Kullanıcı mesaj:Fotocopy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Fotocopy, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli ve telif ihlali yapıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

i.e. msj 11:41, 22 Mart 2012 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
i.e. msj 11:41, 22 Mart 2012 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 14:43, 9 Kasım 2012 (UTC)


Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Garbino ileti 15:02, 9 Ocak 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Küçük yıldız
Kardeşim 1 buçuk yıldır burdasın ama değişikliklerin cidden az benim üyelim ise 6 ay ve senle hemen hemen eşit değişiklik sayım var bence daha fazla değişiklik yapmalısın. --KB51mesaj 20:27, 12 Ocak 2013 (UTC)
Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 13:15, 21 Şubat 2013 (UTC)


Güzelonlu (mesaj) 15:50, 27 Mart 2013 (UTC)

Hoş geldiniz Fotocopy![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 07:58, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Fotocopy, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 07:58, 28 Aralık 2014 (UTC)

Selda Bağcan[kaynağı değiştir]

Merhaba @Fotocopy, Selda Bağcan sayfasında yapmış olduğunuz değişikliklerde sorun var. Öncelikle Van doğumlu olduğuna dair kaynak göstermeniz gerekmektedir. Diğer sorun ise "Yüzüklerin efendisi filminden tanıdığımız ünlü aktör Elijah Wood koyu bir Selda Bağcan hayranıdır." bu yazdığınız ansiklopedik değil Vikipedi'de yer almasına gerek yoktur. Selda Bağcan sayfasına katkıda bulunmak istiyorsanız eksik bilgileri kaynaklarıyla ekleyerek katkı yaparsanız daha iyi olur, teşekkürler.--Alptns90 (mesaj) 10:36, 1 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba Benim eklediğim bilgi Selda Bağcan yine kendisi gibi sanatçı olan Serenad Bağcan ve Mantra müziğin ülkemizdeki temsilcisi Seda Bağcan'ın halasıdır. Ve Yüzüklerin efendisi filminden tanıdığımız ünlü aktör Elijah Wood koyu bir Selda Bağcan hayranıdır. Bu bilgiler vandal değil gerçek birer bilgidir. Özellikle yeğenleri konusu olması gereken bir bilgi olduğuna inanmaktayım. Ayrıca dünyaca ünlü bir sinema sanatçısının Selda Bağcan hayranı olması bence yer alması gereken bir bilgidir. Van doğumlu olduğu bilgisi tarafıma ait değildir. Saygılarımla.--Fotocopy (mesaj) 13:57, 1 Haziran 2016 (UTC)
Selda Bağcan'ın Van doğumlu olduğuna dair bir kaynağa rastlamadım. Bağcan, Muğla'da doğmuş babasının tayini için 1 yaşındayken Van'a yerleşmiş. Elijah Wood konusuna gelecek olursak söylediklerinizde yanlışlık yok kaynaklar mevcut fakat ansiklopedik değil o yüzden onay veremedim.--Alptns90 (mesaj) 09:50, 2 Haziran 2016 (UTC)
Merhaba Alptns90 Van doğumlu olması ile alakalı bilgi tarafıma ait değildir. Bilginize Yüzüklerin efendisi filminden tanıdığımız ünlü aktör Elijah Wood koyu bir Selda Bağcan hayranıdır.bilgisi bir şekilde sanatçıya verilen değeri göstermek amaçlı yer alması gerektiğini düşündüğüm için ısrarla paylaşmak istiyorum. Gökhan Semiz sayfasında eklemiş olduğum bilgiyi'de kaldırdığınız gördüm. Filmi izlediyseniz filmin sonunda Gökhan Semize ithaf edildiği not edilir saygıyla anılır. Ve bir kaç sahnede adı geçer bilgi vandal değildir. araştırıp dahil etmenizi rica ediyorum. Saygılar.--Fotocopy (mesaj) 15:03, 2 Haziran 2016 (UTC)
Sizi anlıyorum ama benim yapabileceğim bir şey yok Vikipedi'nin belli başlı kuralları var ona göre hareket ediyoruz.--Alptns90 (mesaj) 08:56, 3 Haziran 2016 (UTC)