Kullanıcı mesaj:Brecht/Arşiv 3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sablon sorusu[kaynağı değiştir]

Citrat merhaba. Teknik bir problem yasiyorum, bana yardimci olabilir misin? Template:Portal2'yi Turkceye cevirdim, Şablon:Portal2 yalniz sablondaki local url kisimlarinin ne olmasi gerektigi konusunda hicbir fikrim yok. Oldugu gibi de sablon calismiyor, yani gecmis ve izle kisimlarini aktif bir hale getiremiyorum. Bir fikrin var mi konuda? BrechtProscenium 19:01, 22 Haziran 2007 (UTC)

Sanirim sorun cozuldu; action kodlari watch ve history ingilizce calisiyor. Tartisma ise direk Turkce. Bazen basit bir hata gozden kacabiliyor:). Kolay gelsin, Citrat 01:35, 23 Haziran 2007 (UTC)

history}} geçmiş] · [//tr.wikipedia.org{{localurl:Portal:{{{1}}}|action=watch}

Az önce son değişikliklerde gördüm kategori eklediğinizi.Ben unutmadığım sürece koymaya çaılışıyorum ama uzun ve yorucu bir çeviriden sonra hep arada kaynıyor.Çok iyi farkındayım kategori eklemenin önemini ve gerekliliğini.Tekrar teşekkürler unutmamaya çalışacağım...İyi çalışmalarEmreSeyyal 19:38, 24 Haziran 2007 (UTC)

Kolay gelsin Brecht. {{Telifihlal}} yerine {{sil}} G9 etiketini yerleştirirsen maddeler daha tez silinebilir, teşekkürler --Pinar 08:14, 25 Haziran 2007 (UTC)

Anlaşıldı, yani sorun değil tabiki emin değilsen {{telifihlal}} kullanman daha uygun olur. Tekrar kolay gelsin --Pinar 10:18, 25 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba arkadaşım, engelleme yetkin var mı? Sana zahmet bir bakabilirsen sevinirim, cünkü uslanmaz bir vandalizm yanlısı var...--derwisch message 12:57, 26 Haziran 2007 (UTC)

Dublin Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Resim:Trinity kolej dublin.png resmi Dublinde ki en:Trinity College, Dublin'e ait bir arma. Ancak biz Dublin Üniversitesi'nde kullanmışız. en:University of Dublin başkası gözüküyor. Acaba bir karışıklık mı oldu? Bir de yüklediğiniz reimlere kaynak gösterirkern http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/24/Arms_of_Trinity_College%2C_Dublin.png şeklinde direk resme değil de http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Arms_of_Trinity_College%2C_Dublin.png şeklinde telif bilgilerinin bulunduğu resim dosyasına gösterirseniz Herşey Çok Güzel Olacak . İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 10:07, 14 Temmuz 2007 (UTC)

Mesaj sayfanın geçmişinde uyarıyı bulamadığım için tam olarak neyden bahsedildiğini bilemiyorum ama. ama bu katı bir kural değil. Önemli olan resmin bulunduğu yer, resim dosyası ve telif durumunun açıklanması. Örneğin yuakarıdaki örnekleri ele alalım: upload'lu şekilde kaynak gösterince bize onun telif durumu hakkında bir bilgi göremiyoruz. buradaki kullanıldığı sayfadan en vikiye geçip baktığımda ise başka bir resimle karşılaştım. Başka yollarla resmi buldum ve telif durumuna ancak o zaman görebildim. Söylediğim şekilde verince 2 saniye almıyorken boşuboşuna uğraşmış oluyoruz. Saygılar.--Machiavelli' msj 17:29, 14 Temmuz 2007 (UTC)

Ortaoyunu maddesini birleştirdiğimi düşünüyorum. Göz atarsanız sevinirim. Aynı işlemi Köktendincilik ve caz için de yapmıştım. Köktendincilik kabul görmüş ama caz yine eski haline gelmiş. Assis 09:14, 17 Temmuz 2007 (UTC)

