Kullanıcı mesaj:Erenisik1996

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şu sorun nedeniyle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellendi: hesabınız, Vikipedi'nin amacına aykırı olarak reklam veya tanıtım için kullanıldı ve kullanıcı adınız; kullanıcı adı politikasına aykırı bir şekilde hesabın bir işletmeyi, başka bir kuruluşu, grubu veya bir web sitesini temsil ettiğini gösteriyor.

İşletmenizi veya kuruluşunuzu tanıtmak dışında yararlı katkılar yapmayı planlıyorsanız, kullanıcı adınızı değiştirebilir ve engelinizi kaldırtabilirsiniz. Bunu yapmak için öncelikle kullanıcı adı politikasına uygun olarak seçeneğiniz kullanıcı adının başka birine ait olup olmadığını öğrenmek için bu listeye göz atın.

Kabul edilebilir bir kullanıcı adı bulduğunuzda, {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz ve kullanıcı adınızı değiştirmek istediğinize dair bir not}} metnini mesaj sayfasının altına ekleyin. Gerekçenizde şunları yapmalısınız:

  • Engelin nedenini anladığınıza ve engellenmenize neden olan değişiklikleri tekrar etmeyeceğinize bizi ikna edin.
  • Engeliniz kaldırılırsa yapmayı düşündüğünüz katkıları genel olarak açıklayın.
İtirazlar: Engel itiraz rehberini okuduktan sonra hâlâ bir hata yapıldığını düşünüyorsanız mesaj sayfanızın altına {{engel kaldır|Buraya gerekçeniz}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 20.17, 3 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Erenisik1996 (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Merhaba, birkaç gündür bu konu üzerinde uzunca durduk. hata yaptığımı geçte olsa anlamış oldum. bunun için sizden özür diliyorum. değerli vaktinizi benim için ayırdınız. kullanım koşullarını okudum bu yüzden hata yaptığımı düşüntüm. kullanıcı adımı değiştirdim burayı tamamen kendim kişisel olarak kullanmak için harekete geçmek istiyorum. bunun için sizden tek bir şans istiyorum. ve gelecekte aynı sorunla karşılaşırsam ne tür sonuçlarla karşılacağağımın farkındayım. umarım engelimi kaldırırsınız. tekrardan özür dilerim. Erenisik1996 (mesaj) 22.27, 6 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Kabul gerekçesi:

K:Vincent Vega tarafından kaldırılmış. ‒ToprakM  07.13, 8 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

Erenisik1996 (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Merhaba, 2 gündür bu sorun üzerinde takılıp durduk. UFOCASUALS bir magazin platformudur. sitemizin hikayesini izleyicilerimle buluşturmak için böyle bir adım atmıştık ancak görüyorum ki nedensiz bir şekilde tanıtım yapıldığı ve reklam yapıldığı gerekçesiyle engel yiyip durdum. size defalarca bir magazin sayfası olduğumuz belirttik bunu başka türlü nasıl anlatabilirim maalesef bilmiyorum. pes ediyorum. Kullanıcı adım ya erenisik0 olsun ya da hesabım tamamen silinsin. lütfen dikkate alın. teşekkür ediyorum Ufocasuals (mesaj) 18.28, 4 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Kabul gerekçesi:

K:Vincent Vega tarafından kaldırılmış. ‒ToprakM  07.13, 8 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
Merhaba, 2 gündür bu sorun üzerinde takılıp durduk. UFOCASUALS bir magazin platformudur. sitemizin hikayesini izleyicilerimle buluşturmak için böyle bir adım atmıştık ancak görüyorum ki nedensiz bir şekilde tanıtım yapıldığı ve reklam yapıldığı gerekçesiyle engel yiyip durdum. size defalarca bir magazin sayfası olduğumuz belirttik bunu başka türlü nasıl anlatabilirim maalesef bilmiyorum. pes ediyorum. Kullanıcı adım ya erenisik0 olsun ya da hesabım tamamen silinsin. ayrıca google aramalardan kaldırılsın lütfen dikkate alın. teşekkür ediyorum Ufocasuals (mesaj) 18.57, 4 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]
Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Erenisik1996 (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

merhaba, UFOCASUALS.COM bir magazin sayfasıdır. hikayede aynen belirttiğim gibidir. bu kuruluşun bizzat sahibi benim. maalesef ki sitenizde acemi olduğum için bir hata yapmışım. yapmak istediğim şey şudur; kuruluşumun hakkında bilgi oluşturmak, kısaca şirket bilgi formu oluşturmak. sormak istediğiniz herhangi bir sorun olursa cevaplamaya hazırım. engelimin kalkmasını ve bu konuda yardım etmenizi bekliyorum. teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Ret gerekçesi:

Selamlar, mevcut kullanıcı adınız kullanıcı adı politikamızı ihlal etmektedir, bu nedenle Özel:KüreselYenidenAdlandırmaİsteği yaparak engel kaldırma talebinizi yenileyebilirsiniz. Ayrıca bkz: Vikipedi:Vikipedi ne değildir?
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.42, 3 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.


Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Zafer (mesaj - e-posta) 07.53, 7 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]