Kullanıcı mesaj:Erdal42

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen durunuz ! Burası, bilgi edinebileceğiniz bir özgür ansiklopedidir. Daha iyi anlamak için; Vikipedi ne değildir? sayfasına bakabilirsiniz. Eğer Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam ederseniz, değişiklik yapmanız engellenecektir.--Garbino Merhaba 13:42, 30 Eylül 2012 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye dini, siyasi, ticari ya da reklam içerikli ya da bir oluşumu tanıtmaya yönelik bağlantılar eklemeyin. Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Ayrıntılı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Teşekkürler.
Garbino Merhaba 13:46, 30 Eylül 2012 (UTC)


Bu size son uyarıdır. Bir kez daha spam bağlantı eklediğinizde, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.--Garbino Merhaba 13:48, 30 Eylül 2012 (UTC)

Tarafımdan vikipedi kurallarını ihlal ettiğiniz gerekçesiyle şikayet(Tıklayın) edildiniz. Tıkladığınız yerde Savunma başlığında kendinizi savunabilirsiniz. Bilginize... --Garbino Merhaba 13:57, 30 Eylül 2012 (UTC)


Spam bağlantılar eklemeyi sürdürmeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız geçici olarak engellendi. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. --Vito Genovese 13:59, 30 Eylül 2012 (UTC)