Kullanıcı mesaj:Hedda Gabler~trwiki/Arşiv 5

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı:Hedda Gabler/Şablon

Kullanıcı adı değiştirme[kaynağı değiştir]

merhaba, kullanıcı adını değiştirmek için denediğimde, şu anki kullanıcı adının SUL olarak kullanıldığı uyarısı geldi. Kullanıcı adını değiştirirsem diğer vikilerdeki kullanıcı adı değişmeyecek ve SUL hesabından ayrılacak. Yine de değiştirmemi ister misin? --Mskyrider ileti 13:42, 26 Ekim 2008 (UTC)

Lost! maddesine parça listesini eklemişsiniz. Bunu yaparken, Album Version, Acoustic Version vs. gibi kelimeleri Türkçe'ye çevirmemişsiniz. İngilizce Vikipedi'den kopyalama yaparken biraz hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. --Kemal K.ileti 10:30, 1 Kasım 2008 (UTC)

"Lost!" yerine "Kayıp!" gibi birşey yazsanız tabii ki olmaz. Parantez içinde belirtilen kısımların orijinallikle ilgisi yok bence. Çünkü sadece albüm versiyonu ya da akustik versiyonu olduğunu belirtiyor. --Kemal K.ileti 10:40, 1 Kasım 2008 (UTC)
Ukalalık ettiysem kusura bakmayın bayım. --Kemal K.ileti 10:45, 1 Kasım 2008 (UTC)

Çalışma var şablonu kaldırıldı. Uyarınız için teşekkür ederim. --Bay Quin-Gon

Avrupa Yakası[kaynağı değiştir]

Çünkü bütün verileri için aynı kaynak kullanılmış; dolayısıyla tek tek koymak yerine en üstteki başlığa koymak daha mantıklı. İyi çalışmalar, hoşçakalın.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:46, 4 Kasım 2008 (UTC)

O zaman başlıklarını, tarih ya da aralarındaki farklılık neyse ona göre değiştirmek yerinde olacaktır.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:53, 4 Kasım 2008 (UTC)

Sınavlarım bittiği zaman üzerine çalışacağım. Neyse, zil çalacak ben sınıfa kaçayım :)--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:55, 4 Kasım 2008 (UTC)

Yahu diyorum bu Hedda Gabler kim, NW diskografisi üzerine çakıştığımı nerden biliyor vs. Tesadüfen öğrendim kim olduğunu Cemal:) Neyse yeni kullanıcı adın hayırlı olsun.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:41, 5 Kasım 2008 (UTC)

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

Kürdistan parlamento seşimleri (1992) maddesinde seşim kelimesi değil seçim kelimesi olmalı galiba. Harf yanlışlığı mevcut maddenin adını değiştirmedim size haber vereyim dedim. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 11:07, 5 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Acele işe ... Takabeg ileti 11:09, 5 Kasım 2008 (UTC)

Hi, I noticed you added what seems to be a warning to my talk page. Is it indeed a warning? If so, what for? Thanks. --Erwin 09:31, 8 Kasım 2008 (UTC)

  • Tabii ki yardımcı olurum. Zaten amacım arada sırada, boş vakitlerimde onları açmaktı. Ancak madem seçkin liste adayı olacak, biraz daha hızlı çalışırım. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 10:34, 8 Kasım 2008 (UTC)
  • Merhaba, bu şablon çok güzel ve kullanışlı. Biraz alışmam gerekecek ama bundan sonra bunu kullanmaya özen göstereceğim. Teşekkürler. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 12:31, 8 Kasım 2008 (UTC)

Avrupa Yakası[kaynağı değiştir]

Mrb Mızrak, (bu arada ben cemallamec) Avrupa Yakası (dizi) maddesine bi bakabilir misin. KM olabilecek enerjiye sahip midir efenim? Diğer vikilerde devam eden diziler KM, SM olabiliyorlar + ben de biz olanlardan bir şeyler geliştireyim dedim. Ne dersin uygun mudur?--Hedda Gabler 17:19, 7 Kasım 2008 (UTC)

