Kullanıcı mesaj:Diyot/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba kullanıcı sayfanız çok tanıdık geliyor. --Anylaiileti katkılar 10:33, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Peki, iyi çalışmalar fakat kullanıcının katkıda bulunduğu seçkin maddeler sizin profilinizde. Kolay gelsin, iyi vikiler --Anylaiileti katkılar 10:37, 24 Ağustos 2011 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba NicoRoman, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Diving emperor penguin-2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 21:05, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Harry Mulisch[kaynağı değiştir]

Hello! I don't speak Turkish. Can you see this written by me articel Harry Mulisch and make same changes, if there are errors. 95.49.129.112 21:40, 24 Ağustos 2011 (UTC)

  • Hello.I dıd no see the error.Written beatiful.Thank You.----MetinMesaj 22:04, 24 Ağustos 2011 (UTC)
  • Kullanıcı:212.253.172.71 şu ip Kullanıcı:Superyetkin sayfasında Vandalizm yapmakta.Engelleyebilirmisiniz?.Teşekkürler,iyi geceler.----MetinMesaj 22:16, 24 Ağustos 2011 (UTC)
Merhaba. Bildirim için teşekkürler. Superyetkin gerekeni yapmış. Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 22:24, 24 Ağustos 2011 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba NicoRoman, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Diving emperor penguin-2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 23:05, 24 Ağustos 2011 (UTC)
  • Merhaba. Maddeleri kaynaklardan kopyalayıp ufak değişiklikler yapmak yerine kaynaklardan bakıp kendi cümlelerinizle yazarsanız telif ihlali olmaz. İyi çalışmalar. --"Seksen" 12:52, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Editörlük adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba Roman. Editörlük oylamasına katılmış olduğunu gördüm. Olumsuz oy kullandım fakat orada da açıkladığım gibi telif hakları konusunda biraz daha dikkatli olman gerektiğini hatırlatmak isterim. Kolay gelsin, çalışmalarının ve katkılarının devamını dilerim. Nazif İLBEK 14:14, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 22:54, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 22:57, 25 Ağustos 2011 (UTC)

Merhabalar Sabri Abi nasılsın?Umarım iyisindir.Sana bir soru sormak istiyorum.Ben kullanıcı adımı değiştirdim.(Metinçağlar dı sonra değiştirme isteği yaptım kabul edildi).Ancak şimdide yaptığım katkılar görünmüyor.Nedenini çözemedim.Sonra senin bana yardımcı olabileceğini düşündüm.Şimdiden teşekkür ediyorum.----MetiNRomaNmesaj 21:03, 22 Ağustos 2011 (UTC)

Merhabalar. İyidir, umarım sen de iyisindir. İsim değişiminden birkaç saatlik süre sonunda katkılar tam olarak aktarılıyor, bildiğime göre. Hala bir sorun var mı? Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:39, 26 Ağustos 2011 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Blue Discus.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 17:06, 3 Eylül 2011 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba NicoRoman, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Orville Wright.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 17:05, 15 Eylül 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Diyot/Arşiv 1,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 20:36, 4 Ekim 2011 (UTC)

Kaliteki Madde Adayları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi:Kaliteli madde adayları sayfasında Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Orta Doğu Teknik Üniversitesi adaylığında şartlı destek kullanırken, Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışı için ise biraz daha geliştirlmeli yorumunu yapmışsınız. Her iki ifadenizin üzerinden de 2 ay geçmiş. Rica etsem son görüşlerinizi bildirir misiniz?---- Akhilleus ileti 10:08, 22 Ekim 2011 (UTC)

tavırlar, ilkeler[kaynağı değiştir]

