Kullanıcı mesaj:Furkanberk52

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Furkanberk52![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Tartışma:Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Tartışma:Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 8: Temizlik işlemi gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --kızıl mesaj 15.03, 24 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bahse konu maddeler ve tartışma sayfaları yakın geçmişte hep farklı IP adresleri tarafından oluşturulmuştu. Bugün birden bire bu konuda bir veryansın ile ortaya çıkışınız, uygunsuz kukla kullanımına dahil olduğunuzu gösteriyor. Lütfen katkılarınızı yalnızca hesabınız üzerinden sürdürünüz ve/veya Vikipedi dışından tanışık olduğunuz kimselerle koordineli biçimde, organize değişiklikler yapmayınız. Sözü edilen kukla politikasını ihlal etmeyi sürdürdüğünüz takdirde daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz.
Ek olarak Vikipedi'de elbette soru sorabilir, tartışabilir, görüş ayrılığınızı belirtebilirsiniz; ancak kişileri sizinle aynı fikirde olmadıkları veya buradaki politika ve yönergelere göre işlem yaptıkları için olur olmaz, mesnetsiz iddialarla suçlayamazsınız. Bu davranışınız içerik üzerine yorum ve nezaket politikalarını ihlal eder.
Dr. Coalmesaj 17.20, 24 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]