Kullanıcı mesaj:Gençosmanlı/Arşiv3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • kaynakça konusunu hallettiniz mi? konu tam olarak nedir? seçkin maddeler belki size yol gösterir. kolay gelsin. --kibelemesaj 17:31, 14 Kasım 2007 (UTC)
  • Kullanıcı adı değişiklik isteğiniz yerine getirildi. Hayırlı olsun. --Mskyrider ileti 13:00, 25 Kasım 2007 (UTC)

merhaba kimden yardım alacağımı düşünürken birden sizin adınızı gördüm şöyle bir şablon yaptım ingilizce vikiden esinlenerek ve bunu biyografi şablonu gibi {{......}}bu şekilde iki parantez arasına adı önemi tür vs. şeklinde yapmak istiyorum yardıma ihtiyacım oldu şimdiden teşekkürler.--Kadirmesaj sayfam 11:50, 2 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar, gördüğüm kadarıyla şablon gayet güzel olmuş. Sorunuzu herhalde tam olarak anlayamadım.. Nasıl bir yardımım olabilir? --Metal Militia ileti 13:46, 2 Aralık 2007 (UTC)

{{Infobox Holiday |bayram adı = |resmi adı = |önemi = |resim = |başlık = |kutlandığı bölgeler = |vs... |....}} }} bu şekle nasıl getirebiliriz diye sormuştum yani maddeye eklerken tıpkı biyografi maddelerinde olduğu gibi bu şekliyle ekleyebilir miyiz? bunu nasıl yapabiliriz? Bu imzasız yazı Gençosmanlı (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Evet aynen diğer şablonlarda olduğu gibi, ilgili bayram maddesinin ilk satırına, bu haliyle ekleyeceksiniz. Hepsi bu kadar. İleride şablon içeriğinde değişikliğe gidildiğinde de bu tüm diğer bayram maddelerine yansıyacak. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 17:14, 2 Aralık 2007 (UTC)

Faşizm Şablonu[kaynağı değiştir]

Selam. Şablon'un tartışma sayfasına yazdıklarımı okudunuz mu? Kısaca 'Hemen bu madde açacağım' dediğiniz madde için ülke ismi gerekmez. Fakat arkadaşlarımızın o maddelerini yazacaklarını beklerseniz, kolaylık gösterilmesi gerekecektir. İyi çalışmalar. Takabeg 16:27, 10 Aralık 2007 (UTC)

Evet. Dediğiniz gibi, yeter ki maddeler açılsın. Güzel olacak. Kolay gelsin. Takabeg 07:31, 11 Aralık 2007 (UTC)

VikiProje Hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar. Genel bir şekilde vikipedistlerden fikirlerini öğrenmek istedim, Kategori tartışma:Teröristler tartışmasındaki gibi yorumlarla karşılaştım. Proje için tarafsız bakış açısı tanımıyla ilgili sorunlar var, bu sebeple genel kabul görecek bir anlatım tarzı bulmamız da gerekli. Bu konuyu [[Tartışma:VikiProje:Türkiye'de Terör]] sayfasında tartışalım, çözüme ulaşmadan projeyi başlatmayalım. Khutuckmsj 19:07, 24 Aralık 2007 (UTC)

hava operasyonu,[kaynağı değiştir]

hava operasyonunda 50 ye yakın uçak kullanıılmadı 50 sorti yapıldı yanlış bilgi girilmi , madde ile snein uğrştığını gördüm bildireyim dedim.Delamorenamesaj 22:21, 29 Aralık 2007 (UTC)

kaynak gösterdiğini yeni görmüştüm ama ne yazık ki o bilgi de yanlış, gerek tsk içinde bulunmam geekse develte ait kaynaklardan öğrendiğim 50 sorti yapıldığı zaten o operasyoan aktılan üste 50 uçak yoktur bence kaynak gösterilmi olsa da yanlış olma olasılığı yükske bir bilgi olduğu için o bilgiyi kaldırmak faydalıdır yine de sen bilrisin. ayrıca 16 aralık hava operasyonunda verilen hasar genelkurmayın basın açıklamasında bildirildi haberin olsun.Delamorenamesaj 22:32, 29 Aralık 2007 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Gençosmanlı, {{SM}} olması için önerdiğin Su maddesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SM olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar. --Machiavelli' msj 17:51, 2 Ocak 2008 (UTC)

  • gemi maddesini neden boşalttığınızı öğrenebilir miyim? --kibelemesaj 19:00, 5 Ocak 2008 (UTC)
  • telif ihlali olduğuna ilişkin tartışma sayfasında görüşler var. bu durumlar için de telif ihlal etiketi var, diğer kullanıcıların ve yöneticilerin incelemesi için.. bu şekilde açıklama yapmadan sayfa boşaltmak doğru değil. --kibelemesaj 11:32, 6 Ocak 2008 (UTC)
  • tamamdır.. kolay gelsin.. --kibelemesaj 11:35, 6 Ocak 2008 (UTC)

O zaman neden belirterek değişikliği geri al. Hangi cümlelerin problemli olduğunu, neden şablon koyma ihtiyacı duyduğunu tartışma sayfasında belirt. - OzzyPh

Neden belirttim. Nedenim tarafsız birşey görmemiş olmam. Yanılmış olabilirim, ama neden belirttim. Bkz: Cumhuriyet (Tartışma sayfası) OzzyPh 21:04, 18 Ocak 2008 (UTC) OzzyPh

