Kullanıcı mesaj:HakanIST/Taslak2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiKarekod Pera Müzesi işbirliği projesine davet[kaynağı değiştir]

VikiPera Ödüllü İş Birliği Projesi
Resimler, maddeler, içerikler.

Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) tarafından Pera Müzesi ile GLAM-WIKI kapsamında yapılan "VikiPera" işbirliğinin ilk projesi olan Pera Müzesi Vikikarekod Projesi gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında, ziyaretçilerin Pera Müzesi bünyesindeki koleksiyonlardan projeye dahil edilen eserler ile ilgili Vikipedi maddelerine QR kodu yoluyla erişimlerinin sağlanması amaçlamaktadır.

Proje hazırlık süreci dahilinde, halihazırda yapılmakta olan haftalık İş Birliği Projelerinden bağımsız olarak aylık Ödüllü İş Birliği Projeleri düzenlenecektir. 13 Temmuz 2016 - 15 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “VikiKarekod projesi kapsamında Pera Müzesi eserlerinin maddelerinin açılması” konulu VikiPera İş Birliği Projesi’ne davetlisiniz.

Proje sonunda katkılarıyla öne çıkan kullanıcılar Pera Müzesi tarafından ödüllendirilecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz. İyi vikiler! VikiKarekod ve Ödüllü İş Birliği Projesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz:

WMTR-Pera VKod | Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar Sergisi -- Hakan·IST 15:49, 10 Temmuz 2016 (UTC)