Kullanıcı mesaj:Atacameño/Arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Teşekkürler, Vikipedi ile daha dün tanıştım ve gerçekten çok hoşlandım. E zamanla öğrenicez tabii :) --Mahfuz 13:45, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Oylama bitmeden...[kaynağı değiştir]

  • Oylama bitmeden SAM şablonunu hiç kimse, yöneticiler dahil, kaldıramaz. Ancak oylama sonuçlandıktan sonra, oylamanın sonucuna göre kalsın kararı çıkmışsa kaldırılır, bir yönetici tarafından. İyi çalışmalar... - Noumenon 09:23, 30 Nisan 2006 (UTC)
Fark ettim, şablonu geri koydum gerekli açıklamayı da yaptım. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 09:26, 30 Nisan 2006 (UTC)

Elimden geldiğince, dil yanlışlarının düzeltilmesine katkıda bulunurum. Saygılar... Muhammedcimci 18:47, 30 Nisan 2006 (UTC)

hehehe 16 20:44, 1 Mayıs 2006 (UTC)

Silinen resimler[kaynağı değiştir]

Sevgili Uğur merhaba. Görüyorum harıl harıl resim siliyorsun. Commons'da bulunmayan resimleri ingiliz wikisinden yüklemek mümkün mü? (Bu şekilde yüklediğim resimler var) Yoksa bu resimler de telif sorunlu mu kabul ediliyor. İyi çalışmalar--Baylan 09:27, 2 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Baylan, bu sildiğim resimler belki hatırlarsın şu köy çeşmesine telif konusunda şikayette bulunan resimler. 10 günü geçmiş bir uyarı daha almadan gördüklerimi silmeye çalıştım. Bende en:wikiden resim yüklüyorum, bunları yüklerken yapabileceğimiz en iyi şey o sayfaya interwiki gibi bir bağlantı vermek [[en:Image:ismi]] şeklinde ve ek olarak ingilizcesindeki resmin telif vs. fotoyu çeken gibi bilgilerin olanları yüklemek. O zaman zaten resmin telif durumuda bilmiş oluyoruz. Örnek: Resim:Zen_Garden.jpg en:Image:Zen_Garden.jpg. Zen bahçesi maddesi ekledimde kaynak olarak sadece en:wiki kullanabildim, eleştiri kısmı biraz uzun kaçtı komik duruyor. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 09:33, 2 Mayıs 2006 (UTC)
Açıklamalar için teşekkürler. Ben resim yüklerken. İngizlizce Wikipaediden yüklenmiştir diye not düşüyorum. Bu işe yarar herhalde, ne dersin? Bir diğer konu ise şu ana kadar yazdığım maddelerin %95 ini almanca sayfalarından kısmi ve serbest tercüme olarak yazdım. Ama hiç kaynak belirtmedim. Bu ileride problem teşkil eder mi?--Baylan 10:11, 2 Mayıs 2006 (UTC)
Bir derece işe yarasada ileride ingilizceden ama burda hiç bilgi yok durumu olmaması için, orada bulunan telif bilgilerinide kopyalayabilirsen güzel olur. Kaynağı ve telif durumu belli olur. Şu ana kadar yüklemiş olduğun resimleri buradan görebilirsin 100'den az resim var. Bir bölümüne şimdiden sil gibi şablonlar koyulmuş. Bunlara bir göz atıp telif durumlarını kaynank vs. bilgi ekleyebilirsin istersen. Yazdığım maddelerede diğer wikilerden çeviri yapmam durumunda genelde hemen sol tarafında bulunan son haline bağlantı, permanent link kısmına tıklayarak o anki haline olan linki alıp şuna benzer şekilde kaynaklar kısmına ekliyorum, [http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Zen_garden&oldid=48972228 18 Nisan 2006 tarihli İngilizce Wikipedia '''Zen Garden'''] . Sonuçta kaynak göstermek iyidir. Birisi sorması durumunda kaynak neresi diye gösterebiliriz. Bu kısmı eski eklediğin maddeler için uğraşmayabilirsin ama yeni madde açarken eklemek sana kalmış. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 11:42, 2 Mayıs 2006 (UTC)


