Kullanıcı mesaj:CaMaDaM

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldin CaMaDaM! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-)--Ugur Basakmesaj 12:26, 2 Şubat 2006 (UTC)


Lütfen sayfalara küfür vs. eklemeyin!--Ugur Basakmesaj 12:42, 2 Şubat 2006 (UTC)

Bu yaptığınız vandalizm olarak sayılabilir ve engellenebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'ye olumlu yönde katkıda bulunun.--renegademsj 14:45, 18 Eylül 2006 (UTC)

Silinen Madde Hk.[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz ODİCE maddesi VP:HS Madde 8 gereği silinmiştir. --renegademsj 06:00, 19 Eylül 2006 (UTC)

Az önce Vikipedi maddesine zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkı yapmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarına bakın; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmez ve yumuşak davranılmaz.

Makul bir editör olmanızı bekleyerek bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi kendinize bir kullanıcı hesabı edinin.