Kullanıcı mesaj:C.ylcn

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Ali Haydar (mesaj) 12.11, 19 Mart 2019 (UTC)[yanıtla]



Reklam olan kısımlar kalınlaştırılmıştır.

İlk yıllarında Avrupa’da ki Türk göçmenlerinin gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile kurulan Yayla Türk, günümüzde 30 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Yayla Türk, ürünlerini Süt Ürünleri, Beyaz Et, Kırmızı Et, Unlu Ürünler, Bakliyat, ve Diğer ürünler olmak üzere 6 alt kategori altında toplamıştır. Özellikle beyaz et ve yoğurt ürünlerinde ününü duyuran Yayla-Türk, adıyla özdeşleşmiş süzme yoğurt ve dilimli salamlarıyla Avrupa’nın önde gelen etnik markalarından biri haline gelmiştir. Aynı zamanda Alman yemek kültürünün vazgeçilmezi olan Viyana Sosisi etnik marketlere helal kesim olarak ilk piyasaya süren markadır. Yayla’nın sahip olduğu Euro Helal, IFS, Hccp, ISO 901 üretici sertifikaları,helal kesim, hijyen ve kalite konusunda tüketicilere garanti vermektedir.

--Ali Haydar (mesaj) 12.55, 19 Mart 2019 (UTC)[yanıtla]

Ali Haydar Bey merhaba, uyardiginiz konularda yaptiginiz degisiklikleri yerine getirmeme ragmen bu seferde gereksiy madde bölümüne alinmis durumda. Bu konu hakkinda bilgi alabilir miyim? Vikipedi Özgür Ansiklobedi ilkelerine uymayan hareketler yapmaktasiniz ve bunu kisisel olarak algilamaya baslamis durumdayim. Saygilarimla Bu imzasız yazı C.ylcn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar Sakhalinio bey, Yayla Türk logosu adı altında paylaştığım fotoğraf sizler tarafından silinmiş durumda. Wikipedia logo maddesini okuduğumda logoların telif hakkına dahil olmadığını gördüm. Kaynakça olarak yayla türk'ün kendi sayfasını gösterdim. Bu jpeg de yanlış olarak neyin yapıldığını bana bildirebilir misiniz? Saygılarımla Bu imzasız yazı C.ylcn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba sayın C.ylcn, logo geri alınarak sayfaya eklenmiştir. Selamlarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 14.07, 16 Nisan 2019 (UTC)[yanıtla]

Tekrar merhaba Ali Haydar Bey. Bütün istediginiz degisiklikleri yaptigim halde 4. kez sayfayi silme talebinde bulundunuz. Silme talebine bulunudugunuz sayfa baska moderetorler tarafindan kontrol edilmis ve onaylanmis bir sayfaydi. Bu durumda baska modoretorlerin yetki alanina dahil olmus olmuyor musunuz? Emek verilip hazirlanmis bir sayfayi gelistirmek ve duzenlenemek yerine o sayfanin silinmesine talep edip# katkida bulunan yazarlarin sefkini kirdiginizin farkindasinizdir umarim. Bu siteye faydali olmak istiyorsaniz kendi dogrularinizi dayatmak yerine, yeni yazarlara yol göstermeniz Wikipedia`nin kurulus amacina daha cok hizmet edecektir. Saygilarimla Bu imzasız yazı C.ylcn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba, Vikipedi'de hiyerarşi yok, sadece topluluğun onayını almış isimlerin standart üyelere kıyasla bir kaç adet daha fazla yetkisi var. Bu yetkiler Yayla Türk maddesinin silinmesi talebime engel değil. Madde içeriği hala reklam içeriyor, kayda değerlik konusu ise hala belirsizliğini koruyor. --Ali Haydar (mesaj) 13.32, 17 Nisan 2019 (UTC)[yanıtla]