Kullanıcı mesaj:Hedda Gabler~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Ressamlar ve resim sanatı ile ilgili yeni maddeler açma, varolanları düzenleme ve geliştirme konulu 2. hafta işbirliğine katılımızı için teşekkürler. Bu haftanın Balıklar ve böceklerle ilgili yeni maddeler açma, varolanları düzenleme ve geliştirme konulu işbirliği projesine katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 08:28, 14 Ocak 2013 (UTC)

Şarkı listeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda. Bir soru sormak istedim. Şu aralar Vikipedi'de Seçkin Listeleri artırmaya çalışıyorum. Bu nedenle de bazı listeler hazırladım veya İngilizce'den buraya çevirdim. Katy Perry şarkıları listesi, Lady Gaga şarkıları listesi, Adele şarkıları listesi gibi... Bazı şarkıcıların şarkılarını da böyle bir liste haline getirmek istiyorum. Örneğin Candan Erçetin'de bu şarkıcılara dahil. Fakat şöyle bir sıkıntı var. Bugüne kadar hazırladığım listelerde olan şarkılara ait maddeler Vikipedi'de mevcuttu. Fakat Erçetin'in şarkılarından yalnızca iki tanesinin maddeleri var. Diğer şarkıları KD kriterlerine uymuyor çünkü liste başarıları mevcut değil, arşivlerde de göremedim. Acaba Erçetin'in şarkılarını içeren bir liste hazırlasam, şarkı maddeleri olmadan, sence SL kriterlerini karşılar mı? "Kullanışlı bir liste, büyük bir oranda var olan maddelere verilmiş bağlantılardan (mavi bağlantı) oluşmalıdır." diye bir kriter yazılı bu sayfada. Ama yine de bir sormak istedim. -Seyit mesaj 16:34, 16 Ocak 2013 (UTC)

  • Merhaba Seyit, çalışmaların için tebrik ederim seni ama şu maddelerin güncel kalmayı başarabilecek mi? Çünkü şarkı listeleri sürekli güncelleme isteyecek. İngilizce Vikipedi'de bunu yapan onlarca kullanıcı bulabilirken Türkçe Viki'de bunu yapabilecek pek kullanıcı bulamayacağız. Candan Erçetin şarkılarına gelirsek eğer cidden oldukça popüler olmuşsa şarkılar açılmalı. Kayda değer değilse sadece klibi çekilmişse açılmasına gerek yok. --— heddagabler 13:46, 17 Ocak 2013 (UTC)
  • Candan Erçetin hakkındaki görüşün için teşekkürler :) Güncellik pek sorun olmaz bence. Çünkü zaten bir veya iki yılda yeni şarkı çıkarıyor yarısından fazlası. Yapan bulunur diye düşünüyorum. -Seyit mesaj 14:05, 17 Ocak 2013 (UTC)

Sorry, I don't speak Turkish (though I understand a little).

The interwiki links at Ağız (dilbilim) were very confused: some were for regional accent, some for stress, some for pitch accent, etc. I changed them, in 50 wikipedia languages, to the best equivalent in English. Within a day or two, a bot should fix the rest. Kwamikagami (mesaj) 22:28, 18 Ocak 2013 (UTC)

filmin özet bölümünde trollük yapılmış bakabilir misiniz? demek istediğim filmin özet kısmı aylar önce silinmiş kimse de fark etmemiş.Bu imzasız yazı 88.241.154.86 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfa inceleme istatistikleri[kaynağı değiştir]

İlk defa bu kadar çekişmeliydi :)).. Ellerinize sağlık.. --Garbino ileti 22:17, 20 Ocak 2013 (UTC)

10 Ocak 2013, Kürdistan Enformasyon Bürosu katliamı, 9 Ocak olarak değiştirildi. Çok teşekkürler. Cem Yıldız (mesaj)

Yapılan Değişiklik Konusunda[kaynağı değiştir]

