Kullanıcı mesaj:Ghetto

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Ghetto![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiçbir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Delamorenamesaj 14:48, 23 Şubat 2007 (UTC)

Merhaba. Yönlendirme yapmak için #REDIRECT [[maddeadı]] kalıbını kullanabilirsiniz. - Erhan 09:41, 2 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar.Resim:Soviet-coa-2.png bu resimi yüklemişsiniz ancak resim commonsta mevcut (bkz.[1]).commonsta olan resimleri buraya yüklemiyoruz.bütün viki projelerinin ortak kullanımındadır.tr.vikide görünmesi için normal resim kodlarıyla birlikte dosyanın adını girmeniz yeterli.commonsta var olupta yüklenen resimler silinir.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 13:40, 29 Nisan 2007 (UTC)

Superyetkinileti 21:13, 8 Eylül 2011 (UTC)

Hoş geldiniz Ghetto![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 14:18, 26 Haziran 2015 (UTC)

Selam Ghetto, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 06:42, 10 Temmuz 2015 (UTC)

Many thanks from a very happy Galician![kaynağı değiştir]

The 20-20 Barnstar
The 20-20 Gold Barnstar. Galicia 20 - 20 Challenge For your fantastic contributions to the Galicia 20 - 20 Challenge. This is well deserved. --Breogan2008 (mesaj) 00:13, 11 Temmuz 2015 (UTC)

Merhabalar. Gloria Portiki madde başlığında hata oldu galiba, eğik görünüyor. Düzeltebilir misiniz mümkünse?--Ghetto (mesaj) 10:28, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Merhabalar Ghetto, bir hata yok. Kitap, film, heykel vb. sanat eserleri sayfalarında ilgili bilgi kutuları kullanınca sayfa adı eğik olur. Bu standartlar gereği ve doğru olandır. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:47, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Günün maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Ghetto, Ana sayfa'da bildiğiniz gibi günün maddeleri yer almaktadır. Bununla ilgili uygun gördüğünüz sayfaları buradan aday gösterebilirsiniz. Konuyla ilgili köy çeşmesindeki konuyada göz atmanızı tavsiye ederim. Selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:52, 25 Ağustos 2015 (UTC)

Selam, Şablon:BBC Natural History Unit‎ 10-15 gündür üzerinde çalışıyordum. Şimdi şablonu düzelttiğini gördüm. İnan ki çok sevindim. Eline sağlık. --Perencal (mesaj) 15:32, 7 Nisan 2016 (UTC)

  • Önemli değil. Hadi kırmızılıkları mavirtmeye devam. İyi çalışmalar...--Ghetto (mesaj) 19:49, 7 Nisan 2016 (UTC)

İçerik silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Sakhalino, bir kullanıcı Alacakaranlık film özetini silmiş. Değişikliği geri alınabilir mi?--Ghetto (mesaj) 06:27, 7 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Ghetto, şöyle bir değişiklik yaptım. Uygun olmayan yerler var ise düzelmtler yapabilir misiniz? Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:06, 8 Mayıs 2016 (UTC)

CEE Bahar 2016 Anketi[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Gelecek CEE Bahar yarışmasını daha iyi düzenlemek için gerekli istatistiksel veri sağlamak üzere sizden çok kısa bir anket doldurmanızı rica ediyoruz. Bu anket yarışmanın uluslararası organizatörleri tarafından hazırlandı. Maalesef sayfayı çevirme imkanımız olmadı ama şu adreste soruların Türkçeleri mevcut. Anketi yanıtlamak ister ama dil konusunda sorun yaşarsanız Basak veya Rapsar'a mesaj gönderebilirsiniz. İlginize teşekkürler. --Başak (mesaj) 20:09, 29 Ağustos 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:05, 25 Mart 2017 (UTC)

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Ghetto, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Ghetto, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]