Kullanıcı mesaj:Huunta/1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Huunta![kaynağı değiştir]

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Vikipedist 22:39, 4 Ocak 2009 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --kibelemesaj 10:42, 5 Ocak 2009 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 01:55, 15 Şubat 2009 (UTC)

Kategori ve İnterviki[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'ye katkı yaptığınız için teşekkürler. Eklediğiniz maddelere kategori ve interviki bağlantısı da ekler misiniz? Böylece daha düzenli bir ansiklopedimiz olur. Örnek olması için şu maddede değiştir sekmesine tıklayıp nasıl eklendiğine bakabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen sorun. İyi günler. --Guzelonlu 11:32, 2 Mart 2009 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yaşamakta olan kişilerin telif hakkı saklı resimleri, adil kullanım politikamıza uymadığından vikide kullanılamıyor. Zira bu kişilerin özgür lisanslı resimlerinin çekilebilmesi mümkündür. Lütfen politikalarımıza uymayan resimler yüklemekten kaçınınız. Teşekkürler. --Yabancımsj 16:32, 10 Mart 2009 (UTC)

  • Sorunuzun yanıtı verildi.  Levent İleti Katkılar   11:09, 20 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba; eski sürümler silindi; katkılar sayfasındaki bilgilerle neyi kastettiğinizi daha açık ve net yazar mısınız? Bu konuyu doğrudan bana yazabilirsiniz.  Levent İleti Katkılar   11:19, 20 Mart 2009 (UTC)
  • Dediğim gibi bu yazdığınız son konunun Medya Telif soruları sayfasıyla ilgisi yok; benim mesaj sayfamın en alt kısmına yazabilirsiniz. Sorunuzun yanıtına gelince; Bu katkılar listeleri silinememekte, değiştirilememektedir.  Levent İleti Katkılar   11:25, 20 Mart 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

yabancım 13:37, 1 Ekim 2009 (UTC)


Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Manco Capac 06:13, 5 Ekim 2009 (UTC)

Yaptığınız katkılar geriye dönük olarak incelendiğinde bir çok vandallaık olarak kabul edilen katkıda bulunduğunuz anlaşılmıştır. Lütfen bu tip katkılar yapmayınız. bundan sonraki bu tip bir katkınız engellenmenize neden olacaktır. Saygılarımla, --Manco Capac 06:20, 5 Ekim 2009 (UTC)

  • Mrb. Neden yerleşim yeri maddelerini okunuşlarıyla yazıyorsunuz? Türkçe karşılığı olmayanların yabancı dilde yazılması daha uygundur. Sweden'ın Türkçe karşılığı olan İsveç uygunken, Vancouver'ın Türkçe karşılığı yoktur. Gidip de Vankovır yazmak anlamsızdır, tekrarlamayınız lütfen. Kolay gelsin...--Rapsar 10:05, 25 Kasım 2010 (UTC)

Yüklediğiniz dosya[kaynağı değiştir]

yabancım 11:49, 26 Aralık 2010 (UTC)
  • Dosya:TUSAŞ kurumsal logosu.png|Dosyada yaptığım değişiklikleri şuradan görebilirsiniz. Yalnız lütfen aynı resmi iki defa yüklemeyiniz. Bu durumda kopyalardan biri silinecektir. Ayrıca kaynak ya da lisans bilgisi veya adil kullanım gerekçesi eksik resimler telif ihlali oluşturur ve silme sürecine sokulur. Tekrar resim yüklemeden önce lütfen Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Adil kullanım politikası sayfalarını okuyunuz. Sormak istediğiniz bir şey olursa lütfen çekinmeyin. Bir de, lütfen mesajlarınızı düğmesine basarak imzalayınız. --yabancım 18:54, 27 Aralık 2010 (UTC)
Merube 89msj 22:15, 26 Haziran 2011 (UTC)
Merube 89msj 01:29, 5 Temmuz 2011 (UTC)

Yardımcı olabilirsiniz.[kaynağı değiştir]

