Kullanıcı mesaj:Eglenici

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz
Vikipedi'ye hoşgeldiniz

Merhaba Eglenici. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Vito Genovese 13:49, 23 Ocak 2011 (UTC)

Şablonlar sadece bilgi verme amaçlıdır. Slogan vs gibi ansiklopedik olmayan bilgiler yer almaz. Israrla değişikliği geri almayınız. --Eldarion 09:51, 8 Şubat 2011 (UTC)

Mühendislik dalları listesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 14:44, 29 Haziran 2011 (UTC)

niye bilimsel raporu dış bağlantılara eklenmesini reddettin?[kaynağı değiştir]

niye bilimsel raporu dış bağlantılara eklenmesini reddettin. gazete haberi ya da google cart curt uygulamasından daha ilgili değil mi bu depremle ya da hava durumu bağlantısının bu depremle ne ilgisi var?Bu imzasız yazı Eglenici (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Hatayı kabul ediyorum, geri aldım. Orada İTÜ Deprem Mühendisliği ve Afet Yönetimi Enstitüsü yazısını görünce direk o enstitünün sitesine bir bağlantı verildi sanmıştım, ancak deprem raporuna verilmiş bağlantı. İkaz için teşekkürler, iyi çalışmalar.

Mimarlık ve İTÜ[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, mimarlık hakkındaki maddelerinizi okuyorum ara sıra. gerçekten çok güzel. Yalnız [1] ve Türkiye'de mimarlık sayfalarında güzel sanatlar akademisi ve ortadoğu tek. üniversitelerinden bahsetmişsiniz. benim görüşürm itü ve mühendis mektebinin de bu bağlamda unutulmaması.özellikle emin onat'ın eserlerinin yanında itü'de bir mimarlık okulu kurması ve eğtimci kişiliğinden mutlaka bahsedilmelidir. zaten listelerinize bakarsak [2] sayfasındaki eserlerin yarıdan fazlası emin onat'ın itü'de yetiştirdiği mimarlar ve onların öğrencileridir. bir de dönemin yabancı hocalarını unutmamak gerekir. bunun için de internette az önce rastladığım şu tezin bağlantısını göndermek istiyorum [3] Bu imzasız yazı Eglenici (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Merhaba Eglenici. Verdiğin bilgileri Türkiye'de mimarlık sayfasına ekleyeceğim. Teşekkürler. Kolay gelsin. Mimar77 16:49, 8 Kasım 2011 (UTC)

Merhaba, şuradaki yönergeleri izleyerek IRC kanalına gelebilir misiniz lütfen? Teşekkürler. --seksen 17:40, 10 Kasım 2011 (UTC)