Kullanıcı mesaj:Gufetto

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 18:33, 5 Ağustos 2012 (UTC)

teşekkürler.. --kibele 18:39, 5 Ağustos 2012 (UTC)

Şebnem Schaefer[kaynağı değiştir]

Merhaba Gufetto, ilgili maddeye eklediğiniz resim telif hakkı ihlali oluşturduğu için yakın zamanda Commons'dan silinecektir. Bu yüzden madde de bulunması şuan için doğru değildir. Lütfen internette bulduğunuz ve telif hakkı ile korunan veya telif hakkı belirsiz resimleri yüklemeyiniz. Konu ile ilgili yardıma ihtiyacınız olursa belirtmeniz yeterlidir. İyi çalışmalar. --taysin (mesaj) 21:57, 19 Ocak 2016 (UTC)

Tekrar merhaba, açıkcası fotoğrafı internette bulduğunuzu ve hak sahibi olmadığınızı düşünmüştüm. Bu fotoğraf için konuşmak gerekirse tam çözünürlü, tercihen işlenmemiş, exif bilgileri silinmemiş hali sizde mevcut mudur? Ne yazik ki başka bir web sitesinde daha önceden yayınlanmış. Hak sahibi iseniz bahsi geçen siteden kaldırılması ile ilgili de yardımcı olabilirim. Ancak maddeye görsel eklemek istiyorsanız, telif hakkı ihlali yaratmayacak bir resim gereklidir. Kısacası bu resim size ait ise tam çöznürülüklü hali, ya da hakları size ait olan bir resim gereklidir. Ufak bir not, resimde Şebnem Schaefer'ın yer alması, resmin haklarının Şebnem Schaefer'a ait olduğunu göstermez. Umarım açıklayıcı olmuştur. İyi çalışmalar. --taysin (mesaj) 22:11, 19 Ocak 2016 (UTC)

Merhabalar; Şebnem Schaefer sayfasına yüklediğim, kendi çekmiş olduğumuz fotoğrafı onayladığınız için teşekkür ederim öncelikle. Fakat aynı görseli ingilizce sayfada da görmek istedik. Yapamadık... Yetkili bir profil olması gerekiyormuş. Yardımcı olabilir misiniz bize? Teşekkürler. İyi çalışmalar Gufetto (mesaj) 23:33, 10 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba Gufetto, fotoğrafı ingilizce sayfada da kullanabilmek için Wikimedia Commons da fotoğrafı yüklemeniz gerekir.--Alptns90 (mesaj) 10:04, 11 Şubat 2016 (UTC)