Kullanıcı mesaj:Coriolis/Arşiv2011

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

_

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Palmyre - théâtre pano.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 21:32, 2 Ocak 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Cathartes aura -Santa Teresa County Park, San Jose, California, USA -adult-8a.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. İnfoCan 14:54, 6 Ocak 2011 (UTC)


SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Amadina erythrocephala.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 21:33, 2 Ocak 2011 (UTC)

SR adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yukarıdaki kartal resminin SR seçilmemesinde hata yapmış olabileceğimi farkettim. Ben normalde en az dört destek oyu olmasına bakarım, ama o resmi siz aday göstermenize rağmen çekimser oy kullanmışsınız, bu gözümden kaçmış. Aslında aday gösterdiğinizde otomatik olarak siz destekçilerden biri oluyorsunuz, resmi beğenmiş olduğunuz varsayılarak. Siz kendiniz çekimser yaptığınızda tarafsız görünmek için yapıyorsunuz değil mi? Öyleyse sizin aday gösterdiklerinizde sizi de aklımdan +1 olarak sayacağım. Ama eğer gerçekten beğenmeyip aday gösteriyorsanız (olur a) o zaman 0 sayayım. "Fazla tevazu gösterme inanan çıkar!" durumu var yani :-). Bu arada, SR adaylıklarımız gene azaldı, eğer gene yardımcı olabilirseniz iyi olur. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --İnfoCan 08:41, 5 Ocak 2011 (UTC)

Info merhaba, aday gösterdigim resimleri begenerek aday gösteriyorum. Aday gösterenin ayni zamanda olumlu oy kullanmasi nesnel görünmeyebilir diye (bir nevi kombo yapmak) tarafsiz oy veriyordum. Umarim aciklayici olmustur. Selamlar --Coriolis 12:34, 6 Ocak 2011 (UTC)
Tamam, o zaman kartal resmini başarılı sayıyorum. --İnfoCan 14:49, 6 Ocak 2011 (UTC)

BM adaylıkları[kaynağı değiştir]

Herhalde görmüşsünüzdür, Vikipedi'de "Biliyor muydunuz?" sistemini oluşturmaya çalışıyorum. Sistem kullanıma girmeden önce bir yıl yetecek kadar bir cümle deposu oluşturmak istiyorum . Eğer vaktiniz varsa orası için de arada bir adaylık gösterebilirseniz makbule geçer. Kurallar şurada ve şurada. --İnfoCan 08:41, 5 Ocak 2011 (UTC)

Gördüm, kriterlere uyan madde olusturabilirsem aday gösterecegim. Bu arada nesirsay'i calistiramadim. Viki toollarindan anlamiyorum sanirim... :) Selmalar --Coriolis 12:37, 6 Ocak 2011 (UTC)
Eğer Monobook motifini ("skin") kullanıyorsan Kullanıcı:Coriolis/monobook.js içine, Vector kullanıyorsan Kullanıcı:Coriolis/vector.js içine
importScript('Kullanıcı:İnfoCan/nesirsay.js');

koymalısın, sonra da bir önbellek temizlemesi yapmalısın (yani Reload, veya Firefox'ta ctrl-shift-R). O zaman çalışması gerekir. --İnfoCan 14:39, 6 Ocak 2011 (UTC)

SR kıstasları[kaynağı değiştir]

Merhaba Coriolis, SR Adaylıklarının çoğuna galeride bulunmaları nedeniyle maddenin anlaşılmasına katkıda bulunmadıkları argümanını yapmışsın. Bu çıkarım bence o kadar bariz değil, muhtemelen karşı örnekler gösterilebilir diye tahmin ediyorum ama bence bu konunun daha ayrıntılı tartışılması lazım. Bu konuda Vikipedi tartışma:Seçkin resim nedir? sayfasında bir tartışma başlatabilir misin? Konu kesinleşene kadar oylamaları fikir birliği esasına göre değerlendirmeye devam edeceğim, eğer galeriler konusunda genel konsensus değişirse o SR'leri gerekirse ihraç ederiz. --İnfoCan 15:22, 18 Ocak 2011 (UTC)

Mesela, karşı örnek olarak gösteriyorum, Geziciler sayfasındaki galerideki tablo resimlerinin toplu halde bu sanat grubunun daha iyi anlaşılmasına katkıda bulunduğu iddia edilebilir. --İnfoCan 15:28, 18 Ocak 2011 (UTC)

Merhaba. Vikipedi'ye yaptığınız katkıları görüp de editör yetkisine sahip olmadığınıza inanmak olanaksız Yetkinizi etkinleştirmemi ister misiniz? --Superyetkinileti 23:37, 9 Şubat 2011 (UTC)

Artık editörsünüz, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 23:42, 9 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Claudia Schiffer 20091006 Chanel 01.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 17:36, 10 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Anas platyrhynchos male female quadrat.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 17:37, 10 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Equisetum fluviatile Luc Viatour.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 17:38, 10 Şubat 2011 (UTC)

