Kullanıcı mesaj:Docbaba/Arşiv 3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedimizdeki birçok film sayfasını açan kullanıcı Docbaba'ya--Gökçє Yörük mesaj 14:29, 5 Mart 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 10:31, 11 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba. Kitap kapağı resimlerini, lisans etiketinde de yazdığı gibi "salt kitap kapağının ait olduğu kitabı konu eden maddeyi betimlemek için" kullanabiliyoruz. Bunun dışındaki kullanım adil kullanım politikamıza uymuyor, bilginize. --Yabancımsj 10:31, 11 Mart 2009 (UTC)

Merhaba, dun bir hatayi duzeltirken sayfayi geri bir versiyona cevirmisim. Onurkayabasi gosterince fark ettim. Bugun guncelleme yaptiginizi fark ettim ve sizin degisiklikleri de koruyarak sayfayi geri getirmeye calistim. Dilerseniz son haline bir bakin, gozune carpan bir hata ya da degisiklik varsa degisitirir ya da bildirirseniz sevinirim. Saygilar, Citrat 14:29, 23 Mart 2009 (UTC)

Bulunduğumuz Yol, Susan Blakely[kaynağı değiştir]

  • Sevgili Docbaba; iyi akşamlar.. Hiç aklımdan çıkmıyor, sizin benden Türk sanat müziği ile ilgili bir site için talebiliniz olmuştuı, ama hala bunca zaman oldu, site yetkililerinden yanıt alamadık. Önce bunu söyleyip bir rahatlıyayım, unuttuğumu sanmayın :) Gelelim diğer konuya: Biri film : Bulunduğumuz Yol diğeri de oyuncu Susan Blakely iki maddeye zamanınız lduğunda göz atıp sizce eksik ya da yanlış gördüğünüz bir nokta var mı bakabilir misiniz? Oyuncu maddesinde film isimleri hep İngilizce, belki aralarında bizde açılmış olanlar vardır. Acil değil, ne zaman eliniz değerse. Teşekkürler, iyi geceler.  Levent İleti Katkılar   18:36, 6 Nisan 2009 (UTC)
  • Ellerinize sağlık, siz olmasanız Vikipedi sinema konusu öksüz kalırdı. Teşekkürler: NOT: İsim değişikliğim daha "sıradan" olmak adınaydı.  Levent İleti Katkılar   19:37, 6 Nisan 2009 (UTC)
Türkçe Vikipedi'nin sinema alanını eşsiz katkılarıyla zenginleştirip, bir anlamda "babalığını" üstlenen Kullanıcı:Docbaba'ya Vikipedi topluluğu adına sonsuz teşekkürlerimizle..  Levent İleti Katkılar   19:57, 8 Mayıs 2009 (UTC)

Film bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Mrb, dün akşam mesajınızı okudum ama ayarlama yapamadım zamanım yoktu. bugün ayarlamaları yapmak için girdim fakat siz halletmişsiniz sanırım. Ben, belirttiğiniz parameterleri eklemeyi unutmuşum aceleden. Kusura bakmayın! Şablon görsellikten uzaktı ben de düzelteyim dedim. Bu arada dış bağlantılar kısmında çok fazla web site yok mu sizce? çok fazla adres var ve bazıları çok gereksiz geliyor bana.--Hedda Gabler 08:59, 18 Mayıs 2009 (UTC)

  • Ehehe, bence deneseydiniz keşke, sorun olsaydı geri alabilirdik :) Aslında sizin dediğiniz şey, görsel olarak pek hoş gelmiyor bana. Düzen açısından baktığınızda bilgiler aynı hizada değilde ortadan kenarlara yayılan bir şekilde oluşuyor. Tabi herkesin estetik bakış açısı farklı ama benim gibi biraz düzene takan biri için cidden zor iş. Ben bu şablonu {{Infobox}} kullarak yaptım. bunda sizin dediğiniz gibi bir düzeltme yapabilirmiyiz bilmiyorum çünkü kodlara karşı çok hassas o şablon. Ben dediğiniz linkleri bırakıp diğerlerini siliyorum o zaman. Bu arada filmlerle ilgili başka bilgi kutusu varsa bu şablonla birleştirelim. Parametreleri ekleyebilirim. Genelde aynı tür şablonları birleştirmeye çalışıyorum çünkü çok fazla benzer şablonumuz var.--Hedda Gabler 09:32, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Ad değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Yabancı ile İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürü filminin adlandırılması konusunda bir mesajlaşmamız oldu, mesaj sayfamdan "Ad değişikliği" kısmındaki yazışmaları okursanız, filmin adlandırılması ve bunun kaynaklandırılması hususunda yardım ederseniz sevinirim...İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 09:44, 23 Mayıs 2009 (UTC)

