Kullanıcı mesaj:BIYIKLI/arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir kullanıcı ile mesaj sayfamı kullanma yöntemim hk.yazışıyoruz. Haklı olduğunu düşünüyor, uyarılar koyarak boşalttığım sayfamı geri getiriyor. Sorum şudur; Kullanıcının boşalttığı tek sayfanın kendi mesaj sayfası olması onu VP:V yapar mı? Mesaj arşivlenmesi uyulması gereken bir kural mıdır? Teşekkürler, iyi çalışmalar-süpürmeler. --BIYIKLI 22:52, 25 Temmuz 2009 (UTC):) Khutuck'e attığım mesaj, ilgilendiğin için bu sorulara cevap alabilirsem sevinirim. --BIYIKLI 22:52, 25 Temmuz 2009 Bu imzasız yazı BIYIKLI (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, mesaj sayfalarının nasıl kullanılacağı hakkında şurada bilgi mevcut. Sadece, eğer o sayfalarda bir şekilde kişisel bilgiler yer alıyorsa ve durmasında sakınca görülüyorsa, kullanıcılar hizmetlilerden sayfanın silinmesini isteyebilirler. Ki aslında yaptığınız, sayfayı boşaltmaktan ibaret, silmek değil. Ve bu da ısrarla tekrarlanmadığı sürece vandalizm sayılmaz. Gene de, kullanıcıların kendi mesaj sayfalarını boşaltmaları, diğer kullanıcıların sizinle olan yazışmalarının takibini zorlaştırması nedeniyle tavsiye edilen bir davranış değil. Herkes sayfa geçmişi düğmesine basıp geçmiş sürümleri dolaşmak istemeyebilir veya bunu nasıl yapacağını bilemeyebilir. Mesaj sayfaları kolayca (sizin sayfanıza nasıl yaptığımı görmüşsünüzdür) arşivlenebiliyor. Siz de hacmi arttıkça (ayda bir, 3 ayda bir) arşivleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 08:57, 26 Temmuz 2009 (UTC)

herşeyi biliyor olman bencillik.Fena halde kızdım.vikiyi siz kurduysanız ne ala o zaman da her konuyu eksik ve kendi bildiğin kadarlık yazma. insanları yanıltan yapısı beni vikiden soğuttu. bir dahgakinde yazarım.