Merhaba, bugün "Ömer Kürkçüoğlu" maddesinde yaptığım değişiklikleri geri almışsınız. Açıkçası anlam veremedim çünkü bu değişiklik farklı kaynaklar ekleyerek kaynakçayı zenginleştirmek ve birkaç ek bilgi ya da ayrıntı eklemekten ibaretti. Acaba nedenini öğrenebilir miyim? Öterbülbül (mesaj) --Öterbülbül 18:57, 24 Ocak 2013 (UTC)

Yaptığım değişiklik sürümünü geri getirmişsiniz, dikkate aldığınız için teşekkürler. Umarım sayfadaki tartışma da kısa sürede yapıcı ve olumlu bir sonuca ulaşır. Öterbülbül (mesaj) Öterbülbül 19:20, 24 Ocak 2013 (UTC)

Merhaba Hedda. Avrupa ülkelerinde hem prensler hem de prensesler hükümdar olabilmektedir. Kral sadece erkeklere atfedilirken Kraliçe de bayanlara atfedilir. Bu nedenle kral sadece erkekleri kapsadığından bayanları da kapsaması için hükümdar olarak değiştirdim. İkincisi Ben tam tersi devlet başkanı yönlendirmesini kaldırmaya çalışıyorum. Krallık olan ülkelerde böyle olmaz. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 19:37, 24 Ocak 2013 (UTC)

Tasikinezi/Taşikinezi[kaynağı değiştir]

  • merhaba Hedda Gabler, sanırım Taşikinezi olması gerekiyor. Kaynak. Hızlı anlamına gelen ilk kısım Türkçede taşi- olarak kullanılır genelde, taşikardi gibi. --Mskyrider ileti 17:12, 28 Ocak 2013 (UTC)

sürçülisan[kaynağı değiştir]

  • tekrar merhaba, sürçülisan maddesini yalnızca Karagöz-Hacivat oyununun sonunda geçen "sürçülisan ettikse affola" cümlesine bağlayıp temâşa sanatı terimi olarak tanımlamışsın. Bu nedenle interwiki bağlantılarını eklemedim. Ama ilgilenirsen en:Speech error (Latincesi de "lapsus linguae") maddesinde daha geniş anlamı var. Sonuçta "sürçülisan ettikse affola" cümlesinin temelinde de "dilimiz sürçtüyse affedin" gibi bir temenni var. Temâşa sanatı terimi olarak kullanıldığını pek düşünmüyorum. Dil sürçmesi maddesi açılıp yönlendirilebilir de. Bilgine ve ilgine. Kolay gelsin. --Mskyrider ileti 18:32, 28 Ocak 2013 (UTC)

the walking dead[kaynağı değiştir]

selam rapsar, bunu izlemiş miydin? izlemediysen öneririm. özellikle üçüncü sezonu çok iyi. --heddagabler 22:32, 28 Ocak 2013 (UTC)

Selam. İzlemedim, dizi izlemek zaman gerektiriyor malum. Aklımda bulunsun, yazın bol vakitte izlerim :) İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:45, 28 Ocak 2013 (UTC)

Tartışma:Andıç skandalı[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Hedda. Türk telif yasaları konusunda uzman değilim ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilgili tartışma sayfasında görüş bildirdim. Kolay gelsin. — Pınar (mesaj) 07:44, 29 Ocak 2013 (UTC)

KMA - Katy Perry[kaynağı değiştir]

Hedda merhaba,

Katy Perry maddesi adaylığında olumsuz oy kullanmışsınız. Maddede belitmiş olduğunuz sorunlar üzerinde çalışılmış ve kırmızıların da büyük bölümü temizlendi. Maddeye tekrar göz atıp son düşüncenizi adaylık sayfasında belirtmeniz mümkün mü? --anerka'ya söyleyin 18:48, 29 Ocak 2013 (UTC)

Tartışma:Candan Erçetin şarkıları[kaynağı değiştir]

Buraya bir yorum yazdım, bakabilir misin? --heddagabler 12:34, 30 Ocak 2013 (UTC)