Çok Teşekkürler![kaynağı değiştir]

Tweek için yaptığın yardım çok hoşuma gitti.Sende mi South Park izliyorsun merak ettim:)--Simon Bolivar 14:46, 2 Mayıs 2006 (UTC)

Birbirimizi tamamlıyoruz!Ben yazıyorum sen resim koyuyorsun.Harika!Burayı zenginleştirmiş oluyoruz!:)--Simon Bolivar 15:51, 2 Mayıs 2006 (UTC)

Nurettin Veren[kaynağı değiştir]

  • Köy çeşmesine yazdıklarımı size de aktarıyorum. Nurettin Veren, uzun 35 yıl gibi bir süre Fethullah Gülen cemaati içinde bulunmuş bir kişi. Yaklaşık beş yıl kadar önce bu cemaatten ayrılmış ve son iki yıldır cemaatin gerçek yüzünü açıklamaya çalışıyor. Aslında öok bilinen bir kişi olması gerekirken popüler medyanın malum nedenlerle ilgi göstermemesi nedeni ile bilinmiyor. Bu nedenle burada bulunması gerekmekte. Hakkındaki Google araması 133,000 sonuç veren bir kişi ansiklopedik değil midir? Burada Fethullah Gülen maddesi bulunduğuna göre Nurettin Veren maddesi de bulunmalı.----Selkem 16:40, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Yorumuma bulundugunuz iltifat[kaynağı değiştir]

Begendiginiz icin tesekkurler. Gozlemlerimden biraz toy bir toplum ve yonetim hissettim. Belliki herkes bu maddenin tarafli kalmasindan rahatsizlik duymus ama rgulerdemin asiri saldirgan tutumundan ve inatciligindan birsey yapamamislar. Yoneticiler bile aciz kalmis o maddenin tekele alinmasina karsi cikamamislar. Simdi silme adi altinda guya bir rahatlama firsati gibi oy veriyor herkes. Hani avde karinla kavga edip hincini is yerinde sekreterinden alman gibi birsey. Bakalim ne olacak oylama sonucu ve maddenin hali. Ben sahsen bir gelisme beklemiyorum. Hatta ne olacagini soyliyeyim. Silinmezse tarafsizlastiralim diyecekler. 1-2 kucuk degisiklik yapilacak. Goz boyanacak. Ama genel anlamda degismeyecek. Bu is uzayacak millet bayilacak ama rgulerdem hala orda olacak. Cunku onun amaci bu maddeyi kontrol altinda tutmak. Ayni duruma geri donulecek. Silinirse eger, cok benzer bir kopyasi tekrar acilacak ve ustte dedikleim tekrarlanacak. --Ateist 20:05, 3 Mayıs 2006 (UTC)

  • Insanlara sans vermek lazim. Anlamazlar ve israrla vandalizm kufur vb. yaparlarsa oylama sonucu suresiz yasaklanabilirler. --Zeynep 14:41, 4 Mayıs 2006 (UTC)

Uzun süre oldu[kaynağı değiştir]

