Kullanıcı mesaj:Danneskjöldi/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Danneskjöldi/Arşiv 1!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Hedda Gabler 08:40, 1 Eylül 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

yabancım 16:07, 18 Ekim 2009 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Ceas08,

Oluşturmuş olduğunuz Arhavi Spor Kulübü adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Hedda Gabler 12:03, 31 Ocak 2010 (UTC)

SVG adil kullanım dosyaları[kaynağı değiştir]

Muratsahinileti 20:19, 4 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhabalar, svg formatlı adil kullanım dosyalarını Türkçe Vikipedi'de kullanmıyoruz. Bu yüzden yüklediğiniz farklı svg formatlı adil kullanım dosyaları varsa lütfen maddelerinden çıkarın. İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 20:19, 4 Şubat 2010 (UTC)

Muratsahinileti 21:03, 4 Şubat 2010 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 22:40, 7 Mart 2010 (UTC)
Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Reality 16:39, 28 Haziran 2010 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kumul 14:19, 29 Haziran 2010 (UTC)
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kumul 20:37, 7 Temmuz 2010 (UTC)

Kısa maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Ceas08, oluşturduğunuz maddeler için çok teşekkürler fakat çok çok kısa içerikliler, sadece 1 cümleden oluşuyorlar. VP:HS linmemesi için en az 3 4 cümle yazmanız gerekmekte yoksa kesin olarak silinecekler. Teşekkürler. Kolay gelsin. Kumul 20:40, 7 Temmuz 2010 (UTC)

Merhabalar, girdiğin kısa maddelere 2-3 cümle daha eklersen silinmekten kurtulurlar...--вяí¢αи76ileti 15:22, 9 Temmuz 2010 (UTC)
Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. yabancım 19:26, 23 Temmuz 2010 (UTC)
Mrb. Türkiye Amatör Futbol Ligleri maddesi bulunmakta zaten. Yeni bir maddeye gerek yok...--Rapsar 12:18, 29 Temmuz 2010 (UTC)
Yukarıdaki mesajımı okudunuz mu acaba?--Rapsar 18:55, 29 Temmuz 2010 (UTC)
Evet okudum ama ikisi farklı maddeler bölgesel amatör lig yeni kuruldu amatör ligler onun altında Ceas08 18:58, 29 Temmuz 2010 (UTC)
Öncelikle cevaplarınızı benim mesaj sayfama atabilirseniz, bulmam daha kolay olacaktır. Evet, haklısınız. Lig yeni kurulmuş :) Kusura bakmayın böyle bir ligin kurulduğundan haberim yoktu. Madde için elinize sağlık. İyi çalışmalar...--Rapsar 13:56, 30 Temmuz 2010 (UTC)

Resim Telifi[kaynağı değiştir]

İlgili belediye sitesinde en alt kısımda "Tüm hakları saklıdır. Sitede yayınlanan resimler izinsiz kullanılamaz." şeklinde uyarıyor. OTRS sisteminede ulaşmış bir izin yok. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 07:41, 31 Temmuz 2010 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
Superyetkinileti 00:33, 13 Ağustos 2010 (UTC)
  • Mrb. Oluşturmuş olduğunuz Kale, Arhavi maddesi tek cümleden oluştuğundan taslak kriterlerini kaşılamamakta. Şimdilik bekletmeli sil şablonu koyuyorum. Maddeye 3-5 cümle ekledikten sonra şablonu kaldırabilirsiniz. Bu arada köy maddelerinde muhtarlık kısımlarının yer almamasına karar verilmişti, o yüzden orayı da kaldırdım. İyi çalışmalar...--Rapsar 01:43, 14 Ağustos 2010 (UTC)

Machiavelli' msj 21:06, 21 Ağustos 2010 (UTC)


  • Mrb. Oluşturduğunuz maddeler taslak kriterlerini kaşılamamaktadır. Birkaç cümle daha eklemenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar...--Rapsar 17:22, 23 Ağustos 2010 (UTC)

Türlerin Türkçe adları[kaynağı değiştir]