Yazarken tereddüt ettiğim bir ifadeydi zaten. İlgili sayfa da küçük bir yanıt verdim ve ifadeyi çıkardım. -Seyit mesaj 14:15, 30 Ocak 2013 (UTC)
Bir de şunu sormak istiyorum. Şu madde de ki diğer adaylar kısmını nereden bulmuştun acaba? HY maddesine ekleme yapacağım Kırmızı'nın aday gösterildiğini fakat kaynak olmadığı için ekleyemedim. -Seyit mesaj 16:24, 30 Ocak 2013 (UTC)

Daha önce elli kez söylediğim, ağır bir kişisel saldırı olduğunun altını sayısız kez çizdiğim bir ifadeyi yeniden kullandığını gördüm şu mesajında. İfadeyi metinden çıkardım. Tekrarında da engelleneceğini çok açık bir şekilde söylüyorum. Şimdi bile engellenmen gerekir ama konuşmanın sağlığı açısından bu seferlik böyle.

Tekrar edip de sonra "Tartışanlar, itiraz edenler engelleniyor." deme, çok rica edicem.

Vito Genovese 15:45, 30 Ocak 2013 (UTC)


Ben bu mesajlarda uyarı gerektiren bir yer göremiyorum. Eğer sen görüyorsan, söyle bana, ben de ya açıklamamı yapayım ya da ayıbımı temizleyeyim.

Suçlamak diyorsun ama eleştiri - suçlama ayrımında neyi gözettiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Hizmetlilere yöneltilenler eleştiri ama hizmetlilerin yönelttiği suçlama mı şimdi tam olarak? Hizmetlilere yöneltilenlerin haklı, hizmetlilerin yönelttiğinin haksız olduğunu düşünmenden olabilir mi bu durum? Ben de bu bakış açısıyla benden gidenleri eleştiri, bana gelenleri suçlama olarak görebilirim, değil mi?

Oligarşi ibaresinin neden kişisel saldırı olduğunu sayısız kez yazıp çizdim. Madem öyle, bir kez daha alıntılayayım, taa 2007'den bu ilk yazım:

Vikipedi'de oligopedi'nin var olduğuna dair iddialar mevcut uzun bir süredir. Hatta zamanında sayfası bile açılmış. Oligopedi nedir? Yöneticilerin Vikipedi'yi yönetmesi. Bu nedir? 14 kişiyi, kendilerinin aksini iddia ettiği bir konuda suçlama ve direkt olarak kişiyi yaftalama. Bu da nedir? Kişisel saldırı.

Açıkça duyuruyorum. Şu saniye itibariyle Vikipedi'de oligopedi varlığını ima eden bile olması durumunda kendisini kişisel saldırıdan engelleyeceğim. Artık trollerle mücadele şeklim budur.

14'müş o zaman hizmetli, şimdi 25 olmuş, yarın 55 de olur. Hizmetlilerin kararları işine gelmeyenler oldukça bol bol duyacağız ne yazık ki bu iddiayı da.

Vito Genovese 16:03, 30 Ocak 2013 (UTC)


Bu, ilk yazdığım hali. Daha sonra birçok kez yinelendi, hatta Meta sürecinde bir kişi bu yüzden engel aldı. Aldığı engeli bildiğine göre bunu da bilmen gerekir düşüncesindeyim. Neyse, geçelim dediğin gibi.

Reality'nin engelinin başkası tarafından kaldırılmaması, daha doğru kaldırılmaması demeyelim de, başkası tarafından bana sorulmamış olması, neden engel verdiğimin anlaşılmamış olduğunun göstergesi olabilir. Yanlış bir biçimde anlaşıldığının da göstergesi olabilir. Bundan sonra böyle bir engel verirken daha açıklayıcı olmaya çalışmam daha iyi olur herhalde.

Yaptığım yorumun neden kaldırılmadığı sorusunu başkası adına yanıtlayamam tabii ama istisnasız her hizmetliyi de bu yüzden suçlamak olmaz. Görmeyenler, burada olmayanlar da vardır belki, bilinmez. Ne de olsa kimse kusursuz değildir.