Selam Cemal. Kullanıcı adın hayırlı olsun. Aslında madde KM olabilecek enerjiye sahip ancak devam ediyor ya bu biraz sorunlu, gerçi ben bu konuda köy çeşmesine bir danışayım, tek başıma karar vermem imkansız. Bakalım topluluk bu hususa ne diyecek. Mızrakmsj 17:54, 8 Kasım 2008 (UTC)

Yeniden oluşturduğunuz Avrupa Yakası şablonu oldukça kötü ve görsellikten son derece uzak olmuş... Vikipedi'nin kurallara olduğu kadar görsel içeriğe de önem verdiğini düşünüyorum. Sanırım yeni şablonun tek olumlu yönü gizlenebilir olması onun dışında; tek kelimeyle felaket!!!--@Łĭ® 18:39, 8 Kasım 2008 (UTC)

Selam Hedda Gabler ben dizilerle ilgili köy çeşmesine mesaj bıraktım. Bilgine. Mızrakmsj 16:36, 9 Kasım 2008 (UTC)

Kürdistan'lı maddeler[kaynağı değiştir]

Selam. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İnterwikilerde de mevcut olan Kürdistan (Türkiye), Kürdistan (İran) ve Kürdistan (Irak) topluluğunun görüşü alınmadan zorla birleştirildi. Tartışma:Kürdistan'da görüşünü belirtirseniz çok sevineceğim. Bence ayrı ayrı maddenin olması yani sistematik yazılması karışık konuyu anlayabilmeleri için çok faydalıdır. O maddeler de geliştirilecekti. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 14:33, 10 Kasım 2008 (UTC)

  • Merhaba, ben öyle derin tartışmalardan kendimi soyutluyorum maalesef, çünkü bir müddet sonra yıpranma başlıyor yapılan saldırılarla. Bakın bir kullanıcı size kişisel saldırıda bulunmuş! Oldukça itici bir davranış, sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum fakat şöyle bir şey de var ana maddedeki alt başlıklar gelişirse siz de ayrı maddeler açabilirsiniz o zaman kimsenin diyeceği bir şey kalmaz. Benim elimde hiç bu tür konularda kaynak yok (sadece bir tane vardı o da subjektif yazılmıştı.) ama bulursam maddeye eklerim. --Hedda Gabler 08:39, 11 Kasım 2008 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim. Aslında derin tartışma değildir:) Ama keşke yapıcı tartışma olsaydı... Türkiye Kürdistan'ı, İran Kürdistan'ı, Irak kürdistan'ı'da geliştirmeye çalışacağım. Takabeg ileti 09:21, 11 Kasım 2008 (UTC)

Seçkin resim adaylığı[kaynağı değiştir]

Selamlar Hedda Gabler, {{SR}} olması için önerdiğin Ladybird.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:07, 11 Kasım 2008 (UTC)

Avrupa Yakası (dizi)[kaynağı değiştir]

Merhaba. Avrupa Yakası (dizi) maddesini KM adayı gösterdiğinizi gördüm. Maddeyi (zaman darlığından) tamamen okuyamasam da hızlıca göz attım ve bir ekran yakalama görüntüsü olsa iyi olur gibi geldi. Gördüğüm kadarıyla dvd kapakları dışında adil kullanım resmi kullanılmamış. Bunu ve ana karakterleri gösteren bir adil kullanım resminin maddeye sağlayacağı katkıyı hesaba katarak görüşünüzü almak istedim. Ne dersiniz? (Bu arada elinize sağlık, sayenizde kaliteli maddelerimizin sayısı giderek artıyor ). --Yabancımsj 14:59, 12 Kasım 2008 (UTC)