merhaba, şuradaki yorumunuzda "Kibelenin tavırlarını pek hoş bulmuyorum" demişsiniz. öncelikle vikipedide kimsenin, başkalarının tavırlarını hoş bulmak ya da bulmamak üzerinden şikayetlere yorum yapması, yani kişisel duygularını buraya karıştırması doğru değil. aslen vikipedi politikalarına uygun davranmakla, bunu yaparken kişilere ilişkin yorum yapmamakla ve nezaketten uzaklaşmamakla yükümlüyüz. bu konularda bir şikayetiniz varsa buyrun, seve seve dinlerim. hoş bulmadığınız tavırları da ayrıca mümkünse bağlantı vererek, örnekleyerek duymak isterim. bir de yorumunuzun altında size sorulan soruyu da cevaplandırırsanız topluluğu aydınlatmış olursunuz. kolay gelsin. --ki bl 09:13, 31 Ekim 2011 (UTC) Vikiproje:Vikipedi Türkiye Buluşması/Davetiye

Yetkilye başvur tutan yok[kaynağı değiştir]

Diğer arkadaşlarada bildirdim internete gir ve Sürü Psikolojisinin bilimsel bir şey olduğunu ve hakaret olmadığını öğren. Ayrıca Sizin beni eleştirmenize laf etmiyorum. Ama madem benim hakkımda ki topluluk görüşlerini önemsiyosun o zaman benim tüm mesajlarımı konuşmalarımı araştır ki ben haklımıyım değilmiyim anla.Mektub-iAbdullah

Gitmeden önce seni yakaladığım iyi oldu, Uzay Kampında iyi eğlenceler dilerim. Çok güzel bir yer çok memnun olacaksın (:--NicoMesaj 16:44, 25 Ocak 2012 (UTC)

  • 2. olacak @NicoRoman :D Nasıl bir şey olduğunu biliyorum :D--Betelgeuse-Seginus 16:47, 25 Ocak 2012 (UTC)
  • İyiki mesaj attın yanlış yönlendirme olmuş imzamızda :).--NicoMesaj 16:53, 25 Ocak 2012 (UTC)
  • Müsaitsen IRC'ye gelebilir misin?--Betelgeuse-Seginus 17:09, 25 Ocak 2012 (UTC)
  • Ya tekrar gir. Düştüm, BetelgeuSeginus değilim orada :P Betelgeuse|dustu--Betelgeuse-Seginus 17:25, 25 Ocak 2012 (UTC)
  • Merhaba

Peki silinmemesi için ne yapabilirim gerekçesiz dosya yapabilirmiyiz çünkü böyle bir şey gördüm yapabiliyorsak nasıl yapacağım çünkü daha acemiyim :)

iyi çalışmalar

Slymnfb 13:26, 27 Ocak 2012 (UTC)

  • Editörlük haklarınız verilmiştir. Kolay gelsin :) --Reality 18:24, 27 Ocak 2012 (UTC)

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. drgulcuileti 13:04, 3 Şubat 2012 (UTC)

imla hataları[kaynağı değiştir]

Selamlar. Girdiğin bir maddede gördüğüm kesme iminin kullanımındaki imla hataları dikkatimi çekti ve düzelttim. Bundan sonra özel adlardan sonra kesme işaretlerini kullanırken arada boşluk bırakmazsan internet yazım diline uygun yazmış olursun. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 12:21, 6 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba NicoRoman,

4. hafta İBP etkinliklerinde katılımınız için çok teşekkürler!

Kategori:Bilgi kutusu bulunmayan sayfalar'daki maddelere bilgi kutusu eklenmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile 4. haftadaki projede 3. oldunuz. Yeni haftadaki 9. iş birliğinde sizleri de aramızda görmek dileğiyle...

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 09:58, 26 Şubat 2012 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Buzz salutes the U.S. Flag.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot 20:05, 29 Şubat 2012 (UTC)
  • Merhaba. Şurada kullandığınız oy hangi resim içindir acaba? Teşekkürler.--ahzaryamedileti 20:49, 2 Mart 2012 (UTC)

VikiProje Ankara[kaynağı değiştir]

VikiProje Ankara'nın bir üyesisiniz.Alttaki şablonu kullanmanızı öneririm.Teşekkürler.

Bu kullanıcı Vikiproje Ankara'nın bir üyesidir.