Yanlışlar yerine doğrulara odaklanırsak her şeyin üstesinden gelinir. İletişim kuramlarında da vardır bu. Sürekli hatasını vurguladığımız bir insanla düzgün bir iletişim de kuramayız, aşama da katedemeyiz. Sen dili - ben dili, önemli kavramlar, politikalarımıza bile yedirilmeli bence. Buradan tabii ki ortalığın hata dolu olduğu anlamı da çıkmasın; iddia bazında söylüyorum bunu.

Vito Genovese 16:37, 30 Ocak 2013 (UTC)

We All Want Love[kaynağı değiştir]

Merhaba Hedda :) Şu sayfanın eleştiriler kısmında "a rare stripped-down moment" diye bir ifade var. Rapsar sağolsun eleştiriler kısmını çevirdi fakat o ifadeyi anlamamış. Acaba senin bir yorumun var mı? Bir de bu sayfanın Teen Choice Ödülleri kısmında İngilizce kısımlar var gördüğün gibi. Ben bunlar için uygun bir Türkçe karşılık bulamadım burası içinde bir önerin var mı? - Seyit mesaj 09:56, 6 Şubat 2013 (UTC)

Selam Seyit, "strip down", "soyunmak" demek "a rare stripped-down moment" ise "nadir bir soyunma anı" olarak çevrilebilir. Ödüllerdki İng. kısımlara gelince eğer Türkçesi yoksa orijinal olarak kalmalarında sorun yok. kid's choice gibi şeyler zaten özel isim pek de sorun olmaz. --heddagabler 17:22, 6 Şubat 2013 (UTC)
Teşekkürler, maddeye ekledim ifadeyi. :) - Seyit mesaj 17:46, 6 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba Hedda. Eğer çözüm üretme amacınız varsa lütfen buradaki gibi "Bu mesaj bir troll tarafından yazılmıştır." kısmındaki gibi tahrik edici mesajlar yazmayın. Bakınız. İyi çalışmalar. --Khutuckmsj 20:00, 6 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba Hedda Gabler. Sebeplerin açık olması için örnekli gideceğim. Şurada ve şurada yaptığınız yorumların çok açık bir şekilde İNOV yönergesini ihlal etmesi, şurada takındığınız tavır ve sarf ettiğiniz "hizmetli hayranı kullanıcılarımız" sözü, şurada engellemeleri her eleştirenin engellendiği havasını yaratmaya çalışmanız (White Cat, Alperen gibi kullanıcılar eleştirirken yapıcı öneriler getirdiler), şuradaki, şuradaki, şuradaki ve şuradaki yersiz eleştirileriniz ortaya genel bir tablo koyuyor. Bazen kullanıcı savunma yapmadığı, bazen savunma yaptığı için; aynı şartlarda bazen verilen bazen de verilmeyen karar için yersiz eleştirilerde bulunup, tamamen ilgisiz tartışmalarda diğer kullanıcıları tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Kurallara uygun verilen engelden de (Kullanıcı:Caracas), kurallara uygun kaldırılan engelden de (Kullanıcı:Nerval) memnun değilsiniz. Buradaki gibi ağır küfür içeren değişikliklere karşı alınan kararları bile üstü kapalı da olsa eleştiriyor, kaynak olarak kullanıyorsunuz. Bu açık tablonun gösterdiği üzere, çok net bir şekilde trollük faaliyeti olarak nitelendirilebilecek bir davranış içindesiniz. Uyarılara rağmen bu tutumun Vikipedi projesine verdiği zararı maalesef görmüyorsunuz. Projeye gerçekten inandığınızı ve katkıda bulunmak istediğinizi biliyorum, ancak son dönemdeki tavrınız maalesef yıkıcı sonuçlar doğuruyor. Tüm bu sebepler dolayısıyla sizi üzülerek 6 aylığına engellemek durumundayım. Vikipedi'nin sizin gibi kullanıcılara her zaman ihtiyacı var, bu sebeple engeli görece kısa süreli belirledim. Bu esnada üstte belirttiğim konuları gözden geçirmenizi rica ediyor, döndüğünüzde güzel katkılarınıza devam edeceğinizi umut ediyorum. --Khutuckmsj 21:03, 8 Şubat 2013 (UTC)