Kuşları diyorsan, Türkiye'deki Türlerin çoğu açıldı. Türkiye dışındaki türlerin adlarını bulabileceğin toplu kaynak bilmiyorum. İngilizce ya da yabancı diğer bir dildeki adını Türkçeye çevirdikten sonra farklı varyetelerini GOOGLE'dan kontrol edebilirsin ya da ister bana, ister Fagus'a, istersen Erdall'a da sorabilirsin. Yalnız, açtığın maddelere bir iki cümle daha ekleyip geliştirirsen hiç olmazsa "taslak madde kriterini karşılamıyor" gerekçesiyle silmezler. Kolay gelsin --Kmoksy 00:56, 24 Ağustos 2010 (UTC)

taysin (mesaj) 11:29, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Perninae'nin Türkçesi nedir?[kaynağı değiştir]

Açmadan önce sana sorayım dedim. Azerice vikide Arıyeyənlər İngilizce vikide bal şahinleri (honey-buzzards) olarak var. Türkçesi Arıyiyenler mi olmalı yoksa bal şahinleri mi olmalı? Ceas08 13:58, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Pernis cinsinin Türkçesi arı şahini olup bunun Türkiye'deki türü Bayağı arı şahinidir. O zaman Perninae alt familyası Arı şahinleri olarak Türkçeleştirmek gerekir. Katkıların güzel. --Kmoksy 14:22, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Yeni maddeler[kaynağı değiştir]

Türlerin ve cinslerin Türkçeleri doğru mu bakabilir misin? Bakınca bana söylersin maddeleri açmaya başlayacağım. Ceas08 20:36, 28 Ağustos 2010 (UTC)
Ufak tefek rötuş (Arı şahinleri) yaptım; açabilirsin. Katkın güzel. Saygılarımla, kaleminiz kırılmasın --Kmoksy 20:46, 28 Ağustos 2010 (UTC)
Vikitür'den İngilizce vikide olmayan birkaç cins ve tür de ekledim zahmet olmazsa bakabilir misin? Ceas08 20:58, 28 Ağustos 2010 (UTC)
Tamam tek bir harf ekledim. Güzel, devam, sakın hız kesme :-) Yanlışlık yapmaktan korkma ve de çekinme. Her zaman düzeltme imkânı var. Sen katkıya devam et. Saygılarımla, kaleminiz kırılmasın --Kmoksy 21:07, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba Ceas08. Kategori:BAL, bu kategorinin ismini "Bölgesel Amatör Lig" olarak değiştirsek daha iyi olmaz mı. Kategori:Bal kategorisi de var. karışıklık olmaması için. --Szoszvmesaj 13:59, 1 Eylül 2010 (UTC)

Tamam, değiştirdim. iyi çalışmalar--Szoszvmesaj 19:10, 1 Eylül 2010 (UTC)
  • Mrb. Oluşturduğunuz Yılan kartalları maddesi taslak kriterlerini karşılamamakta. Birkaç cümle daha ekleyebilirseniz silinmesinin önüne geçebilirsiniz. İyi çalışmalar...--Rapsar 15:40, 2 Eylül 2010 (UTC)

Atmacagiller[kaynağı değiştir]

Vaktiniz varsa Şahinler (altfamilya) ve Yılan kartalları altfamilyalarındaki cins ve türleri Türkçe'ye çevirebilir misiniz? Ceas08 14:27, 2 Eylül 2010 (UTC)

Tamam, çevrildi. kolay gelsin. --Kmoksy 16:14, 2 Eylül 2010 (UTC)
Teşekkür ederim. Şahinler (altfamilya) Vikitür'den birkaç tür daha ekledim onları da çevirebilir misin? Ceas08 16:42, 2 Eylül 2010 (UTC)
Tamamdır. Devam, devam. Hız kesme :-)--Kmoksy 16:45, 2 Eylül 2010 (UTC)

Ğaço ile Skifteri[kaynağı değiştir]