Eklediğim görsel için uygun lisans bulamadım. Zaten Türkçe Vikipedi'de en.wikipedia.org'taki gibi çok çeşitli lisanslar yok. Bu konuda bir düzenleme yapılabilir mi? Ya da -benim bilmediğim- ayrıca lisans nasıl oluşturulur?--Huuntaİleti 14:09, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Selamlar. Hangi görsel olduğunu söyleyebilirseniz daha sağlıklı bir cevap verebilirim. Bu arada mesaj sayfanızın sonuna imzanızı atabilirseniz size geri dönmemiz kolaylaşır. Mesaj sayfanızın en üstünde ve burada nasıl yapacağı anlatılıyor. Sevgiler.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 01:56, 25 Ağustos 2011 (UTC)

ahanda:) bu görsel--Huuntaİleti 02:37, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Hmm. Bu resim Vikipediye yüklemek için uygun değil. Resmin tüm hakları resmi çeken kişiye ait olduğundan burada kullanamıyoruz. Telif haklarını ihlal etmiş oluyoruz yoksa. Ne gibi resimleri yükleyebiliriz peki? Kendi çektiğiniz resimlerin tamamını yükleyebilirsiniz. Resmi çekenden izin alıp, yükleyebilirsiniz (şunun gibi). Resmi çeken kişi resim üzerinde hak iddia etmez ve kamu malı olarak yayınlarsa bunu yükleyebilirsiniz. Resmi çeken kişinin ölümünün üzerinden 70 yıl geçince otomatik olarak kamu malı sayılır mesela (örnekse geçtiğimiz aylarda İstiklal Marşı da kamu malı oldu). Bu gibi resimler sorunsuzca yüklenir ve istenen her yerde kullanılır. Öte yandan adil kullanım resimlerimiz vardır bir de. Üniversite, spor kulübü, şirket gibi kurumların logolarını ise uygun adil kullanım lisanslarıyla yükleriz ve "sadece" kendi maddelerinde kullanırız. Elimden geldiğince özet geçmeye çalıştım, umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler...--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:27, 25 Ağustos 2011 (UTC)

BU görsel de benzer durumda değil mi, neden o silinmiyor. Yükleyen sizce SSM'den izin almış mıdır? Nereden belli? Ayrıca onu tr.viki'de göstermedi yoksa yenisini yüklemezdim.--Huuntaİleti 07:41, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Silinmesi lazım bildiğim kadarıyla. Geçmişine baktığımda 28 Temmuz'da yüklemiş. Gözden kaçmıştır muhtemelen.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:43, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Benzer durumda olan bir dosya da bu belki. Çünkü bunun daha yüksek çözünürlükte olanı çok daha önce buradaydı? Rus sitesinden çakmışlar yapmacık lisansla. Silinmeli belki? Neyse lisans türleri bence yetersiz en.wiki-'ye göre. İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 07:53, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Orada bir lisans eklemişler ona. Ancak dediğiniz gibi sahte olabilir. Bunu da birisine mesaj atarak belirteyim.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 07:55, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Gerekçesiz dosya[kaynağı değiştir]

Mutlutopuz 14:46, 1 Şubat 2012 (UTC)
Mutlutopuz 15:37, 1 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba Huunta. Sizi beyaz listeye aldım, artık değişiklikleriniz onay beklemeyecek.--Khutuckmsj 18:43, 4 Kasım 2012 (UTC)

Güç santrali bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablon oluşturmak için biraz kod bilgisi de gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Bilgi sahibi olanlardan Superyetkin ve Khutuck şu anda aklıma gelenler. Onlarla iletişime geçerseniz yardımcı olacaklardır. Teşekkürler. --yabancım 11:06, 10 Aralık 2012 (UTC)