  • "Son gün" ve "terk etmek" derken? Ara mı veriyorsunuz, yoksa temelli mi gidiyorsunuz? İkincisiyse gerçekten üzüleceğim. Telifli resim konulması konusunda benim de çok hevesli olduğumu düşünmeyin. Fazlası ciddi telif hakkı ihlali oluşturuyor. Yalnızca şu haliyle maddeyi eksik bulduğumu belirtmek istemiştim. Eklenecek bir adil kullanım resmi VP:AKP ihlali yaratmayacaktır. Ama sonuçta emek veren sizsiniz, siz karar verin. Görüşmek dileğiyle. --Yabancımsj 15:07, 12 Kasım 2008 (UTC)
  • Biliyorum o meseleleri. Neyse, bir olumsuzluk olmadığına sevindim. Bu dönemi atlattıktan sonra dönersiniz gibi geliyor, viki virüsü bir kez bulaşınca kolay kolay terk etmez bünyeyi. Ben de bugünden itibaren yine pek uğrayamayacağım bir döneme giriyorum. Yeni maddelerde ve işbirliği çalışmalarında buluşmak dileğiyle. (Korsanlık faaliyetlerinizde başarılar dilerim ayrıca ). --Yabancımsj 15:19, 12 Kasım 2008 (UTC)
Rica ederim. Maddede okuduğum bilgiyi ekledim sadece. İyi çalışmalar--78.188.4.146 15:03, 13 Kasım 2008 (UTC)

Christina Aguilera[kaynağı değiştir]

İlgilenmeye çalışırım, vakit buldukça. Bu arada dersler için uzaklaşıyorsun sanırım, bol şans, umarım kazanırsın sınavı (ve inşallah ben de, amin!) Göz kırpma--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 15:47, 13 Kasım 2008 (UTC)

Buradaki güzel katkılarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. (Bu arada Aguilera'nın maddelerini yazmakta çok yavaş kalıyorum; kusura bakmayın.) --♪♫Berkay0652|ileti 11:59, 16 Kasım 2008 (UTC)

Sezen Aksu resimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Her iki resim de Noncommercial lisansa sahipti. O yüzden Vikipedi'ye uygun değiller. İkisini de silmek durumunda kaldım. İyivikiler... homonihilis // ileti 18:53, 16 Kasım 2008 (UTC)

Almanya Kürtleri, Fransa Kürtleri[kaynağı değiştir]

Selam. Tartışma:Almanya Kürtleri, Tartışma:Fransa Kürtleri'ne bakar mısınız? Takabeg ileti 15:32, 17 Kasım 2008 (UTC)

Fabolous maddesine "sil" şablonu eklemişsiniz, çıkardım, ancak belli ki emek harcanmış; üstüne bir de bot değişikliği; (interwiki) eklenmiş.. Belli ki ansiklopedik bir kişilik.. Belki ilgilenenleri olabilir, ne dersiniz "düzenle" desek daha iyi olabilir miydi? Ama yok "silinmeli" derseniz haklısınız gerekçeniz geçerli. Levent Abi ileti 20:57, 20 Kasım 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:433eros.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 14:31, 26 Kasım 2008 (UTC)

Seçkin Liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Hedda Gabler, {{SL}} olması için önerdiğin Avrupa Yakası (5. sezon) maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 15:15, 26 Kasım 2008 (UTC)

Hedda Gabler, bir kaliteli maddeye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.
Mızrakmsj 16:08, 27 Kasım 2008 (UTC)
Hedda Gabler, bir kaliteli maddeye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.
Mızrakmsj 23:13, 29 Kasım 2008 (UTC)

Batman (film serisi) şu anda SM adayı. oy kullanmak ister misiniz? Kullanıcı:Bay Quin-Gon

İyi bayramlar. Hep beraber nice güzel bayramlara... --♪♫Berkay0652 12:07, 8 Aralık 2008 (UTC)

Ben de herkesi seferber ettim, yardım sadece Ahzaryamed'den geldi ama onun da çok işi olduğu için pek fazla yardım edemiyor. Meşgul değilseniz ve İngilizceniz iyi ise Nadia Petrova çevirime katılır mısınız? --Maniaqq msj → 12:05, 4 Aralık 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Yellow striped hunter mating.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 18:40, 9 Aralık 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Louis Armstrong restored.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 18:40, 9 Aralık 2008 (UTC)