Yırtıcı kuşlarla ilgin özel mi bilmiyorum ama, Artvin ile Atmaca yanyana gelince eşittir Atmacacılık olur. En temel Laz matematiği. Atmacacılık, Kafkasya'da farklıdır, Orta Asya Kırgızlarında farklıdır. Atmacacılık gerçekten terminolojik olarak büyüktür. Laz usulü atmacacılık, Gürcü usulü atmacacılık, Kırgız usulü atmacacılık... Yani diyeceğim, "atmacacılık" maddesi de senin ellerinden öper :-) Kaleminiz kırılmasın. Gerçekten katkılarınız güzel. --Kmoksy 16:53, 2 Eylül 2010 (UTC)

Zaten bu işe Atmaca maddesinden başladım gillera kadar gittim :) .O maddeyi geliştireceğim. Arı şahinlerinde birkaç tür kaldı onları da açayım sonra başlarım. Ceas08 17:03, 2 Eylül 2010 (UTC)
Sıradan, az buçuk, yarım yamalak, dilenci bohçası gibi madde yapıp, kırık kurşuk, boz bulanık, derme çatma bilgi vereceksen; git kendini Karadeniz'in kara sularına at. Ben diyim. Atmacacılık maddesi çooooooooooooooooooook geniş olması gereken maddedir. Teknik terimlerde yardımcı olabilirim. Atmacalar zaman zaman midelerinden topak çıkarırlar. O topağın adı Osmanlıca kaynaklarda KOYA olarak geçer. Lazcasını ya da Gürcücesini bilimiyum ama bu KOYA ismini duyan yoktur sanırım. Çünkü "atmacacılık" kelimesini herkes duymuştur, fakat ne olduğunu nasıl yapıldığını en ince ayrıntısına kadar bilmezler. Sen bunu Vikipedi sayesinde herkese göster. Saygılarımla, kaleminiz kırılmasın --Kmoksy 17:14, 2 Eylül 2010 (UTC)
  • Mrb. Aynı şekilde Şahinler (altfamilya) maddesi de taslak kriterlerini karşılamamakta. Birkaç cümle daha ekleyebilirseniz silinmesinin önüne geçebilirsiniz. İyi çalışmalar...--Rapsar 09:02, 3 Eylül 2010 (UTC)

Atmacacılık[kaynağı değiştir]

İstediğin maddeye başladım ama bulduğum bilgiler genelde Vikikitap'ın işine yarar. Ansiklopedik olması için hikâye kısmını geçeyim mi? Ceas08 23:26, 3 Eylül 2010 (UTC)

Hikâye dediğin nedir? Danaburnu yakalama, onunla qaço yakalama, qaçoyla atmaca yakalama, atmacayı eğitme, atmacayı ava salma, atmaca tipleri (çıta sarı atmaca, ula kızıl atmaca...), erkeği ve dişisi ile yavrusuna ne denir filan falan terimler. Atmaca hastalıkları... Bunlar atmacacaılık için gerekli bilgiler. Tabii ki hepsi bir anda çıkmayabilir. Yavaş yavaş acelesi yok. Dediğim gibi yanlışlık yapmaktan çekinme. --Kmoksy 23:42, 3 Eylül 2010 (UTC)
Bana dedin ama sen benden çok katkı yapıyorsun :) Neyse böyle devam. Ceas08 19:48, 4 Eylül 2010 (UTC)
Yağma yok, Atmacaları üzerime atıp kaçma, Alaska'dayım Eskimolarla uğraşıyorum. --Kmoksy 19:56, 4 Eylül 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Ceas08,

Oluşturmuş olduğunuz Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 22:33, 8 Eylül 2010 (UTC)

Aday gösterdiğiniz Osmanlı padişahları listesi maddesi onaylandı ama ufak bir ufak iş kaldı. Vikipedi:Seçkin içerik sayfasında sergilenmek için bu maddenin kısa bir özetinin hazırlanması lazım. Vikipedi:Seçkin içerik/Listeler/Osmanlı padişahları listesi sayfasında bir giriş paragrafı ve listenin tepesinden birkaç satır yazabiliri misiniz lütfen? Örneklerini Kategori:Vikipedi seçkin liste özetleri'nde görebilirsiniz. Teşekkürler. --İnfoCan 20:07, 17 Eylül 2010 (UTC)