Capoeira maddesiyle ilgili olarak, eskiden ""dövüş sanatı" olarak geliştirilmiş olduğunu ve günümüzde bir "spor" olarak değil de, daha çok "dövüş sanatı dansı" olarak yapıldığını tekrar vurgulamak istiyorum. Bu madde spor olarak bazı ülkelerde kabul edilse de, en. vikide olduğu gibi, tanımlaması için "spor" sözcüğü kullanılmamış ve olimpik bir spor olarak kabul edilmemiştir. Madde geçen dans ya da spor kelimeleri yerine "dövüş sanatı" kelimelerini kullanmak sanırım ikisini de kapsayan, daha genel bir anlam olacaktır. İyi çalışmalar dilerim. The cat 12:25, 18 Temmuz 2007 (UTC)

Edebiyat Şablonu[kaynağı değiştir]

Peki portalda tartışmaya açabilirsin.Oylama yapılıp ona göre değiştiririz.Ama bu genel kategorize ediliş şekli.Eğer biz devletlere göre ayırırsak Selçuklu,Göktürk,Osmanlı ile iş bitmiyor yani.Yüzyıllara göre olabilir.Oylama sunup,sonra dğeişikliği yaparız. --- cemallamec ,11:55 ,20.07.07

  • Merhaba,öncelikle iyi tatiller (: Aslında şu an benim amacım Türk Edebiyatı maddesini bitirmek.Şablon,resim,grafik gibi sorunlar daha sonra halledilir.Eğer imkanın varsa bi kategori yapar ve bana atarsan ben onu şablon haline getiririm.Benim için sorun değil maksat iyi,kullanışlı bir şablon olsun. --- cemallamec | ileti  18:19,23.07.07 (UTC)

Haftanın işbirliği projesine davet[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.


Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var.
Lütfen → bu ← projeye katılarak bize yardımcı olun.

Daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim--WilliamWallace 20:21, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 23:29, 31 Ağustos 2007 (UTC)

resim şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar bu sıralar biraz yoğunum. {{subst:Kaynaksız dosya}} {{subst:Belirsiz}} şeklinde kullanırsan bir sorun olmayacaktır.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 16:14, 10 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba, Türk edebiyatı maddesini seçkin madde adayı haline getirmek için lütfen Edebiyat portalındaki tartışmaya katılınız. Katkılarınızı bekliyor ve şimdiden yapacağınız katkılar için teşekkürler. --- c3maL , 17:37 , 12.09.2007 (UTC)

  • Teşekkürler. Bu arada oluşturduğun maddeler için de sag ol. --- c3maL , 13:32 , 13.09.2007 (UTC)
  • Tekrar selam, öncelikle yardımların ve katkıların çin teşekkürler. Çok ama çok teşekkürler.
Türk edebiyatı maddesi şu anda bir seçkin madde adayıdır. Lütfen maddeyle ilgili tartışmaya katılın.

--- c3maL , 12:26 , 15.09.2007 (UTC)

kaykay maddesindeki hatayı düzelttiğin ve dolayısıyla desteğin için teşekkürler...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... MULAZIMOGLU 15:15, 15 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar, bir süre yoktum epey birikmiş. Hangi DVD ler isim versen, link versen...kimin yüklediğine bakmıyorum pek.--Machiavelli' msj 21:18, 16 Eylül 2007 (UTC)

Hmm yahu onlar adil kullanım resimleri ve kişilerin maddelerinde kullanılamaz. Daha doğrusu kullanılırda bazı ayrıntıları var. Ama asıl olarak diyebilirimki kişiler yaşıyor ve özgür lisanslı bir alternatifinin oluşması imkansız değil. Yani gider çekersin adamın bir fotosunu koyarsın. Biliyorsun adil kullanımı sadece zorunluluk hallerinde kullanıyoruz.--Machiavelli' msj 21:24, 16 Eylül 2007 (UTC)

Öncelikle tavsiyenize teşekkür ederim. Galiba kimseden fikir almadan biraz erkenm davrandım. Ben çok fazla kaynağı bir arada kullandım da, bir kaynağı birden fazla yazmak göze kötü görünmez mi?--Sabri76mesaj 16:17, 17 Eylül 2007 (UTC)

Biraz değişiklik yaptım, bakıp fikrinizi söylermisiniz acaba?--Sabri76mesaj 19:05, 17 Eylül 2007 (UTC)

Seçkin Madde[kaynağı değiştir]

Merhaba;

İlk kez bu tür bir talebim oluyor, belki de son istek bu.

