Kullanıcı mesaj:Görünmez KahraMAN

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

şGörünmez KahraMAN'a mail atmak istersen gorunmezkahraman@gmail.com 'a e-mek at, en kısa zamanda yardımına koşar.. Yada cama çık üç kere Görünmez KahraMAAANNNNNN diye bağır. Ben gelmesemde polis kesin gelir, oda sana yardımcı olacaktır--GK ® 18:45, 19 Aralık 2007 (UTC)

Hoş geldin Görünmez Kahraman![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 14:18, 25 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz. Maddelere eklediğiniz şablonlara GK ve benzeri imza türü belirtgeçler koymanız uygun değildir. bunun yerine lütfen maddenin silinme gerekçesini açıklayan durumu yazınız. Teşekkürler, iyi çalışmalar.`Levent Abi ileti 20:02, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Kural hatası olduğunu sanmıyorum.--GK 20:08, 25 Ağustos 2007 (UTC)
1- Kural hatası demedim! sadece "uygun değildir" dedim, ama gerekirse kural hatası olup olmadığı da saptanır, öyle çıkarsa diyecek bir sözünüz kalmaz. Dostça uyarılara kulak vermenizi öneririm. 2- Yanıt yazmayı düşünüyorsanız kendi tartışma sayfanıza değil, size ileti yazanın sayfasına ekleyiniz. - Levent Abi ileti 21:30, 25 Ağustos 2007 (UTC)
  • merhaba, adınız görünmez kahraman ama imzanızla görünür olmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla :) bu imza ile ilgili birşeyler söylemeye gelmiştim, ki yukardaki mesajlaşmaları gördüm. doğrudur, kural hatası değil, ancak sil etiketine neden yazmak işleri kolaylaştırır, görev bellediğinizi söylediğiniz mücadelenin önemli bir parçasıdır. ayrıca değişiklik özetleri için de durum aynı. yani konuya ilişkin yapacağınız açıklama hepimizin işini kolaylaştırır. zaten bütün yaptığımız değişikliklerde imzamız olduğuna göre artı vurgulamaya gerek yok diye düşünüyorum. son olarak, eğer küfür ya da hakaret içermiyorsa, lütfen sil eklediğiniz maddelerin içeriğini boşaltmayın, yine aynı kolaylık gerekçesiyle. teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 16:05, 26 Ağustos 2007 (UTC)
ben imza atmayın demedim, sadece imza ile yetinmeyin, bilgilendirici değişiklik özetlerini ve sil nedenlerini kullanın diye öneride bulundum. sil nedeni eğer çok açık bir konu ise haklısınız, ama kimi zaman sınırda durumlarda da bu etiketler kullanılıyor, o zaman kullanıcının görüşünü bilmemizde yarar var. kolay gelsin zorr.. pardon GK.. --kibelemesaj 17:12, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Selam.Böyle vandalları uyarmaya bile gerek yok bence.Nitekim hakaret içeren değişiklikler ve şablonları kaldırma engellenmek için yeterli bir sebep.Ben gerekli şikayeti VP:Ş sayfasında yaptım.Kolaylıklar.

Sağlamcıileti 16:09, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Ayrıca SDD olarak çalışmak istiyorsan birinden sana bir monobook hazırlamasını istemen senin için kolay olur.Benimkini Mskyrider hazırlamıştı.Yardım istersen herhalde yardımcı olur.Böyle el yordamıyla SDD'lik zor olur bilirim.

