Kullanıcı mesaj:CDS Çözümler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin CDS Çözümler[kaynağı değiştir]

Başlangıç

Öncelikle Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfalarına göz atarak ön bilgi edinebilirsin. Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine veya temel telif hakları politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burasının bir ansiklopedi olduğunu ve kaynaksız olan özgün bilgiler girilmediğini unutma!
Denemelerin için şu yazıya tıklayabilirsin: Deneme tahtam.

Soruların mı var

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilir, sorularını Yardım masası'nda ve Köy çeşmesi'nde sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, Vikipedistlerle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesa sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini veya özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Öncelikle Biçem el kitabını ve Yardım sayfasını mutlaka okuyun. Görgü kurallarını unutmayın. Mümkün olduğunca nezaket gösterin ve sakınılacak kelimelerden kaçının. Karşınızdakileri iyi niyetli varsayın, vandalizmden uzak durun. 
Maddeleri okur/yazarken kayda değerliğine (KD) ve kaynakların güvenilirliğine dikkat edin. Değişiklik savaşına girmeyin. Unutmayın ki Vikipedi gelişigüzel bilginin toplandığı bir yer değildir.
Bir de tartışmalarda aklınızda bulunsun, yazıların mimikleri yoktur. Karşınızdaki farklı okuyabilir. Bu yüzden ifadelerinize dikkat edin ve tartışmalarda imza atmayı unutmayın.
Bu yazıdaki tüm mavi kelimeleri tıklayıp okuduğunuzdan emin olun. Şimdi Cesur olun ve Suya atlayın. İyi Vikiler. ᕓikiolog ♥෴ 20.45, 25 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Olası çıkar çatışması uyarısı[kaynağı değiştir]

Selam @CDS Çözümler deneme tahtanızda bir madde geliştirdiğinizi gördüm, size bir ön bilgi olması adına lütfen Vikipedi:Çıkar çatışması politikamızı inceleyiniz.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 10.51, 5 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

Yapmış olduğum şüpheli hareket nedir tam anlamadım ama paylaştığınız politikayı inceledim. Daha fazla yardımcı olur musunuz lütfen? CDS Çözümler (mesaj) 12.15, 7 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

Şablon:Şirket bilgi kutusu/deneme[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Şablon:Şirket bilgi kutusu/deneme maddesi hızlı silme kriterlerinden "Genel 2: Deneme amaçlı sayfa" kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --justinianus | mesaj 07.20, 7 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]

Buradan anladığım Şablon olarak eklediğimiz kutu eklentisi, benden değil, genel olarak kullanılmış heryerden silinme işareti aldı. Doğru mu ? CDS Çözümler (mesaj) 12.17, 7 Temmuz 2022 (UTC)[yanıtla]