Kullanıcı mesaj:HastaLaVi2/Mart 2017

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşivlere göz atın:
2016 Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık
2017 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz-Aralık
2018 2019 2020 2021 2022

Kurtlar Vadisi karakterleri listesi

Maddeyi Kurtlar Vadisi karakterleri listesi ve Yardımcı Kurtlar Vadisi karakterleri listesi diye ikiye bölsek daha iyi olmaz mı? Sayfa biraz rahatlamış olur bu halde çok yavaş çalışıyor ve uzun. Bakınız: Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi ve Yan Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi ~ HastaLaVi2 (mesaj) 10:41, 3 Mart 2017 (UTC)

Harika fikir! Topluluk tartışması olacaksa ben bu fikri seve seve desteklerim. İyi çalışmalar dilerim sayın HastaLaVi2... --Ryan O'Reily (mesaj) 10:56, 3 Mart 2017 (UTC)
Evet, hangi karakterlerin ikincil öneme sahip olduğu belirlenebiliyorsa sayfayı ikiye ayırmak uygun olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:58, 3 Mart 2017 (UTC)

Ölümcül oyuncaklar

Yapılması gerekenleri yaptığınız için çok teşekkürler ben doğru düzgün zaman bulamadığım için ilgilenemiyordum sayfada benden çok sizin emeğiniz var --Krystal. 14:34, 5 Mart 2017 (UTC)

Hiç sorun değil. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:34, 5 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

YBot

Rica ederim Dolaşım şablonlarında genel bir düzenleme yapmak gerekmekte. İlgili değişiklik, yönlendirme bağlantılarının hedef sayfaya dönüştürülmesine ilişkin başlattığım çaluşmanın ürünü. Tümünü hallettikten sonra elle düzeltmemiz gerekenlere odaklanacağım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:19, 20 Mart 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Rusya Ulusal Marşı

16-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde Rusya Ulusal Marşı maddesini seçkin madde yapmak için çalışma devam ediyor. Bu kapsamda açılması gereken 36 maddelik listede halen eksiklikler mevcut. Katılımcılar listesine adınızı ekleyerek projeye katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:44, 22 Mart 2017 (UTC)