Sağlamcıileti 16:11, 27 Ağustos 2007 (UTC)

  • merhaba, maddeleri en fazla beş gün kilitliyoruz, bu durumda gün içinde uğrayıp gittiğine ve ısrar etmediğine göre kilitlemektense izleme listesine alıp geri almak daha iyi çözüm. şimdilik kilitledim, belki ayağını keseriz.. diğer konuyu imzasında gülücük olan birine sorarsan daha güzel cevap alırsın. kolay gelsin. --kibelemesaj 16:26, 27 Ağustos 2007 (UTC)


  • Tercihlerim kısmında ham imzayı tikliyorsun.Daha sonra Vikipedi'de yüklü olan resim adına göre imzanın başına resmin adını maddelere eklerken yazdığın gibi yazıyorsun.[[Resim:Wikignome.jpg|25px]] burada Wikignome.jpg benim imzamın başındaki resmin adı, 25px boyutu dikkat edersen boyut ideal oluyor yani 25px.

İmzamın tüm kod hali de şudur [[Resim:Wikignome.jpg|25px]][[Kullanıcı:Saglamci|<font color="Lime">Sağlamcı</font>]]<sup>[[User Talk:Saglamci|<font color="Olive">ileti</font>]]</sup>

Sağlamcıileti 16:35, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Ham imza kısmını tiklediğinden eminmisin?Onu yapmayınca olmuyo.

Sağlamcıileti 16:59, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Resminin sonundaki iki adet braketi ]] unutmuşsun.O yüzden olmuyo.

Sağlamcıileti 17:03, 27 Ağustos 2007 (UTC)

İzmir buluşması[kaynağı değiştir]

Eyvallah ne demek.Burada birbirimize yardım edersek işler daha güzel ve kolay oluyor.Bişi sorcam.Babil şablonlarını kullanmamışsın da nereli olduğunu bilemiyoruz doğal olarak.Eğer İzmir'li isen ikinci İzmir buluşmamız var haberin olsun.

Sağlamcıileti 17:09, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Günün maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar.Günün maddesi önerisini öneriyi yaptığın sayfanın en üstünde yazılan şekilde yapman gerekiyor.Şimdi ben düzeltiyorum.Sen de imzanı atarsın.Yok gerçi onu da koyarım ben.

Sağlamcıileti 17:01, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Dostum sakin ol.Böyle tartışmalara girmeni tavsiye etmiyorum.Ayrıca Karşıyaka daha büyük. :)))))))))))


Sağlamcıileti 20:06, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba. İmzanıda bir hata var ve sizden sonra yazılanları etkiliyor:

--[[Resim:P vip.png|25px]][[Kullanıcı:Görünmez Kahraman|<font color="Black">GK <sup>®</sup></font>]]<sup>

Bu sona eklediğiniz <sup> u imzanızdan çıkarırsanız düzelir, teşekkürler --Pinar 06:27, 31 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar.İmzanın sonundaki <sup> fazladan.Ayrıca sen imza attıktan sonra ardından gelen bütün yazılar üst ifade oluyo.Bu yüzden o <sup>'ı silersen daha iyi olacak.

Sağlamcıileti 08:41, 31 Ağustos 2007 (UTC)

telifli maddeler[kaynağı değiştir]

Evet, genellikle bir defada binlerce byte'lık madde girişlerinden şüphelenmekte fayda var :) Gördüğünüzde, siz de maddeye google dan hızlı bir telif araması yaptırıp, adresi de ekleyerek sil şablonu koyabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:14, 12 Eylül 2007 (UTC)

Zevkli numara, ben de kanıyorum bazen :D --Khutuckmsj 22:19, 12 Eylül 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 17:45, 11 Ekim 2007 (UTC)

Merhabalar GK, silinmesi gereken, vandalizme uğramış vb sayfaları etiketlerken, alttaki özet kutucuğuna da bir iki kelimeyle, "Sil-şu şu nedenle", "Sil-vandalizm", vb birşeyler yazabilirseniz, Vikipedi'nin temiz kalması için verilen çabaları daha da hızlandırmış olursunuz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:37, 18 Ekim 2007 (UTC)

Pardon, yanlış anlaşılmak istemem. Yapmak zorunda değilsiniz elbette. Tekrar teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:49, 18 Ekim 2007 (UTC)