    • Merhaba, araştırmanız için çok teşekkür ederim...Aslında verdiğiniz bilgileri kaynaklandırma için ben yeterli görüyorum, çünkü bariz bir şekilde DVD kapağının tasarımından dolayı noktalama yapılmamış, o DVD'nin içinde bir yerlerde noktalı bir yazımının da olması kuvvetle muhtemel...Afişler/kapaklar tasarım gereği bazı yazım kurallarına uymayabilir, ama filmin adı afişler haricinde olması gerektiği gibidir. Eklediğim Tropik Fırtına: Al Bakalım adlı filmin adını afişlere göre düzenleseydim, gene bir Türkçe garabeti ortaya çıkardı. Eğer resimler referans olacaksa buradaki noktalamaları da kaldırmalıyız...Türkçe afişte de noktalama olmayabilir, ama büyük/küçük yazıların uyumu gereği çirkin bir görüntü oluşturmamak için alt başlık ile üst başlık arasına afişlerde genellikle noktalama yapılmaz. Bir afiş/grafik tasarımcısının işi gereği yaptığı bir şeyi filmin adına nasıl referans verebiliriz, üstelik afiş/kapak haricinde her yerde olması gibi olduğu halde...Bu hususta da görüşlerinizi okumak isterim...Teşekkürler...İyi çalışmalar...Vikipedist 09:10, 24 Mayıs 2009 (UTC)
      • Merhaba, son verdiğiniz bilgiler benim için çok yararlı ve aydınlatıcı oldu. Imdb ve diğer vikipedilerden çeviri yapacak olursak filmin adının noktalı olması, noktasız olmasından daha doğru gözüküyor. Bu filmde olduğu gibi, afiş ile filmin adının farklı olabildiği örneklerin varlığı şüphesiz...Tüm yazışmaları İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürü filminin tartışma sayfasına da kopyalıyorum, Yabancı'dan da tartışma sayfasına bir göz atmasını rica edeceğim...Teşekkür ederim...Hoşcakalın...Vikipedist 11:17, 24 Mayıs 2009 (UTC)

Şablon tartışma:Film[kaynağı değiştir]

Merhaba şuradaki, Kayda değer başlığı altındaki tartışmaya hakkında görüş bildirmek ister misiniz?--Hedda Gabler 14:25, 25 Mayıs 2009 (UTC)

Dişi Köpek[kaynağı değiştir]

Oldu o zaman. Ama Tartışma:Dişi Köpek (film, 1931) sayfasına yeni bir bölüm ekledim, bakarsanız sevinirim. Kıro-headmesajjj 19:37, 25 Mayıs 2009 (UTC)

VikiProje Sanat davetiyesi
İyi günler...
Sanat alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Sanat Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.
  • Sinema alanında yaptığınız katkılarla projemize büyük yardımda bulunacağınıza inanıyorum. İyi vikiler-- Serhan+tr 13:44, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba. Öncelikle yardım etmek istediğinize çok sevindim. Vikiproje sanat ve sinemayı birleştirmeyi düşünmüyoruz ama sanat projesinde sinemayı da hariç tutmuyoruz. Sanat için bir sınırlama koymadık, emin olmadığımız konularda beraber düşünüp karar veriyoruz. Sinema dışında ilgilendiğiniz her sanat ile ilgili konuda da yardım etmenize sevinirim. Şimdiden yardımlarınız ve katkılarınız için birde güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. İyi vikiler, iyi çalışmalar-- Serhan+tr 19:02, 13 Haziran 2009 (UTC)