Merhaba Baylan, nasılsın uzun süre oldu sanırım ortak bir şeyler geliştirmeyeli:) Gördüğüm kadarıyla bölgeden halen kurtulamamışsın, nolacak senin bu halin:) Ben bu hafta çok boşladım sanırım. Haftaya daha fazla katkımın olacağını umuyorum. Sana kolay gelsin. Ben kaçıyorum. --Ugur Basakmesaj 09:26, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Selam sevgili Uğur. Aslında bu hafta bölgeden uzaklaşmıştım. Mesela Monty Python falan gibi. Ama biliyorsun işte, kırmızı maddeler meselesi, arasıra bölgeye takılmak zorunda kalıyoruz. Bu arada bende önümüzdeki hafta salıdan sonra iş seyahatine çıkacağımdan haftasonu çalışayım dedim .-)). Görüşmek üzere.--Baylan 09:39, 6 Mayıs 2006 (UTC)
İyi akşamlar sevgili Uğur. Bak bölgeden uzaklaştım. Malezya'ya gittim.-)) Bana haksızlık yapma geçen haftasonu da Fransa'ya gitmiştim.-)) Noumenon'a bir mesaj attım. Atıf Yılmaz ile ilgili. Sanırım On-line değil. Bir göz atarsan memnun olurum. Görüşmek üzere tekrar iyi akşamlar--Baylan 20:13, 6 Mayıs 2006 (UTC)
İyi akşamlar Baylan aslında aktifliğini ve katkılarını takip ediyorum o mesajı biraz espiri amaçlı yollamıştım. Resim konusunda bir fikir belirtemeyecem, Türkler hakkında telif sorunu yaşatmayacak bir resim nasıl bulunur bilemiyorum. Fakat Atıf Yılmazın eski fotoları bulunabilir, veya bir lisans şablonunda dergi vs. tanıtım amaçlı kullanılan resimlerin fair user adı altında kullanılacağı söyleniyordu. Kaynağı bir dergi olan tanıtım amaçlı bir resim veya bir film afişinin adil kullanım adı altında kullanabileceğinin düşünüyorum. Düzenleme konusunda ise, öneri olarak girişin uzatılması ve hayatının 1-2 alt başlığa bölünmesi: ilk yılları, yönetmenlik yılları gibi bir kaç alt başlığa bölünmesi güzel olur. Afişlerde varmıdır resmi ama bilemiyorum. Bende bugün istanbulda 1-2 resim çektim bir cami hakkında bilgi toplayıp girecem şimdi:) Hayırlı geceler --Ugur Basakmesaj 20:25, 6 Mayıs 2006 (UTC)
Espri amaçlı olduğunu anladım. Zaten ben de espri amaçlı cevap verdim.-)))) herhangi bir internet sitesinden resim alsam olur mu? fair use gibi kavramlara yabancıyım. Nasıl olur, nereden bulunur, ne kastediliyor bilmiyorum. Cami yazını merak ettim bu arada.-)) Hayırlı akşamlar--Baylan 20:36, 6 Mayıs 2006 (UTC)
Hocam o kadar beceriksizim ki, çektiğim resmi yarım saatte commonsa uygun şablon bilmem ne ile uğraşarak yükledim. Şimdi google aramasında sağolsun, pek bir kaynak bulamadım:) En uzun bulduğum kaynak fransızca onuda google auto translate ile ingilizceye çevirdim. Bakalım napabilecem kısa mısa yeni bir madde iyidir diyorum. Aslında bende anlamıyorum, fair use fln şöyle film afişi dergi resmi gibi bir şey varmı diye bak olursa onlar bir şekilde sanırım fair use kapsamına giriyor. Böyle bulsanda bulamasanda her halükarda, kaynak olarak aldığının sitenin tam adresini ekleki ileride belki kontrol edip tam telif lisansını eklemek isteyen eklesin. Ben sana mesaj olarak yazabilirsem bu gece atarım camii maddesini:) Valla madde çevirmek daha kolaydı. Hadi hayırlı geceler --Ugur Basakmesaj 21:07, 6 Mayıs 2006 (UTC)
Hocam kısa oldu ama iyi oldu gibi Zeynep Sultan Camii. Biraz daha bilgi eklemeye çalışacam, biraz daha araştırmaya ihtiyacım var fakat ayrıca bana 4 tane kırmızı bağlantı hediyesi var onları da yaparsam yeni kırmızılar çıkartmadan çok sevinecem:) İyi geceler --Ugur Basakmesaj 21:33, 6 Mayıs 2006 (UTC)
Sevgili Uğur bende şimdi bu camii makaleni okurken mesajın geldi. İnterwiki ekleyeyim dedim ama interwikiside yok. Bravo. Hiç bir wikide olmayan bir madde ekledin. Böyle maddeler daha çok hoşuma gidiyor.Sende fotoğrafçılıkta var mı? İyi geceler--Baylan 21:40, 6 Mayıs 2006 (UTC)
İnterwikiside yarın geliyor merak etme:) Önce bu maddeyi belli bir seviyeye getireyim umarım getirebilirim çünkü 24 ciltlik ansiklopedide 1 satır bile bilgisi yok. Daha sonra ingilizcesini yazacam, belki senden de Almancası için bir yardım isterim. Bende fotoğrafçılık yok sayılır ama meraklıyım kardeşimin fotoğraf makinesini kaptım biraz fotoğraf çektim ama çoğu çiçek. Bahane ile fotoğrafçılık işini de geliştirmiş olurum. Bidahaki haftada başka bir yerin fotosunu çeksem eklesem çok faydalı olurum sanırım. Ben daha fazla kalmadan kaçacam. Hadi hayırlı geceler. --Ugur Basakmesaj 21:48, 6 Mayıs 2006 (UTC)
  • Merhabalar,