Dostum bu arada bürokratta olduğunu gördüm. İstersen bana yöneticilik ver hiç uğraşmayalım sil etiketleriyle, engelleme alarmı şikayetiyle. Direk yapayım onu. Ne dersin?.--GK ® 18:41, 18 Ekim 2007 (UTC)

Benim istememle yönetici olunmuyor, yöneticiler Vikipedi topluluğu tarafından seçiliyor. --Metal Militia ileti 19:01, 18 Ekim 2007 (UTC)
IP lerin yaptığı değişiklikleri geri alırken, veya mesaj sayfalarına yazarken lütfen daha nazik bir üslup kulanmanızı rica edeceğim. Alaycı, tehditvari vb. söylemler genelde pek hoş durmuyor. Vandallara dahi nazik olmakta yarar var. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:58, 18 Ekim 2007 (UTC)
İlgili politikaları bu sayfadan okuyabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 22:10, 18 Ekim 2007 (UTC)

PANİK ? BEN?[kaynağı değiştir]

HEHEH beni tanımadığın için bööle dedin herhalde benim geri alma veya vandallara karşı savunma yöntemim bu, sık kullanılanlar sürekli kontrol edildiği için bu şekilde yazarım ayrıca bazen son değişiklikler devriyesi atarken canım sıkılır aşağılara bir şeyler karalarım, merak etme alışırsın bana bu arda yine de yardımın için teşekkürler, kolay gelsin.Delamorenamesaj 18:26, 18 Ekim 2007 (UTC)

Egzozt, Egzost Egsozt Egsost - Ekzozt Ekzost Eksozt Eksost - Egzos Egsoz Egsos - Ekzos Eksoz Eksos Egzoz maddesini yazan bunları yönlendirsin--GK ® 17:22, 19 Ekim 2007 (UTC)

Engellenme nedenlerini belirtmek[kaynağı değiştir]

Merhaba yine ben. Nutuk maddesi üzerine yaptığım yoğun değişiklik nedeniyle engellenmiştim. Beni oradan hatırlarsın. Ancak sonrasında yaptığım araştırmada TBA maddesine rastladım. Senin yerinde olsam beni engellemeden önce "engellenebilirsin şurayı bir oku" notu gönderirdim. Çünkü yaptığım değişiklik gerçekten siyasi nedenle idi ve bu maddeden haberim yoktu. Şu anda Nutukta değişiklik yapsam aynı şekilde yazdığımı tekrar getirmek yerine yazılan yerlerde var olan taraflı yönleri değiştirir tarafsız hale getirmeye çalışırdım. En azından vikipedi'de olması gereken yönde değişiklik yapabilirdim.

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 21:13, 20 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba konuyu sanırım anlatamadım. Uyarının mahiyeti konusunda takıldım. Senden aldığım uyarı aslında tehditti. Ancak ben bu gereksiz bulduğum bu konuyu daha fazla uzatmayı düşünmüyorum. Zira bir değişiklik yapacağımı söyleyerek devam etmek istiyorum. Ancak bu seferki biraz farklı olacak. Benim takıldığım nokta özellikle Atatürk'ün bir Ayşegül serisine benzeten Konu başlıkları bölümü ile fazlaca taraflı bulduğum genel değerlendirme bölümünde olacak. Zamanım var. Bu sırada konuyu nasıl tarafsızca ele alabileceğimi düşünürüm. Ayrıca kendi yazdığım makalede var olan Nutuk'un felsefesi bölümünün olması gerektiğini düşünüyorum. Giriş kısmında yazdığım yazıyı da daha tarafsız olarak yeniden düzenleyip yazmayı düşünüyorum. Ancak bu seferde engellemeyeceğini tam tersine benim yaptığım katkıya mutlaka eklemeler yapacağını umuyorum.