"Türk dilleri" maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba "Bödöŋtıl". Türk dilleri maddesinin düzenlenip seçkin madde olması için yardım edebilir misiniz? --Huuntaİleti 15:42, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba. Maddenin seçkin olması birçok açıdan iyi olur ama şu anki yoğunluğumda madde yazımına katkı sağlamam zor görünüyor. Kapsamlı ve çetin bir maddedir Türk dilleri. Eğer maddeyi geliştirecekseniz, kullanacağınız kaynakların tespitinde, yazma planı üzerinde iyice durmanızı tavsiye ederim. Zaman ve emek kaybı oluşmasın. Yazamasam da fikir olarak yardım etmeye çalışırım. taglıgalpileti 20:00, 26 Ağustos 2013 (UTC)
Bir-iki aylık üst düzey yoğunluğum sebebiyle mesajlarıma bakamamıştım, cevabım da bundan sebep gecikti. Türk dili tarihini yazarken Türk dilleri maddesine çok olmasa da, maddeyle alakalı Türk yazı dillerine dair maddelerde ben genel düzeltme ve kısmi eklemeler yapmıştım. Ancak, adamakıllı oturup maddeye dair bir yazım politikası belirlemek şart. Ancak, halen yoğunluğum bitmiş sayılmaz. Bu dönemimde Vikipedi'de Türk diline dair maddelerin açılması, geliştirilmesi konularına eğiliyor. Bu da o kapsamda. Size de kolaylıklar dilerim. Tekrar haberleşiriz. taglıgalpileti 12:18, 4 Ekim 2013 (UTC)

Denetim gerektiren başlıklar[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar. Bir sorum olacaktı. Vikipedi'de çok önemli görünmeyen bazı maddelerin kontrolü neye göre ayrılmaktadır? (örneğin bunun gibi bir madde). Bazı maddeler daha önemli iken (göreceli olabilir tabi) bir sürüm kontrolü gerektirmemektedirler. Yani kısaca değişikliklerin anında görünüp görünmemesini belirleyen kriter nedir? Bir de bu madde neden ilk sürümünde gelmektedir? (yani Vikipedi'ye giriş yapılmadan ve tarayıcı önbelleği temizlenmiş şekilde). Teşekkürler. İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 12:10, 25 Eylül 2013 (UTC)

Merhaba. Sorularını tam olarak anlayamadım açıkçası.--RapsarEfendim? 13:00, 25 Eylül 2013 (UTC)
Mesela bu maddede yaptığım değişiklik niçin incelenmemiş sayfa olarak (tabi rengi farklı olarak belirtilmekte ve sayfanın sağ üstünde Kontrol edilmemiş butonu bulunmakta bana görünen şekliyle) görünür katkılarım kısmında da mesela bu gibi bir madde incelenmiş olarak görünür. Ayrım neye göre onu merak ettim. Teşekkürler.--Huuntaİleti 14:12, 25 Eylül 2013 (UTC)
Anladım şimdi :) Sen beyaz listede olduğun için yaptığın değişiklikler beklemiyor, otomatik olarak onaylanıyor. Bunun bir üst sürümü ise devriyelik. Devriyeler, başkalarının değişikliklerini onaylama ve reddetme yetkisine sahip. Diğer yandan gösterdiğin örnekteki gibi bazı maddeler, hiçbir devriye tarafından kontrol edilip, onaylanmamış. Bu demek oluyor ki bu maddede beyaz liste veya devriye yetkisine sahip olmayan biri dahi değişiklik yapsa, o değişiklik beklemeye alınmayacak ve direkt gözükecek. Şimdi onayladım ben onu, artık bu madde de diğer kontrol edilmiş maddeler gibi oldu :)--RapsarEfendim? 14:19, 25 Eylül 2013 (UTC)
Peki. Bir soru daha: Neden İngilizce Vikipedi'de bazı maddelerde olmayan değişiklik denetimi aynı maddelerin Türkçe sürümlerinde bulunmakta? Bu yeterli sayıda denetmenin olmadığı durumda veya yeterince denetime zaman ayrılamadığı durumlarda Vikipedi gelişimini yavaşlatmaz mı? Ve bir de oluşturduğum ve birkaç defa güncellediğim bu madde neden (Vikipedi'ye giriş yapılmadan ve tarayıcı önbelleği temizlenmiş şekilde anonim olarak sayfa görüntülendiğinde) ilk sürümünde (şu revizyon gibi) gelmektedir?--Huuntaİleti 14:41, 25 Eylül 2013 (UTC)
İngilizce Vikipedi'de aktif ve kaliteli kullanıcı sayısı çok fazla, evrensel bir dile sahip olduğu için. Ugandalısı da giriyor, Yeni Zelandalısı da, Japonu da, Andorralısı da. Her millet zaten kendi ülkeleriyle alakalı maddeleri geliştirse, güncellese ve vandalizmleri geri alsa sıkıntı yok. Buna ek olarak hizmetli sayıları da fazla, bir vandala anında müdahale ediliyor. Bir de bot yapmışlar, bariz vandalizm gördüğü an devreye giriyor ve bu değişikliği geri alıyor. Bizde öyle değil. Son bir haftaki katkıları göz önüne alınca 20'yi zor bulur aktif kullanıcı sayımız. Aktif hizmetli sayımız ise şu an 5-6 civarı. Vandallar ise cirit atıyor ne yazık ki. Sihirli bir değnekle bunları aşamayacağımızdan, şu an için tek çözüm sürüm kontrolü gibi gözüküyor. Sizin katkılarınızı ben sorunsuz olarak gözlemledim. Bu vandallarla başa çıkmak isterseniz, Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından devriye olmak için başvuru yapabilirsiniz. Bu sayede vandalizmle mücadelede bir kişi daha kazanırız :) İkinci sorununuz ise sistemle alakalı bir şey. Bende düzgün gözüküyor mesela, bir müddet sonra sıkıntı kendiliğinden kalkacaktır.--RapsarEfendim? 15:03, 25 Eylül 2013 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:03, 1 Ekim 2013 (UTC)