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. kibele 09:30, 13 Ağustos 2012 (UTC)

i.e.msj 21:19, 28 Şubat 2014 (UTC)

i.e.msj 21:19, 28 Şubat 2014 (UTC)

bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Şu maddede yaptığım değişikliklere göre maddeleri oluşturursan sevinirim. Köy maddelerinde muhtarlık kısmını kullanmama kararı alınmıştı ama onbinlerce maddeyi hemen değiştiremedik...--вяí¢αи76ileti 23:04, 3 Haziran 2014 (UTC)

Merhabalar. Kaynak olsa bile yine muhtarlıklar eklenmeyecek mi? ilçe ve il bilgi kutusundaki nüfus otomatik güncelleniyor köy bilgi kutusuna da aynısı yapılsa daha iyi olmaz mı? bir de bu link köy maddeleri için yararlı olur.Bu imzasız yazı Ceas08 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Evet, kaynak olsa bile kayda değer kabul edilmediğinden köy maddelerinde muhtar kısmına yer vermiyoruz. Zaten bu nedenle zamanında bilgi kutusundan kaldırmıştık ama tamamını düzeltecek bir işgücümüz maalesef yok...--вяí¢αи76ileti 11:24, 4 Haziran 2014 (UTC)

Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesi[kaynağı değiştir]

Selam. Tartışmayı karara bağladık ve kalabalık bir kadroyla başlıyoruz. Geçmişteki başarısız girişimimiz gibi olmayacak büyük ihtimalle. Belki katılmayı düşünürsün diye haber vereyim dedim: [1] --Śαвяí¢αи76ileti 08:00, 6 Ağustos 2014 (UTC)

köy maddeleri[kaynağı değiştir]

Selam. Köy maddelerini elimden geldiğince düzenlemeye çalışıyorum. Bazı maddelerde düzenlememe rağmen maddeler kontrol edilmediği için sonradan tekrar bozulabiliyor. Örneğin [2] bu madde. Bu konuda ne yapmalıyım? Ceas08 (mesaj) 19:38, 26 Ağustos 2014 (UTC)

Uygunsuz değişikliği geri aldım ve maddeyi kontrol edilmiş olarak işaretledim. Henüz devriye olmadığından maddeleri kontrol edemiyorsun. Gerçi madde henüz tamamlanmamıştı çünkü rakım için Fallingrain kaynağı eksikti. Onu da şimdi ekledim. Şuradan görebilirsin.Proje kapsamında düzenlediğin maddelerde Fallingrain kullanmayı unutmuyorsun değil mi? Fallingrainden bulamazsak o köy Yerelnet'te varsa rakım bilgisini ekliyoruz çünkü Fallingrain daha kesin bilgileri veriyor.--Śαвяí¢αи76ileti 18:07, 28 Ağustos 2014 (UTC)
Rakıma fallingrainden bakmadım. google earthden bakıyorum fallingraine göre daha doğru sonuç verdiğini düşünüyorum bir de artvinde tüm köy adları değiştiği için bulması da zor. Murgul ilçesinin tüm köylerini bitirdim.( fallingrain hariç) Devriye nedir ? Ceas08 (mesaj) 22:27, 28 Ağustos 2014 (UTC)
Google Earth rakımını kaynak göstermek çok zor çünkü köylerin arazilerini hiçbir harita düzgün göstermezken köyün farklı arazilerinde farklı rakımlar ortaya çıkıyor. En güvenilir olanı Fallingrain şu anda. Tüm maddelerde nasıl Nisanyanmap kullanıyorsan Fallingrain kullanmanı tavsiye ederim. Artvin'deki köy adlarının geçmişine Nisanyanmap sitesinden bakarak da Fallingrain'den bulabilirsin ama istersen bitirdiğin ve sadece Fallingrain'i eksik kalan ilçe köylerinin Fallingrain linklerini sana yazabilirim? Devriyeliğin de ne olduğunu buradan hem devriyelik tanımını hem de sürüm kontrolünün ne demek olduğunu okuyarak öğrenebilirsin.--Śαвяí¢αи76ileti 10:02, 14 Eylül 2014 (UTC)

