Kullanıcı mesaj:Bambi'nin annesi/Arşiv 5

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çankaya maddesi hakkındaki desteğiniz ve görüşünüzden dolayı çok teşekkür ederim.--Veritas 10:40, 21 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba. Biliyorsunuz Çankaya maddesi kaliteli madde adayı. Ben yeni bir kullanıcı sayılırım ve size bir şey sormak istiyorum. Yani neden oylamada bırakın desteği karşı oy kullanan bile yok. Yani maddede ne sorun var. Yoksa hata bende mi anlamıyorum, sanki kimse bu madde üzerinde konuşmamak üzere anlaşmış. Siz burakdaki işleyişi daha iyi biliyorsunuzdur diye size danışıyorum. İyi günler dilerim.--Veritas 13:26, 28 Mayıs 2009 (UTC)

İzlandaca isimler[kaynağı değiştir]

Merhaba. İzlandaca isimler maddesini çeviriyorum. Ancak, birisi maddeye el atmış, fakat Türkçe karakter kullanmamış. O karakterleri düzeltmekten çevirmeye vakit bulamıyorum. Çeviriye yardım edebilir misiniz? --Maniaqq 15:30, 22 Mayıs 2009 (UTC)

Kürt sineması[kaynağı değiştir]

Selam. İngilizcede Vikide w:en:Kurdish cinema maddesi var. Türkçe Vikideki Kategori:Kürtleri konu alan filmler incelersen anlarsındır da çoğu Kürtleri konu alan gayrı-Kürt (Türk, İran v.s.) filmleri. O yüzdendir madde açmak zor. Açabilirsin ama hangi filmlere Kürt filmi diyeceğiz? Önce onu düşünmemiz lazım. Takabeg ileti 17:16, 23 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba Runningfridgesrule, acaba Dağlık Karabağ Cumhuriyeti maddesinde taraflı birşey var mıdır? İnceleyip, düzenleyip birde tartışma sayfasına not bırakırsanız çok sevinirim. :) İyi günler.--Muratsahinmesaj 12:59, 25 Mayıs 2009 (UTC)

Dağlık Karabağ Cumhuriyeti'nin başkenti Hankendi'nin maddesinin başlığı Hankendi, Azerbaycan. Bence bu sadece "Hankendi"'ye değişmeli, çünkü "Hankendi, Azerbaycan" biraz taraflı geliyor bana. Sizce? Kıro-headmesajjj 14:42, 25 Mayıs 2009 (UTC)

Aslında savaş başlamadan önce Stepanakert'te Ermeni nüfusu yoğundu ve Şuşa'da Azeri nüfusu yoğundu. O yüzden Stepanakert yapsalar da ben karşı çıkmıyorum. Ancak Türkçe'de Hankendi daha yaygın. Mesela Hankendi, Dağlık Karabağ olablilir. Dağlık Karabağ ile Dağlık Karabağ Cumhuriyeti tam aynı olmadığı Dağlık Karabağ teriminin kullanılması sorunsuzdur. Ya da sadece Hankendi yaparak ayreten Hankendi (anlam ayrımı) maddesi açılabilir. Sanki ikincisi daha mantıklı. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 14:52, 25 Mayıs 2009 (UTC)
Bence de ikincisi daha mantıklı. Maalesef ben hizmetli olmadığım için bunu yapamam, o yüzden lütfen siz yapar mısınız ? Kıro-headmesajjj 14:57, 25 Mayıs 2009 (UTC)
Men de hezmetli diyilim:) Açıklamalı sil etiketi ekledim. Umarım ilk gören hizmetli arkadaşımız lgilenecektir. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 15:00, 25 Mayıs 2009 (UTC)

Yine de merhabalar. Sorun artık çözüldü, Levent Abicimiz "Hankendi" başlığını sildikten sonra ben "Hankendi, Azerbaycan" maddesini o başlığa taşıdım. İşte bu kadar . İlginiz için çok teşekkür ederim . Kıro-headmesajjj 19:27, 25 Mayıs 2009 (UTC)

Ellerine sağlık. Azeriler maddesini tarafsızlaştırmaya çalışıyorum. Şu sürümünde ciddi taraflılığın olmadığını düşünüyorum. Göz atabilir misin? İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:21, 26 Mayıs 2009 (UTC)
Birde Hocalı Katliamı maddesinin şu sürümünün taraflı olmadığını düşünüyorum. Aslında taraflı şablonunu eklenen kişi olduğumdan dolayı diğer kullanıcıların maddeyi inceleyerek şablonu kaldırması daha doğru olacaktır. Rica etsem göz atar mısın? Takabeg ileti 02:58, 26 Mayıs 2009 (UTC)

