Kullanıcı mesaj:Casual05

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen hesabımı silin. İyi günler ve iyi çalışmalar.[kaynağı değiştir]

Selamlar VİKİPEDİ yetkilileri. Lütfen benim hesabımı, benim hesabımın yaptığı bütün değişiklikleri, benim hesabımın alt sayfalarını, benim hesabımdan diğer kullanıcılara atılan ve diğer kullanıcılardan bana gönderilen mesajları ve son olarakta benim kullanıcı adımı siler misiniz? Emir verir gibi yazmak istemediğimden dolayı sizden rica ediyorum. VİKİPEDİ'de bir hesabımın kalmasını istemiyorum. Hesabımla alakalı olarak kullanıcı adım ve diğer bütün bilgileriminde VİKİPEDİ'den silinmesini talep ediyorum. Lütfen benim kullanıcı adımı silin ve aynı kullanıcı adının bir daha kullanılamaması için benim kullanıcı adıma global block atın. Eğer kullanıcı adını silmek mümkün değilse kullanıcı adım dışındaki diğer bütün bilgileri silip kullanıcı adım ve hesabıma global block atın. Bu işlemleri kendim yapmak isterdim ama ben mesajlarımı falan silince VİKİPEDİ geçmişinde görünüyor ve VİKİPEDİ ayarlarını kontrol ettiğimde maalesef hesabını sil seçeneği bulunmuyor. Ben hiçbir şekilde hesap bilgimin kalmasını ve ulaşılabilir olmasını istemiyorum. Lütfen bana yardım edin. İyi çalışmalar. Casual05 (mesaj) 16.52, 17 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Mesaj sayfası[kaynağı değiştir]

Sayın Casual05; Mesaj sayfanı boşalttığını fark ettim. Eğer amacın arşivlemekse Yardım:Arşiv sayfası oluşturma sayfasına göz atmanı öneririm.--Ayrıntılı Bilgimesaj 10:20, 22 Mart 2014 (UTC)

Merhaba , beyaz liste üyesisiniz . Değişiklikleriniz otomatik onaylanıyor--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 13:34, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Vikisözde II. Abdülhamid ile ilgili yapmış olduğum değişikliği onaylarmısın. Casual05 (mesaj) 16:48, 6 Haziran 2014 (UTC)

Üzgünüm ama Vikisöz'de etkin değilim, bu yüzden size yardımcı olamayacağım. Fakat değişikliğinizin gerekçesi yok ve bu söz Nizamettin Nazif Tepedelenlioğlu tarafından söylenmiş görünüyor. Maurice Flesier msj 16:58, 6 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Casual05![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:21, 19 Aralık 2014 (UTC)

SElamlar. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi, bu sayfadan alabilirsiniz. Eldarion 09.00, 19 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]