Selam Coriolis, gösterdiğin SRA'larda sürekli çekimser olduğunu gördüm ve dikkatimi çekti. Bence gösterdiğin SRA'ların %80'i gayet güzel ve çekimser olmana gerek yok, ayrıca bkz. VP:Cesur ol. SRA'ya ilgin beni çok mutlu etti, iyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 19:43, 12 Şubat 2011 (UTC)

ben provokatör degirim[kaynağı değiştir]

das ist richtig, ich bin überhaupt nicht ein provokator. ich übertreibe sicher etwas, aber ich habe noch nicht meinr kopf verloren: man muss alle leute respektieren, eben sie nicht türke sind... mach's gutt...--Alsace38 14:41, 17 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Maxim Gorky LOC Restored edit1.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:06, 20 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:NGC602.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:06, 20 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Leopard shark in kelp.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:06, 20 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Katharinenkloster Sinai BW 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:06, 20 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Kairo Ibn Tulun Moschee BW 7.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:07, 20 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:LT-SEM snow crystal magnification series-3.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 01:07, 20 Şubat 2011 (UTC)

LGBT Aktif Çalışma[kaynağı değiştir]

  • Merhaba değerli dost, VP:LGBT projesinde yeni bir iş birliği başlatma aşamasındayım. Bir katılımcı olarak seni bu alanda yapılacak işbirliği projesinde katkılarınla görmek dileğiyle. - Nebeviye 13:46, 20 Şubat 2011 (UTC)
Mesele nedir acaba? SR'leriniz için başarılar. - Nebeviye 13:53, 20 Şubat 2011 (UTC)
Hıı!! Şimdi biraz anımsadım. Tamam sözünü de bu projeyle beraber tut o zaman. Nıhaha yaşasın kötülük. - Nebeviye 14:07, 20 Şubat 2011 (UTC)

Merhaba, İşbirliği projesi adaylıklarında "Google Art Projesi"ndeki her bir eser için sayfa açılması mı öngörülüyor yoksa eserlerin sahipleri için mi? Oradaki eserlerin sanatçılarının sayfaları mevcut değil mesela Türkçe Vikipedi'de. Sanatçıların maddeleri açılıp bu maddeye eserlerin resmi ile birlikte eserler hakkında bilgi de eklenebilir.--Duke ϡ»» ileti ^^ 16:36, 20 Şubat 2011 (UTC)

Güzel özetlemissin iki satırda. :)--Coriolis 14:09, 21 Şubat 2011 (UTC)

Şimdi çözdüm olayı ya=) Hollandaca ve Flamanca lehçe. Belçika ve Hollanda'da Felemenkçe konuşuluyor. İngilizce vikipedide "dutch laungage" demişler Felemenkçe'ye. Çeviri hatasınan kaynaklı tartışmalar bir nevi. --Duke ϡ»» ileti ^^ 15:16, 21 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Dore raven shadow2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 19:37, 23 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Idi Amin caricature2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 19:37, 23 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba Coriolis, aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü alamadı.
Dosya:Hubble Interacting Galaxy NGC 520 (2008-04-24).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplayamadığı için seçkin resim seçilemedi. Resminizin seçilememesiyle ilgili detayları buradan görebilirsiniz. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 19:37, 23 Şubat 2011 (UTC)

SRA adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Common kestrel falco tinnunculus.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Katip-bot 19:37, 23 Şubat 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 9. hafta projesi Google Art Project kategorisindeki sanat eserlerinin maddelerinin açılması


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 18:38, 28 Şubat 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

BÖYLE BİR RESMİ BULMAK KOLAY MI...?[kaynağı değiştir]

Sayın Coriolis. İbn-i Sinanın resmini bulmak kolaymı ki ..ben bu meteryallere tam 50 yılımı vererek buldum. Yerine koyduğunuz için çok teşekkür ederim. Saygılarımla..tacirci 08 mart 2011 00:16

  • çok haklısınız sayın Coriolis. gerçekten resim eklemek kadar zor bir şey yok. ben de İbn-i sinaya resmi eklerken nasıl ekleyeceğimi epey düşündüm. hatta oradaki heykel resmin de orada kalıp kalmayacağı hususunda tereddütlerim oldu ve heykel ibn-i Sina resmi de kalsın değip benimkini de ekledim nasıl olsa yetkili biri durumu düzeltir dedim. acemilik işte. ben daha yeniyim ilk başlarda bu bakımdan kusurumuz olabilir. her şey için yeniden teşekkür ederim size... haa bir de aradaki farkı bu resimde nasıl bir şekilde yazmam gerekirdi onu da tarif ederseniz bilgilenmiş olurum..saygılarımla..tacirci 08 mart 2011 00:39

Merhaba Kmosky, kaç zamadır soracağım hep ihmal ediyorum. Vaktiniz varsa VP:SRA'da sakırga resminin alt yazısını kontrol etmeniz mümkün mü? Ben hatalı bilgi yazmış olmayayım. Teşekkürler.--Coriolis 22:12, 7 Mart 2011 (UTC)