Merhaba
Maddenin adını değiştirmişsiniz ama anlam ayrımı oluşturabilmek için Dişi Köpek (film, 1931) şeklinde kalması gerekiyor. Önceden olduğu gibi tekrar Dişi Köpek (film, 1931) yaptım ve bir Dişi Köpek (anlam ayrımı) sayfası oluşturdum. Çünkü aynı adı taşıyan bir Türk filmi ve bir de rap şarkısı var (sitede de yer alıyor). Anlam ayrımı oluşturmak gerekiyor. Saygılarımla.--docbaba 19:34, 25 Mayıs 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Referans eklendi, saygılar.--docbaba 19:39, 25 Mayıs 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Özet kısımında Burası resim galerisi değildir! yazdın. Evet resim galerisi değil de resimler eklenebilir. yani Burası resim galerisi değildir! demen yeterli gerekçe değildir. Başka gerekçe mi var acaba ? Resimlerin kalitesizliği v.s. Takabeg ileti 10:46, 26 Mayıs 2009 (UTC)

  • Resim galerileri ansiklopedik değil. Sırf resim görmek isteyen varsa Commons'a gidebilir. Kıro-headmesajjj 10:49, 26 Mayıs 2009 (UTC)
Bence ansiklopedik. Neresi ansiklopedik değil? Sırf resim görmek isteyen de var. Resim görüp henüz kırmızı olan maddeleri açanlar da var. Yani faydalı. Takabeg ileti 10:55, 26 Mayıs 2009 (UTC)
O kadarını biliyoruz. Ancak Hankendi maddesinde yer alan resimleri kaldırmak için haklı ve yeterli gerekçe teşkil etmiyor. Takabeg ileti 11:20, 26 Mayıs 2009 (UTC)

Adana Sayfası - Alpagunat[kaynağı değiştir]

Mesajınızı aldım. Adana sayfası için çalışmak benim için bir zevktir. Ben çalışmlara başlıyorum. Zamanla Adana sayfasını geliştirmeye çalışacağım. İngilizce Vikipedi'den ve örnek sayfalardan yararlanmayı düşünüyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. Bu imzasız yazı Alpagunat (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ermenistan VikiProjesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Açıkçası fazlasıyla tesadüfi bir şekilde bu yönde bir fikrinizin olduğunu öğrendim. Eğer hala bu yönde bir düşünceniz varsa proje için yardımcı olmak isterim. - TheTime 10:39, 30 Mayıs 2009 (UTC)

Tekrar merhabalar. Halen olumlu, olumsuz cevabınızı bekliyorum. -- TheTimeileti 18:16, 1 Haziran 2009 (UTC)

Cevabınız için teşekkürler. O halde yarın başlıyorum sizinde katkılarınızla güzel bir çalışma olacaktır diye ummuyorum. -- TheTimeileti 18:23, 1 Haziran 2009 (UTC)

1988 Kış Olimpiyatları[kaynağı değiştir]

Ben bazı yerleri İngilizce Vikiden çevirdim kaynak olur diye ama güvenilir değilse benim için problem değil. Bunları tabiki çıkarabilirsiniz. İyi çalışmalar... Mehmet Berat BURSA 15:43, 1 Haziran 2009 (UTC)

Şu paragrafı çevirir misiniz?

""Düm Tek Tek" topped the Belçika Flanders Chart and stayed at the top for 3 weeks, stayed in the list for 6 weeks. Also in Wallonia the song has reached #24 and stayed in the list for 4 weeks. The song is also successful in Yunanistan Billboard Chart with a peak position of #3. The song is also successful in Scandinavia. It charted in Swedish Singles Chart and reached there #12, in Finnish Official Download Chart it peaked #29. The song also reached #70 in the German Singles Chart #73 in the Swiss Singles Chart and #99 in the Dutch Singles Chart. In Rusya, the song started being in rotation in May 28, and has peaked #400 in it's first day. The song has entered the UK Singles Chart in the May 30, with a peak position of #127. "Düm Tek Tek" has not charted in the Turkish Charts yet. The song is playing on both the radios which play only Turkish music and plays only foreign music. So the song's charted list is unknown as it can be able to chart both of the Turkish Top 20 Chart and the Turkey Top 20 Chart.

After the Eurovision Song Contest 2009, "Düm Tek Tek" gained popularity on iTunes across Europe, in countries such as Danimarka, Fransa, Almanya, Luxembourg, Hollanda, Norway and the Birleşik Krallık, where the song entered the iTunes Top 100."