Selamlar. Dosyalar kullanılıyor gördüğüm kadarıyla. Tam olarak neden silinmelerini istiyorsunuz ? --Eldarion 09:44, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Kullanımda olan dosyalar silinemiyor. Kolay gelsin. --Eldarion 09:52, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Daha önce söylediğim gibi, kullanılan dosyalar silinmiyor. İyi çalışmalar. --Eldarion 09:59, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Neden değişiklikleri geri aldınız? Daha işim vardı. Silinmelerini istiyordum. Bekleyebilir misiniz? --Huuntaİleti 10:08, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba, silinmeleri için geçerli bir sebep göstermeniz gerekir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:10, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Peki geçerli sebep şu: İnternetten aldığım dosyaların tarafımdan yüklenmiş olmasını istemiyorum. Bu ve benzeri dosyaların telif hakları bana ait değil ve ayrıca yüklemiş olmakta istemiyorum. Lütfen değişiklikleri geri almayın olur mu? İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 10:15, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Telif hakları size ait değil. Zaten Adil kullanım dosyaları. Siz kaldırsanız bile geri yüklenmeleri olasıdır. Eklediğiniz bilgileri geri kaldırabilirsiniz ancak yayınlandığı lisans sebebiyle -istisnalar hariç- geri getirilebilirler.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 10:17, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Kullanılan dosyaları maddelerden çıkarmaktasınız. Tekrarı halinde, vandalizm sebebiyle engellenebilirsiniz. --Eldarion 11:15, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Tam olarak anlatamıyorum herhalde. Dosyaları silmek istemeniz bir silme sebebi değildir. Vikipedi'ye katkı yapmak istemiyor olmanız da bir sebep değildir. Yüklediğiniz dosyalar Vikipedi'de kalacaktır. --Eldarion 11:35, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar. Şu maddedeki vandalizmi nasıl kotrol edilmiş olarak işaretlemiş olabilirsiniz???--Śαвяí¢αи76ileti 06:59, 11 Haziran 2014 (UTC)

Şu an kontrol etmeyi kaldırıp vandalizmi geri aldığım için, maddeyi geçmişte kontrol ettiğiniz artık gözükmüyor ama lütfen dikkatli olup vandalizmleri kontrol edilmiş olarak işaretlemeyin lütfen. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 07:01, 11 Haziran 2014 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

QGIS maddesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkürler :) Fsandlinux (mesaj) 18:03, 24 Eylül 2014 (UTC)|}

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Huunta
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:04, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Şablon yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu şablon konusunda yardımınızı bekliyorum. Şablon haline getirebilir misiniz? Teşekkürler. --Huuntaİleti 14:52, 21 Ekim 2015 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 16:17, 21 Ekim 2015 (UTC)
Teşekkür ederim.--Huuntaİleti 10:01, 23 Ekim 2015 (UTC)