Hayatın içinde çok önemli yeri olduğuna inandığımız bir madde olan Çocuk hakları'nın gelişmesi, yetkin düzeye gelince de Seçkin Madde adayı gösterilmesi ve sonucu aşamasına kadar desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla. NOT: Bu ileti, ortak gönderim kapsamında değiştirilmeden birden fazla kullanıcıya yazılmıştır. Levent Abi ileti 05:01, 21 Eylül 2007 (UTC)

Sanırım Çocuk hakları maddesi, eğer biri onu göstermezse seçkin madde adayı olmayacak; çünkü çok çok fazla geliştirilmesi, epey daha yetkin ve uzun bir madde haline gelmesi gerekiyormuş. Ama halen (çok ilgi görmüş olmasa da) Vikipedi:Günün maddesi adayı durumunda, belkki bunu bilmek istersiniz. Bunun dışında yanıtınız için, size de aşağıdaki iletiyi ekliyorum; teşekkürler.

Çocuk hakları gibi önemli ve ciddi bir maddeye katkıda bulunduğunuz ya da olumlu yanıt verdiğiniz için için teşekkür eder; aşağıdaki şiiri armağan olarak kabul etmenizi rica ederim (çünkü "adam olduğunuzu" düşünüyorum). Sevgiler. (Çoğaltılmış mesajdır) Levent Abi ileti 19:23, 24 Eylül 2007 (UTC)

ADAM OLMAK
Çevrende herkes şaşırsa,
bunu da senden bilse,
sen aklı başında kalabilirsen eğer,
herkes senden kuşku duyarken hem kuşkuya yer bırakır,
hem kendine güvenirsen eğer,
bekleyebilirsen usanmadan,
yalanla karşılık vermezsen yalana,
kendini evliya sanmadan
kin tutmayabilirsen kin tutana.
Düşlere kapılmadan düş kurabilir,
yolunu saptırmadan düşünebilirsen eğer,
ne kazandım diye sevinir, ne yıkıldım diye yerinir,
ikisine de vermeyebilirsen değer,
söylediğin gerçeği eğip büken düzenbaz,
kandırabilir diye safları, dert edinmezsen,
ömür verdiğin işler bozulsa da yılmaz,
koyulabilirsen işe yeniden.
Döküp ortaya varını yoğunu,
bir yazı turada yitirsen bile,
yitirdiklerini dolamaksızın dile
baştan tutabilirsen yolunu.
Yüreğine, sinirine dayan diyecek
direncinden başka şeyin kalmasa da,
herkesin bırakıp gittiği noktada,
sen dayanabilirsen tek.
Herkesle düşüp kalkar, erdemli kalabilirsen,
unutmayabilirsen halkı, krallarla gezerken,
dost da düşman da incitemezse seni,
ne küçümser, ne büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyi ile dünya önüne serilir,
üstelik oğlum, adam oldun demektir...
Rudyard Kipling (1865-1936)


  • merhaba, benim bulduklarım daha yeni tarihli forum siteleri. bu durumda bizden almışlardır. ancak çok ayrıntılı bir tarama yapamadım. eğer maddenin ilk halinden daha eski tarihli bir siteye ulaştıysanız doğrudan telif nedeniyle silinebilir. (bu notu yazdıktan sonra pinar'ın 26 eylül değişikliğine bıraktığı notu gördüm. o da diğer sitenin bizden aldığını doğruluyor.) teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 19:49, 1 Ekim 2007 (UTC)

Hoşbuldum :)[kaynağı değiştir]

Aslında sivile geçince de çok girip çıkamaz oldum, yaşamayı özlemişim onunla uğraşıyorum :) Keyifler yerindedir umarım, Onur. --Nerval 01:04, 3 Ekim 2007 (UTC)

Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 16:14, 11 Ekim 2007 (UTC)

  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 05:34, 11 Ekim 2007 (UTC)

Ignazio Silone[kaynağı değiştir]

Hallo, I'm contributor of Italian Wikipedia. I would like to make make to your attention an error related to voice Ignazio Silone. The writer is dead not in Genova-Italy, as mentioned in the attached table, but in Geneva-Switzerland. Bye. -- Inviaggio

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:44, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)

Acaba resmini imzamda kullanabilirmiyim?--ÖrdekÖzgürileti 16:35, 13 Ekim 2007 (UTC)