Ayrıca o gün senin sürekli benim yazdığımı değiştirmen beni çok sinirlendirmişti. Sanki bana karşı bir hareket varmış gibi düşündüm ve aynı şeyi ben de yaptım. Sanırım uyarı yapsan bile bu uyarı benim o gün çok umurumda değildi. Engellenmek yeni ufuklar açabiliyor. Çünkü değişiklik yapmayı bırakıp biraz dinledikten ve biraz politikaları okudum ve düşüncelerim değişti. Umarım bundan sonra daha iyi anlaşacağız. Bookman 21:26, 20 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba, isteğiniz üzere tekrar kitapları karıştırdım, nette dolaştım ama birşey bulamadım. Belki taşıdığı beyaz kısımlarla bir alakası olabilir, ama yine de tam hikayesini bulmak lazım. Bir yerlerde görürsem bildiririm, iyi geceler. Cat 21:38, 20 Ekim 2007 (UTC)

geçerken bir uğradım[kaynağı değiştir]

ben de sıkıntıdan bi bakayım demiştim, gördüm ki sen hakkından geliyon vandalistlerin benlik bir şey yok hadi kolay gelsin sana Delamorenamesaj 22:02, 20 Ekim 2007 (UTC)

Düzyayla, Gölköy[kaynağı değiştir]

Selam dostum. Düzyayla, Gölköy‎ de iyi temizlik yaptık dimi--GK ® 22:30, 23 Ekim 2007 (UTC)

Elinize sağlık, dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 22:32, 23 Ekim 2007 (UTC)

Aştık artık:)[kaynağı değiştir]

  • Şablon yapıştırma hızı konusunda kendimi aştım. Yakında Guiness'te okursunuz beni :)) Sen de gayet hızlısın. Eline sağlık:)) --maderibeyzamsj 15:19, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • Kullanıcı adının değiştirilebilmesi için en az 200 değişiklik yapmış olman gerekiyo. Ben zaten 200 değişikliğin üstünde değişiklik yapmış olduğunu bildiğim için seni direkt o sayfaya yönlendirdim. Bence değiştirilmemesi için bi neden yok. Ama kullanıcı adı değiştirme yetkisi sadece bürokratlarda var ve bizim sadece 2 bürokratımız var. En kısa zamanda başvurunu inceleyip değişikliği yaparlar. Yeni adın hayırlı uğurlu olsun görünmez kahrameeen:)) --maderibeyzamsj 15:53, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • Şu sayfada kendi istatistiklerini görebilirsin. Total edit (toplam değişiklik) sayın şu anda 276, yani 200 değişiklik sınırının üstünde olduğu için kullanıcı adın değiştirilebilir. Kolay gele:) --maderibeyzamsj 16:04, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • Hay senin eline sağlık. Ben yaşlandım gaaari meydan gençlere kaldı tabii. Eeee kurt kocayınca misali:) O linki sayfana biyere kaydet istersen istatistiklerini takip etmek istediğinde arama bir daha. Ayrıca {{Kullanıcı|Görünmez_Kahraman}} yazınca şu şekilde bi şablon çıkar karşına: Görünmez_KahraMAN (MesajKatkılarİstatistikler) Buradan da katkılarını ve istatistiklerini takip edebilirsin. Kolay gele hızlı görünmeyen kahraman:)) --maderibeyzamsj 16:21, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • Walla onun da vardır bi kolayı ama ben bu şekilde kullanıcı şablonu üzerinden ulaşmıştım bi zamanlar istatistiğime ve kullanıcı sayfamın biyerlerine kaydettim kaybetmemek için. Sen kullanıcı adı konusunda danışınca da bu kullanıcı şablonu üzerinden gitmek geldi aklıma. Daha parlak bi fikir öneremiyorum maalesef ama hız konusunda senin parlak fikrin için teşekkürler. Kocamış kurt muamelesi görüyoz ya neyse :)) --maderibeyzamsj 16:31, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • hımm, küfür engellemesini bilemem, çok fazla yaptığımız bir şey, ama ben de seni hatırladım görünür kahraMAN. hafızam iyidir. hoşgeldin, kolay gelsin. --kibelemesaj 16:59, 13 Aralık 2007 (UTC)