Reality 23:26, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

Yardımınızı bekleyen bilgi kutuları[kaynağı değiştir]

Merhaba! Bu bilgi kutusunu siz iyileştirmiştiniz birkaç yıl önce. Şimdi, buradaki ◄2011 * 2013► şeylerinin eksikliğini duyuyoruz ve ben şablonu bozmak konusunda endişelere sahibim. Ve bu şablon da, final/yarı final sonuçlarını henüz belli değilken boş bıraktığımızda, "finallerdeki sonuçları" çubuğunu gösteriyor (eğer anlatamadıysam, bu örnek yardımcı olacaktır). İngilizce Viki'de böyle bir sorun yok, buna da bakabilir misiniz? Teşekkürler. --akinranbu (mesaj) 16:13, 9 Şubat 2014 (UTC)

Sizi özledik Hedda Gabler![kaynağı değiştir]

Hedda Gabler, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:25, 19 Aralık 2014 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:21, 20 Mart 2015 (UTC)

00:04, 23 Nisan 2015 (UTC)

Diyarbakır Kürt Enstitüsü silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Diyarbakır Kürt Enstitüsü) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Diyarbakır Kürt Enstitüsü sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 01:24, 6 Ağustos 2016 (UTC)

Dilşad Bozyiğit silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Dilşad Bozyiğit) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dilşad Bozyiğit sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 08:51, 17 Ekim 2016 (UTC)

Aslı Sütçüoğlu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Aslı Sütçüoğlu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aslı Sütçüoğlu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 07:38, 27 Ekim 2016 (UTC)

Vikipedi sizi özledi![kaynağı değiştir]

Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Doruk455 09:49, 26 Kasım 2016 (UTC)

Doruk455 10:41, 26 Kasım 2016 (UTC)

Doruk455 10:41, 26 Kasım 2016 (UTC)

Doruk455 10:41, 26 Kasım 2016 (UTC)

Doruk455 10:41, 26 Kasım 2016 (UTC)

Doruk455 10:41, 26 Kasım 2016 (UTC)

Varlık Yayınları silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Varlık Yayınları) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Varlık Yayınları sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Ahmet Turhan (mesaj) 12:37, 12 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:20, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 11:27, 6 Şubat 2017 (UTC)

Aşk Gibi Aydınlık Ölüm Gibi Karanlık silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Aşk Gibi Aydınlık Ölüm Gibi Karanlık) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Aşk Gibi Aydınlık Ölüm Gibi Karanlık sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 16:33, 6 Mart 2017 (UTC)

Osman Sabri silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Osman Sabri) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Osman Sabri sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 16:38, 6 Mart 2017 (UTC)

Kader Kuyusu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kader Kuyusu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kader Kuyusu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 15:35, 17 Mart 2017 (UTC)

Sen (roman) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sen (roman)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sen (roman) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 15:36, 17 Mart 2017 (UTC)

Translate için biraz daha ısınacağız tabi, kusura bakmayın. E posta yağdı resmen Wikipedia -> Vikipedi değişimlerinden ötürü :) Kolay gelsin... chanseyMesajYaz 16:02, 8 Ocak 2018 (UTC)

Kolay gelsin @Chansey. Ben de bu aralar hem meta-wiki hem orada biraz çeviri yapıyorum. Translate-wiki gerçekten önemli. Birçok uygulamanın Türkçesini çevirmiş oluyoruz. Kolay gelsin. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 18:16, 8 Ocak 2018 (UTC)

Efsun (grup)[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Efsun (grup) maddesi hızlı silme kriterlerinden "Yönlendirme 1: Boşa yönlendirme gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 03.59, 17 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]