Selamlar. Açtığınız maddeler çok güzel. Sizi tebrik ediyorum. Fakat kaynakları Şablon:Cite web ile belirtirseniz iyi olur. Düzen açısından. Teşekkürler. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 18:35, 21 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 18:51, 21 Haziran 2009 (UTC)

Eskilerden bir güzel[kaynağı değiştir]

  • Sinema üstadı sayın Docbaba; bir döneme imza atmış Sanatçının filmografisini, fotoğraflarını ekleyemedim. Tek gerekçem: iş yorgunluğu. Bu kadarı bile bir saatimi aldı, bir de sizin el atmanızı bekler. Hatalarım affola.  Levent İleti Katkılar   19:46, 26 Haziran 2009 (UTC)
  • Teşekkürler, elinize sağlık, şablonların birleştirilmesi gerektiği düşüncenize katılıyorum ama bunu bilen biri yapmalı sanırım. Bir ara köy çeşmesine yazmalı. Filmografisini eklemeye çalışıyorum bakalım olacak mı? Tekrar sağolun, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   17:34, 27 Haziran 2009 (UTC)

TRT televizyonunda yayınlanan yabancı diziler[kaynağı değiştir]

Merhaba, şurdaki tartışmaya bakabilir misiniz?--Hedda Gabler 10:02, 29 Haziran 2009 (UTC)

Tıp Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Tıp davetiyesi

Merhaba Docbaba/Arşiv 3, Tıp ile ilgili maddeleri düzenleyip, geliştiren Tıp Projesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~

--MightY msj 18:41, 2 Temmuz 2009 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız.[kaynağı değiştir]

Merhaba Docbaba!9 Temmuz maddesinde, sürekli küçük ve kesik kesik değişiklikler yapıyorsun.Bu hareketine bir son vermeni öneririm.Yoksa çoğu kullanıcı, yazdığın 21.000 den fazla maddeyi, böyle yaparak yazdığını düşünebilir.---memo44- 17:00, 8 Temmuz 2009 (UTC)