Tabii düzenle şablonunu kaldırabilirsiniz. Resim konusunda yardımcı olamayacağım, üzgünüm. Eğer uygun resim bulamazsanız zor... belki serbest bir resim bulabilirsiniz, bir arayın. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 20:24, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Sevgili Baylan,

Kategori:Gökdelenler veya ornegin Kategori:Kitaplar yazip [[]] icine alirsan kategori eklemis olursun maddeye. Sana da iyi pazarlar :) --Zeynep 10:04, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Maddeden tarafli oldugunu dusundugum icerikleri cikariyorum. Kasim 2005 halinde de sorun var ama gerekli gordugun bir eksiklikleri varsa tartisma sayfasinda onerebilirsin. Geri alma savasina izin vermeyecegim, gerekirse madde kilitlenebilir. Henuz degisiklikleri bitirmedim ama fikrin vardsa belirtmekten cekinme lutfen. 14:04, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Bittikten sonra itirazlar olursa tekrar SAM'e acariz. Topluluk karar verir; toplulukla ters dusmek gibi bir niyetim yok. Secular'dan herhalde koken olmis o kelime; laik demek :) Citrat 14:34, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Sevgili uğur. Maddeyi aday ben gösterdim. Bu maddenin almanca sayfası da çok uzun değil. Sadece aile, takım ve şube ekstradan fazla. Onlar da, bizdeki maddenin evrim sayfasında zaten anlatılmış. Eğer ön sayfaya uygun bulmazsan adaylıktan çek istersen. Yada ingilizcedeki girişi tercüme et (İngilizcen iyi biliyorum .-)) ) Hadi kolay gelsin. İyi geceler--Baylan 20:40, 7 Mayıs 2006 (UTC)

Baylan abi, sen bana bakma ben böyle önüme gelen maddeye yorum yapıyorum niyet iyi yani:) İngilizce sayfasında söylediğin gibi biraz daha uzun, ilgilenen bir arkadaş ekleme yapmazsa bende eklerim zaten giriş yazısı biraz daha. Amaç daha çekici bir madde oluşmasını sağlayabilmek, bu arada en:wikide bulunan madde featured article durumunda yani almacadakini döver:) Şaka bir yana, o yorumu yaptım diye maddenin çekilmesi gibi bir şey düşünülemez yanlış anlaşılma olmasın sadece fikrimi belirttim, 1-2 günlük süreçte ekleme yapan olmazsa ben eklerim. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 20:46, 7 Mayıs 2006 (UTC)
Maddeyi İnfoCan elden geçirmiş. Şu anda artık daha güzel görünüyor sanırım. Ne kadar bir süre uzaklarda olacaksın? --Ugur Basakmesaj 08:21, 8 Mayıs 2006 (UTC)