Peki nasıl anlıyıcaz ki telifli olduğunu?--ÖrdekÖzgürileti 16:37, 13 Ekim 2007 (UTC)

O halde şu olur mu? --ÖrdekÖzgürileti 16:44, 13 Ekim 2007 (UTC)

Vikipedi tartışmaları[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

konularında fikirlerinizi belirtmenizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim . Saygılarımla Cat 11:16, 27 Ekim 2007 (UTC)

Selamlar. Neden olduğunu bilmiyorum da Kasım ayına senin yazdığını yazdım çıktı iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 20:10, 1 Kasım 2007 (UTC)

Elinize sağlık[kaynağı değiştir]

Elinize sağlık. Suna Atun maddesini çok güzel tertiplemişsiniz. Ben henüz 6 günlük kullanıcı olduğum için fazla bir katkıda bulunamamıştım. Olumlu oy gerekçeniz de mükemmel! Sadece tanınmış insanlara yer vermek bir tekrardan ibaret olmaz mı? Biraz da henüz tanınmamış ama başarılı insanları biz tanıtmazsak, nasıl tanınacaklar ki? Sizin gibi hizmet verenler, hizmet görsünler. Aslında "Tanınmışlık" maddesi de çok katı değil zaten. Oy verenler neden bu kadar katı davranıyorlar ki? Tekrar elinize sağlık.

  • Bu arada; lütfen söyler misiniz, Konu Başlıkları kutusunu nasıl yerleştiriyorsunuz? Komutu nedir, bir türlü bulamadım! :( --Yalhı 23:34, 29 Kasım 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Öncelikle ilginiz ve emeğiniz için teşekkürler. Bununla birlikte ben hâlâ kayda değerlik kriterlerini karşılamadığı kanaatindeyim. Detaylı yorumumu ilgili SAM sayfasında yaptım. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 16:59, 30 Kasım 2007 (UTC)

Beni yanlış anlamayın. Kesinlikle ve kesinlikle yorumum oyunuzla veya oradaki diğer oylarla ilgili değildir. Sadece kendi oyumun detaylı bir açıklaması niteliğindedir. Ne yazık ki gri alan, özellikle gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkelerin bilim adamları açısından biraz geniş; bunun ben de farkındayım. Fakat orada belirttiğim sebeplerle olabildiğince daraltmayı uygun görüyorum. Ne yazık ki birçok insan yanlış anlıyor bu durumlarda ve tanınmamış ama tanınsa iyi olacak bazı önemli kişiliklerimizi tanıtmak için bir fırsat görüyor bu projesi ama sonuçta bu bir ansiklopedi projesi, bilinmeyen, tanınmamış değerli bireyleri tanıtım projesi değil. Aynı şey, örneğin, Türkçe kullanımı meselelerinde de ortaya çıkyor, hep tekrarlıyoruz "bu Türkçeyi kurtarma projesi değil ansiklopedi projesi" diye. Benim o yorumlarımla anlatmaya çalıştığım tamamen kendi oyum ve bu tip yanlış anlaşılmaların bertaraf edilmesi gerektiğidir. Tamamen kayda değer kriterleri ışığında ilerliyorum, inanın duygusal bir oy değil veya sizin veya diğer arkadaşların oyları bazlı bir yorum da değil. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 18:20, 30 Kasım 2007 (UTC)
Yanlış anlaşılma konusu halledildiğine göre, değişiklik yapmaya devam! ^_^ İyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 18:30, 30 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar. Maddede yaptığınız çalışma dolayısıyla size teşekkür ederim. Ancak maddede birkayda değerlik problemi var. Bu yüzden oyumu değiştirmeyi düşünmüyorum. Saygılar.Sağlamcıileti 18:13, 30 Kasım 2007 (UTC)

nobel sablonları[kaynağı değiştir]

önemli değil brecht, kısa maddelerde problem yarattığı konusunda haklısın. kolay gelsin.--Oblomov 13:19, 1 Aralık 2007 (UTC)

Tiyatro portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı adınız ve katkılarınız nedeniyle ilgilenebileceğinizi düşünerek haber vermek istedim. Tiyatro portalı açılması için yapılan teklif hakkındaki oylama sürmekte. Siz de oyunuzu ve fikrinizi belirtebilirseniz sevinirim. Fikrinizin olumlu olması halinde, portal için yapabileceklerinizi de belirtebilirseniz, portalın geleceği açısından iyi olur. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:16, 3 Aralık 2007 (UTC)