İyi günler. Sizden ricam buradaki ilgili şikayetim hakkında yorumda bulunmanız olacak. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sökür (mesaj) 10:55, 15 Aralık 2015 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba Huunta!
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 12:59, 29 Mart 2016 (UTC)

Merhaba Huunta. Eklediğiniz maddelerde robot çeviri olduğu görülüyor. Türkçe imla ve anlatım bozukluğu çok fazla. Bu maddelerin silinmesini önlemek için kısaltarak düzenlemeye çalışacağım. Sizden ricam lütfen robot/bozuk çeviri artık yapmamanız. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 20:31, 22 Mayıs 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye kattığınız maddeler için... Maurice Flesier message 22:27, 24 Mayıs 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa Bahar 2016 Yarışması[kaynağı değiştir]

Wikimedia Orta ve Doğu Avrupa Bahar 2016 Yarışması’nda 1. oldunuz!
Tebrikler Huunta!
Orta ve Doğu Avrupa Bahar 2016 Yarışması’nda yaptığınız katkılarla birinci geldiniz. Emekleriniz için teşekkürler. Adresinize bir hediye göndermek için buradan isminizi ve açık adresinizi bildirmenizi rica ediyorum. --Başak (mesaj) 10:44, 10 Haziran 2016 (UTC)

CEE Bahar 2016 Birincilik Ödülünüz ![kaynağı değiştir]

CEE Yıldızı
Orta ve Doğu Avrupa Bahar 2016 yarışması kapsamında
bölge ülkeleri hakkında maddelerin açılması ve geliştirilmesine
değerli katkılarınız için--Başak (mesaj) 12:56, 12 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba. Oluşturduğum maddeleri tekrardan gözden geçiriyorum. Son hali değildi bu maddenin yani daha bitmedi madde. Sizden ricam kullanıcı haklarımı tekrar devriyeliğe yükseltmenizdir. İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 18:42, 21 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba sayın Huunta, devriyelik yetkilerinizi tekrardan geri verdim. Bu tip kademeli sayfa oluşturmalarda önce bir çalışma sayfasında işinizi bitirip daha sonradan sayfayı oluşturabilirseniz çok daha verimli olacaktır. Saygılarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 05:46, 22 Temmuz 2016 (UTC)

Ağustos 2016[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Bir maddeden (Sinop Nükleer Enerji Santrali  adlı) değişiklik özeti olmaksızın içerik sildiğini gördüm. Değişiklik özeti yazmak gelecekte kullanıcıların değişikliği anlamasına yardımcı olacaktır. Eğer yanlışlıkla yaptıysan sorun değil, hatayı geri aldım. Deneme yapmak istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --evolutionoftheuniverse mesaj 17:11, 9 Ağustos 2016 (UTC)

CEE Bahar 2016 Anketi[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Gelecek CEE Bahar yarışmasını daha iyi düzenlemek için gerekli istatistiksel veri sağlamak üzere sizden çok kısa bir anket doldurmanızı rica ediyoruz. Bu anket yarışmanın uluslararası organizatörleri tarafından hazırlandı. Maalesef sayfayı çevirme imkanımız olmadı ama şu adreste soruların Türkçeleri mevcut. Anketi yanıtlamak ister ama dil konusunda sorun yaşarsanız Basak veya Rapsar'a mesaj gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler. --Başak (mesaj) 20:34, 29 Ağustos 2016 (UTC)


VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 23:09, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

Sovyetler Yıldızı[kaynağı değiştir]

Sovyetler Yıldızı
VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet uzay programı maddesindeki üstün çabalarınız için Sovyetler Yıldızı ödülünü hak ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar. --Ahmet Turhan (mesaj) 14:05, 8 Ocak 2017 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)


Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı[kaynağı değiştir]

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:50, 1 Nisan 2017 (UTC)