Seçkin içerik tablosu[kaynağı değiştir]

Merhaba, tablo ile ilgili, ilk sütun "Seçkin içerik" ancak kapsamında maddeler, resimler (?) vb. yer alacak ?. Yoksa sadece maddeler mi diyelim ? Eğer içerik olarak bırakırsak ve diğer "seçkin"leri de dahil edersek diğerlerine göre çok uzun bir sütun olurdu ? vb. endişeleri paylaşmak istedim. --temaileti 12:26, 11 Aralık 2008 (UTC)

Çözüm diye buna derim :). Arka sayfayı (tam listeyi) hazırlarız. Son 5 madde(ler) ve son resim. Teşekkürler ! --temaileti 13:11, 11 Aralık 2008 (UTC)
Portal:Müzik davetiyesi
Merhaba.
Müzik alanına ilişkin maddeler için bir ana sayfa niteliğinde olan Müzik Portalı ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Portalla ilgilenecek her kullanıcı Vikipedide müzik maddelerinin belli bir düzene kavuşmasına katkıda bulunmuş olacaktır.

Teşekkürler.

Elinize sağlık. :)--temaileti 14:25, 11 Aralık 2008 (UTC)

Daha önce bu tür seçkin listeler yazmış biri olduğunuz için sizden bir ricam olacak: Vakit bulduğunuzda Bu maddeyi incelemenizi ve Buradaki oylamaya olumlu/olumsuz katılmanızı rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 14:42, 11 Aralık 2008 (UTC)

Kürt yazarları Türkleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kürt yazarları Türk yazarlar olarak değiştirip durmuşsunuz. Lütfen Milliyetçi hislerle değişiklik yapmayınız.--Hedda Gabler 16:34, 14 Aralık 2008 (UTC)

Karde$im ne milliyetçligi. adamda türk nüfus cuzdani varsa Türk yazardir. Adam kürt kökenli ise, kürt oldugunu gösteren kaynagi getirirsin, kategori koyarsin, bu kadar basit, bunlar vikipedia'nin kurallari. Saygilar --Aniosgel 22:44, 14 Aralık 2008 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

İyilik, senden? Aslında o konuyu işleyeli çok olmuştu ama, baştan çalışıp hatırlayıp yapmaya çalışacağım. Dur bakayım, fıstıklı kadayıf gibi bir şeydi... --Yabancımsj 11:27, 15 Aralık 2008 (UTC)

  • Sen dalga geç bakalım, çocuklar gibi şenim şu anda. Bir kontrol eder misin, birleşmiş mi geçmişler? Senin de eline sağlık bu arada. --Yabancımsj 11:38, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Bu kadar güzel birleştireceğimi bilsem daha önce yapardım O zaman bu tür durumlarda topluluğun hizmetindeyim diyebilirim artık. --Yabancımsj 11:44, 15 Aralık 2008 (UTC)
  • Kibarlıktan zarar gelmez de, Dede Korkut konusunu ihmal etmesen iyi olacak gibi. İyi çalışmalar sana. --Yabancımsj 11:49, 15 Aralık 2008 (UTC)

Kürt milliyetçiligi[kaynağı değiştir]

Vikipedia'da propaganda amaçli kullanamazsin. Yaptigin kürt milliyetçilik'de burda yeri yok. Karde$im Kurdistan diye bir ülke yokki insanlarin kürt oldugunu bilelim. Adamin biri ispanyada dogar, ispanyol deriz, bunun kaynagini aramayiz, ancak kurdistan diye bi $ey olmadigi için hemen kürt diyemezsin, dogdugu ulkenin milletinin adini ta$ir. Ha sonra kökeni ba$ka olur, sen onun kaynagini getirirsin. Anladinmi ? --Aniosgel 14:50, 15 Aralık 2008 (UTC)

