Kullanıcı mesaj:Edelfabel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:AyBars sayfasından yönlendirildi)
Bu kullanıcının uygunsuz ücretli editörlük faaliyetiyle küresel kullanım koşulları ihlali yaptığı kabul edilmektedir.

Merhaba Edelfabel. Katkı profilinizi kontrol etmem üzerine bazı soru işaretleri aklıma takıldı. Eğer özel değilse size bir kaç sorum olacak. Yanıtlarsanız memnun olurum, yanıtlamazsanız da elbette saygı duyarım.

1. Selahattin Yazıcıoğlu maddesi öncesinden 2 defa telif hakkı ihlali sebebiyle silinmiş durumda iken neden yeniden telif hakkı ihlali yaratacak şekilde oluşturdunuz?
2. Daha önce başka kullanıcılar tarafından oluşturulmuş olup, defeatle fakat son olarak yakın tarihlerde silinen Fatih Elibol ve Doping Hafıza maddelerini neden ısrarla oluşturuyorsunuz?
3. Vikipedi'de silindikten sonra yeniden oluşturulmasını takip ettiğiniz maddeler var mı?
4. Ve son olarak Vikipedi'deki faaliyetlerinizden ötürü (Wikimedia Vakfı hariç) herhangi bir kişi, kurum veya kuruluştan bireysel veya kurumsal olarak çıkar sağlıyor musunuz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Vincent Vega mesaj? 14.45, 18 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Vincent Vega. Olan biteni ancak görebilmişim, sorularınızı yanıtlamak ile başladıktan sonra ayrıca yazacaklarım olacak.
Selahattin Yazıcıoğlu maddesini bütün kaynakları toparlayıp kendi kurduğum cümlelerle oluşturdum. Telif hakkı ihlali silinme gerekçesine göre bir başlıkta var ki şu an silinen makale elimde olmadığından karşılaştırma yapamıyorum ve sadece yüzdelik orana göre bakarak yanılmış da olabilirsiniz. Tamamen silinmesini gerektirecek bir ihlal olmadığını biliyorum. Bekletmeli sil bile uygulamamışsınız.
Fatih Elibol ve Doping Hafıza maddelerini de bütün kaynakları toparlayıp oluşturdum. Önceki sürümlerinde ya da silinmeye adaylıklarında gösterilememiş kaynaklarla. Sadece internet sitesi değil, gazete kaynakları da vardı.
Silindikten sonra yeniden oluşturulmasını takip ettiğim maddeler yok, silindiğini görüp ansiklopediye kazandırılabileceğini düşündüğüm maddeler var ki bunları da zaman buldukça kazandırmaya çalışıyorum.
Buradan herhangi bir bireysel ya da kurumsal çıkar sağlamıyorum.
Mesajımın bu bölümünü sorulara verdiğim cevaplarla bitireceğim. Zaman buldukça başta belirttiğim gibi yazacaklarıma devam edeceğim. Vincent Vega, sizden ricam ön yargılı karar vermemeniz. Yıllardır küçük büyük katkı veren kullanıcılar olarak fikir ayrılığı yaşadığımız 3 maddeyi silinmeye aday gösterebiliriz. İnanın diğer olan bitenler katkı vermek isteyenin kaybı değildir ancak emeğin ziyan olması büyük bir kırıklıktır, kayıptır. --Edelfabel 10.57, 8 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Ancak zaman bulabildim. Yazacaklarıma devam edeceğim. Bu mesajım dava üzerine olacak. En başta söylemeliyim ki dava sonucu doğru değil. 7 yıldır devriyeler arasında yer alan hesabım sadece son 4 aya yayılmış faaliyetlerindeki "bazı işlemler" öne sürülerek davada gösterilmiş. 7 yıllık zamanda nasıl ve neden aynı şekilde diğer davalarda gösterilmemesi tutarsızlığın bir ucundan yakalamaya yardımcı olacaktır. Yukarıda önceki mesajımdaki yazdığım maddelerle ilgili olanların yanında devriyelik yaptığım tüm yeni maddelerde kaynaklar listelenmiştir, aksi takdirde kaynak olmayan maddeleri onaylamadım. Ülkedeki erişim engelinde ve sonrasında çok az zaman buradaydım. Az da olsa biraz paslanmışlıkla yanlışlık da yapmış olabilirim ve buna bağlı olarak devriyeler arasından çıkarılıp beyaz listede olabilirdim. Buraya kadar yazacaklarım davranışsal tarafla ilgiliydi. Yukarıdaki yazdıklarım görmezden gelinmemiş demekki dava, teknik inceleme için açılmış. Şunu söylemeliyim ki Elmacenderesi teknik inceleme yapmamış. Düşünüyorum düşünüyorum başka bir yere ulaşamıyorum. Yıllardır elbette ortak bilgisayar kullanmışlığım vardır da kütüphanede olsun bilgisayar laboratuvarında olsun, yinede böyle bir sonuca çıkacak olsa yıllar içinde çıkmış olurdu. Hesabımın engellenmeden önceki o son 4 ayında hiç ortak bilgisayar kullandığımı bile hatırlamıyorum. Bunlar sonucunda diğer denetçi Uncitoyen'in de inceleme yapmasını talep ediyorum, lütfen. Vincent Vega, sizi de bilgilendirmiş olayım. Paragrafımı böylece tamamlıyorum.--Edelfabel 18.39, 8 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Elmacenderesi ve Uncitoyen, yeniden inceleme yapılmasını bekliyorum. Devriyeler arasında da beyaz listede de yer almayayım varsın her koşulda ancak lütfen bu yanlışlık kaldırılsın. --Edelfabel 12.39, 13 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Bu kadar zamandır açıklamalarıma hiçbir cevap verilmemiş. Denetçilik haklarını kullanabilen yeni bir kullanıcı olduğunuz için sizden yukarıdaki yazdıklarım doğrultusunda inceleme rica ediyorum Vincent Vega. Hiçbir kullanıcı hakkı talep etmediğimi altını çize çize yineliyorum. Hiçbir kullanıcı da bana güvenmesin olsun. Kukla değilim, değilim. Ef-geçici de engelleme gerekçeniz de şaşırtıcı, bariz bir şekilde benim kullanıcı&mesaj sayfamın başına açıklama eklemek için oluşturduğum bir hesap. Kötü niyet yok, kuklacılık yok. Buraya bunları yazmadan yeni bir hesap oluşturabilirdim, yapmıyorum ve yapmayacağım. Anonimlik perdesinin arkasında gönlüm rahat rahat hareket etmeyeceğim. Sizlere kolaylıklar. --Edelfabel 16.17, 23 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]

Var bir gerekçesi Edelfaber. Ben o dönem denetçi değildim, diğer denetçiler gerekli incelemede bulundu. Diğer hizmetli ve denetçiler değerlendirebilir. Vincent Vega mesaj? 17.57, 23 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]