Yeni adımla ilk değişikliği sizin sayfada yapayım.[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim dostum--GK ® 17:55, 13 Aralık 2007 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 17:57, 13 Aralık 2007 (UTC)
  • Vandallara sen yokken dedim ki: Görünmez kahraman büyüdü MAN oldu. Hepinizi yok eder ayağınızı denk alın. Onlar da korkudan pek bi varlık gösteremediler :)) Hoşgeldin ben de çıkıcam birazdan senin geldiğin iyi oldu :)) --maderibeyzamsj 13:31, 15 Aralık 2007 (UTC)

Selam. O Avustralyalıların lakaplarından biri. O saatte ayakta olduğuna göre acaba....diye zannettim. İyi çalışmalar. Takabeg 15:06, 15 Aralık 2007 (UTC)

Ben yatmaya gibiyorum vikipedi size emanet[kaynağı değiştir]

iyi geceler--GK ® 02:22, 16 Aralık 2007 (UTC)

Güzel sözlerine çok teşekkür ederim Görünmez Kahraman.. Bir kişiyi bile olsa kazanmak, onun buraya bir madde bile olsa kazandırması, insanların yararlanması, bilgi paylaşımının artarak insanların bilinçlenmesi ve savaşlar, işgaller, silahlanma vb. yerine, bilimin, sanatın, üretkenliğin ve çevre bilincinin gelişmesiyle, dünyamız daha yaşanılır bir yer haline gelecek, uzaklarda aradığımız cennetin aslında burnumuzun dibinde olduğunu görebileceğiz sanıyorum. Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.. ve yapılacak çok iş. Sevgiler. Levent Abi ileti 10:06, 16 Aralık 2007 (UTC)

Oylama hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Görünmez KahraMAN. Olumsuz oylara yorum yazmayı yanlış buluyorum, ancak Kızılsungur konusuna açıklık getirmem gerekli. Engellenme kararı verildiğinde bu karara karşı çıkmıştım, ancak olayların daha sonraki gelişmeleri benim haksız olduğumu, verilen kararın doğru olduğunu gösterdi. Oylama sürecinin başında da "Zaman zaman ciddi hatalar da yaptım" cümlesini bu yüzden kullandım. Yılmaz iyi bir Vikipedistti, halen de iyi bir arkadaşım, ancak bir çok kez bilinçli olarak telif ihlali yaptı, engellenme kararını haklı çıkardı. Bu sebeple "doğru kabul edilip uygulanmış ancak kesinlikle karşı olduğum" bir durum aklıma gelmediğini belirttim. Kızılsungur geri dönmek isterse Meta'yla görüşüp hatasını kabul eder, olaylar kapandığında geri gelebilir, ancak tarafsız olamayacağım için (gerçekleşse bile) bu sürece hiç bir müdahalede bulunmayı düşünmüyorum. Umarım yeterince açık olabilmişimdir. İyi çalışmalar dilerim :) Khutuckmsj 15:00, 19 Aralık 2007 (UTC)

Buyur tabii buradayım.Sağlamcıileti 16:16, 19 Aralık 2007 (UTC)

Mail kaydını ilk kez mi yapıyorsun bilmiyorum ama, çok saçma bir soru olursa kusura bakma :) yukarıdaki kutuya mail adresini yazdın mı? Çünkü ben sorun göremedim. Hem silik görünse de tikleyip tiklemediğini bi kontrol etmediysen et istersen.Sağlamcıileti 16:24, 19 Aralık 2007 (UTC)

Hah o zaman posta adresine bir onay maili geliyodu sanırım(çok uzun zaman oldu ben de yapalı hatırlamıyorum) belki o onayı yaptıktan sonra tikleme işlemini yapman gerekiyodur. Görüşürüz.Sağlamcıileti 16:38, 19 Aralık 2007 (UTC)

Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.) sırayla veriyorum sırtanı beklesen Kahramanım benim :))--Sαвяι¢αи76ileti 21:25, 20 Aralık 2007 (UTC)

Bugünlük bu kadar vikipedi size emanet[kaynağı değiştir]

Herkese iyi geceler--GK ® 19:46, 19 Aralık 2007 (UTC)

Sağ ol Kahraman, espirili adamsın sen sevdim seni :))--Sαвяι¢αи76ileti 10:18, 21 Aralık 2007 (UTC)

Bir yönetici görmeli çok kötü bir vandallık olmuş--Sαвяι¢αи76ileti 10:40, 21 Aralık 2007 (UTC)
Bak engellennirsin, Kullanıcı mesaj:121.44.79.159'ını gördüm kurallara uygun davranmalısın tehdit dolu mesajlar yazmamalısın...--Sαвяι¢αи76ileti 10:44, 21 Aralık 2007 (UTC)
İyi sakin olmak lazım burda...neyse..akşama doğru girecem de şu an ders çalışıyorum sen silme şablonları koyarsın haydi kolay gelsin...--Sαвяι¢αи76ileti 10:46, 21 Aralık 2007 (UTC)

Hoşbulduk. Maaşallah eleman sağlam çalışmış. Acayip bi vandalmış. Sağlamcıileti 11:48, 21 Aralık 2007 (UTC)

Rica ederim dostum, Taltifat Heyeti olağanüstü toplanıp o ödülü hak ettigin için verdi sana... :) Filanca 12:11, 21 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar. Biliyorum espirili ve hoş bir üslubunuz var ancak genede yanlış anlaşılmalara sebep olmaması ve yeni kullanıcıların veya muhtemel kullanıcıların Vikipedi üzerinde yanlış bir izlenim yaratmamak için en azından uyarı mesajlarınızı biraz daha resmi şekilde yapmanızı rica edeceğim. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 13:46, 21 Aralık 2007 (UTC)
Rica ederim iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 13:57, 21 Aralık 2007 (UTC)
Vaay ödülünü ve bugün yaptıklarını tebrik ederim Vandalistlerin korkulu rüyası...--Sαвяι¢αи76ileti 16:31, 21 Aralık 2007 (UTC)
Evet dikkatimi çekti zaten ama sanki fazla kibar olmuşsun gibi geldi :) ölçüyü tutturmalısın :D--Sαвяι¢αи76ileti 16:42, 21 Aralık 2007 (UTC)
Iğdır D.Anadolu'da Coğrafyan kaç senin :))...--Sαвяι¢αи76ileti 16:47, 21 Aralık 2007 (UTC)
Neyse burada fazla muhabbet yapmayalım msn'ni ekliyeyim sonra belki oradan muhabbet ederiz--Sαвяι¢αи76ileti 16:55, 21 Aralık 2007 (UTC)

Gönderdim artık öyle haberleşiriz, ayrıca seni sayfamdaki Vikidostlarım kısmına koyuyorum--Sαвяι¢αи76ileti 17:06, 21 Aralık 2007 (UTC)

Skype diye bir şeyi duymuştum ama onunla ilgilenmiyorum neyse gerekirse ben gmailine atarım. İyi çalışmalar...--Sαвяι¢αи76ileti 17:19, 21 Aralık 2007 (UTC)

Evet garip bir isimden posta geldi ama bilgisayarda bir sorun var o posta sayfasını açamıyorum bilgisayarı yeniden açınca bakmayı deniyeceğim şu an Azeri Vikipedisiyle uğraşıyorum...--Sαвяι¢αи76ileti 17:42, 21 Aralık 2007 (UTC)

Aşkolsun, ben senin ismini garip bulmadım ya neyse artık:-)) Hadi kolay gelsin--GK ® 17:44, 21 Aralık 2007 (UTC)