  • Selam Docbaba. memo44 yeni bir SDD vikipedisttir. Bu yüzden böyle yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Siz katkılarınıza devam edin. İyi çalışmalar..--MightY msj 17:04, 8 Temmuz 2009 (UTC)
Selam MightY
Önce anlayışınız ve sağduyunuz için teşekkür ederim. Ben de -memo44-'e cevap yazmaya çalışıyordum, ama siz durumu düzeltmişsiniz. Yine de size içimi dökeyim bari: Öncelikle entry sayısını doldurmak için kısa değişikliklere gereksinim duyacak son vikipedistlerden biri ben olmalıyım. Kişisel sayfama göz atılırsa girdiğim maddelerin herbiri 1000 sözcüğün üzerinde hacimli maddeler (hatta 2000 sözcüğün üzerinde çok madde var, bu arada 8-9 bin sözcükten oluşan maddeler de oluşturdum), yani açtığım 500 madde yerine en az 5000 ortalama uzunlukta madde açabilirdim. Ya da bugüne kadar 500 maddede kullandığım 700.000 kadar sözcüğü bütün vikipedi maddelerine dağıtır en az 200.000 entry'e ulaşırdım (bu çok sıkıcı olurdu). Kaldı ki entry sayılarını arttırmanın başka yolları da var. Ancak çok entry girmek önemli değil, nitelikli madde oluşturmak önemlidir. Üstelik bu maddeleri girerken kendim de birşeyler öğreniyorum.
Aslında benim kişisel görüşüm "edit count" olayının tamamen göz önünden kaldırılmasıdır (belki sadece adminlerin görebileceği şekle sokulmalı) onun yerine girilen madde sayısı ve maddelerdeki sözcük oranları dikkate alınmalıdır (Örneğin her maddenin başında bir grafik (pie graph) "Bu madde 1500 sözcükten oluşur ve %98'i ör. Mighty tarafından %2'si Filanca tarafından oluşturulmıştur" ibaresini taşıyabilir. Böylelikle vikipedide çıta yükselir ve maddeleri iyileştirmek için vikipedistler birbiriyle de yarışırlar (belki de ilerde vikipedide böyle bir gelişme olur, ne dersiniz?. Bu öneriyi üst makamlara iletsek ciddiye alırlar mı dersiniz?)
Maddeleri kesintili geliştirmemin sebebi o konuda yeni kaynaklar buldukça ortaya çıkan gereksinimdendir. Bir madde girerken en az 4-5 web sitesini tablarla açıyorum, birkaç kitap da önümde açık oluyor, ve filmi de muhakkak bir yandan izliyorum. Her yeni referansta farklı birşeyler öğreniyorum ve maddeye ekliyorum. Bir de obsesyon derecesinde eksiksiz olma çabası var. Kendi yazımda bir imla hatası görüyorum, gerçi nasıl olsa bir vikipedist onu birkaç ay ya da yıl içinde düzeltir, ama ben görmüşken niye düzeltmiyeyim diyorum.
Bu arada bu mesajlar vesilesiyle "VikiProje Tıp davetiyesi"nizi de yeni gördüm, bir karışıklık olmuş, yoksa her mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Davetinize teşekkür ederim. Artık mesleğinde uzatmaları oynayan bir hekim olarak ne derece hevesli olabilirim bilemem. Yine de projenizi takip etmeye çalışacağım. Saygılarımla iyi vikiler.--docbaba 17:55, 8 Temmuz 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim. Sizin Vikipedi'de eski bir üye olduğunuz belli hem değişikliklerinizden ve hemde değişiklik sayınızdan. Elbette Vikipedi sizin gibi vikipedistler için çok şey borçludur. Vikipedi özgür ansiklopedi olmasını en güzel dünya dillerinin hepsini kendisinde toplamasıyla gösterir. Ama Vikipedi her dili kendi geliştiremez. Yani İngilizce Vikipedi gibi diğer dillerin şansı yok. Hem İngilizce kuruluş dilidir hemde dünyadan birçok İngilizce bilen vikipedistinin katkısıyla oluşmuştur. Tekrar söylemek isterim Türkçe ve diğer vikipedilerin böyle bir şansı yok. Bunun için siz ve sizin gibi vikipedistlere çok şey borçludur. Bence siz bu tür hataları önemsememeniz gerekir. Örneğin benim bu maddede yaptığım bir değişiklik çabası mı ki? Bir inceleyin isterseniz. Bende bir küçük hata bile görsem onu düzeltemeden duramam. Diğer bir belittiğiniz değişiklik oranı bence vikipediyi vikipedi olmaktan çıkarabilir. Ama yinede bir bürokrata bunu bildirmenizde yarar var. Son olarak bir hekimi tıp projesinde görmeyi çok isteriz ama tabi ki karar sizin. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..--MightY msj 18:13, 8 Temmuz 2009 (UTC)

Le déjeuner sur l'herbe[kaynağı değiştir]

Merhaba. Elinizde bu filmin Türkçe ismiyle ilgili bir kaynak olabilir mi? Varsa, benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. İyi günler, kolay gelsin. --Guzelonlu 13:01, 10 Temmuz 2009 (UTC)

  • Teşekkür ederim. Bu isimdeki Manet tablosuyla ilgileniyorum. Tablo için çok farklı Türkçe isimler vermişler. Film için kaynak bulamayacağımdan korkuyordum. Çok yardımcı oldunuz, tekrar teşekkürler. İyi günler. --Guzelonlu 13:57, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Üstad, yeni çıktı fırından, sıcak, taze, dumanı üstünde: Tootsie. Hatam-eksiğim varsa göz atsanız? Aslında sinemasal katkılarınız nedeniyle size ödül vermeye doyamıyorum ama aşırısı da "torpil mi" sorularına yol açabilir diye korkuyorum. Onun için bu kez sözlü teşekkür: tüm yaptıklarınız için elinize, gözünüze, beyninize sağlık. Varolun.  Levent İleti Katkılar   20:21, 19 Temmuz 2009 (UTC)

Muzaffer Bey[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, yönetmen Muzaffer Bey'in (d. 1921 - ö. 1992) soyadı Aslan mıdır Arslan mıdır bir bilginiz var mı? İnternette ikisinden de çok var. Maddesini açmak istiyordum. Belki siz biliyorsunuzdur. Şimdiden teşekkür ederim, --Bahar (yine ben!) 12:41, 23 Temmuz 2009 (UTC)