...Can 11:36 , 1 Haziran 2012 (UTC)

Küçük Bir Rica[kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje Ankara üyesi, bu proje ile ilgili mesajlarınızı Çalışma sayfası'na atmanızı rica ediyorum, iyi günler...Can 08:50 , 3 Haziran 2012 (UTC)

VikiProjeye Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 08:41, 7 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset'in bir üyesisiniz.Alttaki şablonu kullanmanızı öneririm.Teşekkürler, iyi çalışmalar...

Bu kullanıcı VikiProje Siyaset'in bir üyesidir.


AtakanCanMesaj 11:25 , 6 Haziran 2012 (UTC)


Ayın İşbirliği Sizi Bekliyor![kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Bu ayın işbirliği, 3 seçim maddesinin Seçkin maddeye çevrilmesi;


  • Proje başlangıç: 10 Haziran 2012
  • Proje bitiş: 30 Haziran 2012

AtakanCanMesaj 17:55 , 11 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset/Çalışma Odası[kaynağı değiştir]

Merhaba Diyot/Arşiv 1.VikiProje Siyaset'in Çalışma Odası'nı bir düzene sokmak gerek.Nasıl bir durum düşünüyorsunuz? Maddeler nasıl sınıflanmalı? Çalışmalar nasıl yapılmalı? Şimdilik bu düzen iyimi? Çalışma Odası nasıl işler?...Sizin fikrinizi almak istedim.Çalışma Odası'nın işleyişi ve düzeni hakkında yorum yapmak için buraya bakınız.

Bu arada ne yazık ki, ayın işbirliğinde Libya kaldırılıyor.Seçimler 7 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak... Onun yerine 2012 Fransa seçimleri var.

AtakanCanileti 18:05, 11 Haziran 2012 (UTC)

Kuantum renk devinimi[kaynağı değiştir]

Kaynak göstereceğim. İngilizce maddeden çeviri yapıyorum. Tabi rahat bırakırsanız daha çok iş yapabilirim. Vkpd11 (mesaj) 20:47, 11 Haziran 2012 (UTC)

Dirk Kuyt hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kullanıcı sayfanızda göz misafiri oldum :). Dirk Kuyt maddesinde sizinle işbirliği yapmak çok isterim. Bu maddeyi geliştirerek SM adayı yapabiliriz. Sevgiyle kalın.--NicoMesaj 20:26, 11 Haziran 2012 (UTC)

Güzel olur çünkü sonuçta sevdiğim, gönül verdiğim takımın oyuncusu. :) Biliyorsundur, pek etkin değilim. Bu yüzden yardıma ihtiyacım var. ama yardım edecek olan sadece sen değilsin, isteyenler varsa onlar da yardımcı olur. Ne zaman başlarsın? Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra (mesaj) 20:55, 11 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Nasıl Düzenlenecek?[kaynağı değiştir]

Merhaba Diyot/Arşiv 1.VikiProje Siyaset'in Çalışma Odası'nın nasıl bir sisteme sokulacağı hakkında tartışma yapılıyor.Sonuçta bir karar alınacak.Ancak burada burada sizinde fikriniz önemli.Lütfen tartışmaya katılın, fikrinizi söyleyin.

~--~AtakanCanileti 08:05, 13 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:51, 25 Haziran 2012 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba NicoRoman, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Sylvester Stalone by Gage Skidmore.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 18:05, 28 Haziran 2012 (UTC)

Çalışma Odası hakkında tartışma vardır. Birkaç fikir var. Üye olduğun için sende fikrini söyle ~--~ Cano58ileti 18:33, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Oylama sizi bekliyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Oylama
İyi günler...
Siyaset Projesi'nde önemli bir oylama vardır. Oylarınızı belirlemek için TIKLAYIN .Cano58 (mesaj) 11:21, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Waffle için de, güzel mesajınız için de çok teşekkür ederim:) saygı ve sevgilerimle Deniz yildiz (mesaj) 15:27, 16 Temmuz 2012 (UTC)