Kullanıcı mesaj:Enver bey

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

maderibeyzamsj 11:38, 17 Eylül 2007 (UTC)



Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz.Bir kullanıcıya mesaj atmak için onu son değişiklikler bölümünden bulup isminin yanındaki tartışma yazan yere tıkladığınızda o kullanıcının mesaj sayfası çıkar.Ya da benim imzamda gördüğünüz gibi imzanın yanında "ileti" "mesaj" filan yazar, buralara tıklayarak da mesaj sayfalarına ulaşabilirsiniz.Mesaj bıraktıktan sonra dört adet tilde yani ~~~~ koyarak imzalamayı unutmayın.Bunun dışında istediğiniz her türlü konuda yardımı Vikipedi:Yardım kısmında bulabilirsiniz.Ayrıca Vikipedi:Politikalar ve yönergeler kısmını da incelemenizi tavsiye ederim.Yönetici seçimleri ise biri aday olduğunda ve ya aday gösterildiğinde oluyor.Ancak oy kullanmak için VP:OY kriterini sağlamanız gerekmekte.Kolay gelsin.Saygılar.Sağlamcıileti 22:11, 22 Eylül 2007 (UTC)

Süleyman Demirel maddesinde yaptığınız değişikliklere baktım. Maddenin içeriğini tamamen boşaltıp taraflı kişisel fikirlerinizi yazmamalısınız. Şu sayfalar Vikipedi'yi tanımanıza yardımcı olacaktır:

Ayrıca yardım sayfalarından nasıl katkıda bulunabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Enver Paşa sayfasındaki hakaret içeren yorumları çıkardım, bildirdiğiniz için teşekkürler. Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar --Pinar 03:04, 23 Eylül 2007 (UTC)

Tekrar merhaba. Türk tarihi konusunda fazla bilgi sahibi olmadığımı belirtmek isterim. Bu nedenle Enver Paşa maddesinin içeriği hakkında yorum yapamayacağım. Dilerseniz Vikiproje:Türk tarihi üyeleri Kullanıcı:Çağatay veya Kullanıcı:Cretanforever ile konuyu daha detaylı konuşabilirsiniz. "Enver Kimdir?" başlığı altında yazılanlar için kaynak bilgisinin eksik olduğunu yazdım ve herhangi bir yanıt yazılmadığına göre bu başlık altında yazılanları tartışmamız zaman kaybı olur. Tam olarak hangi sözleri vandalizm olarak algıladığızı yazarsanız inceleyebilirim. Madde yazarken ve maddeleri tartışırken konu hakkında düşüncelerimizi bir yana bırakıp, ele alınan konuya tarafsız bir gözle bakmamız lazım. Enver Paşa'nın kahraman olduğunu düşünmekte serbestsiniz elbette ama bunu maddeye yansıtırsanız maddenin tarafsızlığını tehlike altına almış olursunuz. Eleştirileri de, övgüleri de uygun ve doğrulanabilir bir şekilde sunmalıyız. En önemlisi de Vikipedi'nin bir ansiklopedi olduğunu unutmamalıyız. Size iyi çalışmalar dilerim --Pinar 06:13, 3 Ekim 2007 (UTC)

  • Rica ederim. Enver Paşa hakkında bildiklerinizi maddeyi genişleterek paylaşmanızı dilerim. Tabi kaynak belirtirseniz yaptığınız katkıların kalıcılığını sağlamış olursunuz. İyi çalışmalar --Pinar 08:03, 8 Ekim 2007 (UTC)
  • Sen istersen maddeyi aç, bu şekilde emeğin sana ait olduğu belli olur. En üstüne {{düzenle|Ekim 2007}} yazarsan ben düzenlemeye çalışırım. İyi çalışmalar --Pinar 04:30, 14 Ekim 2007 (UTC)
  • Pınar uzun süredir vikipediye girmiyo. Ya da sanırım anonim olarak giriyo oturum açmadığı için biz onu göremiyoruz. Maderibeyza da 1 haftalığına engellendi. Size uzunca bir süre yanıt veremez. --78.184.147.156 18:28, 3 Mart 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi sayfalarında vandalizm yapma ve rahatsızlık verme nedeniyle 24 saat engellendiniz. Lütfen tekrarlamayın. --Metal Militia ileti 19:43, 3 Mart 2008 (UTC)