Devriye kullanıcı grubuna dahil edildiniz. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:43, 14 Eylül 2014 (UTC)

Devriyelik hayırlı olsun. Bu son iki aydan beri devriye sayımız artmaya başladı. Açıkçası iyi bir durum. --Uğurkentmesaj 11:44, 14 Eylül 2014 (UTC)

Öncelikle devriyelik hayırlı olsun. Tüm maddeleri Ulaş, Arhavi gibi düzenlemene çok sevindim. Yavaş yavaş elbirliğiyle şu köy maddelerinin hakkından geleceğiz. Fallingrain'de bulamadığın bir köyün eski ve yeni adlarını google'da köyün adını ve bağlı olduğu ilçenin yanında fallingrain yazarak aratıp bulabilirsin. Öbür türlü bulmak zaman kaybettirebiliyor. Kolay gelsin --Śαвяí¢αи76ileti 17:26, 26 Eylül 2014 (UTC)
Merhabalar. Mahalleleri yaptığını da gördüm de, sanırım büyükşehir olmayan şehirlerin mahalle maddelerinin kayda değer olmadığını hatırlatmam gerekiyor. Eğer geçmişte bu önlemi almasaydık köyden çok mahalle maddesi olurdu Vikipedi'de. Tabiiki yeniden tartışılabilir ama her şehrin, her ilçenin, her beldenin hatta birçok köyün mahallesi olduğunu düşünürsek bunun önünü alamayız. Eskiden belde olup sonradan nüfusu 2.000'in altına düştü diye o belde maddelerinde bu durumu belirtip hala onları köy şablonlarında belde olarak gösteriyoruz belki kimisinin nüfusu artar da dava açıp tekrar belediye statüsüne kavuşur diye. Ancak mahalleye dönüşen bir köyün öyle bir şansı bulunmuyor elbette büyükşehir mahallesine dönüşmediği sürece... Bu arada katkılarını çok beğeniyorum. Projedeki en çalışkan katılımcılardan birisin, böyle devam edersen projede il bitiren ilk kullanıcı olabilirsin. Sonuçta yavaş gitsek de emin adımlarla gitmek iyi oluyor. Biz il bitirip başarı sağladıkça zamanla projeye yeni katılımlar olacaktır. Ben de iyi gidiyorum ama beldeler köylerden daha uğraştırıcı olduğundan biraz yavaşlıyorum ama Niğde'deki beldeleri bitirince hızlanmayı düşünüyorum. Her ne kadar KPSS Alan Grubu gibi zor bir sınava hazırlansam da, fırsat buldukça madde düzenliyor ya da giriyorum. --Śαвяí¢αи76ileti 18:29, 3 Ekim 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Ceas08
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:09, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesi[kaynağı değiştir]

Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesinde artvin ili için bende bir artvinli olarak katkıda bulunmak istedim ve adımı illerden sorumlu olanların olduğu yere senin kullanıcı adın yanında kullanıcı adımı yazdım bazı maddeleri değiştirmişsin ilçeleri bölüşerek yaparsak daha hızlı bitiririz ve ilimize katkı yapmış oluruz ben artvin merkez ile başladımCarsfb08 (mesaj) 15:52, 23 Nisan 2015 (UTC)

Ben merkez şavşat yusufeli ardanuçu sende murgul borçka hopa arhaviyi yaparsın yaptığımız maddeleri takip etmek için https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Carsfb08/Artvin yaptığımız köylerin yanına yapıldı işareti koyarız Carsfb08 (mesaj) 16:09, 23 Nisan 2015 (UTC)

örneğin senin yaptığın madde için İstek yapıldı YapıldıCeas08 İstek yapıldı YapıldıCarsfb08Carsfb08 (mesaj) 16:09, 23 Nisan 2015 (UTC)

Clint Eastwood filmografisi[kaynağı değiştir]