  • Çok teşekkür ederim, iltifatlarınıza nahif katkılarım dahil olabildiği için pek mesud oldum! Selamınız da başımın üstünde. Size de iyi geceler. 22:48, 21 Aralık 2007 (UTC)

  • Sayın Sağlamcı'nın yöneticilik oylama sayfasındaki yorumum altına, şahsımı hedef alarak yazdığınız "kaba" uyarının, benim ölçülerime göre nezâketle bağdaşmadığını zât-ı âlinize iletmek zorunda kaldığımı üzülerek bildirir; eleştirilerin kişilere değil, konulara yönelik yapılmasının daha doğru olacağını tekrarlamak isterim. Saygılarımla.--Hasan Sami 22:53, 22 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler. Paslarınızla goller atacağız inşallah. :D Saygılar

Merhaba. Politikalara aykırı olmayacak şekilde istediğiniz gibi şablonlar oluşturabilirsiniz. Kimseye sormanıza gerek yok. Burası Özgür Ansiklopedi. Kolaylıklar.Sağlamcıileti 21:23, 26 Aralık 2007 (UTC)

O şablonu {{GK V}} ve ya {{subst:GK V}} şeklinde kullanırsanız o tildeler imza atılmasını sağlıyor.Sağlamcıileti 21:50, 26 Aralık 2007 (UTC)

Vandalizm yapma arkadaşım, engellenirsin--GK ® 21:50, 26 Aralık 2007 (UTC).

Bir şey rica edecem, aslında tüm yöneticlierden rica edecem[kaynağı değiştir]

Merhaba dostum, benim ricam bazı maddelere yazılan madde ile ilgili olmayan mantıklı !!! soruların tamamen silinmemesi onun yerine tartışma şablonunun konması, zira bu soruları en kolay yöneticiler fark edebilir mümkünmü bu? --GK ® 22:29, 26 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar, sanırım bu isteğinizin altında yatan şey, o mantıklı (!) soruları bu sayfanızda kullanmak.. İlginç olabilir belki evet, fakat ne yazık ki silinmesi gereken sayfalar tümüyle silinmek durumunda, içinden bir bölümünü kesip saklayabilecek bir prosese sahip değiliz. Öte yandan size bir önerim var, bilmem bu sayfayı gördünüz mü daha önce ? Dilerseniz o soru-cevap sayfanızı burada da geliştirebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 22:38, 26 Aralık 2007 (UTC)

Evet o sayfayı biliyorum ama ben kendi sayfamda kullanmak istiyorum, sanırım kural ihlali değil. Aslında ben silinmesinde o sorular kaldırılmasın demiyorum, sadece tartışma şablonu ile değişitirilsin. Bu şekilde bir çok uygulamaya şahit oldum zira.--GK ® 22:42, 26 Aralık 2007 (UTC)

Pardon, şimdi anladım demek istediğinizi. Eğer vandalizm içermeyen sorularsa bunlar, sayfa silinmeksizin tartışma şablonu ile değiştirilebilir elbette, bu mümkün. --Metal Militia ileti 22:47, 26 Aralık 2007 (UTC)
  • Yok yaw. Başka işlerim var. Ara sıra bakıyorum pencere açık. Öyle denk gelmiştir. Yoksa haddime mi seni geçmek :)) --maderibeyzamsj 15:51, 27 Aralık 2007 (UTC)
  • hangi mesaj? eğer vandal ıp ise noumenon uçurdu bile..--kibelemesaj 16:01, 27 Aralık 2007 (UTC)
  • ben zaten küfür filan olmadıkça boşaltmakla yetiniyorum. söz veremem ama ilginç bir şey olursa paslarım. kolay gelsin.. --kibelemesaj 16:09, 27 Aralık 2007 (UTC)
Hoşbulduk ama uzun süreliğine tatile çıkmamıştım. 20 Ocak'tan sonra 15 gün boyunca bayağı fazla kalacam. O zamana kadar aralıklarla çok az girecem.--Sαвяι¢αи76ileti 17:29, 27 Aralık 2007 (UTC)

