri alma işlemi uygulamam doğdurur. Türk Hava Kuvvetleri envanteri maddesinde yaptığım gibi bir takım yapıcı değişikliği "varsa tabii" tekrar eklemem gerekmiyor. Böyle bir sorumluluğum da yok. Ata Barış (mesaj) 09.34, 17 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

İçerik üzerine yorum yapıyporum aynı şey ,kullanıcıya konuşuyorum gene aynı şey. :)
Ayrıca hatalı ,yapıcı olarak belirten sizsiniz yani , bunu kanıtlamak için bir dayanağız var mı ? Savunma siteleri savunma sanayi başkanlığı ,yetkili kişiler ,üretici şirketin kendi yaptığı açıklamalardan haber olarak alır . Buna hatalı demek için böyle bir şey ya olmamısı gerekiyor yada bunu makaleyi yazan kişinin görüşü olarak yazılmış olması gerekiyor. Son P72 uçaı teslim edilmiştir , siha envanteri yetkili kişiden zaten kaynak açıklanmıştır.
Ayrıca hava kuvvetleri envanterinde yaptım düzeltmeler keşif ve karakol uçakları için zaten sizin dayandığınız kaynakta belirtiliyor . IR-TheFirstSoldier (mesaj) 15.49, 17 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]