Kullanıcı mesaj:BetelgeuSeginus/Arşiv/2010

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız!
Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır!
Bu sayfa BetelgeuSeginus/Arşiv/2010 adında bir mesaj arşiv sayfasıdır.
Eğer mesajlarınızı arşivlemek istiyorsanız bu bağlantıyı takip edin!

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldiniz

Kolay gelsin.

ki bl 17:16, 9 Nisan 2010 (UTC)



Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
ki bl 17:16, 9 Nisan 2010 (UTC)


Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
yabancım 11:32, 15 Mayıs 2010 (UTC)

Selamlar. Daha çok orijinal adıyla "Doctor" kullanılmakta, lütfen değiştirmeyiniz. İyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 08:34, 14 Eylül 2010 (UTC)

Haklısın senden önceki değişiliklerdeymiş, bağışla beni Bu sabah biraz zor ayıldım da...--вяí¢αи76ileti 09:18, 14 Eylül 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 10.suna yani şu işarete tıklamanız yeterli. --вяí¢αи76ileti 09:19, 14 Eylül 2010 (UTC)
  • Son satırda yazanı yapman en pratik olanı, iyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 09:20, 14 Eylül 2010 (UTC)
  • Deneme tahtasında da imza atmayı deneyebilirsin, imzasız mesajlar gerçekten birkaç saniye de olsa kullanıcının mesaj sayfasını bulmayı geciktiriyor...--вяí¢αи76ileti 09:24, 14 Eylül 2010 (UTC)

Yardım, lütfen![kaynağı değiştir]

Matematik ifadesini yapamıyorum...

12^2^4 sqrt 32

Ayrıştırılamadı (Dönüştürme hatası. Sunucu ("https://wikimedia.org/api/rest_") bildirdi: "Cannot get mml. TeX parse error: Double exponent: use braces to clarify"): {\displaystyle 12^{2}^{4}sqrt32}

Ğaaw 08:06, 26 Eylül 2010 (UTC)

  • ne istediğinizi tam olarak anlamadım. --ki bl 18:19, 26 Eylül 2010 (UTC)

  • Mrb. Yakın zamanda Vikipedi'ye katkı yapmaya başlayacak mısınız, yoksa burayı blog gibi kullanmaya devam mı?--Rapsar 10:38, 5 Kasım 2010 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - ki bl 18:58, 15 Kasım 2010 (UTC)


Asal sayılar listesi[kaynağı değiştir]

Asal sayılar listesi maddesini ansiklopedik olmadığı için sildim. Bkz: VP:GGB. İyi çalışmalar. --İnfoCan 14:05, 19 Kasım 2010 (UTC)

Bangkok kentinin adını tekrar Bangkok olarak değiştirdim. Her dünya dilinde olduğu gibi Türkçe'de de bu şekilde anılmaktadır. Tayca Vikipedi'de bile kentin adı th:กรุงเทพมหานคร olarak yazılmışken sizin Vikipedi'deki maddenin adını o uzun adla değiştirmenizi iyi niyetle bağlaştıramıyorum. Bu davranışınızı vandallık olarak nitelendiriyorum. Lüften bir daha böyle bir şey yapmayın. ---Vikiyazar 14:23, 23 Kasım 2010 (UTC)

Vikipedi sayfalarında deneme yapmayınız.[kaynağı değiştir]

Wolfe+585, Senior sayfasında yaptığınız deneme için teşekkür ederiz. Denemeniz çalıştı, fakat ya geri alındı ya da silindi. Lütfen diğer testleriniz için deneme tahtasını kullanın. Eğer nasıl katkı yapabileceğiniz konusunda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen Vikipedi`ye hoş geldiniz sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.--M. Yalçın Yalhı ileti 12:35, 22 Aralık 2010 (UTC)


Bu sayfadaki kritleri sağlıyorsanız hizmetli olmak için başvuru yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Eldarion 09:33, 23 Aralık 2010 (UTC)
O halde aday olabilirsiniz. --Eldarion 09:39, 23 Aralık 2010 (UTC)
Yeniden başvuru yapmanız gerekiyor. --Eldarion 09:42, 23 Aralık 2010 (UTC)

