Kullanıcı mesaj:DoqancanPusat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Diyapazon(Mesaj) 01:26, 9 Nisan 2015 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Diyapazon(Mesaj) 01:39, 9 Nisan 2015 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Spam bağlantılar eklemeyi sürdürmeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız geçici olarak engellendi. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. --Eldarion 05:28, 9 Nisan 2015 (UTC)


Bilgi simgesi Merhaba, Chat sayfasında yaptığınız bir değişiklik deneme amaçlı olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak istiyorsanız, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.25, 11 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]