Azerbaycan konulu işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Azerbaycan'da komünizm şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" projesine son 2 gün. An itibariyle 47 olan madde hedefine dair 18 madde (%38.3) açıldı, proje bitim tarihi olan 15 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Ayrıca gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:35, 13 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Nisan 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak eklemektir. Burada örnek bir liste yer almaktadır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Nisan 2017 (UTC)

Kaynak ekleme işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "kaynak eksik olan maddeler kategorisinde yer alan Sovyet konulu maddelere kaynak ekleme" projesine son 5 gün. Burada örnek bir liste mevcut. An itibariyle 250 madde olan hedefe dair 57 maddeye (%22.8) kaynak eklendi, proje bitim tarihi olan 30 Nisan 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:54, 26 Nisan 2017 (UTC)

Sovyet kaynak listesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında Sovyet kaynak listesi oluşturuldu. Vikipedistlerin yararlanılacağı kaynakların listesini barındıran bu listeye siz de herhangi bir kaynak önerebilir ve ilgili altbaşlığa ekleyerek içeriği zenginleştirebilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:35, 27 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu SSCB bayrakları şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet bayrakları işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "SSCB bayrakları şablonundaki yer alan eksik maddeleri gelişmiş seviyede (en az 5.000 bayt) oluşma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 16 Mayıs 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:33, 12 Mayıs 2017 (UTC)

Futbol konulu VikiProje Sovyetler Birliği ikinci Mayıs 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:40, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet projesi oylamaları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği'nde gelecek dönemlerde planlanan tüm katkılar konusunda anket ve oylamalar sayfasında önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve ayın görseli başta olmak üzere aklınızdaki herhangi bir konu hakkındaki görüşlerinizi oylama sayfasında paylaşın, dilediğiniz öneriye oy verin. Sayfada an itibariyle 14 aday görsel ve 14 aday proje bulunmakta. Bunun dışında aklınıza gelen yeni fikirlerinizi de ekleyebilirsiniz.

Proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte. İyi Vikiler, bol katkılar.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:16, 23 Mayıs 2017 (UTC)

Sovyet futbolu işbirliği projesinin bitmesine son 4 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde futbol şablonundaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturma" projesine son 4 gün. 33 madde olan proje hedefine dair henüz 2 madde (6.06%) tamamlandı. Proje bitim tarihi olan 31 Mayıs 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 22:39, 27 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği birinci Haziran 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ilk proje konusu {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmektir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:34, 1 Haziran 2017 (UTC)

Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 2 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "{{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonunu Sovyetler Birliği alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirme" projesine son 2 gün. Bu kapsamda {{VikiProje |Proje = Sovyetler Birliği |Sınıf = |Önem = }} şablon kodu proje kapsamında ilgili maddelerin tartışma sayfalarına eklenecektir. Proje bitim tarihi olan 15 Haziran 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:19, 14 Haziran 2017 (UTC)

Kazakistan'ın başkenti silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kazakistan'ın başkenti) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kazakistan'ın başkenti sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Jelican9 (mesaj) 09.34, 25 Mart 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 18.54, 20 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 15.10, 4 Ekim 2019 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür :)[kaynağı değiştir]

Yıldız için çok teşekkür ederim :) Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İyi çalışmalar dilerim. Grüne Augen1980 (mesaj) 08.02, 28 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Rica ederim. İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 16.19, 4 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

-Neredeyse- herkese yıldız vererek kullanıcılara moral verdiğiniz için teşekkürler!

--ToprakM 19.09, 4 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Rica ederim @ToprakM. Tekrar görüşmek üzere, iyi çalışmalar, iyi vikiler.--Huuntaİleti 19.17, 4 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız güzel katkılar için... GüneşÖzgün 19.17, 15 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]
Nezaketiniz için teşekkür ederim @Kamiltolon. İyi çalışmalar.--Huuntaİleti 19.29, 15 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Yıldız için çok teşekkür ederim. İyi vikiler. :) --oltnilhn (mesaj) 17.37, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Rica ederim @Oltnilhn, iyi çalışmalar, iyi vikiler.--Huuntaİleti 19.23, 17 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Bilmukabele, sizin de katkılarınız için teşekkürler.----anerka'ya söyleyin 18.36, 23 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Huunta/1: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Hiragana ve Kanji şablonları[kaynağı değiştir]

Merhaba Huunta,

Şablon:Hiragana gerek ve Şablon:Kanji gerek şurada silinmeye aday gösterildi. Konuyla ilgili bilgi vermek istedim.

