Kullanıcı mesaj:Electromotive/2016 Mayıs - 2020 Mart

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hesabımın Hacklenmesi[kaynağı değiştir]

2 Gün önce maalesef ki hesabım hacklendi ve devriyelik yetkilerim alındı(İstek dışı). Kullanıcı hesabıma da "BU HESAP TERK EDİLMİŞTİR" diye yazı yazmış kalın fontla. Ayrıca Superyetkin'in hizmetli olduğunu bilip sondan devriyelik yetkilerimin geri alınmasını istemiş (ve sonuna imza da atmış). Devriyeliği nereden bildiği ayrı mesele. Deneyimli bir kullanıcı olabilir yani... Neyse bugün hesabımın şifresini(oldukça basit şifre) kırdım ve devriyelik yetkilerimi geri istiyorum. Verebilir misin? Olmadı devriyelik başvurusu da yapabilirim. Yardımcı olursan sevinirim. --Shinobi19mesaj için 15:08, 2 Haziran 2016 (UTC)

Superyetkin'e mesaj atmışsın gördüğüm kadarıyla. Girdiğinde geri dönüş yapacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:20, 2 Haziran 2016 (UTC)
Théoden genelde Superyetkin'i aktif görürdüm ve bana geri cevap yollardı ama bu sefer geri dönmeyince şaşırdım doğrusu:).--Shinobi19mesaj için 15:27, 2 Haziran 2016 (UTC)
Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:52, 2 Haziran 2016 (UTC)

Bağlantı bakımı[kaynağı değiştir]

Bu araç, dolaşım şablonlarından maddelere yönlenen bağlantıların işlevselliğini artırmaya yarıyor. İlgili sayfalarda şu tür değişiklikler yapmak gerekmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:24, 19 Haziran 2016 (UTC)

Merhabalar Bermanya, kullanıcı kutularına bakarken BAL'da okuduğunu gördüm. Lisedaşım :)))) ama BAL'09 nesline geldin mi onu bilmiyorum cidden :)--Uchiha Itachimesaj için 18:21, 2 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba @Uchiha Itachi1990, bir lisedaşla aynı ortamı paylaştığıma çok sevindim. Ben BAL'14 tayfasındanım, yalnız aynı üniversitede de okumuş olmamız enteresan geldi söylemeden edemeyeceğim :) --bermanya 20:20, 2 Şubat 2017 (UTC)
Hahah ihtimal yok değil çünkü dört defa ilkokul değiştiğimi hatırlıyorum :) Geçen bizim liseyi ziyaret ettim, yeni çıkan kanun sebebiyle benim dersime giren birçok hoca ayrılmış fakat Hasan Hoca, muçu, izzet vs. yerinde duruyordu :) --bermanya 12:08, 3 Şubat 2017 (UTC)
Vaay bir ara gidip göreyim yeni arabayı :) Ben de yeni hocalar hakkında öyle şeyler duydum ne yazık ki. Ülke genelinde yeni kanunla gelen hocalarda bir kalitesizlik var diyorlar, oldukça üzüldüm doğrusu. --bermanya 13:08, 3 Şubat 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

IP engelleme[kaynağı değiştir]

Hesabınız için IP engelleme muafiyeti etkinleştirildi. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19.43, 31 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

Yardımlarınız için teşekkür eder iyi vikiler dilerim.--Uchiha Itachimesaj için 19.43, 31 Aralık 2018 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Sovyetler Birliği'ne davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 17.35, 7 Şubat 2019 (UTC)[yanıtla]


Yerine yüklenen dosya hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar, bu sayfaya eskisinin yerine yeni logo yükledim ama eskisinin yerine bu sayfada ve bu sayfanın altında eski dosyanın 300x300 versiyonu gözüküyor. Hatanın düzeltilmesi için yardımcı olursanız sevinirim. İyi vikiler.--KevinselfNR 12.17, 27 Nisan 2019 (UTC)[yanıtla]

Yüklenmiş ve düzgün gözüküyor. Sizin görememenizin sebebi bilgisayarın hafızasında eski sayfanın kalmasından dolayıdır. Ama size bir tavsiyem bu tip yeni logoları yeni bir dosya olarak yükleyiniz ve takım sayfasının biryerlerinde bir dönem kullanılan eski logo olarak maddede yer verilmesi daha iyi olacaktır. Saygılarmla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16.55, 27 Nisan 2019 (UTC)[yanıtla]