Benim de ara sıra sinema portalına katkıda bulunmak dışında portallar konusunda fazla bir bilgim yok. Ama danıştığım bazı deneyimli vikipedistler, portalla devamlı olarak ilgilenebilecek en azından 3-4 kişinin olması gerektiğini, yoksa bir portalın ayakta kalmasının zor olduğunu söyledi. Bir arkadaş sayfa tasarımını hazırlamaya başlamış bildiğim kadarıyla. Hepimiz katkıda bulunabileceğimiz alanları konuşup iş bölümü yapabiliriz. Böylece kurulmadan önce böyle bir portalı ayakta tutup tutamayacağımızı da görmüş oluruz. (Oylamanın gördüğü ilgi, bunun da bir işareti olur.) Hepimiz farklı başlıklarla ilgilenebilirsek, ara sıra tiyatro konusunda başlık açıp bunları portala eklemeye zaman ayırabilirsek bunu başarabiliriz gibi geliyor. Umarım yanılmıyorumdur. En büyük kaygım, Türk tiyatrolarına saplanıp diğer ülke tiyatrolarını ihmal etmek. Klasikler bir yana, diğer ülkelerin güncel tiyatro olaylarını falan da aktarmamız gerek portala. Siz hangi alanlarda, ne gibi katkılarda bulunabilirsiniz? İlginize teşekkürler bu arada. --Yabancımsj 07:08, 4 Aralık 2007 (UTC)
Bence alanınız gayet önemli bir açığı kapatabilir. Aslında katkılarınıza göz atmıştım zaten. Ne şekilde katkıda bulunabileceğinizi az çok tahmin edebiliyordum Bunu "dünya edebiyatinda tiyatro" olarak adlandırmışsınız, o zaman oyunlarla ve oyun yazarlarıyla ilgili katkılar bekleriz sizden, tıpkı önceden yapmakta olduğunuz gibi. Tek ricam, tiyatro portalında bulunmasını tasarladığımız "yeni eklenen maddeler" kısmına yeni eklediğiniz maddelerin adlarını girmeniz. Böylelikle bu maddelerin takibi ve ilgilenenlerin ulaşması çok daha kolay olur. Türk tiyatrolarına ilişkin katkıda bulunamamanız da hiç sorun olmaz. Türkiye'de yaşayan kullanıcılardan işin o kısmıyla ilgilenen birden fazla kişi olacağına eminim. Sık uğrayamasanız da, Vikipediye ayırdığınız vaktin bir kısmını da oraya ayırıp zaman zaman portala uğrasanız, arada bir bir eksiğini giderseniz yeterli olur herhalde. İlginiz için teşekkür ederim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 07:55, 5 Aralık 2007 (UTC)
  • Aslında ana sayfa tasarımını Kullanıcı:Gökhan yapıyor ve onun bu akşam portalı açma olasılığı var. Neyse, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi. Çok teşekkürler. --Yabancımsj 15:16, 5 Aralık 2007 (UTC)
Merhabalar Brecht, rica etsem tiyatro portalı için hazırlanan şu sayfaya bir bakıp önerilerinizi belirtirmisiniz. İlginiz ve katkılarınız için teşekkürler, kolay gelsin--Gökhan 03:37, 7 Aralık 2007 (UTC)

Ata Atun sayfası[kaynağı değiştir]

Yayınlanmış kitapların ISBN numaraları sayfaya ilave edilmiştir. Yayınlanmış 84 adet bildirinin isimleri ve referansları da isteniyorsa sayfaya ilave edilebilir ama bu durumda sayfa çok uzun olacaktır. Lütfen sayfaya tekrar göz atmanızı ve "SİLİNME" kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Çok teşekkürler[kaynağı değiştir]

Hediye için çok teşekkürler Brecht :) İş güç nedeniyle arada bir uzaklaşıyor olsam da elimden geleni yapıyorum. Bir teşekkür de senin katkıların için :) --Math34 07:45, 8 Aralık 2007 (UTC)

Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:26, 20 Aralık 2007 (UTC)

adaylık ve oylama...[kaynağı değiştir]

Selamlar;

