Kullanıcı mesaj:Avia (el kondu)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Avia sayfasından yönlendirildi)

Kullanıcı adına el koyma isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba, Avia. Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme/El koyma sayfasında bu hesabı değişiklik yapmak için kullanmadığınız görülmüş ve başka bir kullanıcı, kullanıcı adınıza "el koymak" için başvuruda bulunmuştur. Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme/El koyma sayfasında değişikliği olmayan kullanıcı adlarına, haber verilmesine rağmen yedi gün içinde itiraz edilmemesi durumunda el konulabileceği belirtilmiştir.

Eğer tercihler kısmında e-posta adresiniz belirtildiyse, bir bürokrattan kullanıcı adınıza el konulmasına nasıl itiraz edeceğiniz ya da kabul edeceğiniz e-posta yoluyla bildirilecektir.

Eğer yeniden adlandırılmayı kabul ediyorsanız ve kullanıcı adınızın başka bir kullanıcı tarafından kullanılmasına karşı çıkmıyorsanız lütfen kullanıcı adınızla oturum açarak burada bunu belirtiniz. Hangi kullanıcı adını almak istediğinizi söylerseniz bu ad ile değiştirilecektir. Aksi hâlde bir başka isim verilecektir.

Eğer hiç bir şey yapmazsanız: kullanıcı adınıza el koyma başvurusu yedi günden sonra kabul edilecektir ve kullanıcı adınız bir başka ad ile değiştirilecektir. Daha sonra istediğiniz bir zamanda bu adın yeni bir kullanıcı adı ile değiştirilmesini isteyebilirsiniz.

Eğer kullanıcı adınıza el konulmasına itiraz ediyorsanız: lütfen oturum açın ve bir değişiklik yapın. Burada "Hayır" diyerek bir değişiklik yapabilir, bu sayfayı boşaltabilir ya da istediğiniz herhangi bir değişikliği yapabilirsiniz. Yapacağınız her türlü değişiklik kullanıcı adınıza el konulmasına engel olur çünkü değişiklik yapmış olan kullanıcıların adlarına el konulamaz.

Lütfen kullanıcı adınıza el konulduğunda değişiklik yapmaktan mahrum edilmediğinizi dikkate alınız, tüm tercihleriniz, izleme listeniz, ya da diğer kullanıcı ayarları yeni kullanıcı adınıza geçecektir.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler.