Kullanıcı mesaj:Cbayk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, senin için ne yapabilirim ? Ultraslansi (mesaj) 16:09, 14 Ağustos 2012 (UTC)

Fotoğraf Eklemek[kaynağı değiştir]

Hobbit28 Merhaba, İçerik geliştirmesi yaptığım 2 farklı sayfa için görsel eklemek istiyorum. Sayfalardan bir tanesini sen onaylamıştın. Acaba bu konuda yardımcı olabilir misin? Çok teşekkürler. Cbayk (mesaj) 15:51, 10 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba Cbayk, Vikipedi'ye yüklenen içerikler telif hakları kapsamındadır. Bu nedenle telif hakları saklı hiçbir içerik Vikipedi'ye yüklenemez. İki sayfaya görsel yüklemek istediğinizi belirtmişsiniz. Bunun için Vikipedi sayfasının sol bölümünde yer alan Araçlar-Dosya yükle bölümünden bir logo yüklemesi yapabilirsiniz. Bu gayet de açıklayıcı olur ve de adil kullanım kapsamında değerlendirilebilir. Ancak görseli yüklediğinizde gerekli lisanslamayı yapmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yüklediğiniz görsel silinecektir. Görüntü yükleme ve telif haklarıyla ilgili benim size önerebileceklerim bu kadarla sınırlı kalıyor. Açıkçası ben de bu konuda pek tecrübeli değilim. Eğer açıklayıcı olamadıysam başka bir devriye ya da hizmetliden yardım alabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Hobbit28iletialpi 23:11, 10 Şubat 2013 (UTC)

Gerekli lisanslamalar için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Bir de logo ile beraber fotoğraf yüklerken yine Araçlar bölümünden mi yüklemem gerekir? Bilgilendirme ve ilginiz için şimdiden teşekkürler.Cbayk (mesaj) 23:18, 10 Şubat 2013 (UTC)

Yüklemek istediğiniz dosya için gerekli adımları izlediğinizde, lisanslama bölümünden elinizde bulunan görsele uygun olan lisansı seçmeniz gerekmektedir. Fotoğraflar da dosya yükle bölümünden yüklenmektedir. Yeterki adil kullanım koşullarına ve telif hakları politikalarına riayet edin.--Hobbit28ileti alpi 00:59, 11 Şubat 2013 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Cbayk (mesaj) 01:02, 11 Şubat 2013 (UTC)

Bir şey değil, umarım yardımcı olabilmişimdir.alpi 01:59, 11 Şubat 2013 (UTC)

Fotoğraf Güncellemesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Marmara Forum sayfasına yaptığım fotoğraf güncellemelerini geri almışsınız. Fotoğrafları eklemek istiyorum. Sebepleri söyleyebilirseniz, daha doğru bir şekilde ilerleyebilirim. Cbayk (mesaj) 12:39, 13 Şubat 2013 (UTC)

Selam size de. İnternetten bulduğumuz her fotoğrafı ekleyemiyoruz ne yazık ki. Fotoğrafın telif hakları, onu çeken şahsa aittir ve bu şahıs, resminin serbest olarak kullanılmasına izin vermediği sürece bu tür resimleri buraya yükleyemeyiz. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 12:42, 13 Şubat 2013 (UTC)

Girdiğim fotoğrafları kullanmak için fotoğraf sahibi tarafından kullanma yetkim var. Bunu hangi lisans kuralından belirtmem gerekiyor? Teşekkürler. Cbayk (mesaj) 05:30, 14 Şubat 2013 (UTC)

Resmin orijinal üreticisi, yani resmi çeken kişiyse eğer izni veren kişi (o resmi sitesinde kullanan değil), OTRS izni almak lazım ki bu konuda Kullanıcı:Taysin ile iletişime geçmeniz çok daha iyi olacaktır. İyi günler.--RapsarEfendim? 08:40, 14 Şubat 2013 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eğitmenmahmut msj 09:13, 10 Nisan 2013 (UTC)


i.e.msj 14:22, 19 Nisan 2013 (UTC)