Kullanıcı mesaj:Enceladus K1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Biraz kurabiyeyle hoş geldiniz!

Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz, Enceladus K1! Katkılarınız için teşekkür ederiz. Ben Yaratmayıcı~~trwiki ve bir süredir Vikipedi'de değişiklikler yapıyorum, bu yüzden herhangi bir sorunuz varsa, mesaj sayfama bir mesaj göndermekten çekinmeyin. İşte size yardımcı olabilecek bazı sayfalar:

Ayrıca, konuşma sayfalarında bir mesaj gönderdiğinizde, dört adet tilde kullanarak adınızı imzalamanız gerekir. (~~~~); Bu otomatik olarak kullanıcı adınızı ve tarihinizi yazacaktır. Umarım burada düzenleme yapmaktan zevk alırsınız. Kolay gelsin! Yaratmayıcı evet? 18.12, 14 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim Enceladus K1 (mesaj) 18.13, 14 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Enceladus K1, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 15.57, 19 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İç bağ. düzenlemeleriniz[kaynağı değiştir]

Merhabalar, hoş geldiniz. Maddelerde iç bağlantı düzenlemeleri yaparken doğrudan ana maddeye bağlantı vermek de fayda var. Öte yandan anlam ayrımı olan sayfalara bağlantı vermek istenmeyen bir durum aslında. Mobilden bunu yapmak zor olabilir ama demek istediğimi şu örneklerden görebilirsiniz: Burada anlam ayrımı olan Milli Mücadele maddesine bağ veriyorsunuz ama olması gereken doğrudan bağ şudur. Yine burada da doğrudan Kamu İktisadi Teşebbüsü maddesine bağ verirken bu maddeye yönlendirilmiş olan KİT'e bağ veriyorsunuz. Bu hata sayılmasa da VP:BEK kapsamında olmamasını istediğimiz bir şey. Maddelerde bağlantı verirken temel hedef doğru maddeye "doğrudan" bağlantı vermiş olmak. Burada Rockefeller Vakfı bağlantı vermek istediğinizi anlıyorum ama hedef madde bu olmamalı, şöyle bir düzeltmek gerekiyordu. Son olarak tarihlere gelen ekler konusunda hatalı düzenlemeleriniz var, bunları TDK sitesindeki güncel yazım kuralları sayfasından okuyabilirsiniz. Doğru düzenlemelerinizi onayladım bu arada ancak şunu sehven yapmışsınz gibi geldi, geri almak gerekiyordu. Mobilden doğru madde "doğrudan" bağ vermek biraz zor olabilir, burada zaman geçirerek madde havuzuna aşina olmak bağlantı verirken doğru maddeyi tespit edebilmek için önemli bana göre. Yukarıda verdiğim VP:BEK maddesine bir göz atabilirseniz harika olur, sorularınız için de bana ya da online gördüğünüz bir devriye/hizmetliye mesaj atabilir, VP:DM'de başlık oluşturabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim.--Kingbjelica (mesaj) 18.14, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

@Uğurkent uyarı ve tüm geri almalarıma rağmen kullanıcı aynen devam ediyor, kullanıcıya nasıl bir öneriniz/uyarınız olur acaba?--Kingbjelica (mesaj) 22.50, 3 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Biraz baklava da sizin için![kaynağı değiştir]

Değişiklikleriniz için teşekkürler! :) Paradoksman (mesaj) 14.09, 25 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]