Bot başvuruları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Neden iki bot başvurusu yaptınız? Ğaaw bot ile Ğaaw bot2 arasındaki fark nedir? --İnfoCan 15:00, 23 Aralık 2010 (UTC)

VP/Hizmetli Oylama[kaynağı değiştir]

TEHDİTKAR NE DEMEK???? Lütfen abartmayın! VP:HB --ğaaw 08:40, 24 Aralık 2010 (UTC)

Merhabalar, bu ne sert bir tavır böyle? Sanırım Hizm./Adayl.-Oylamayı kast ediyorsunuz. Gerekçemi ve oylamanın gidişatını burada değil; ismi geçen o oylamada tartışmalısınız! Burası o oylamanın yeri değil. Tutumunuzu ve yargılarınızı eleştirmiştim orada. Ancak söylediklerimde yanılmadığımı yine bu mesajınızdaki sert tavrınız apaçık gösteriyor. Tehditkar ifadesini kullanmamakla beraber, abarttığımı da kesinlikle düşünmüyorum. Sözlerinize dikkat ediniz! Adaylık sürecinizde başarılar. - Nebe?viye mesaj 12:28, 25 Aralık 2010 (UTC)
Maddelere veya mesaj sayfalarına eklediğiniz yazıların hakaret içermemesi konusunda lütfen çok dikkatli olunuz. Herhangi bir kişiye hakaret içeren ifadeler, o kişi tarafından dava edilmeniz ihtimalini gündeme getirir.Burada kayıtlı kullanıcı veya anonim IP olmanız sizi korumaz. Hakaret ettiğiniz kişi, hakkınızdaki detayları servis sağlayıcınızdan almak üzere mahkeme kararı çıkartabilir. Maruz kaldığı zararları için sizi dava edebilir. Unutmayın ki, ABD'nin İletişimde Nezaket Yasası'nın 230. bölümü, Wikipedia'yı, hakarette bulunmak suçuyla dava edilmekten korumakta ise de, bir Wikipedia sayfasına hakaret içeren iddialar yazan kişiyi korumayabilir.

Öte yandan, Wikipedia vakfının aldığı karar gereğince;maddeleri vandalize eden veya sürekli olarak rahatsız edici tavırlar sergileyen kullanıcı ile ilgili kişisel bilgiler, IP blokunu bulmaya yardımcı olma veya bir şikayeti çözümleme amacına yönelik olarak ilgili Internet Servis Sağlayıcısına verilebilir. (Wikipedia gizlilik politikası hakkında bütün bilgiler buradadır)
Bu çerçeveli yazının mesaj sayfanıza yerleştirilmesinin nedeni, bir başka Vikipedi kullanıcısının, sizin yaptığınız katkılarda birisine hakaret ettiğinizden şüphelenmiş olmasıdır.Söylentilerin, dedikoduların, veya kanıtsız şeylerin gerçekliğine güvenmeyin ve tuhaf hikayeler oluşturacak kaynaklar kullanmayın. Wikipedia tüm iddialar için güvenilir kaynaklara gerek duyar.
Eğer birisine hakaret ederseniz, Wikipedia'ya katkıda bulunmaktan, uyarı almaksızın men edilebilirsiniz. Eğer bir maddede bir kişiye istemeyerek (kazaen) hakarette bulunmuş olduğunuzu farkederseniz hakareti maddeden derhal silin.
Bu işlem tamamlandığında, yani hakaret kayıtlarımızdan tamamen çıkarıldığında, problem çözülmüş olacaktır.

- Nebe?viye mesaj 12:57, 25 Aralık 2010 (UTC)
DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. - Nebe?viye mesaj 13:12, 25 Aralık 2010 (UTC)


Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. Kumul 13:49, 25 Aralık 2010 (UTC)
SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
Kumul 13:51, 25 Aralık 2010 (UTC)