Kullanıcı mesaj:Codecesim/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bu sayfa Codecesim kullanıcısının arşivlenmiş mesaj sayfasıdır. Lütfen mesajlarınızı bu sayfaya değil bu sayfaya yazınız.
Anlayışınız için teşekkürler.

Merhaba Codecesim,

VP:OY sayfasında belirlenen kriterlere göre oy verebilmek için oylamanın başlangıç tarihinde 2 aydır üye olmak ve 150 değişikliğe sahip olmak gerekiyor. O yüzden 3 Aralık taraihinden itibaren oy verebileceksin (Ben de baya bi bekledim, ömrümü çürüttüler :) ), bilgi vereyim dedim.

Sevgiler

Vito Genovese 14:00, 12 Ekim 2006 (UTC)


Eheh, sorma. Bitmek bilmiyo namıssız!

Vito Genovese 14:06, 12 Ekim 2006 (UTC)


:) Kızcağızın duygularıyla oynama, boşver!

Vito Genovese 14:24, 12 Ekim 2006 (UTC)

Ahahha, Vito nickli kullanıcı mı? Naaptın abi sen? Kimin tavuğuna kışt demişim bugüne dek :P

Sayfanın geçmişine göre IP kullanıcı senin yazdıklarını vandallamış, en son olarak da Tema vandalın son bıraktığı noktadaki yazım hatasını düzeltmiş.

Normalde Vikipedi:Şikayet sayfasına şikayetlerini yazabilirsin ama bu durumda (IPlerin sürekli değiştiğini göz önüne alırsak) şikayet edilecek bir konu yok. Önemsediğin sayfaları izlemeye alıp herhangi bir kötü niyetli müdahaleden daha hızlı bir biçimde haberdar olabilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 14:36, 13 Ekim 2006 (UTC)


Yok onu Tema yazmamış, IP yazmış. Şurdan görebilirsin. Tema sadece yazılan cümlenin imlasını düzeltmiş.

Vito Genovese 18:43, 14 Ekim 2006 (UTC)


Ayıpsın! :)

Vito Genovese 18:45, 14 Ekim 2006 (UTC)

Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Merhaba Codecesim,

Eklediğin "Sakarya Üniversitesi Vakfı" maddesi, http://www.vakif.sakarya.edu.tr/sayfa/tarih2.htm adresinden alıntı gözüküyor. Vikipedi'nin telif politikasına göre sadece özgür lisanslı kaynaklardan içerik aktarabiliyoruz. O yüzden maddeyi silmek zorunda kaldım.

Sevgiler

Vito Genovese 03:13, 20 Kasım 2006 (UTC)


Kullanılmayan resim[kaynağı değiştir]

Onur Kayabaşı Sms 14:48, 11 Nisan 2009 (UTC)

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--Onur Kayabaşı Sms 14:48, 11 Nisan 2009 (UTC)