Yarattiginiz sablonun ismini degistirdim. Kisisel sablonlar icin sablon isimalanini kullanmayalim. :) -- Cat chi? 23:15, 27 Aralık 2007 (UTC)

Ne yazık ki bazen çabalarımız yetmiyor; aynı madde yine vandallanmış. Aslında bu tür bazı maddeleri geçici korumaya almakta yarar var.. Neyse işimiz çok ve zor. Kolay gelsin, sevgiler. Levent Abi ileti 18:02, 30 Aralık 2007 (UTC)

2008 hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). Selim Elmas Uğur 18:08, 30 Aralık 2007 (UTC)


Vandalizm kahramanı!2008 kutlu olsun

Selamlar; Elbette arkadaş. Bu iş gönül işi. Öyle kişisel alma filan mümkün değil. İhtimal versen dahi üzülürüm. Ben de sana, ailene, tüm sevdiklerine ve tüm topluluğumuza yeni yılda başarı esenlik ve mutluluklar dilerim. Umarım bu gönülden katkılarımız ülkemizdeki kronik bir şekilde yaşanan cehaletin bir parça da olsa azalmasına katkı yapar. Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 18:23, 30 Aralık 2007 (UTC)

Sana da mutlu yıllar dilerim Görünmez KahraMAN. 2008 sana mutluluk getirsin. Khutuckmsj 18:24, 30 Aralık 2007 (UTC)

gerçekten mi çok sevindim.İyi yıllar--Selim Elmas Uğur 18:25, 30 Aralık 2007 (UTC)

Bir teşekkür[kaynağı değiştir]

Teşekkürler dostum, sana da mutlu yıllar dilerim... Filanca 18:31, 30 Aralık 2007 (UTC)

  • mutlu yıllar, sevgiler.. :) --kibelemesaj 18:34, 30 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Teşekkürler, sizin de yeni yılınız kutlu olsun... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 18:39, 30 Aralık 2007 (UTC)

İyi yıllar[kaynağı değiştir]

2008 barış, sağlık ve iyi kazanç getirir umuduyla, sevgiler. Levent Abi ileti 18:50, 30 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler, size de mutlu ve sağlıklı yıllar.. --Metal Militia ileti 19:09, 30 Aralık 2007 (UTC)

Mutlu yıllar. Hep beraber olalım inşallah.Sağlamcıileti 19:22, 30 Aralık 2007 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Ben de sana mutlu yıllar dilerim:) --maderibeyzamsj 07:15, 31 Aralık 2007 (UTC)
  • Sana da mutlu yıllar dostum, nice azılı vandallara göz açtırmaman dileğiyle...--Sαвяι¢αи76ileti 17:30, 31 Aralık 2007 (UTC)
Nerdesin be oğlum ÖSS nedeniyle uzun süre olmayacağım buralarda...Kullanıcı sayfama bakarmısın--Sαвяι¢αи76ileti 22:46, 22 Ocak 2008 (UTC)

Merhabalar. Saol sana da kolay gelsin.Sağlamcıileti 10:58, 26 Ocak 2008 (UTC)

Sağ ol, bu arada boş gitmiyorum, Iğdır'ı SM yapıp gideceğim :))--Sαвяι¢αи76ileti 17:30, 26 Ocak 2008 (UTC)

Görünmez oldunuz sevgili kahramanımız? Nerelerdesiniz? Khutuckmsj 19:08, 13 Mart 2008 (UTC)

  • Nerdesin özledik seni sevgili kahramanımız.Vandallar çoğaldı.--SE Mesaj 17:45, 4 Eylül 2008 (UTC)

--Merhaba Görünmez KahraMAN! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. ----GôkTR001