Geçen sene ingilizce vikipediden çevirdiğim maddedeki kırmızılıkları giderip seçkin aday yaptığınız için teşekkürler. Size yardım etmek isterdim ama okul ile ilgili sıkıntılarım var o yüzden biraz ara vermek zorunda kaldım. En kısa zamanda kaldığım yerden devam edeceğim. Tekrar teşekkürler :) Ceas08 (mesaj) 02:13, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Sizi tekrardan aramızda görmek mutluluk verir. --Uğurkentmesaj 08:42, 5 Ağustos 2015 (UTC)

Köy maddeleri için destek[kaynağı değiştir]

portal sorumlusu seçimi[kaynağı değiştir]

Merhaba!

Şurada portal adaylarından en az biri için oy verdiğinizi gördüm. Mevcut portal sorumlumuz en az 6 aydır aramızda değil ve portal adayları sayfasında neticelenmeyi bekleyen 5 portal adayı bulunmakta. Halbuki portal adaylarının 2 ay içinde değerlendirilip neticelendirilmesi gerekmekte. Şu sayfada portal sorumlusu olmak üzere adaylığımı koydum. Görüş, düşünce ve oylarınızı beklerim. Şimdiden teşekkür ederim! Bdscvr (mesaj) 08:17, 3 Ağustos 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 18:04, 30 Ekim 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi[kaynağı değiştir]

Merhaba Ceas08, Kadınlar Basketbol Süper Ligi , Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi , Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi , Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi şablonlarının olduğunu görmekteyim ancak Basketbol federasyonunun sayfasında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi adı ile, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi adı ile ve Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi adı ile yer almakta. Ancak diğer taraftan şablona tanımlanmış olan Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi sayfasının burada Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi sayfasına yönlendirme üzerinden taşındığını göz önünde bulundurarak hem 2.lig hem de Bölgesel Ligin olmasının mükerrerlik yaratacağını, dolayısı ile mevcut durumu gözden geçirmenin yararlı olacağını düşünüyorum. Sağlıcakla kalın, iyi wikiler… Needemm (mesaj) 21:36, 30 Kasım 2016 (UTC)

Kadınlar Basketbol 2. Liginin olmadığı gözümden kaçmış. Tüm sorun burdan kaynaklanıyor aslında. İkinci lig birinci ligle birleştirilmiş. Böyle olunca bölgesel lig 2. lig seviyesinde olmuş. Ayrı lig olarak mı düşünmeliyiz yoksa aynı seviye diye aynı madde mi olmalılar? Karar veremedim bu konuda. Ceas08 (mesaj) 22:13, 1 Aralık 2016 (UTC)

Selam Ceas08, ben bir alt seviyede farklı bir lig olduğunu düşünüyorum. İyi wikiler diliyorum.Needemm (mesaj) 09:37, 4 Aralık 2016 (UTC)

Selam, basketbol federasyonu bölgesel ligi lig ortasında 2. lige yükselme grubu yapar akabindeki takımlar gelecek sezon 1. ligde mücadele ederler. bu yüzden 2. lig diye bir lig mevcut. (Pipapo7 (mesaj) 08:42, 7 Aralık 2016 (UTC))

Merhaba Ceas08, Pipapo7; Türkiye Basketbol Federasyonu web sitesindeki Yönerge ve Uygulama Esasları bölümünde "Sözleşmesiz Basketbol Ligleri Yönetim Esasları Yönergesi'nin" 42.sayfasında Kadınlar Basketbol Bölgesel Liginden yükselme esasları da yer almakta, buna göre KKBL şampiyonu ve ikincisi bir sonraki sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselir şeklinde ifade edilmekte, buradan anladığım arada başka bir Kadınlar 2.Lig'inin olmadığı şeklinde, dilerseniz sizler de bahsi geçen yönergeye gözden geçirerek, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz, sağlıcakla kalın, iyi ivikiler...Needemm (mesaj) 10:59, 7 Aralık 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Lazca incubator projesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, wikimedia incubator da Lazca projesi var. Projenin anasayfanını geçmişinde değişiklik yaptığınızı gördüm. Eğer Lazca biliyorsanız birlikte el birliğiyle Lazca vikipedinin açılması için çalışabiliriz. Yandaki diller sekmesinde Lazca'nın da olması güzel olur. Vuzorg (mesaj) 21:40, 20 Ocak 2017 (UTC)