Viki size teşekkür ediyor..[kaynağı değiştir]

Ellerinize sağlık... --M.M.ileti 15:35, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Selam Babacım. Tartışma:Kaptan Corelli'nin Mandolini (film) ile ilgilenir misiniz ? Takabeg ileti 08:58, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Teşekkürler. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 10:10, 30 Temmuz 2009 (UTC)
Bir ricam daha olacak. Eğer tarayıcınız varsa dergilerin kapaklarını geçirebilir misiniz? Ben de de bu dergilerin koleksiyonu var ama bazı sayılar yok. Ben de geçirmeye çalışırım. Çözünürlüğün de düşük olması için resimlerin küçültülmesi lazım.--Gökçє Yörük mesaj 10:18, 30 Temmuz 2009 (UTC)
Belirttiğiniz site bana da yardımcı oluyor. Tekrardan teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 10:31, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Türkçe başlıkları[kaynağı değiştir]

Selam Baba. Battle of the Bulge (film)'nin Türkçe başlığı nedir acaba? Listede yoktu da. Birde beyazperde.com Reds (film)'nin Türkçe başlığının Kızıllar olduğunu yazıyor da değiştirebilir miyiz ? Takabeg ileti 17:33, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Türkçe Film Başlıkları[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Takabeg
Reds filminin Türkçe karşılığı olarak tüm kaynaklar Kızıllar adını veriyor. Hatta televizyonda da bu adla gösterilmiş. Ancak ne yazık ki Battle of the Bulge için elimdeki yazılı kaynaklardan bir Türkçe karşılık bulamadım. Umarım yararlı olmuştur. Saygılar.--docbaba 17:46, 1 Ağustos 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Çok mer30. Kızıllar (film) olarak değiştirildi. Battle of the Bulge için biraz daha araştıracağım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 17:51, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Selamlar, Ne-Yo maddesi üzerinde çalışıyorum. Şu anda kırmızıları giderme sürecindeyim. Bu kapsamda Stomp the Yard, Bizim Dansımız ve Bizim Dansımız 2 maddelerini açtım. Sizin de sinema kültürünüz gelişmiş olduğundan ve bu maddelerin taslak olarak kalmamaları açısından, vakit bulduğunuzda bu maddeleri biraz geliştirmenizi, birkaç ekleme yapmanızı rica edecektim. Maddelerle ilgilenebilirseniz memnun olurum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Kemal K.ileti 19:37, 6 Ağustos 2009 (UTC)

Lexikon des internationalen Films[kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Nasılsınız? Sizden bir ricam olacaktı. Cadılar Bayramı III maddesi üzerinde çalışıyorum. Lexikon des internationalen Films'diye bir şey ile karşılaştım. Almanya'da yayımlanmış bir ansiklopediymiş. Film eleştirileri üzerine yazılmış. Almanca Vikipedi'de Lexikon des internationalen Films var. Çevirecektim ama Almancam fazla iyi değil. Belki sizin bu ansiklopedi hakkında bilginiz vardır diye düşündüm. İyi çalışmalar. Esenlikler dilerim.--Gökçє Yörük mesaj 14:05, 25 Ağustos 2009 (UTC)
Pekala çok teşekkür ederim. Saygılar.--Gökçє Yörük mesaj 14:27, 25 Ağustos 2009 (UTC)

Selam baba. Tartışma:Sergey Ayzenştayn konusunda bilginiz ve görüşünüz alabilir miyiz? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 00:15, 10 Eylül 2009 (UTC)