Şu [1] sayfada yöneticilik oylamam devam ediyor. Olumlu oylarınıza talibim. İlgi gösterirseniz sevinirim.Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 17:43, 15 Aralık 2007 (UTC)

Haftanın Projesi'nin katılımı düşük olduğu ve uzun sürdüğü için acaba adını Ayın Projesi olarak değiştirsek bence daha uygun olur. Eğer katılım artarsa tekrar Haftanın Projesi adını alabilir.--Sαвяι¢αи76ileti 14:51, 30 Aralık 2007 (UTC)

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

Bu imzasız yazı Khutuck (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Aralık 2007

sinema portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba sinema portalının tasarımı ve içeriği ile ilgili bir tartışma var, katılmak isterseniz[[2]],kolay gelsin ----Tegiiinmesaj 14:27, 31 Aralık 2007 (UTC)

Seçkin liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Brecht, {{SL}} olması için önerdiğin Dünyanın en uzun yapıları listesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SL olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 03:35, 1 Ocak 2008 (UTC)

Taslak kriterlerini sağlamayan maddeler[kaynağı değiştir]

Merhabalar, tesadüfen denk geldiğim ve bütün sabahımı alan bir konuyu, sizin de katkı yaptığınız gördüğüm için size de bildirmek istedim. Şuan bu kategoride yer alan bütün maddelere Bekletmeli sil şablonu koymak zorunda kaldım; çünkü daha önce hızlı sil ile VP:M1 gereği taslak kriterlerini sağlamadıklarından konması gereken "sil şablonu" yerine, resimlerle doldurulmuş ve bir cümlecik yazı ile bırakılmışlar. Maddelerin eklenmesi oldukça eski, sanırım sizin de o zamanlar bilmediğiniz bir konuydu; lütfen bundan sonra, bu konuda gördüğünüz bütün maddeler için resim yerine içeriği geliştirmeye yönelik katkıda bulunun ya da M1 gereği silinmesi için şablon koyunuz. Eğer vaktiniz ve arzunuz olursa 5 gün beklemey alınan bu maddeleri geliştirmeye de yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Cat msj 10:12, 5 Ocak 2008 (UTC)

Tiyatro portalı çalışması[kaynağı değiştir]

Merhaba. Portala hiç uğramayınca, portalın açıldığını haber veren mesajımı görmemiş olabileceğinizi düşündüm. Portal tartışma:Tiyatro'da göreceğiniz gibi aktif bir portal sayılır. Bu arada bu alanda bir seçkin madde oluşturmaya karar verdik ve Samuel Beckett'i SM olan İngilizcesinden çevirmeye başladık. Dünya edebiyatında tiyatroyla ilgilendiğinizden, belki katılmak istersiniz diye haber vermek istedim. Çeviri daha yeni başladı, şu anda vakit ayıramazsanız ve dilerseniz bu süreç içinde daha sonra da katkıda bulunabilirsiniz. Olmazsa da sorun değil. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 08:40, 15 Ocak 2008 (UTC)

VikiProje Tiyatro[kaynağı değiştir]

VikiProje Tiyatro davetiyesi
İyi günler...
Tiyatro alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve genel olarak Tiyatro Portalı altında toplamayı hedefleyen Tiyatro Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.


homonihilis ileti 00:50, 16 Şubat 2008 (UTC)

Help need with interwiki links[kaynağı değiştir]

I try to make wikipedia a bit better by make a lot of interwiki links. One of the languages I really don't know enough of is turkish. So could you take a look at IWLC and check some article from the tr language pairs. The last articles are in turkish and someone needs to look at it. If you know someone else that is good in this checking stuff or has also an interwiki interest. Please past this message on. Carsrac 00:11, 1 Mart 2008 (UTC)

Dalkavuklar gecesi[kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Dalkavuklar Gecesi maddesinin tartışma sayfasında 'Başkumandan Tutaşil --- İsmet İnönü' konusunda bir arkadaşımızın itirazı var. Muhtemelen Fevzi Çakmak olduğunu iddia etmek istiyordur. Bu konuda fikrinizi almak istiyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 20:16, 8 Mart 2008 (UTC)

P.S. Bozkurtların Ölümü maddesine yapıştırdığığınız kaynak göster şablonuna gelince, kitapta yazılıyor. Kaynak kitabın kendisidir:)) Takabeg 20:16, 8 Mart 2008 (UTC)