Sakırga maddesinde verilmesine gerek duymadığım genel bilgileri kene maddesinde vermiştim. Oradan takviye yaptım. Umarım bozmamışımdır. --Kmoksy 23:20, 7 Mart 2011 (UTC)
Tesekkürler, vaktinizi aldim. bir ara vakit bulabilirsem actiginiz maddelerden baska resimler de aday gösterecegim. Bu aralar maalesef sadece editör islerine yetiyor vaktim. Kolay gelsin. Selamlar --Coriolis 19:48, 8 Mart 2011 (UTC)
Sorun değil. Şu aralar örümcek korkusunu yenmekle meşgulüm. Peşpeşe sayfalar açılıyor. örü memesi maddesindeki resim de "bana göre" mükemmel. Hangi hayvan resmiyle ilgili sorunuz olursa çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Siz bakmayın bana, bir Afrika'dayım bir Moskova'da :-) --Kmoksy 19:59, 8 Mart 2011 (UTC)

Sayfa iyice vandalize edilmişti, biraz uğraşıp düzelltim. Siz bazı sayfaları denetliyorsunuz, bu sayfayı da aynen denetim altında tutarsanız, iyi olur, teşekkürler 193.255.108.20 23:16, 8 Mart 2011 (UTC)

Selam ilgimi cekti de dahil olabilir miyim diyaloga (triyalog)? Kaynak excel dosyasini gondermeniz mumkun mü? Bekli bir yardimim dokunur. Ayrica (safca bir soru olacak ama) resimleri direkt commons'tan alamaz miyiz? Selamlar, kolay gelsin.--Coriolis 14:05, 18 Mart 2011 (UTC)

Selamlar. Kaynak Excel dosyasını buraya yükledim. AT'ye kadar (sanırım) olan sütunlar orijinal veri, oradan sonrakiler benim kodlarım. En köşeden tutup aşağı çektikçe diğer NGC maddelerinin kodları da hazır oluyor. Resimleri commons'tan alabiliriz, ancak bunu maddeleri açarken otomatik olarak yapmak zor iş. Maddeler açıldıktan sonra commons robotu gelip "NGC 189 hakkında commons'ta bişiler bişiler vardır" şablonu ekler nasılsa, isteyen kullanıcılar da elle ekleyebilir resimleri. Khutuckmsj 14:21, 18 Mart 2011 (UTC)
Öncelikle, bahar acisi icin =IF(J2<10;CONCATENATE("0";J2);J2) gibi yeni bir sütun isi görür sanirim. Biraz is yapayim, eve gidince dogru dürüst inceleyecegim tabloyu. Kolay gelsin. --Coriolis 14:55, 18 Mart 2011 (UTC)
Heh bak bu iyi! Aklıma gelmemiş bir sürü şey yazmama rağmen :P Süper işime yarar, akşam eklerim Excel tabloma. Khutuckmsj 15:02, 18 Mart 2011 (UTC)

SR adaylıkları[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Messier 78.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:47, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Ixodus ricinus 5x.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:47, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Bartgeier Gypaetus barbatus closeup1 Richard Bartz.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:47, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Bartgeier Gypaetus barbatus front Richard Bartz.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:47, 25 Mart 2011 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Dosya:Andromeda Galaxy (with h-alpha).jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ileti 11:47, 25 Mart 2011 (UTC)

re Eşcinsel evlilik[kaynağı değiştir]

Sayın VikiProje LGBT üyesi,

"Eşcinsel evlilik" ismi ile ilgili önemli bir tartışma başlamıştır. Maddenin tartışma sayfasında bu konuya dair görüşlerinizi belirtirseniz proje için çok yararlı olur. Teşekkürler.

Oh BambiI cried so hard when those hunters shot your mommy 15:49, 29 Mayıs 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 31. hafta projesi 2009 senesinin ilk 6 ayının maddelerini düzenleme olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ------Duke ϡ»» ileti ^^ 14:01, 5 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:24, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Yeni seçkin sayfalar2[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sorunla ilgilendim. Bildirim için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 21:35, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 16:10, 4 Eylül 2011 (UTC)

Featured picture recommendation[kaynağı değiştir]

Hi Coriolis, I have uploaded File:Aeroflot Tupolev Tu-104B at Arlanda, July 1972.jpg and have nominated it for featured photo status on English Wikipedia and also on Commons. I see you are active in the featured picture process here on Turkish wiki, and thought I would let you know about this photo, in case you think it is worthy of being nominated for featured photo on this wiki too. Cheers, Russavia 15:51, 21 Eylül 2011 (UTC)

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesine buyrun!
  2011'in 40. hafta projesi Kategori:Vikipedi düzenle sayfasındaki 2007 senesinin maddelerini düzeltmek olarak seçilmiştir. 


  Değerli katkılarınızı bekleriz.
Teşekkürler!
--Çalıştayileti 12:45, 4 Ekim 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.