Kullanıcı mesaj:Brkn97

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Sevgili Brkn97, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin özgürce katkıda bulunup geliştirebileceği ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamdan bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 20:50, 11 Eylül 2011 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Garbino ileti 16:19, 9 Kasım 2012 (UTC)


Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Bilgi kutusu bulunmayan sayfalara bilgi kutusu ekleme


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 07:57, 14 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba,

Burada kaynakla ilgili sorun olduğunu belirttiğinize göre sadece kaynağı kaldırmanız gerekiyordu. Bununla kalmayıp farklı görüşlerin olduğu kısımları kaldırarak maddenin tarafsızlığına zarar veriyorsunuz. Bunun için VP:TBA'yı okumanızda yarar var. Ayrıca yoğun yapılan geri alma vb. işlemler değişiklik savaşı olarak adlandırılır ve engellenmenize yol açabilir. İyi çalışmalar. esc2003 (mesaj) 16:01, 9 Ocak 2013 (UTC)


Merhaba,

Burada "Vandalizm amaçlı değişiklik geri alınmıştır ve Serdar Yıldırım denilen ve şahsın bahsedilen kitabı olmadığı araştırmalarım sonucu kanıtlanmıştır." demişsiniz. Ancak belirttiğiniz gerekçe doğru değildir. Serdar Yıldırım Artuklu Üniversitesi Sosoyoloji bölümündende Araştırma Görevlisi olup doktora yapmaktadır. Bakınız: Mardin Artuklu Üniversitesi Resmi Sayfasında söz konusu tebliğinin/makalesinin referansı "YILDIRIM, Serdar, “The Use of the Name “Zaza” and the Understanding of “Kurdishness” among Zaza Villages of Lice and Hani”, International Conference on Zaza Studies, "The Zaza People: History, Language, Culture, Identity", 28-30.10.2011, Erivan, Ermenistan." şeklinde ifade edilmiştir. Söz konusu referans ayrıca şu adresten doğrulanabilir: “International Conference on Zaza Studies, "The Zaza People: History, Language, Culture, Identity" ”, 28-30 October, 2011, Yerevan, Armenia Vandalizm amaçlı yapılan değişikliklerden kastın tarafsız, her kesimin görüşlerine yer veren ifadeler değilse, hangilerdir? Üzerinde tartışma olan konularda "kanıtlanmıştır" gibi ifadeler kullanmak maddenin tarafsızlığına gölge düşürmektedir. Tarafsız, kaynaklı bilgileri çıkarıp yerine taraflı ifadeler koymak asıl vandalizm kapsamına girer. Lütfen yanıltıcı değişiklikler yapmayalım. Emin olmadığınız konuları önce tartışma sayfasına yazabilirsiniz. Neribij (mesaj) 23:04, 10 Mart 2013 (UTC)