Yakında, Karaburun da dahil, yarımada ile ilgili geniş bir içerik gireceğiz, şimdilik, dokunmuyorum, bu yaza kadar bitirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler. ---- kharoonmesaj 08:16, 8 Mayıs 2006 (UTC)

Vikikaynağa destek[kaynağı değiştir]

Vikipedi'nin kardeş projesi VikiKaynak'ta sizin desteğinize ihtiyaç var.
Gerekli uyarı şablonları oluşturulmalı,

Sayfalar düzenlenmeli,
Maddeler kategorilenmeli,
Madde sayısı arttırılmalı,
Amacımız VikiKaynak'ın da Vikipedi gibi başvuru kaynağı olmasıdır. Şu anki katkılar çok yetersiz ve kişiseldir. Lütfen VikiKaynak'ta da topluluk oluşumuna destek olalım

Selam uğur. Kolay gelsin--Baylan 13:44, 12 Mayıs 2006 (UTC)

Hoşgeldin:) Nasıl geçti vikiden uzakta zamanın. Bende bugün biraz uzaklaşmak istiyordum vikiden son bir kaç temizlik yapıp bırakayım dedim. Şu telif gibi konulardaki gereksiz tartışmalar vs. stres yaptı son günlerde. Bu akşam ve haftasonu büyük ihtimal buralarda olamayacam. Görüşmek üzere --Ugur Basakmesaj 14:06, 12 Mayıs 2006 (UTC)
Seyahat yorucuydu. Yol boyunca "acaba şimdi son değişiklerde ne var" diye düşündüm durdum. .-)) Aklım burada kaldı anlayacağın. Sana iyi haftasonları dilerim. Not: Bu arada fırsat bulursan Atlas dergisinin Mayıs sayısını okumanı tavsiye ederim . Hakan Öge'nin yazı ve fotoğrafları kesin ilgini çeker. Tekrar iyi tatiller.--Baylan 14:11, 12 Mayıs 2006 (UTC)
Yinede mekan değişikliği iyi gelmiştir, vikidende ara sıra uzak olmak aynı şekilde iyi olabiliyor. Ben haftasonu 1-2 foto çekebilirsem onlar ile ilgili de madde girerim diyorum:) Atlas dergisinede bir şekilde göz atmaya çalışacam. Hadi ben kaçtım kolay gelsin:) --Ugur Basakmesaj 14:18, 12 Mayıs 2006 (UTC)
  • Merhabalar,

İyi fikir. Madde bu haliyle hâlâ taslak, biraz ekleme yapılırsa ana sayfaya uygun hale gelir. Örneğin örgütün gerçekleştirdiği bazı önemli eylem, kampanya ve neden olduğu değişikliklerden bahsedilebilir. İngilizce Vikipedi'deki maddesi çok uzun ve detaylı ayrıca uluslararası web sitelerinde de birçok bilgi var, bunlardan yararlanabiliriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 10:34, 13 Mayıs 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

Göz attım şimdilik tamam diyebiliriz. Ana sayfaya aday göstermek, hele de şimdi, faydalı olcaktır zira ne yazık ki ana sayfaya adayımız yok gibi - şu an. Biraz daha ekleme yaparız daha sonra olmazsa. İyi çalışmalar... - Noumenon 09:53, 14 Mayıs 2006 (UTC)

  • AI'nin sitesinde ilk kırk yılını anlatan kısmında [1]; 1964 için şöyle bir not var:

Peter Benenson, who by now has been secretary to the IEC, is named President of AI.