Vito Genovese 07.12, 29 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Birleştirme işlemi şurada alınan karar uyarınca gerçekleştirilmiştir. Bilginize, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17.32, 11 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Ozai'nin Melekleri konusu tek başına kayda değer bulunmadığından Avatar kurgusal evreni maddesine bir alt başlık olarak eklendi. Kayda değerliği kanıtlanamayan içeriği yitirmeme adına bu tür birleştirme işlemleri uygulanabiliyor. --Superyetkinileti 17.50, 11 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]
Daha önce söylediğim gibi, ilgili SAS tartışmasında alınan karar uygulandı. Kişisel düşüncem de birleştirme için doğru maddenin seçildiği yönünde. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19.24, 11 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.31, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]


İletileriniz hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, toplu mesaj gönderici olmayı bir hizmetliden talep ederek çok daha rahat bir şekilde toplu mesajlarınızı gönderebilirsiniz. Kadıköylü Mesaj 19.02, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Olabilir. Düşünmüştüm. İlerleyen zamanda ihtiyacım olacak gibi. Hatırlattığınız için teşekkürler sayın @Kadıköylü.--Huunta ▪ ileti 19.07, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]
Rica ederim sayın Huunta. İyi çalışmalar. Kadıköylü Mesaj 19.08, 16 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]


Vikiproje Özgür Yazılım'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Merhaba Huunta,

Vikipedi'deki Özgür yazılım ile ilgili maddeleri oluşturmayı ve geliştirmeyi amaçlayan Özgür Yazılım Vikiprojesi'ne davetlisiniz.

Vikiprojeye katılmak için katılımcılar listesine kullanıcı adınızı ekleyebilir, Özgür Kafe'de proje hakkındaki görüşlerinizi belirtebilir ve her ay düzenlenen İş birliği projelerine katılarak pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Turk ansiklopedici ☎️ 09.00, 1 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]


Merhaba Huunta. Vatanım Sensin bölümleri listesinde yaptığın bir telif ihlali nedeniyle seni bilgilendirmek istiyorum. Yok Vikipedi'ye sadece CC-BY-SA 4.0 lisansli içerik kopyalanabilir gibi jenerik bir mesajın gerek olmadığını düşünüyorum, çünkü olay 4-6 yıl önce gerçekleşmiş. 29 Aralık 2016'da yaptığın değişiklikte şunu kaynak olarak göstererek dizi'nın hikayesini eklemişsin. Kaynak şu an erişilebilir değil, fakat arşive baktığımızda bu içeriğin 7 Kasım 2016'da, değişiklikten yaklaşık 2 ay önce, var olduğunu görüyoruz. Kısacası bir kopyala-yapıştır söz konusu.

Devam ettiğimizde Şubat 2017'den Haziran 2018'e kadar bölümlere eklediğin özetleri Beyazperde'de bulunan çeşitli içeriklerden kopyaladığını görmek mümkün.

Senden ricam, eğer böyle bir şey yaptığın başka maddeler de varsa, bunları kendin temizlemen, ya da en azından burada cevap olarak yazıp bana belirtmen. Teşekkürler. ~StyyxEvet? 18.08, 23 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Geri bildiriminiz için teşekkürler sayın @Styyx. Şu maddenin Hakkında başlığı altındaki içerik de bu şekilde tarafımca oluşturulmuştu seneler önce. Ama içeriğin asıl kaynağını bulamamıştım. Belki bir metal müzik dergisidir... Neyse bu maddeyi de düzenleyeceğim zamanım olduğunda. Bu gibi hatalar yapmamaya çalışacağım. Hatırlatma için tekrar teşekkürler. İyi çalışmalar.--Huunta ▪ ileti 20.50, 15 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Devriye Yıldızı
Sürüm kontrollerine olan katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.12, 14 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]
Yıldız için teşekkür ederim, @Vikipolimer.--Huuntaileti 13.45, 19 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]