Bir vikipedinin açılması için belirli bir madde sayısına ulaşması gerekiyor. Benim Lazcam sıfır, ama sen bildiğin kadarıyla madde oluştur ben de bakarak benzer maddeler oluşturayım, belli bir makale sayısına ulaşalım açılsın Lazca vikipedi. Lazca ölmesin, en azından insanlar sağ tarafta diller listesinde Lazcanın adını görünce merak edip bakarlar. Vuzorg (mesaj) 19:38, 21 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--Ahmet Turhan (mesaj) 11:50, 3 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Rusya Ulusal Marşı maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:09, 16 Mart 2017 (UTC)

Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Video Oyunları Daveti!
İyi günler, İyi Vikiler.
Video oyunları ile ilişkili konularda maddeler açmayı, kategoriler ve şablonlar oluşturmayı, aynı zamanda var olan maddeleri, kategorileri ve şablonları düzenleyerek kaliteli hâle getirmeyi amaçlayan Video Oyunları Projesi'ne davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmaya başlamadan önce katılımcılar listesine isminizi eklemeyi unutmayın! İş bölümü ve hedefler bölümüne yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine yardımcı olabilirsiniz. İş Birliği projesinde çeşitli ödüller sizi beklemekte.

Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir, maddeleri geliştirerek projeye katkıda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için tıklayın!

-SunSoldiers (mesaj) 14:14, 25 Ağustos 2017 (UTC)

Sizi özledik Ceas08![kaynağı değiştir]

Ceas08, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19.56, 11 Şubat 2019 (UTC)[yanıtla]
















Trabzon Maddesinde Reklam Amaçlı Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba, Trabzon maddesinde buradaki reklam amaçlı değişikliği neden geri getirdiniz? Nukteolog Mesaj 07.08, 17 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhaba yaptiginiz calismayi ilgiliyle takip ediyorum. Eger ilginizi cekerse buraya goz atabilirsiniz: Marvel Sinematik Evreni#Netflix dizileri ve Netflix'in Turkce icerikleri icin buraya: İnternet dizisi#Netflix saygilarimla.--Nystaléos benim? 21.09, 18 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim :) Ceas08 (mesaj) 21.13, 18 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Arhavispor Hakkındaki değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhabalar; Arhavispor hakkında yaptığım değişiklikler tarafınızdan silinmekte. Ansiklopedik bir bilgi bir futbol takımı için mümkün değildir. Örneğin:Rizespor , eğer ki bazı bilgilerde değişiklik öngörüyorsanz sadece o maddeleri değiştirerek spor kulübü hakkında daha geniş bilgileri wikipedia platformuna aktarmış oluruz. Saygılar, İyi çalışmalar

--Faruk AKSOY 16.10, 21 Ocak 2020 (UTC)farukaxoy

VP Coğrafya hakkında.[kaynağı değiştir]

Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum, elimden geldikçe wikipedia' da il, ilçe, köy ve mahallelerdeki yazım hatalarını vesaire düzenlemeye çalışıyorum. Wikipedia şablonlarında gezinirken VP Coğrafya isimli bir topluluk gördüm, topluluğa katılma şansım var mı? umarım cevaplarsınız, saygılar. Tanridagli61 (mesaj) 15.39, 22 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