Bunun dışında herhangi bir isim için president lafzını göremedim daha önceki yıllarda buradan hareketle ilk presidentin o olduğu kanısındayım. Siteye bir göz atın isterseniz, örgütün tarihçesini ezbere bildiğim söylenemez, belki gözümüzden kaçmışdır de.wiki doğrudur. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 19:05, 14 Mayıs 2006 (UTC)

  • Eğer o ifadeyi de birebir girmişseniz çıkarın. AI'nin sitesinde rastlamadım ona - belki gözümden kaçmıştır, bu nedenle isterseniz listedeki parantez içindeki president kısmını da kaldırın. Ona değinmemiş olalım, şimdilik. - Noumenon 19:39, 14 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Baylan nasılsın? Ushuaia sayfasında nüfus tablosunu altta gereksiz boşluk bırakmasın diye sağa aldım ama şimdi de değiştir onun yanına kaynı, beğenmzesen eski haline çevirebilirsin yinede. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 20:11, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Selam sevgili Uğur. Valla sanki sağda biraz sakil durdu ama.Yine de sen bilirsin ,patron sensin.-)))) Haftasonu iyi resim çektin mi bari? Yoksa Fener'e moralin mi bozuldu.-)) İyi geceler--Baylan 20:22, 15 Mayıs 2006 (UTC)
Bu hafta arkadaşımla (önemli bir arkadaş:)) biraz fazla takıldım resimler özensiz oldu:) Burayı ilgilendirmeyen resimler çoğunlukta, ama 2-3 tane güzel resim var yarına maddeleri ile birlikte eklemeye çalışacam. Bu arada en:Zeynep Sultan Mosque ilk interwikimde bu oldu. Fenere üzülmedim sevindim desem daha doğru olur, GS'liyim ben:) Sen nelerle uğraşıyorsun? --Ugur Basakmesaj 20:29, 15 Mayıs 2006 (UTC)
İlk interwikin hayırlı olsun. Güzel olmuş. İngilizcen tahminim çok iyi. Ben de haftasonu ailecek valide ziyaretinde bulundum. :-)) Tabii fenere çok üzüldüm .-)))))) Neyse. Aslında nüfus rakamları sağda hakikaten daha iyi galiba. Ben yine onu sağa alıyorum İyi geceler.--Baylan 20:43, 15 Mayıs 2006 (UTC)
İngilizcem idare edecek durumda çeviri yaptıkça gelişiyor, birazda arkadaştan yardım aldım (geçmişinde bulunan anonim ipler). Ben de 2 hafta önce bir çeşit valide ziyaretinde bulundum korktuğumdan kolay geçti:) Bu arada Ushuaia ingilizce maddesi Almancadan çok daha kısa. İyi geceler --Ugur Basakmesaj 20:53, 15 Mayıs 2006 (UTC)
Çeviri yapmış olduğun maddelere şu şablonla kaynak belirtmesi yapabilirsin {{kaynak wiki}}, 1812 Uvertürü maddesinin hemen altında kaynak kısmında kullandım. Nede olsa sende benim gibi çoğunlukla çeviri üzerinden gidiyorsun:) --Ugur Basakmesaj 21:12, 15 Mayıs 2006 (UTC)
Kaynak belirttim. Ama başıma yeni bir iş daha çıktı. Bu arada Atlas mayıs'da Ushuaia var. Tekrar tavsiye edeyim. Hadi iyi geceler--Baylan 21:25, 15 Mayıs 2006 (UTC)
Ufak bir düzeltme yaptım kaynağında:) Permanentlink tuşuna basarsan sol taraftaki maddeni en son haline versiyon fln şeklinde bir bağlantı veriyor, url olarak onu, tarih olarakda en son değişiklik tarihini ekledim senin kaynağa tekrar iyi geceler. Atlas elime geçiremedim ama bakmaya çalışacam:) --Ugur Basakmesaj 21:31, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Selam sevgili Uğur. Hangi maddeyi günün maddesi olarak aday göstermişsem etiketi yapıştırmışsın..)) insan kendi makalesinden başkasına güvenemeyecek herhalde. Ancak Gabriel Garcia hayatını ben almancadan çevirmiştim. Almanca sayfasında da zaten madde aşağı yukarı o kadar. Telifli kısmı silindikten sonra aday yapabiliriz. Selamlar iyi çaışmalar NOT: Zen bahçesinde telif etiketi yok . Neden acaba? :-)) --Baylan 15:13, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Baylan, çok ciddi sorunumuz bu telif. Telifsiz ve gerçekten güzel madde giren kişi sayısı neredeyse bir elin parmakları kadar. Tek başıma tüm maddelerin teliflerini kontrol edemez durumdayım, şu an için en azından günün maddesine aday olmuş olanları kontrol edebiliyorum. Garcia sayfasına şimdi tekrar baktım zaten senin eklediğin kısmı sağlam kısmıymış diğer kısmı hem gereksiz kalmış hem telifli o kısmı hemen çıkartabilirsin istersen:) Ben bu telif konusundan kendi maddem hariç bir senin maddeni aday gösterdim sanırım. Çok ciddi bir arkadaş daha çıktı Katana sayfasına bakarsan ikimizide katlıyor eklediği madde:) Zen bahçesini ben başlatmıştım, başlattıktan sonra en:wikidekini biraz geliştirmişler, bunu gören bir arkadaşımızda hem benim hatalarımı düzeltmiş hem de genişletmiş maddeyi, hoş bir madde durumuna gelmiş. Şu anda sanırım 11 aday var bunlardan 6 tanesi telifli olması lazım. Bir komik şey daha söylemek isterim, ana sayfada şu anda olan maddelerden 1 tanesi kısmen telifli durumda (en azından benim görebildiğim), belki daha büyük bir telif sorunu vardır. Komik noktalar bazı arkadaşlar maddelerimiz uzun diye seviniyor en: de: ja: wikilerden ama o wikiler teliflere çok hassas olduğundan durum bu. Çok uzattım galiba:) Sana da iyi çalışmalar. --Ugur Basakmesaj 16:07, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Zaten amacımız zooloji ve botaniği insanlara sevdirebilmek buna başarabildiysek ne mutlu bize sağol baylan --Ormanbotanigi 21:43, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Senden bir şey rica ediceğim tanım yaparken örneğin Ushuaia: Arjantin'in en güneydeki şehri. burda iki nokta üst üste yerine virgül kullanabilirmisin kolay gelsin --Ormanbotanigi 22:18, 16 Mayıs 2006 (UTC)