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Anonim bir ip tarafından imzanız taklit edilerek diğer kullanıcılara mesaj atılmaktadır.Bilginize.--Eldarionileti 23:50, 23 Ocak 2008 (UTC)

Şiilik şablonu[kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Ancak şu anki haliyle okuyuculara belki de Şiilere taraflı imajı verebilir. En azından diğer İslam şablonları kadar zenginleştirelim. Tartışma sayfasında ingilizce Wiki'nin Şiilikle ilgili şablonları ilave ettim. Size de yardımcı olacaktır. Ben de yardımcı olacağım. İyi çalışmalar. Takabeg 22:14, 24 Ocak 2008 (UTC)

Bana yazdığınız mesajı okudum şablon hakkında ancak siz yenisini yapmışsınız elinize sağlık o zaman yönlendirme yapalım eski şablondan.--Kadirmesaj sayfam 19:33, 25 Ocak 2008 (UTC)
Selam. Şimdilik maddeyelere konulacak durum değil. İslam şablonumuz Sünni yorumuna göre yaptırıldı. (Kullanıcılarımızın çoğu Sünnidir ki gayet doğal, Alevi kullanıcılarımız da var Diyanet İşleri Başkanlığı mesela Caferiyye'nin fıkhı öğretilmemşitir. Bu konuda Reha Çamuroğlu'nun da suçu yoktur::)). Şiilik şablonu tarafsız imajı vermeyecek seviyeye ulaştıktan sonra maddeye yapıştırılacak. Değerlendip zenginleştirirseniz sevineceğim. İyi çalışmalar. Takabeg 03:49, 26 Ocak 2008 (UTC)

Müzik portali deneme amaçlı açıldı. Katkılarınızı bekliyoruz. --joseph msj 14:58, 8 Şubat 2008 (UTC)

Hava Kuvvetleri[kaynağı değiştir]

Selam. Ben katlıyorum. Maddede anlatılan sadece komtanlık değil. Ama sadece Hava mı? Diğer kuvvetler ve şablonlar da var. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 21:39, 14 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Hediye için teşekkür ederim. Aslında pek katkıda bulunamadım. Hala Hiung-nularda geziyorum. Pi ile Panu meselesini nasıl çözeceğiz. Dönemin MEB yetkilileri mi getireceğiz?:)) Hangisi Güney Tanhu olsa da benim hayatımıza etkilemez. Ama çok merak ediyorum. Teşekkür derim. İyi çalışmalar. Takabeg 23:56, 23 Şubat 2008 (UTC)

Güneş Harekâtı[kaynağı değiştir]

Öncelikle nazik iletiniz için teşekkür ederim. Diğer paşaları listeden çıkarmamamın nedeni, harekâta sadece tek bir kuvvetin katılmamasıdır. Örneğin, kara kuvvetlerinin yanında hava kuvvetleri ayrıca jandarmanın da olaya dahil olması gibi. Bu benim görüşüm ama tartışılabilir tabii tartışma sayfasında.

Uluslararası görüşler başlığı altına yaptığınız eklemeler için kaynak belirt şablonu koydum. Çünkü diğer görüşlerin olduğu gibi, bu görüşlerin de referans noktası olmalı diye düşünüyorum. Ben kaynak noktasını arayacağım; ama görüşleri aldığınız yeri yazarsanız daha iyi olur. İyi çalışmalar, kolay gelsin!... -- Dsmuratileti 11:45, 24 Şubat 2008 (UTC)

  • Irak bölgesel kürt yönetimi, bir ülke olmadığından onun bayrağını kaldırıyorum. Ama Büyükanıt'ı da çıkarabiliriz. Zaten olaylar daha netleşince tabloyu da daha doğru hâle getirebiliriz. Bir konu kafamı kurcaladı. Türkiye terör örgütünü muhatap almıyor. Açıklamalarda bile adı kullanılmıyor; fakat TSK'dan yapılan açıklamada PKK/KONGRA-GEL ifadesi geçmekte. Bu nedenle TSK'yı koydum. -- Dsmuratileti 14:00, 24 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba ben fazla bir hareketlilik göremedim ancak, eğer çok istiyorsanız burada başvurabilirsiniz. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 16:24, 24 Şubat 2008 (UTC)

jerena jankovic çeviri ingilizce acil

Merhabalar http://tsk.mil.tr/ adresinde en alta bakacak olursanız Türk Silahlı Kuvvetleri © Turkish Armed Forces telif hakları saklı olarak geçiyor sitede veya o fotoğrafın bulunduğu bölümde de kamu malı olduğuna dair başka bir açıklama bulunmuyor. Gazeteler kullanabiliyor çünkü gazeteler ABD telif yasalarına göre işlemiyor ancak Vikipedi ABD telif yasalarına göre işliyor. Bkz: VP:T, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 23:02, 24 Şubat 2008 (UTC)

Yaşayan insanların özgür lisanslı resimleri çekilebileceğinden, adil kullanım olarak kabul edilmiyor telif hakkı saklı resimler. Eğer sizin çektiğiniz bir Aziz Yıldırım resmi varsa, onu yükleyebilirsiniz. İyi çalışmalar! -- Dsmuratileti 18:37, 5 Mart 2008 (UTC)