Kullanıcı mesaj:Drgulcu/Arşiv7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Milli Parklar ve Dünya Mirasları konulu maddeler oluşturma, varolanları düzenleme ve geliştirme konulu iş birliği projesine katılımınız için teşekkür ederim. Puanlamayı tatilde olduğum için gecikerek yaptım. Kusuruma bakmayın lütfen. Yeni İBP'lerde birlikte olmak dileğiyle.. Mukaddimeileti 22:54, 3 Temmuz 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Vikipedi:Her Vikipedi'de olması gereken maddeler/Genişletilmiş listelerinde yer alan maddeleri açma ve geliştirme konulu iş birliğine katılımız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 34 yeni madde oluşturarak hedefimize yaklaştık. Bu haftanın iş birliği proje konusu ise daha önce iki defa açarak önemli ilerleme sağlamış olduğumuz İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması. Bu hafta maddeyi SM haline getirebileceğimizi umuyorum. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederim. Mukaddimeileti 07:05, 8 Temmuz 2013 (UTC)

1896 Yaz Olimpiyatları'nda İsveç[kaynağı değiştir]

Bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

Mübarek Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Bayramlar..--Eğitmenmahmut msj 18:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

İBP'nin gelecek haftaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Drgulcu,

İş birliği projesinin'nin önümüzdeki haftalarda hangi konularda yapılması gerektiğini belirleyebilmek için yardımınıza ihtiyacım var. Bunun için Vikipedi:İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar ve Vikipedi:İş birliği projesi/Kırmızılar sayfalarında görüşlerinizi beklirtirseniz sevinirim. Yapılmasının yararlı olacağını düşündüğünüz işleri değil, katılmayı düşünebileceğiniz işleri belirtmeniz karar vermede daha çok yardımcı olacaktır. Sevgilerle.. Mukaddimeileti 09:05, 3 Eylül 2013 (UTC)