Geri alınma hk.[kaynağı değiştir]

Neden geri aldığımı kanıtlar nitelikte olan bu fotoğrafı şu sayfaya attım. Yayıncı kuruluşun paylaştığı isimler de ingilizce. İyi vikiler.--KevinselfNR 15.41, 13 Mayıs 2019 (UTC)[yanıtla]

Televizyon yayınlarında Türkçe şekildeydi bölüm adları. --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 23.09, 13 Mayıs 2019 (UTC)[yanıtla]

Yaz Mevsimi hk.[kaynağı değiştir]

Başlığı kendim yanlış yazdığımı düşünüp sizin değişikliğinizi görmemişim. Bu yüzden değişikliği kafama göre "düzeltme" yazıp değiştirmişim. Bu durum için üzgün olduğumu belirtir, değişikliği de yaptığınız için teşekkür ederim. İyi vikiler.--KevinselfNR 17.14, 10 Haziran 2019 (UTC)[yanıtla]

Estağfurullah, sağduyulu yaklaştığın için ben teşekkür ederim. Firma yalnızca "yaz mevsimi" ibaresini kullanırken küçük yazıyor ama tam sezon adını belirtirken tamamını büyük yazıyor. "Meclis başkanı" ve "Meclis Başkanı Şentop" arasındaki fark gibi. --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 17.57, 10 Haziran 2019 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım![kaynağı değiştir]



VikiProje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!
Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje:Sovyetler Birliği'nde 2 yıl 9 ay geride kaldı. Proje katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Proje kapsamında 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 28 adet işbirliği projesi oluşturuldu. Bu kapsamda toplam 46 katılımcı işbirliği projelerine katkı sağladı, yüzlerce madde periyodik olarak düzenlenen işbirliği projeleri kapsamında oluşturuldu ve düzenlendi. Bunun yanında pek çok yeni kategoriler ve şablonlar meydana getirilerek proje ile ilgili maddeler geliştirildi. (detaylı istatistik) Proje kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Marşı ve George Koval seçkin madde olarak Vikipedi'ye kazandırıldı. Sovyetler Birliği liderleri listesinin adaylığı ise devam etmekte.

Maalesef sorumlu eksikliği nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalmıştık. Ağustos 2019 itibariyle projeyi tekrar canlandırmak istiyoruz. Proje bülteninde yapılan gelişmeler ve yenilikler yer almakta. Projeyi tekrar canlandırmak için sizin katkılarınıza ihtiyacımız var. Anket ve oylamalar sayfasında görüşlerinizi bildirerek gelecek işbirliği projelerinin kolektif biçimde ilerleyebilmesi için yardımcı olun, Sovyetler Birliği ile ilgili maddelerin geliştirilmesine katkıda bulunun. Birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeniden canlanmak umuduyla iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11.24, 17 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet casusları projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Ağustos 2019'un proje konusu Sovyet casuslar şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

--MediaWiki message delivery (mesaj) 09.59, 29 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet gazeteleri projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Eylül 2019'un proje konusu Sovyetler Birliği'nde yayınlanmış gazeteler kategorisine ait maddeleri oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.59, 1 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 00.48, 7 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 18.56, 20 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Reminder: Community Insights Survey[kaynağı değiştir]

RMaung (WMF) 15.27, 4 Ekim 2019 (UTC)[yanıtla]

Yılın maddeleri 2019 yarışması başlıyor[kaynağı değiştir]

Kasım - Aralık 2019'da, Türkçe Vikipedi'deki maddeler ilk kez Yılın maddeleri yarışmasına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar Türkçe Vikipedi'nin en iyileri arasından seçilen aday maddelerden seçimini yapacaktır. Yarışma kurallarına burada ulaşılabilir. Yarışma birkaç aşamadan oluşacaktır;

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir. Bu sene Türkçe Vikipedi'de ilk kez yapılacak yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08.21, 2 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

2019 Yılın maddeleri adaylığı için son gün[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi'nin en iyilerinin maddelerinin seçileceği 2019 Yılın maddeleri yarışmasının maddeleri aday gösterme süresi 25 Kasım'da 23:59 (UTC+03.00)'da sona eriyor. Yarışma kriterlerine uyan maddeleri Yılın maddesi olması için aday gösterin. 2019 Bu sene ilki yapılan yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13.13, 24 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

Sayfam niye silinecek anlamadim neyi eksik Walter Mustafa (mesaj) 22.21, 26 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]