Birde Aleksandr Nevskiy (film), Aleksandr Nevski mi ? Aleksandr Nevsky mi ? Hangi adıyla Türkiye'ye girdiğini biliyor musunuz ? Takabeg ileti 00:19, 10 Eylül 2009 (UTC)
Selam Sayın Takabeg, Sözcük ATİLLA DORSAY'ın "Yüreğimin Orta Yeri Sinema" kitabında defalarca Ayzenştayn olarak geçiyor. Sinematek'in dergisi Filim 71 10. sayısını bu yönetmene ayırmış ve orada da (kapak dahil) tüm sayfalarda Ayzenştayn yazılmış. Buna karşılık GIOVANNI SCOGNAMILLO'nun "Cadde-i Kebir'de Sinema", NİJAT ÖZÖN'ün "100 Soruda Sinema Sanatı" ve ANDREİ PLAKHOV'un "Sovyet Sineması" ve SİMTEN ÖNGÖREN'in "Belgesel Filmin Yapısal Gelişimi" kitaplarında ise Eisenstein olarak yazılmış.
Öteki söcüğe gelince çoğunlukla Aleksandr Nevski şeklinde geçiyor (Sinematek'in Filim 72 Dergisi-Sayı 20, Yine Sinematek'in Yeni Sinema Dergisi Haziran 1967 tarihli 7. sayısı, ATİLLA DORSAY'ın "100 Yılın 100 Yönetmeni" kitabı vb. Yalnız NİJAT ÖZÖN'ün "100 Soruda Sinema Sanatı" kitabında (s.162) Aleksandr Nevskiy yazılmış. Umarım yararlı olmuştır. Saygılar, iyi çalışmalalar.--docbaba 06:27, 10 Eylül 2009 (UTC)Docbaba mesaj
Teşekkür ederim. Çok yararlı olmuştur. Ama karar veremez oldum :)) İyi çalışmalar. Takabeg ileti 06:29, 10 Eylül 2009 (UTC)
Babacım siz Eyzenştayn olarak biliyor musunuz ? Ayzenştayn olarak mı ? Okurlar Ayzenştayn olarak bilsinler mi ? Yine de baktığım kadarıyla yayın olan Ayzenştayn'dır. Çözümü bulamıyorum. Takabeg ileti 06:47, 10 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba. Bu ara ihtiyacını daha fazla hissettiğimiz yeni seçkin maddeler konusunda, ilgilenebileceğini düşündüğüm kullanıcılara önerilerde bulunuyorum. Sizin de madde sayısından çok onların niteliğine önem verdiğinizi biliyorum. Acaba bir seçkin madde hazırlamak ilginizi çeker mi? Çeviri yoluyla hazırlamak isterseniz, şu sayfa size fikir verebilir. İlgilenemezseniz de sorun değil. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --yabancım 19:51, 30 Eylül 2009 (UTC)

--Merhaba Docbaba/Arşiv 3! Arşiv şablonunu geliştirme takımına katılmak isterseniz buraya adınızı ekleyip, buradan geliştirmeye başlayabilir veya şablonu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --GôkTR001

L-Manyak sayıları listesi[kaynağı değiştir]

  • Selam azizim. Size bir sorum olacak. Daha öncede sormuştum L-Manyak sayıları listesi hakkında. Yanlış hatırlamıyorsam ilk 70 bölümü elinizde varmış. Eksikleri doldurmuştunuz. Teşekkürler. Geri kalan kısımda da bazı eksiklikler var. İnternet siteleri, bayiilere baktım. Birkaç tane boş kaldı. Onların adlarını bulabilir misiniz. Bu arada bayramınız mübarek olsun efendim. Saygılar.--Gökçє Yörük mesaj 15:35, 26 Kasım 2009 (UTC)
Sayın Gökçє Yörük,Ne tesadüf, aslında birkaç gün önce o maddeye tekrar dönmüş ve eksik sayıları ben de görmüştüm. Tamamlamak umuduyla Web'de biraz daha araştırdım ama ne yazık ki birşeyler bulamadım. Aslında çok sevdiğim bir dergiydi, neden satın almayı bıraktığımı da bilmiyorum. Madde için araştırmaya devam edeceğim. Aslında hatırlıyorum yanlarına kapak resimlerini de koymaya başlamıştınız, ama sitede buna izin verilmiyor galiba (adil kullanım malum), aslında mümkün olsa çok şık dururdu. Acaba Leman ve Lombak gibi dergiler için de böyle listeler yapılabilse diyorum. Sizin de bayramınız mübarek olsun. Nice ferah bayramlarda görüşmek dileğiyle.Saygılar.Docbaba mesaj
  • Cevabınız için çok teşekkürler. Malesef kapakları adil kullanımdan dolayı ekleyemiyoruz. Keşke olsaydı. Derginin birçok sayısı elimde var. Tarayıcı da var. Eklemeyi planlıyordum. Artık 70 yıl sonraya telif hakkı kalkıncaya diyelim (söylediğim yanlış değildir umarım). Ever Leman ve Lombak'ı açsak süper olur. Hatta başlasam iyi olacak. Limon, Kemik, Atom, Fırt ve adını hatırlayamadığım diğer dergileri de açabiliriz. L-manyak'ı tamamlarsak Seçkin Liste adayı göstereceğim. İyi çalışmalar. Esenlikler dilerim.--Gökçє Yörük mesaj 16:43, 26 Kasım 2009 (UTC)
Vikipedi'ye birbirinden güzel 401 sinema filmi maddesi eklediğiniz için bu Bristol 401 model klasik araba size küçük bir minnettarlık ifadesi olsun.  Levent İleti Katkılar   19:35, 11 Aralık 2009 (UTC)