Silme şablonu scriptleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Silme şablonları ilgili sayfalara hızlıca ekleyebilmek için bir script kullandığınızı düşünüyorum. Bu scripte nereden ulaşabilirim acaba? Bu imzasız yazı Jimqode (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim. --Jimqode 13:37, 25 Aralık 2008 (UTC)

Resim:Ahmet Kaya 1.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Söz konusu resim bir bot yardımıyla, başka bir vikiden (sanırım Fransızca'dan) commonsa taşınmış. Fransızca'da söz konusu resmi bulamadım. Dolayısıyla resim kaynağını net şekilde teyit edemiyorum. Ama commons sayfasında, resmin kullanım iznine ilişkin olarak bir OTRS mesajının gönderildiği belirtiliyor. İsterseniz bir de Commons'ta hizmetli olan ve OTRS'yi görme yetkisi bulunan Mach'e sorun. İyivikiler... homonihilis // ileti 13:23, 29 Aralık 2008 (UTC)

Hi, I'm sorry. I hoped it could be a starting point. I know just a few Turkish language and so, I thought I should start with those stubs and some mother-tongue wikipedian should go on. --Elcaracol 15:18, 10 Ocak 2009 (UTC)

şablon yerine yanlışlıkla yeni sayfa[kaynağı değiştir]

Mesajınızda yeni sayfa açmayınız demişsiniz.Dikkatsizlikten şablon yerine yeni sayfa olarak açtığım için ve yanlışlığı nasıl düzelticeğimi de bilmediğim için öyle kaldı.Acaba yanlışlıkla yeni sayfa açtığımda bu ayfayı silmenin bir yolu var mı??? Bu imzasız yazı Starskyinn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

3 maymun, falan filan...[kaynağı değiştir]

Sevgili Heddağğ çıkmak üzereydim, yakaladın. Neden Three Monkeys sorusunu Ceylan'a sormak lazım. Ben de dikkat ederim böyle şeylere ama, gözümden kaçmadıysa, maddeyi açıp afişi yüklediğim dönemde sitesinde afişin Türkçesini görememiştim. Üzerine yükle gitsin. Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 13:27, 23 Ocak 2009 (UTC)

Eline sağlık. --Yabancımsj 15:13, 23 Ocak 2009 (UTC)
Bir maruzatım daha var aslında. Ben afişi yüklediğimde adil kullanım resimlerini gerekçelendirme yönergesi falan yoktu. Şimdi gerekir bence. Ekleyebilir misin en güzelinden bir gerekçe şablonu? Tamam, ben de öyle tahmin etmiştim :) Sağol şimdiden. --Yabancımsj 15:16, 23 Ocak 2009 (UTC)

Dolorian/Shining sayfası sadece resim olmadığı için mi taslak konumundadır? Katılabilecek tüm bilgiler zaten içinde.Bu imzasız yazı Jivarp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Aynı şekilde, kısa içerikli bazı maddeler de, madde başlığını fazlasıyla iyi anlatıp, söylenecek başka şey bırakmıyorlarsa taslak sayılmayabilirler. Bu imzasız yazı Jivarp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Taslak olmasının kötü bir şey olacağından değil. Dolorian/Shining hakkında internette bulabileceğiniz ansiklopedik bilginin neredeyse tümü de budur zaten. Bunun yanında karşılaştırma yaptığınız albümler dünyadaki en bilinen sanatçılar. Benim hakkında yazı yazdığım gruplar ve albüm ise çok sınırlı bir kitle tarafından bilinmekte. Bu madde üzerine yapılabilecek herhangi bir katkı %90'ın üstünde bir oranla yorum içerecektir.Bu imzasız yazı Jivarp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Adidas Adissage[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Konuda ekli olan resmi çıkartmışsınız. Neden çıkarttığınızı anlayamadım ve bu yüzden geri aldım değişikliğinizi. Yanlış bir şey yapıp yapmadığımı anlamak için nedenini öğrenebilirsem minnettar kalırım. İyi günler. --Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 13:29, 24 Ocak 2009 (UTC)

