Kullanıcı mesaj:Freesaint2007

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Freesaint2007, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 19:37, 22 Eylül 2011 (UTC)

Özgür Eren[kaynağı değiştir]

Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - coolland 18:10, 22 Eylül 2011 (UTC)

Telif sorunu[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Söz konusu dosyanın bulunduğu sitenin yapımcısı anladığım kadarıyla sizsiniz; ancak sitedeki "copyright" işaretinden dolayı dosyanın lisans bilgisi yanlış oluyor. permissions-tr@wikimedia.org adresine konuyla ilgili kurumsal (mesela webmaster@... gibi) bir e-posta adresinden teyit gönderirseniz herhangi bir sorun kalmayacaktır. Katkınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 15:47, 10 Aralık 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Freesaint2007,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:OzgurEren.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d4 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

taysin (mesaj) 18:58, 20 Aralık 2011 (UTC)

Merhaba. Yüklediğiniz fotoğrafta telif ihlali bulunmaktadır. VP:Telif'i okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. -- Güzelonlu (mesaj) 23:02, 14 Ocak 2012 (UTC)

özgür eren[kaynağı değiştir]

merhaba, şurada eklediğiniz sil etiketini çıkardım. sanatçı açısından neden sorun çıkartacağını anlamadım. burası bir ansiklopedi, trt ya da herhangi bir kurumun iznine gerek olduğunu sanmam. teşekkürler. --ki bl 16:38, 30 Mart 2012 (UTC)

DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. ki bl 16:31, 1 Nisan 2012 (UTC)


Tartışma:Özgür Eren sayfasında gerekli açıklama yapıldı. bilginize. --ki bl 08:35, 2 Nisan 2012 (UTC)

Sadece Özgür Eren sayfasına yaptığınız katkılrınıza lütfen dikkat ediniz. Sayfa içeriğini boşlatmaya çalışıyorsnuz. Bu vandalizm olarak değerlendirilebilir. İy çalışmalar --taysin (mesaj) 05:33, 29 Haziran 2012 (UTC)

Değişikliğiniz hakkında[kaynağı değiştir]

Sayfa düzenini kendi estetik zevkimize göre düzenlemiyoruz. Belirli kurallar var, biçem el kitabını inceleyebilirsiniz. Olası bir değişiklik savaşı engeli beraberinde getirebilir. Bu kurallar doğrultusunda katkı sağlamanız yararlı olur. İyi çalışmalar. esc2003 (mesaj) 14:24, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Katıldığı programlar başlığı altında bir liste halinde program adları yazılamaz, bu profesyonel şarkıcılar için değil ancak amatörler hakkında bilgi verilirken kullanılabilir, ki amatör sanatçılar Vikipedi'ye eklenemez. Aldığı ödüller bölümünde ne ödülü aldığını belirtmemiş, bir önceki satırlardaki bilgiyi tekrar etmişsiniz. Yer verilen bilgiler ansiklopedik olmalıdır. Lütfen aynı içeriği tekrar maddeye eklemeyiniz. Ayrıca maddedeki şablonu çıkarmanız vandalizm olarak yorumlanabilir. Maddenin kaynaklandırılmaya ihtiyacı olduğu açık. esc2003 (mesaj) 19:33, 18 Temmuz 2012 (UTC)

Sanatçı Sayfaları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Sizden bir konuda destek almak istiyorum. Sevdiğim bazı sanatçıların ki bunlar arkadaşlarımdır. vikipedia a da sayfalarını oluşturdum fakat resimleri sanatçıların kendilerinin göndermesine rağmen vikipedia lisans sorunlarından dolayı siliyor. Bana bir resmi örnek olarak ekleye bilirsen. Bende aynı yöntemle diğer sanatçıların resimlerini de lisanslamayı düşünüyorum. Fotoğraf Makinesi ile çekilmiş, 4 MB lık bir resmi bile ekleyemiyorum. Vikipedia konusuna hakim olmadığım için bazı eklemelerde hatalarım olmuştur. Gerekli düzenlemeyi yaparım. Ama resim eklemeye olayını gerçekleştirmek istiyorum.

Selma Geçer http://tr.wikipedia.org/wiki/Selma_Ge%C3%A7er http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosya%3ASelmag.jpg&filetimestamp=20120711183648

Emine Ata http://tr.wikipedia.org/wiki/Emine_Ata http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosya%3AEmata.jpg&filetimestamp=20120714210928

Türkü Söylemek Lazım http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk%C3%BC_S%C3%B6ylemek_Laz%C4%B1m http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Dosya%3ATurkusoylemeklazim.jpg&filetimestamp=20120713142104

Özlem Özdil

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zlem_%C3%96zdil http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Ozoz.jpg

Tuğçe Pala

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tu%C4%9F%C3%A7e_Pala http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Tugcep.jpg


Yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bu imzasız yazı Freesaint2007 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yardım edemeyeceğim için özür dilerim. Bu konuda sizinle aynı durumdayım, dilerseniz bilen kullanıcılardan yardım isteyebilirim. esc2003 (mesaj) 05:49, 19 Temmuz 2012 (UTC)
  • Merhbalar Freesaint2007, resim yükleme ve lisanslandırma konusunda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Silinen resimlerin silme kayıtlarına ulaşamadım. Şunu öğrenmek isterim öncelikle, resimler sizin tarafınızdan mı çekiliyor? Bunları hangi lisans çeşidi ile lisanlandırıyorsunuz? Son olarak sanatcı sayfalarından neden katıldığı programları çıkartıyorsunuz? Yani amacı nedir? Yanlış bilgiler mi içeriyor bunlar? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:11, 19 Temmuz 2012 (UTC)