Ayrıca İsveç çevirisine katılır mısınız? --Maniaqq 15:48, 1 Haziran 2009 (UTC)

Kars ve kaynaklar[kaynağı değiştir]

Selamlar. Kars maddesine kaynak-düz şablonu eklemişsiniz. Maddede 80 adet kaynak var, hepsine cite web uygulamasına geçirebilmek çok zahmetli bir iş, hem bildiğim kadarıyla cite web şekliyle kaynaklandırmak Vikipedi'de şart değil. Yanılıyor muyum? Kaynak düzenle şablonunu çıkarıyorum, eğer yanılıyorsam bunu tekrar ekleyebilirsiniz (bu uygulamanın Vikipedi'de şart olduğunun geçtiği sayfayıda lütfen kaynak olarak gösteriniz). Kolay gelsin. --Mızrakmsj 16:57, 1 Haziran 2009 (UTC)

Cite web'in kullanılması bir şart olup olmadığını bilmiyorum, ama sonunda kaynaklar çok dağınık gözüküyor, pek kullanışlı değil ve görsel olarak da güzel değil, o yüzden ekledim. Siz ne dersiniz? Kıro-headmesajjj 18:05, 1 Haziran 2009 (UTC)

Aslında bence o kadarda kötü veya dağınık gözükmüyor. Bence şablonu eklemeyelim. Ben seçkin resim adaylıklarını kapattıktan sonra zaten o maddeyle ilgilenmek istiyordum. 2009 Yerel Seçimleri'nden sonra belediyenin internet sayfasıda komple yenilendi. Kaynakların bazıları bir önceki dönemin belediye sayfasını gösteriyordu. Şimdilik o kaynaklara ulaşmak mümkün değil. En geç bir hafta içinde tekrar 80 kaynağı kontrol edip güncelleyeceğim. Gerekirse o zaman cite web kullanacağım. Yarın, öbürgün SRA'larla , cumaya da Kars maddesinin kaynaklarıyla ilgilenirim. --Mızrakmsj 17:12, 2 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba Runningfridgesrule. Aşağıdaki paragrafı çevirebilir misin?

  • Aviation fuel, is a specialized type of petroleum-based fuel used to power aircraft. It is generally of a higher quality than fuels used in less critical applications such as heating or road transport, and often contains additives to reduce the risk of icing or explosion due to high temperatures, amongst other properties.

--Kerem233 19:05, 2 Haziran 2009 (UTC)

  • Hiçbir sorun yok. Çok sağol, teşekkürler, iyiçalışmalar... --Kerem233 05:44, 3 Haziran 2009 (UTC)
  • Selamlar. Benim de bir çeviri isteğim olacaktı. Aşağıdaki cümleyi çevirirseniz sevinirim.
The family, after all, only carries to its logical conclusion the basic (though unstated) tenet of capitalism, that people have the right to live off other people.--Gökçє Yörük mesaj 14:39, 4 Haziran 2009 (UTC)
Katliam (film) filmi için kullanılacaktı. Aileden söz ettiği bu filmdeki yamyam aile. Yeterli mi? Çünkü İngilizcem cümleyi çevirmeye yetmediği için ancak bu kadar bilgi verebiliyorum.--Gökçє Yörük mesaj 14:50, 4 Haziran 2009 (UTC)
Peki çok teşekkür ederim. Yanlışlık varsa düzeltirim. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 15:05, 4 Haziran 2009 (UTC)

Khobar maddesinde tablodaki Suudi Arabistan bayraksimgesini kaldırmazsanız çok mutlu olurum. O bayraksimgeyi oraya koyma amacım oradaki Arapça yazının Suudi Arabistan'da kullanıldığını belirtmek. Teşekkürler; ~--BerkayMesaj--~