köy maddeleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Şu ve şu şekilde değişiklikler yaptım. Kültür başlığını kullanmıyoruz. Ekonomi içinse kaynak varsa o başlığı tutuyoruz. Ellerine sağlık. İnşallah bu kez projemiz nihayete erecek :)--Śαвяí¢αи76ileti 10.02, 5 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. Maddede şu değişikliği yaptım. Ekonomi konusunda bilgi yoksa çıkarıyoruz. Altyapı her halükarda çıkıyor. Fallingrain'den maddenin hem içindeki hem de vikiverisindeki koordinatı düzelttim. Eğer vikiveriden koordinat değiştirmeyi/eklemeyi bilmiyorsanız tüm maddelerde fallingrain linkleri varsa yapabilirim. Yerelnet sayfaları için Arhavi'de bunu kullanabilirsiniz. Her ilçe için tek tek ilçeler sekmesine tıklayıp alfabetik sıraya göre ilçe adına tıklayıp köy sayfaları listesini görebilirsiniz. ref name="YER" etiketini ulaşım kısmına ekledim ve böylece nüfus kutusunda kaynaklar hata vermedi. Nufusune sitesinden de 2007-2019 arası nüfusları ekleyince madde düzenlenmiş oldu.--Śαвяí¢αи76ileti 07.41, 24 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]
Tekrar selamlar hocam nasıl gidiyor Artvin köyleri? İlçe ilçe mi gidiyorsun? Arhavi ilçesi tamamen bittiyse bir eksiklik-hata var mı diye kontrol edebilir miyim? Olur da bir ilçenin tamamı biterse haber verebilir misin?--Śαвяí¢αи76ileti 12.21, 9 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]
Selamlar. Arhavi köylerini kontrolü bitirdim. Ellerine sağlık. şunun gibi birkaç köyde değişiklik yaptım. Ardanuç'ta bazı köylerin yüzölçümlerini bulup şablonlarıa ekledim. En kısa zamanda aramıza ve projeye dönmen dileğiyle, sağlıcakla kal...--Śαвяí¢αи76ileti 17.46, 15 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Dear Ceas08! Can you complete an article Erol Taş filmografisi? Teşekkür Ederim! --95.54.103.156 14.56, 22 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

  • Hocam selamlar. Kemalpaşa kontrolümü bitirdim. Öncelikle ellerinize sağlık ancak Köy maddelerinde nişanyanmap sitesinden kaynak gösterebilir misiniz? Orada sadece 1928 yılı kayıtları olmayıp daha eski kayıtlar da var. Örneğin şu değişikliğimi inceleyebilir misiniz? Aslında bazı maddelerde nişanyanmap var ve hatta bazılarında nişanyanmap'ten daha eski kayıtlara da ulaşıp eklemişsiniz, ancak sanırım ben bir istisna buldum. Bunun haricinde fallingrain koordinatları hatalı yazılmıştı, yine o siteden bakarak düzelttim.--Śαвяí¢αи76ileti 12.34, 19 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Hava aracı, havalimanı ve havayolu maddeleri oluşturmak konulu Havacılık İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 13 gün[kaynağı değiştir]


Bu ayın Vikiproje Havacılık İş Birliği Projesi olan hava aracı, havalimanı ve havayolu maddeleri oluşturmak konulu projenin bitmesine kalan son 13 gün. Proje bitim tarihi olan 1 Haziran gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. MediaWiki message delivery (mesaj) 17.45, 18 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]


İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, 2020'nin 2. haftasının İş Birliği Projesi, Uluslararası UNICEF İyi Niyet Elçileri ve Savunucuları maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.30, 25 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 23. haftasının İş Birliği Projesi, Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.20, 1 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Havacılık İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikiproje Havacılık İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]


Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş Birliği Daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Danneskjöldi/Arşiv 1, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 00.39, 6 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 24. haftasının İş Birliği Projesi, açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 01.01, 8 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 25. haftasının İş Birliği Projesi, kadın millî ragbi birliği takımı maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 26. haftasının İş Birliği Projesi, Viki bağlantısı olmayan maddelerde iç bağlantı verilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.21, 22 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 27. haftasının İş Birliği Projesi, Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.20, 29 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Merhabalar. 2020'nin 28. haftasının İş Birliği Projesi, Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Danneskjöldi/Arşiv 1: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Ceas08.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 21.58, 27 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı
Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!
Caskination ?
Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

İş birliği projesi daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.
Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak Vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!--Kadıköylümesaj 18.55, 7 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!
Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.47, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]