Kullanıcı mesaj:EAN

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin EAN![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 05:03, 19 Aralık 2006 (UTC)


Lütfen mesajı aldığınıza dair haber veriniz, teşekkür ederim. --Bahar mesaj 19:32, 4 Ağustos 2006 (UTC)

EAN son değişiklikler sayfasına bakarken SAGUAR ın tarihçesinde değişiklik yaptığını gördüm.Mesaj bırakmak istedim.Kolay gelsin :)  Necrocapo  ►msj       03:20, 12 Ekim 2006 (UTC)


Teşekkürler :)

Merhaba Ersin,

Yüklediğin resimleri çeken sensen ve kamu malına bırakmak istiyosan {{KM-Kişisel|ERAN}} etiketiyle işaretlemen ve resmi çekenin sen olduğuna dair kısa bir not düşmen yerinde olacaktır.

Sevgiler

Vito Genovese 03:21, 12 Ekim 2006 (UTC)

Merhaba Vito,

Resim telif bilgilerini söylediğin gibi değiştireceğim.

Selamlar

TÜBİTAKIN DÜZENLEDİĞİ FORMULA G MADDESİ GELİŞTİREBİLİRSİN YOKSA AÇABİLİRSİN -- Son kahraman ileti 13:48, 12 Ocak 2010 (UTC)

Arkadaşım, biz SAITEM ekibinden birileri olarak saitem.org sitesindeki içeriği de hazırlayan kişileriz. Sen ne hakla bu yazıyı silebiliyorsun? Telif hakkı bildirimi için kamu kurumu gibi imzalı belge mi yollamamız gerekiyor? EAN

Siz SAITEM ekibinden birileri olarak keşke biraz daha sakin olsanız, Kullanıcı mesaj:33baysal sayfasında yapılan bilgilendirmeleri okusanız. Orada da söylendiği gibi siteyi sizin hazırlamış olmanız bir şeyi değiştirmiyor; içerik o siteye ait ve yayındaki site telifli. Ayrıca madde benim tarafımdan değil, bu yetkiye sahip bir hizmetli tarafından silinmiş. Lütfen ilgili bilgilendirme sayfalarını okuyun ve daha sonra öğrenmek istedikleriniz olurca yapıcı şekilde ilgili kullanıcılara sormaktan çekinmeyin. --SayginerV-posta 21:27, 27 Eylül 2011 (UTC)

Sayfa eklenirken bir emek verilmiş ve zaman harcanmış. Silinecek diye işaretlemeden önce nezaketen sayfayı ekleyenle bir mesajlaşılır, düzeltme yapması istenir. Eklenmiş onca içerik düşüncesizce ortadan kaldırılmaz. Bu kendini beğenmiş üslupları da bir tarafa bırak, terbiyesizliğin lüzumu yok. --EAN 21:40, 27 Eylül 2011 (UTC)

Reality 20:39, 4 Ekim 2011 (UTC)

Reality 19:41, 14 Temmuz 2012 (UTC)