In 1994 he began releasing material on Noculan Records' sub-labels Chemo and Coolman. During these years, he produced hardcore/gabber tracks under aliases such as Da Joker and DJ Limited. He was later discovered by the general manager of Rotterdam-based Basic Beat Recordings. In late-1994 he signed to Basic Beat were he met Arny Bink, Tiësto released records on the sub-label Trashcan, founded by Arny, and later created the Guardian Angel sub-label with Arny in which they introduced the popular Forbidden Paradise series. Meanwhile from 1995 to 1996 he released four extended plays on Bonzai Jumps and XTC, sub-labels of Lightning Records. In 1997 Tiësto joined his friend Yves Vandichel on his sub-label, DJ Yves, a division of the now defunct Human Resource label XSV Music. In the fall of 1997, both Arny and Tiësto decided to leave Basic Beat and create their own parent label, now known as Black Hole Recordings, Trashcan was discontinued and Guardian Angel continued releasing music until 2002. Through Black Hole, Tiësto released the Magik series and also created two major sub-labels in 1998; In Trance We Trust and SongBird. From 1998 to 1999 Tiësto released music on Planetary Consciousness were he met A&R Hardy Heller and invited him to release some records on Black Hole. Tiësto later included the In Search of Sunrise series on SongBird. In 1999, Tiësto joined forces with fellow Dutch deejay Ferry Corsten to create the trance based duo of Gouryella. To highlight the importance in the expansion of the trance environment at the time, there were 20 different CD releases of the 4 Gouryella tracks from 9 different labels. Since November 1999 he performed monthly as a resident at Gatecrasher in Sheffield, one of the most popular clubs in England. In 1999 he also played in a 12-hour set, being his longest lasting concert in Amsterdam.

şöyle bi paragraf versem çevriri misiniz. Saygılar. TravianTM 6 Haziran 2009 15:46

Keskin nişancı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, birisi "Keskin nişancı" başlığını "Keskin Nişancı"'ya değiştirdi, lütfen bu isim değişikliği geri alabilir misiniz? Kıro-headmesajjj 14:56, 6 Haziran 2009 (UTC)

  • Bu işlem sayfa silinmesini gerektirmeyen bir işlemdi. Dolayısıyla "adını değiştir" sekmesinden siz de yapabilirdiniz. Kolay gelsin. --DsMuratileti 15:01, 6 Haziran 2009 (UTC)
    • Öyle mi? Lütfen kusura bakmayın o zaman. İyi çalışmalar. Kıro-headmesajjj 15:03, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Rica ederim efendim, sonuçta bizler de kullanıcıyız, biz de ilgileniyoruz öyle şeylerle . İyi çalışmalar dilerim. --DsMuratileti 15:04, 6 Haziran 2009 (UTC)
  • Tekrar selamlar. Bir çeviri isteğim daha olacaktı. Mammouth mağazaları ile ilgili. Şu yazıyı çevirebilir misiniz?
Fin 2009, il perdra son enseigne Mammouth à sa réouverture suite à son agrandissement pour prendre celle d'Auchan[1], soit 40 ans après l'ouverture du 1er magasin Mammouth.

-Avenir de l'enseigne- Selon un article sur le réseau Viadeo, Pierre Palourd à la direction des achats du Groupe Auchan depuis 1999, deviendra à l'horizon 2011 le Directeur Général du nouveau réseau de distribution Mammouth[2]. Cette volonté du Groupe Auchan s'appuie sur la situation concurrentielle actuelle dans les hypermarchés. Pierre Palourd insiste sur la mise en place de la marque Mammouth à travers sa notoriété, restée dans l'esprit des français. Teşekkürler. İyi vikiler.--Gökçє Yörük mesaj 15:34, 6 Haziran 2009 (UTC)

Merhabalar, Tartışma:Khobar sayfasında bir yorum bıraktım, bakarsanız sevinirim . Kıro-headmesajjj 15:22, 6 Haziran 2009 (UTC)

Mer30. El Huber olsun. Takabeg ileti 15:50, 6 Haziran 2009 (UTC)

Ben de yorumumu bıraktım bulabildiğim tüm kaynakları belirttim. Tartışma:Khobar Kullanıcı:Berkaysnklf

Merhaba. Neden "UFA daha iyi" tartışma sayfasında açıklar mısınız? Filanca 07:46, 7 Haziran 2009 (UTC)

Tabi, önemli değil. Acelesi yok yani. İlgilendiğiniz için teşekkürler.--Gökçє Yörük mesaj 11:48, 7 Haziran 2009 (UTC)

Ankara (şehir) maddesinin son hali nasıl? Sizden görüş almak isterim.--Veritas 15:21, 8 Haziran 2009 (UTC)

Şablonu ben hallederim. Kaynakçadaki kitaplar aynı zamandakitap belirt şablonuna göre de biçimlendi. Ayrıca kaynakça kısmına konmasındaki amaç buralardan daha ayrıntılı bilgiler elde edilebileceği. Yani bir anlamda kapsamlı okuma başlığının görevi. Kültür bölümünü çok büyütüyorum kafamda sanırım. Biraz uzun zaman alır o. Teşekkürler yorumlarınız için.--Veritas 11:53, 9 Haziran 2009 (UTC)
Tekrar merhaba. Şablonu doldurdum. Elime ilgili madde geçtikçe eklemeye gayret edeceğim. Yalnız maddenin geçmişini incelerken galeriyi kaldırdığınızı gördüm. Bildiğim kadarıyla maddeye galeri eklemenin bir sakıncası yok. O kent hakkında biraz daha düşünce sahibi olabilmemiz için kondu. Galeriyi tekrar ekledim; ancak bir sorun olduğunu düşünüyorsanız benimle paylaşın, ona göre kaldırırız. İyi çalışmalar.--Veritas 12:24, 9 Haziran 2009 (UTC)

İlgili olanları ekledim; ancak 1457 Ankara ve Ankara romanı kendine özel grup istiyor şablonda:) Bu yüzden bu ikisini şablona ekleyemedim. Madde bitti. Abuk Sabuk'un da görüşlerinialıp maddeyi Seçkin Madde adayı göstereceğim. Tabii sizin desteğiniz olmazsa göstermem. Ne dersiniz?--Veritas 15:32, 9 Haziran 2009 (UTC)

Yönetim bölümüne etiketli harita ekleyeceğim; ancak Ankara için güzel harita yok. Güzel bir harita bulduğum an güzelşeyler düşünüyorum.

Kitap belirt şablonuna ek bilgiler ekleyeceğim, kardeş kentlerin de yıllarına bakacağım. Yalnız bu birkaç gün alabilir.--Veritas 12:00, 12 Haziran 2009 (UTC)

Erivan maddesi gerçekten harika, bu maddenin yazımı için size öncelikle tebrikler. Ben de elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalıştım ve Seçkin madde adayı gösterdim bu maddeyi. Yalnız sırf kırmızı bağlantısı fazla diye madde seçilmedi. Bu çok kötü birşey. Yani birçok güzel madde sadece kırmızı bağlantıları yüzünden seçilemiyor. Bence kırmızı bağlantı SM seçiminde kriter olmamalı. Kaldı ki diğer vikipedilerde de çok göze batan birşey olmadıkça kırmızı bağlantılar önemsenmiyor. Köy Çeşmesi'nde durumu dile getirelim mi? Ne dersiniz?--Veritas 15:36, 9 Haziran 2009 (UTC)

Peki. Kullanıcı sayfanızdaki bir kullanıcı şablonu gerçekten çok hoşuma gitti. Keşke oşablonu ben de sizin gibi rahatça sayfama koyabilseydim:)--Veritas 15:48, 9 Haziran 2009 (UTC)
Neyse önemli değil.İyiçalışmalar.--Veritas 07:42, 10 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı:Runningfridgesrule/deneme sayfasında yaptığınız eklemeyi gördüm, teşekkürler . Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 21:29, 9 Haziran 2009 (UTC)

Rica ederim. Ufacık minnacık bir katkı. Yeni bir SL geliyor gariba. Şimdiden hayırlı olsun. İyi çalışmalar..--Muratsahinmesaj 21:42, 9 Haziran 2009 (UTC)

Kitap belirt şablonları için teşekkürler. Kullanıcılara (özellikle iplere) gönderilen uyarı mesajlarını nerede bulabilirim?--Veritas 12:06, 10 Haziran 2009 (UTC)

Neyse önemli değil. Bir vandal takıldı, sürekli geri alıyordu bir değişikliği. Vazgeçti sanırım:)--Veritas 12:15, 10 Haziran 2009 (UTC)

Yılları belirtilmeyen kardeş kentlerle ilgili kaynak yoktu. Bakü'nün resmi sitesindeki kardeş kentler sayfasında da Ankara geçmiyordu. Ben de asılsız olması olasılığından Bakü ve Şiraz'ı kardeş kentler başlığından çıkardım.
  • Şenlikler konusunu sayfaya ekledim. Bunun için biraz Çankaya maddesinden aldım, biraz da eklemeler yaptım.
  • İlçe haritası konusunda yapacağımı zaten belirtmiştim. Önerileriniz için gerçekten teşekkürler.--Veritas 13:04, 12 Haziran 2009 (UTC)

Ahsoka Tano maddesini çeviriyorum. Yardımcı olur musunuz? Bir paragraf bile yeter. (Yakında VikiTatil'e çıkıyorum, bu diyarlardan gitmeden önce bitsin istiyorum) --Maniaqq 13:18, 12 Haziran 2009 (UTC)

Evet. Sizi diğer maddelere eklerken görünce ne büyük aptallık yapıp, onu diğer maddelere eklemediğimi düşündüm. En azından size yardımedeyim dedim:)--Veritas 13:39, 12 Haziran 2009 (UTC)

1988 Kış Olimpiyatları[kaynağı değiştir]

Merhaba Kıro-head,

Daha önce 'kaynak-düz' şablonu eklemiştiniz 1988 Kış Olimpiyatları maddesine ve bana bu şablonun kaynağında bulunan 'NTV Spor Kitabı' nın "Kitap belirt" şablonuna göre biçimlendirilmesi gerektiğini söylemiştiniz. Fakat bu şablona uygun şekilde biçimlendirme yapmayı beceremiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir yada bu işlemi başka bir kullanıcının yapmasını sağlayabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim.Mehmet Berat BURSA 12:35, 15 Haziran 2009 (UTC)


Tekrar Merhabalar,

Benden istediğiniz bilgileri sanırım şu sayfada bulabilirsiniz. İyi çalışmalar. Mehmet Berat BURSA 14:20, 15 Haziran 2009 (UTC)


Çok sağolun yardımlarınız için.Mehmet Berat BURSA 15:19, 15 Haziran 2009 (UTC)

Şu paragrafı çevirir misiniz?

Along with Mirialan Jedi Master Luminara Unduli, Tano was involved in the failed Republic effort to foil a mission mounted by Dark Acolyte Asajj Ventress to rescue Viceroy Nute Gunray and engaged the Dark Jedi in an extended duel. Later, she was a key figure in the rescue of Jedi Master Aayla Secura during the Battle of Quell, and later participated in the defense of the planet Maridun, where Separatist General Lok Durd attempted to use an experimental weapon on the planet's inhabitants. Notably, Tano helped to ensure that the deadly Blue Shadow Virus was not released into key Republic systems by the Separatists, and also fought in the Battle of Ryloth, helping to eliminate the Separatist blockade surrounding the planet and allow invasion forces to land, during which she led a squadron for the first time. --Maniaqq 13:55, 15 Haziran 2009 (UTC)

Star Wars vikisi. --Maniaqq 14:01, 15 Haziran 2009 (UTC)

1968 Kış Olimpiyatları[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Sizi bu aralar çok sık rahatsız ediyorum ama acaba yeni yazdığım 1968 Kış Olimpiyatları maddesinde eksik yada hatalı bir şey var mı diye fikrinizi almak istedim.Mehmet Berat BURSA 18:58, 16 Haziran 2009 (UTC)


Sağolun sürprizler için Mehmet Berat BURSA 21:54, 16 Haziran 2009 (UTC)

Uzay operası maddesi açılmıştır. Bilginize. Oyunuzu değiştirmeyecek misiniz? --Maniaqq 11:06, 18 Haziran 2009 (UTC)

Bu madde de açıldı. --Maniaqq 15:25, 18 Haziran 2009 (UTC)

Baktığımızda B-Sınıfı maddelerde kaynakça olması zorunludur.Bu eksikliği olup gelişmiş maddeler ise C-Sınıfına giriyor.Roma İmp. Maddesinde de kaynakça yok.Bunun için B-sınıfına aldım.--Batuhan 16:12, 18 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba Runningfridgesrule. Senden yeni SMler, KMler bekliyoruz.--Veritas ileti 14:24, 19 Haziran 2009 (UTC)

Dinle şablonu[kaynağı değiştir]

Dinle şablonundan önce {{Ses örneği sağ köşe}}, şablondan sonra ise {{Örnek kutusu son}} ekleyin. İnşallah çalışır. Hangi maddeyi çeviriyor sunuz? Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 15:32, 19 Haziran 2009 (UTC)

işe yaradı teşekkürler. Tool'u çeviriyorum. Bu imzasız yazı İnkanyezi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayin moderatörüm, editörüm, adminin, biraz önce yaptigim degisiklikler cok yerinde ve dogruydu. Hatta orda duranlar yanlisti, olmayan köyler oraya eklenmisti. Kac defa Gümülcine'den gectin de konuyu biliyormus gibi beni VANDAL yerine koyuyorsun. Ben orda dogdum, bi müsade et de bi katkimiz olsun. Her tarafta millet IP adresi ile binlerce degisiklik yapiyo sen benim yaptiklarimi siliyorsun. Lütfen sildiklerii geri al. Annadiiin?

Bu arada kendi sayfanin baslarinda yazan kelimeye kafam takildi. "pekhâlâ" diye birsey yoktur. Ya "hâlâ" diye yazarsin yada "pekâlâ" yazarsin. Editör ol da az biraz Türkce'de ögren. Gereginden fazla CNBC-e seyrediyorsun galiba. Ama hic olmazsa altyazilari da oku ki biraz kendini gelistir. Bu imzasız yazı 94.69.144.247 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Onlar önemli. Yine siz bilirsiniz amma bence koyun.--Gökçє Yörük mesaj 14:44, 20 Haziran 2009 (UTC)
Peki siz bilirsiniz. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 14:51, 20 Haziran 2009 (UTC)

Arkadaşım ben wikipediye başlayalı 1 sene olmuştur ama okul şu bu derken pek fazla şablon vs kullanmayı öğrenemedim neyse bu maddeyi boşaltıp ingilizce viliden çeviri yapmaya karar kıldım, ingilizcem süper ötesi değil, citeweb şablonu yerine başka bi şablon kullanıyordum başlangıçta ama geçenlerde başka maddeleri incelerken citeweb kullanmayı öğrendim yine de bilgilendirdiğiniz için sağolun

acaba bu maddeyi böyle geliştirmeye devam edersem kaliteli madde felan olabilir mi~, iyi günler Durkin 21:33, 21 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba, bu sefer çeviri isteğinde bulunmayacağım, bir konuda fikrinizi alacağım. Nadia Petrova bu haliyle SM olur mu? --Maniaqq 12:38, 23 Haziran 2009 (UTC)

Kaynaksız? --Maniaqq 13:01, 23 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba. Kullancı sayfanda "geek" kelimesinin Türkçe'de karşılığı var mı diye sormuşsun. "Geek" kelimesinin Türkçe'deki karşılığı "ezik" kelimesidir. Bazen "inek" kelimesi de aynı anlamda kullanılır.--Olağan Şüpheli 16:41, 24 Haziran 2009 (UTC)

Öncelikle merhaba. Arkadaşım "Geek" Türkçe'de "ezik" olarak kullanılmaz. "Geek" kelimesinin türkçe kelime karşılığı yoktur. Ama kısmen "inek" olarak tanımlanabilir. Bende "geek" sayılırım Bleedingeyes 20:30, 28 Haziran 2009 (UTC)

slm başka bi yerde özel olarak gorusebilir miyz acaba?--AloneOne 07:23, 25 Haziran 2009 (UTC)

Selam İ.H. I'm calling you. Are you mine? Buradaki görüşün değişmedi mi acaba? Birde Azeriler maddesini de KM yapacaktık...... ne zaman olacak? O madde tam kaos olduğu söyleneblir. İyi çalışmalar. Görüşürüz. Takabeg ileti 17:21, 25 Haziran 2009 (UTC)

aslında ben de seninle aynı durumdayım. belki konuşabiliriz diye sana msj atmıştım ama sanırım sen pek istemiyorsun. ok.--AloneOne 04:38, 26 Haziran 2009 (UTC)

--cvp yazmadın???--AloneOne 13:15, 27 Haziran 2009 (UTC)

--tmm tmm. daha sıcakkanlı olmanı bklerdim. teşkrler. yardıma diil sadece arkdşa ihtiyacım varDI.--AloneOne 11:58, 28 Haziran 2009 (UTC)

Çeviri istekleri[kaynağı değiştir]

  • List çok kabarmıştı. Bir hizmetliye danıştım ve tamamlanan çevirilerin listeden çıkarılabileceğini söyledi. Ben de tamamlanan çevirileri çıkardım.--Reality006 10:30, 27 Haziran 2009 (UTC)
  • Arada böyle hatalar olmuş olabilir. Ben sadece mavi mi kırmızı mı olduğuna baktım. İçeriklerini kontol etmedim. (Etmem de mümkün değil 100 kadar Türkçe bir okadar da yabancı dildeki sürümü...) Hata ile çıkardığım maddeler var ise bana söyleyiniz ben ekleyebilirim. İsterseniz sizde ekleyebilirsiniz.--Reality006 12:46, 27 Haziran 2009 (UTC)

Mrb, bana mesaj atmışsınız ama çok fazla özele girdiği için bu tür mesajları e-mail yoluyla göndeririseniz çok iyi olur. Soruyu cevaplayıp cevaplamayacağım belli olmasa da "özel" olaylar Viki'nin dışında tutulursa herkesin selameti için iyi olur. Siz kendi hakkınızda istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz ama başkası hakkında belirttiğiniz olaylarda biraz hassas olursanız şahane olur. Kolay gelsin.--Hedda Gabler 18:08, 27 Haziran 2009 (UTC)

  • OK! Çikolatalar işi halleder =) Kolay gelsin.--Hedda Gabler 08:40, 28 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı:Kskgokay[kaynağı değiştir]

