Kullanıcı mesaj:Bozok33/2016 (Eylül-Ekim)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lotto Soudal[kaynağı değiştir]

Sayfada yalnızca ad değişikliği yapılmıştır. Bilginize. --Superyetkinileti 10:35, 26 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 15:39, 21 Eylül 2016 (UTC)

nasıl wikipedi spor veya otomabil projelerine katılabilirim. Bu imzasız yazı Bozok33 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İsminizi ilgili sayfalara yazarak katılabilirsiniz. Ve tüm maddelere katkıda bulunabilirsiniz. Selamlarımla, iyi vikiler SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:49, 21 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Spor[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Spor/Katılımcılar sayfasından adınızı yazabilirsiniz. --II. Niveles (mesaj) 15:05, 22 Eylül 2016 (UTC)

Selamlar. Oy verme kriterlerini karşılamıyorsunuz, belirtmek istedim. Ayrıca bu sayfalar birer oylama, salt çoğunluğun kararının uygulandığı sayfalar değil, bir tartışma ortamının yaratılmaya çalışıldığı sayfalar. Yani "ben oyumu attım"dan ziyade fikirlerinizi paylaşırsanız daha verimli tartışmalar dönecektir. iyi günler.--RapsarEfendim? 17:05, 28 Eylül 2016 (UTC)

Müzik için teşekkürler. Ancak, David Guetta "talk to me" diyor bense "shut up and leave me alone". O nedenle benim konuşma sayfama böyle şeyler eklemek sizin için de "dangerous" olabilir. :) Hem ben Michael Jakson'un Dangerous albümünden öteye de pek geçebilmiş değilim. Yeniyetmelerden kliplerinde Kanada atlı polisi gibi geniş kenarlı şapka kullanan bir zenci (sic) var, adını unuttum, onu beğeniyorum. Selamlar. --E4024 (mesaj) 08:40, 11 Ekim 2016 (UTC)

@E4024İyiydi:))) --Bozok33 (mesaj) 15:53, 11 Ekim 2016 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Vikipedide hiç viki dostum yok size bir fincan kahve ısmarlayım da viki dostluğumuzu kuralım... İyi vikiler Bozok33 (mesaj) 06:35, 16 Ekim 2016 (UTC)
Teşekkür ederim dostum. Kahve çok güzeldi, ellerine sağlık. --Turgut46 09:28, 16 Ekim 2016 (UTC)
@Turgut46 Bir şey değil... --Bozok33 (mesaj) 11:48, 16 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba Fnaf maddeleri üzerinde çalıştığınızı fark ettim. Fnaf yeni oyun çıkardı Fnaf Sister Location diye yaparsanız sevinirim. Bende daha bilgili olduğum Fnaf 1,2,3 ve 4'ü genişletmeye çalışacağım. Kolay gelsin... --Bozok33 (mesaj) 11:57, 16 Ekim 2016 (UTC)

O oyunu bilmiyorum, hiç oynamadım. 2, 3 ve 4'e gelince; ben geliştirecektim ama başka maddelerle ve gerçek hayattaki işlerle ilgilendiğim için taslak olarak bıraktım. İleride ekleme yapacaktım ama hâlâ fırsatım olmadı. --Turgut46 12:14, 16 Ekim 2016 (UTC)

İçecekler de benden olsun :)[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfama bıraktığınız baklavalar için teşekkür ederim. Bu da benden olsun... Locos Turcos (mesaj) 15:28, 18 Ekim 2016 (UTC)
@Locos Turcos sağolun... --Bozok33 (mesaj) 15:30, 18 Ekim 2016 (UTC)

Bakarmısınız[kaynağı değiştir]

Şuraya bakar mısınız. Ama altta ki yorum beni daha çok kaygılandırdı. Vikipedi hakkında çok şey bilmiyorum ama işte bu yorum garip geldi. --Bozok33 (mesaj) 16:21, 18 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Trollerin faaliyetleriyle uğraşmak yerine katkı yapmaya odaklanmanız daha iyi olacaktır. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:43, 18 Ekim 2016 (UTC)
@Rapsar Merhaba ben zaten sizin böyle bir şey yapmayacağınızı biliyorum sadece alttaki acaba engellenmiş ve sizi sevmeyen ya da engellenmemiş ama başını derde sokmamak için başka bir hesabın sahibi tarafından yollanmış olabilir mi? bu engellenmiş kullanıcılar tehlikeli mi? acaba vikipedide böyle bir şey mi var? gerçekten bunun dışında hiçbir değişiklik yapmamış bir ip sizi nasıl bilebilir ve şikayet sayfasını nereden bulabilir? --Bozok33 (mesaj) 16:51, 18 Ekim 2016 (UTC)
Dediğim gibi trollerle vakit kaybetmememiz gerek...--RapsarEfendim? 17:12, 18 Ekim 2016 (UTC)
@Rapsar tamam. Kolay gelsin...--Bozok33 (mesaj) 05:54, 23 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sinema'ya Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema Seni Bekliyor!
Merhaba!
Sizi, sinema ile ilişkili film, dizi, festival, ödül, kişi, kuram, film yapımı gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sinema projesine davet ediyoruz.

Aramıza katılmak ve projeye katkı sağlamak için katılımcılar listesine isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında, güncel istekler kısmına Vikipedi'de eksik olduğunu düşündüğünüz maddeleri yazarak veya buradaki kırmızı bağlantılı maddeleri oluşturarak sinemaseverler ile birlikte hareket edin. Bununla birlikte, yakında oluşturulacak iş birliği projelerine katılarak projenin gelişmesine, büyümesine katkıda bulunun.

Tüm bunların yanında, eklenmesi ve düzenlenmesi gerekli kategorileri inceleyebilir, düzenleyebilir veya yakında başlatacağımız haftalık ve aylık iş birliği projesine öneri ve oylamalarınızla katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Turgut46 03:55, 19 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 18:15, 30 Ekim 2016 (UTC)

Uyarılarınız için sağ olun hatalar yaptığımı fark ettim. Bu gün yorgunum ve biraz hastayım. Şimdiden özür dilerim. --Bozok33 (mesaj) 18:24, 31 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba. Estağfurullah, hata yapmadım :) Özür dilenecek bir şey de yok. Yaptıkların yanlış değildi, zaten onları da geri almadım fark ettiysen :) Proje sayfana bir not düştüm, bir ara bakarsın. Seçkin maddeleri incelesen de olur, pratikte de görmüş olursun düzenli maddeler nasıl oluyor :) Geçmiş olsun, dert etme bunları zamanla öğrenirsin zaten.--RapsarEfendim? 18:28, 31 Ekim 2016 (UTC)
@Rapsar Sağ olun. Ben Vikipediye istemeden zarar vermiş olabileceğimi düşündüm. Bir de Rapsar konuşma tarzınız hoşuma gidiyor. Neyse ben dinleneyim biraz. Başım çok ağrıyor.--Bozok33 (mesaj) 15:37, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında bir projeye katılmanız şerefine Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 01:51, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)