Cadılar Bayramı III[kaynağı değiştir]

  • Selamlar azizim. Sizden bir ricam olacaktı. Cadılar Bayramı III'ü Seçkin Madde yapmak istiyorum ve maddedeki açılmamış sayfaların açılması gerekiyor. Zahmet olmazsa şurada bulunan maddelerden gönlünüzden koptuğu kadarı ile açabilir misiniz? Tamamına yakını zaten sinema hakkında ve sizin de bu konuda bilgi birikiminiz var. Saygılar. Esenlikler dilerim.--Gökçє Yörük mesaj 18:59, 13 Aralık 2009 (UTC)
Sayın Gökçє Yörük, Seçkin madde çalışmanızda kolaylıklar dilerim. Size yardımcı olabilmek için hemen Chicago Sun-Times maddesini açtım. Umarım işinize yarar. En azından bir kırmızı bağlantıyı ortadan kaldırmış oldum. Diğer maddelerde de yardımcı olmak isterdim ama zamanın çok kısıtlı. (Bir de malum çok iyi bilmediğim konularda iyi yazamıyorum). Saygılar. İyi vikiler.--docbaba 19:47, 13 Aralık 2009 (UTC)Docbaba mesaj

gördüğüm kadarıyla siz sinemadan anlıyorsunuz. şu http://tr.wikipedia.org/wiki/A%C4%9Fustosta_Rapsodi filmede el atabilirmisiniz? resim eklemiştim silinmiş. Kimeneee

Sayın Kimeneee, Merhaba Ağustosta Rapsodi maddesinin bilgi şablonunu düzelttim, afiş resmi ekledim. Şablon:Film'deki film şablonunu kullanırsanız daha rahat edersiniz. Afişin linkine tıklayarak resim ekleme hakkında bir fikir edinebilirsiniz. "Dosya ile ilgili açıklama" bölümüne mutkala adil kullanım şablonu ekleyin, aksi halde resim eninde sonunda siliniyor). Umarım faydalı olmuştur. Saygılar iyi vikiler.--docbaba 11:55, 25 Aralık 2009 (UTC)Docbaba mesaj

teşekkür ederim Kimeneee


Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çalışkan Barnstarı
Viki'mizde hiç durmadan sinema maddeleri oluşturduğunuz için... Captain BradleyMesaj SayfamKatkılarım 07:08, 3 Ocak 2010 (UTC)
  • Bide ben sizin ya da çoğu vikipedistler gibi bi maddeye 1 haftada değilde 10 dakikada açabilsem :) (Yani demek istediğim bir şeye yoğunlaşamıyorum) --Captain BradleyMesaj SayfamKatkılarım 07:17, 3 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 1. haftası için proje olarak Vikipedi'de yer almayan heykeltıraş maddelerinin açılması ve geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 01:25, 4 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba. Sinema konusundaki eşsiz katkılarınıza yenilerini eklemek istediğinizde 1980'ler maddesine bir göz atarsanız sevinirim, maddenin yardımınıza ihtiyacı var. Zira pek çok film, kızıl bağ halinde beklemekte. Saygılarımla.--Ahzaryamedmesaj 00:16, 10 Ocak 2010 (UTC)