Kullanıcı mesaj:Ceren Benderlioğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu hesabın Vikipedi'de değişiklik yapması süresiz olarak engellendi, zira kullanıcı adınız (Ceren Benderlioğlu), yaşayan ünlü bir kişinin adına benzemektedir.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi sizseniz, lütfen bu tür engellerin Vikipedi'de değişiklik yapmanızı vazgeçirmek için değil, sizi taklit etmek isteyen kişilerden korumak için olduğunu unutmayın. Yeni bir kullanıcı adıyla değişiklik yapmayı seçebilirsiniz (aşağıdaki bilgilere bakın), ancak bu kullanıcı adı altında da değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz.

Mevcut kullanıcı adınızı kullanmayı seçerseniz, lütfen gerçek adınız ve Vikipedi kullanıcı adınızı belirterek info-tr@wikimedia.org adresine eposta atın. Böylece gönüllü iletişim ekibimizden talimatlar alabilirsiniz. Ancak lütfen talep edilmediği müddetçe herhangi bir belge göndermeyin.

Bu kullanıcı adıyla temsil edilen kişi siz değilseniz, yeni bir kullanıcı adı seçebilirsiniz (aşağıya bakın).

Herhangi bir kullanıcı adı; tanıtım amaçlı, "gerçek dünyadaki" bir grup veya kuruluşla ilgili, yanıltıcı, saldırgan veya rahatsız edici olmamalıdır. Ayrıca, hesap bot hesabı olarak onaylanmadıkça kullanıcı adları "bot" kelimesiyle bitemez.

Kullanıcı adı politikamıza uyan yeni bir hesap adı seçmeniz ve kendi hesabınızı oluşturmanız önerilir. Alternatif olarak mevcut hesabınızın ve katkılarınızın yeniden adlandırılmasını isterseniz, aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz:

  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
İtirazlar: Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{Engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. --anerka'ya söyleyin 13.55, 16 Mayıs 2023 (UTC)[yanıtla]