Kullanıcı mesaj:Earendill

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Earendill, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Vikipedi'ye katkılarda bulunurken size gerekli olabilecek bilgiler içeren aşağıdaki sayfaları incelemenizde yarar vardır.

Lütfen yardım istemekten çekinmeyin, bütün Vikipedi kullanıcıları size yardımcı olacaklardır. Tartışma sayfalarına ve kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra imzanızı atmayı unutmayın! Kolay gelsin. --Ugur Basak Bot 13:12, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Nozick.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Nozick.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 13:12, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Maddelerdeki etiketleri kaldırmayınız. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 17:59, 5 Haziran 2007 (UTC)

Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.

Machiavelli' msj 18:10, 5 Haziran 2007 (UTC)


  • merhaba, kaldırdığınız etikette "Lütfen bu mesajı bir karar alınmadan kaldırmayınız veya değiştirmeyiniz" yazıyor. 3 geri dönüş kuralından da sanırım haberiniz var. SAM gerekeni ortaya çıkartacaktır. lütfen tekrarlamayın. --kibelemesaj 18:13, 5 Haziran 2007 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Yapılan uyarılara rağmen, maddedeki etiketi israrla kaldırmanız nedeniyle 24 saat engellendiniz. Döndüğünüzde lütfen Vikipedi politikalarına uyumlu katkılarda bulunmaya özen gösteriniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 18:43, 5 Haziran 2007 (UTC)

  • 3 geri dönüş kuralını ihlal ettiniz. bir kullanıcı sayfasına SAM şablonu yerleştirmek de vandalizm ve rahatsızlık verme kapsamına girer. politikaları yerinde eleştirir, kişilerle diyaloğu önemserseniz vikipedi'ye daha iyi katkıda bulunmuş olursunuz. --kibelemesaj 18:44, 5 Haziran 2007 (UTC)