Kullanıcı mesaj:Garbarius

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Lütfen güvenilir bir kaynak sağlamadan veya maddenin tartışma sayfasında fikir birliği oluşmadan maddelerde üslup değişikliği yapmayınız. Kişisel bakış açınızı yansıtan bir üslup yıkıcı olarak değerlendirilebilir. Teşekkürler!


Maurice Flesier message 09:37, 8 Ekim 2016 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:02, 1 Kasım 2016 (UTC)


Bilgilendirme simgesi Lütfen Vikipedi maddelerine yorum veya kişisel analizinizi barındıran içerikler eklemeyiniz. Bu davranış Vikipedi'nin tarafsız bakış açısına aykırıdır ve bir ansiklopediden beklenen resmi üslubu ihlal eder. Lütfen maddeleri kendi görüşlerinize göre düzenlemeden önce tartışma sayfasında fikir birliğine varınız. Terör örgütü vb. gibi sıfatlar istisnalar dışında (Terör örgütleri listesi vb.) VP:TBA'ya aykırıdır.


Tom Evuntiamesaj ♫ 17:12, 3 Ocak 2017 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --kibele 09:14, 12 Ocak 2017 (UTC)


Payitaht "Abdülhamid" bağlantıları hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbarius, öncelikle katkılarınız için teşekkürler. Payitaht "Abdülhamid" oyuncularının sayfalarından verdiğiniz bağlantı yanlıştır. Tırnak işaretini doğru yapmamaktasınız. Bağlantı verdiğiniz sayfa yakında silinecektir. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 20:02, 23 Şubat 2017 (UTC)

Ansiklopedik Bilgi İkazı[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
chansey Mesaj 13:15, 2 Mart 2017 (UTC)


Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Paseyn. Fark ettim ki Adalet ve Kalkınma Partisi adlı maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --❣Paseyn ileti 16:42, 28 Nisan 2017 (UTC)

YOUTUBER GARBARİUS SİZ MİSİNİZ[kaynağı değiştir]

78.183.107.42 17.07, 22 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

hayır, değilim. enesnisanci17 (mesaj) 21.05, 22 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]