Kullanıcı mesaj:Distinct

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Distinct!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 229 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Ugur Basakmesaj 12:54, 19 Eylül 2006 (UTC)


Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Metal Militia 22:20, 27 Ocak 2007 (UTC)

Telif Hakkı[kaynağı değiştir]

Ben sadece internetten bulduğum içeriği -kaynağı- yorumlayarak bu siteye koyuyorum veya düzenliyorum.Lütfen uyarırken dikaktli olalım.Vikipedi kurallarında kaynak olarak kendi yorumlarınızla internetten aldığınız bilgileri kullanabilirsiniz yazıyor. Böyle bir saçmalık görmedim.Eklediğim sayfalar silinmiş.Telif ihlali olmamasına rağmen!!!

düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba, düzenle şablonu koyarken Tarih de koyarsan daha iyi olurç. Şu şekilde kullan istersen:{{düzenle|Mart 2007}} gibi.

Merhaba ben de 50.000. madde kutlamasında kullanıcı sayfana koyduğun ay-yıldızlı belirtkeyi savunmuştum. Şu anda benim kullanıcı sayfamda da o var. Benimle fikirdaş olduğuna çok sevindim. Hoşçakal.--TOBB ETÜ 16:53, 31 Mart 2007 (UTC)

Düzenle şablonu[kaynağı değiştir]

Selam Distinct! Düzenle şablonunu {{düzenle|Ay Yıl}} şeklinde koyarsan (örneğin {{düzenle|Nisan 2007}}) daha iyi olur. Hem böylevce otomatik kategorileme de yapmış olursun. Kolay gelsin. denisutku *:!? 06:48, 6 Nisan 2007

Bütün Atatürkçüleri Nutuk adlı maddeyi düzenlemeye davet ediyorum. Bookman 21:36, 27 Kasım 2007 (UTC)

Geri dönüş[kaynağı değiştir]

Sanırım 9 aylık çoook uzun bir VikiTatildeymişsiniz. Katkılarınız yeniden devamı dileğiyle... -- Dsmuratileti 22:00, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Merhabalar. Trabzonspor maddesine iletişim bölümü eklemişsiniz. Güzel bir fikir gibi gözüküyor ama sizce de biraz göze batmıyor mu? Mesela "iş başvurusu ve insan kaynakları departmanının" ya da "pazarlama departmanının" iletişim adreslerinin içerik olarak gerekli olduğu hususunda şüphelerim var. Zaten resmi siteye "dış bağlantılar" bölümünde yer vermişiz. Bu bilgiye oradan ulaşabilirler diye düşünüyorum. Bu bölümün bulunması konusunu bi daha gözdan geçirelim lütfen. Kolaylıklar.--Xyz... 21:40, 18 Ağustos 2008 (UTC)

Kulüple ilgili her türlü iletişimi yazmak istedim.Sizin de dediğiniz gibi onlar olmayabilir.Çıkarttım zaten.İlginiz için teşekkürler.Ayrıca saygı gösterip o değişiklikleri yapmamanız takdire değer.

Tekrar merhaba. Aslında çıkardıklarınız birer örnekti. Yani onları örnek olsun diye verdim. Kastettiğim, iletişim sayfasının başlı başına biraz garip duracağıydı. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe sayfalarına da bakarsanız bu konu hakkındaki kanaatinizin değişeceğini düşünüyorum. Kolaylıklar.--Xyz... 09:39, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Düşüncelerinizi Trabzonspor başlığı altında belirtiniz, orada ortak bir fikre varalım.İkimiz tartışmayalım sadece.distinct 12:54, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Şurada da göreceğiniz gibi eklediğiniz içerik sorunlu gözüküyor. Oldukça fazla iletişim adresine, bağlantıya yer verilmiş. Yani içeriğin silinmesi gerek. Nezaketen, size bildirmeden bir değişiklik yapmak istemedim. VP:BTT'ye lütfen göz atın. Kolaylıklar.--Xyz... 14:27, 19 Ağustos 2008 (UTC)

5. maddeyi gözden geçirin o zaman. distinct 16:15, 19 Ağustos 2008 (UTC)

Bu konuda sizi yanlış yönlendirdiğimi düşünmeyin. Yani cesaretinizi kırmayı amaçlamıyorum. Kesinlikle cesur davranın. Ancak bu, "hiçbir kural yoktur" anlamına da gelmiyor. Elinizden geldiğince kurallara göz atın, yanlışınız olursa yalnızca düzeltilir. Yoksa korkutulacak, cezalandırılacak değilsiniz. Ben de görebildiğim kadarıyla, eklediğiniz ve problemli gözüken içeriği değiştirmeden önce nezaketen söyleyeyim dedim. Kolaylıklar.--Xyz... 16:59, 19 Ağustos 2008 (UTC)

translation request[kaynağı değiştir]

Hi Distinct! Sorry for not writing in Turkish, I don't really speak it to my regret. I would really appreciate it if you kindly translated the Photo Gallery section of the Mosfilmovskaya Caddesi page. You've contributed to the article so I thought you were the right person to ask for assistance. Thanks in advance! Denghu, Wikipedian, the English-language section 212.83.17.207 11:29, 26 Eylül 2008 (UTC)

Thank you, Distinct!

212.83.17.204 18:07, 28 Eylül 2008 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 07:01, 1 Eylül 2012 (UTC)

Ambarlı Yaylası silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ambarlı Yaylası) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ambarlı Yaylası sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Zaitsév 13:23, 18 Ekim 2015 (UTC)

Gökhan Birben silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Gökhan Birben) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gökhan Birben sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Dr. Coalmesaj 20.32, 13 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Sicoğ Yaylası isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

𝐊𝐞𝐩𝐥𝐞𝐫-𝟒𝟓𝐛 𝖒𝖊𝖘𝖆𝖏 ? 22.42, 22 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]