  • Küfürlü içerik ve kişisel saldırı nedeniyle 24 saat engellendi. Bildirdiğiniz için teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   10:48, 28 Haziran 2009 (UTC)

Kürt diasporası[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Kürtler maddesindeki Kürt diasporası ifadesine iç bağlantı koymuştunuz, çıkarttım. Yanlış anlamyın, %100 sizinle aynı fikirdeyim; bence de Kürt diasporası maddesi açılmalı. Fakat şu noktada Kürtler maddesindekinden daha gelişmiş içerik barındıracak bir Kürt diasporası maddesi açmamız olası değil - maddeyle ilgilenen neredeyse tek kişi benim, benim de Kürtler maddesindekinden daha geniş çaplı bir Kürt diasporası maddesi açacak zamanım yok. Bu sebeple ilgili iç bağlantıyı kaldırdım; Kürt diasporası maddesi açılırsa geri ekleyebiliriz. Kürtler maddesini mavileştirmeye çalışıyorum; şimdi salt kırmızı gözükmesin diye Kürt diasporası maddesi açsak Kürtler maddesindekinden daha az içeriği olacak - bu da saçma duracak. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 23:45, 28 Haziran 2009 (UTC)

Anladığım kadarıyla siz de M Jackson hayranısınız. Michael Jackson için başımız sağ olsun:( --Veritas ileti 13:13, 29 Haziran 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfanızda yazanlara da gerçekten katılıyorum (geylik hakkında). Biz psikopat mıyız da aykırı bir yaşam için çabalayalım. Neyse, forum sitesine çevirdimiyice bu sayfayı. Ama söylemem gerekti. --Veritas ileti 16:27, 29 Haziran 2009 (UTC)

Kendinizi açıkça ortaya koyma cesaretinizden, karşı durma direncinizden dolayı sizi kutluyorum. Her ne kadar Türkiye'de varoluşunu farklı kimlikle sürdürmek çok zor olsa da, farklılıklar düşmanlık olarak algılansa da, sanki herkes heteroseksüel ve sünni müslüman olmak zorundaymış gibi bir ortam yaratılsa da (üstelik sözde demokrasi adına)... Gay'ler hakkında bilgim pek yoktu, ama özellikle Bu filmi http://www.imdb.com/title/tt1013753/ izledikten sonra onlara daha çok saygı duydum. Muhammedcimci 16:34, 29 Haziran 2009 (UTC)

Sadece bayrak mı? Yanıp sönen bir şey görmediniz mi:D--Veritas ileti 17:04, 29 Haziran 2009 (UTC)

Yıpranan duygularınızı bu şekilde geri dönüştürün--Veritas ileti 17:17, 29 Haziran 2009 (UTC)
Sayfanız vandallığa uğrasa da duygularınız uğramasın--Veritas ileti 17:17, 29 Haziran 2009 (UTC)

Teşekkür ederim. Başlamadan biten bir ilişkinin ardından ben de göz yaşı döküyorum. Şu an aynı şeyi yapıyoruz demek (ağlamak konusunda)Üzgün--Veritas ileti 17:17, 29 Haziran 2009 (UTC)

Bugün çok bunalttım sizi ama bakın ne yaptım--Veritas ileti 18:14, 29 Haziran 2009 (UTC)

Thank you ![kaynağı değiştir]

Thank you very much Runningfridgesrule for your translation about Dikran Tchouhadjian. Now I write an article about him in russian Wikipedia. Thank you !) --195.250.85.104 20:21, 30 Haziran 2009 (UTC)

  • Rica etsem e-postanıza bakabilir misiniz? --Yabancımsj 20:36, 30 Haziran 2009 (UTC)
  • Vikipedide küfürlü değişiklik yapamazsınız. Bu sözcük de genellikle bu kapsamda değerlendiriliyor. Bunun sansürle ilgisi yok, kurallar açık. Konuyu bu sayfalarda daha fazla uzatmayalım isterseniz. İkna olmadıysanız e-posta atabilirsiniz. Ancak ricam hâlâ geçerli. --Yabancımsj 20:46, 30 Haziran 2009 (UTC)
  • Kullanıcıların sayfalarına girdiğinizde sol menüde göreceğiniz "kullanıcıya e-posta gönder" sekmesine tıklayarak e-posta gönderebilirsiniz. --Yabancımsj 21:05, 30 Haziran 2009 (UTC)
Hello dear Runningfridgesrule! Do you know, are there in internet good Turkish-English online dictionary?--195.250.85.75 18:20, 1 Temmuz 2009 (UTC)