Eskişehirspor 2007-2008 Sezonu[kaynağı değiştir]

Seçkin Liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Hedda Gabler, {{SL}} olması için önerdiğin Christina Aguilera diskografisi maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:42, 27 Ocak 2009 (UTC)

  • Koskoca ansiklopedi dururken neden bir foruma veya bloga gidip Türkçeleştirme yapayım ki? Ben hiçbir şeyi keyfim için istemiyorum. Sosyolog yaygın olabilir belki; ama toplumbilimci de bir o kadar kullanılıyor. Bunun derecesi neye göre anlayamadım açıkçası. Sizi de anlıyorum; ama bu abartılı bir Türkçeleştirme değil ki! Küçük bir düzeltme. Bunun üzerinde niye bu kadar durduğunuzu anlayamadım. --♪♫Berkay0652|ileti 12:26, 29 Ocak 2009 (UTC)
  • Merhaba Hedda. Sizin yazışmalarınızı görmeden önce Berkay'a yazmıştım Yemekteyiz maddesindeki değişikliklerinizle ilgili. Senden mesajlarındaki tonu bir parça yumuşatmanı rica edeceğim. Ortada uzlaşması güç bir konu yok. Sakince yazışırsanız, çözüme daha kısa sürede ve birbirinizi yıpratmaksızın varabileceğinize eminim. --Yabancımsj 12:36, 29 Ocak 2009 (UTC)
  • Yok, tonun sert demek istemedim de, bir parça daha yumuşak olursa çözüme daha rahat ulaşırsınız demek istemiştim. Kimi kurallar daha zor anlaşılır oluyor. Yeter ki iyi niyetli olunsun, sabırla anlatmak her zaman en doğrusu. Yoksa kaygı duymakta haklısın, millileşmesi bir ansiklopedinin sonu olur. Ama Berkay'ın yaptığı değişikliğin bu kadar da vahim olduğu kanısında değilim. Sanki dolmuşsun biraz :) Sakince konuşalım, tansiyonumuz yüksekse düşmesini bekleyelim yazmadan önce. Ben öyle yapmaya çalışıyorum şahsen, öbür türlüsünün kimseye bir faydası olmuyor çünkü. Buraya çok önemli katkılarda bulunan iki kullanıcı arasında yaşanan anlaşmazlığa üçüncü bir göz olarak fikrimi söyleyerek katılmaktı niyetim sadece. Kibar davranmadığını söylemeye çalışmıyordum. Umarım sorun yoktur. --Yabancımsj 12:05, 30 Ocak 2009 (UTC)

Reklam mı ??[kaynağı değiştir]

Reklam amaçlı değil kişileri bilgilendirme maiyetinde link ekledim.Ne düşündüğünüzü bilmiyorum ama Türkiye'de Lost 5.sezonu veren bir kanal yok.ABD kaynaklı bir dizi olduğu için kimse de kolay kolay izleyemiyor.Bu yüzden koydum.Saygılar

--The legend 35 16:34, 30 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Yardım için teşekkürler, imzamı nasıl oluşturacağım konusunda bilgim var fakat o bölümü çeşitli imza denemeleri yapmak için açmıştım. Bu bir problem oluşturmaz umarım, aksi takdirde deneme tahtasını da kullanabilirim. --Inertia1907mesaj 11:23, 31 Ocak 2009 (UTC)

  • Şablonların nasıl birleştirileceği hakkında ne yazık ki bilgim yok. Fakat Kullanıcı:Runningfridgesrule biliyor sanıyorum. Yardımcı olamadım, özür. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 16:18, 1 Şubat 2009 (UTC)
  • Şimdi yanıtım umarım "kaçınıyor" yargısı doğurmaz ama madde geçmişi birleştirme işini de bilmiyorum bu konuda da sizi Kullanıcı:Kibele'ye yönlendirebilirim, ya da Kullanıcı:Homonihilis. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 16:26, 1 Şubat 2009 (UTC)