sunum durumu[kaynağı değiştir]

selam Baylan, sunum iyi geçti. ayrıntılı bilgiyi Vikipedi tartışma:Sunum sayfasında bulabilirsin. kolay gelsin.. Tembelejderha 06:37, 18 Mayıs 2006 (UTC)

Rica ederim :) Kategori eklemek çok kolay aslında. Bu konu hakkında yardım sayfasıda oluşturulmuş ama bahsettiğiniz kategorileri şimdi eklerim. İyi çalışmalar --Pinar 12:43, 18 Mayıs 2006 (UTC)
Boş kategori yaratmamak için Argentino Gölü maddesini Kategori:Arjantin'in gölleri'ne ekledim (bu kategorinin ana kategorileri Kategori:Arjantin ve Kategori:Göller) --Pinar 12:51, 18 Mayıs 2006 (UTC)
Aslında çok iyi olur. Bende elimden geldiği kadar yardımda bulunabilirim. Kolay gelsin --Pinar 12:59, 18 Mayıs 2006 (UTC)
Haklısınız, tembellik işte. Aslında hep aklımdaydı ama bir türlü başlayamadım --Pinar 13:10, 18 Mayıs 2006 (UTC) Evet şimdi soran olursa sizde artık öğretebilirsiniz. Tekrar kolay gelsin --Pinar 13:19, 18 Mayıs 2006 (UTC)

Re: Bienvenido[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim! (and my Turkish unfortunately ends here...). Ciao. --Paginazero 20:29, 22 Mayıs 2006 (UTC)

Teşekkür...[kaynağı değiştir]

Daha önce denk gelmemişti; katkılarınızı inceledim de gerçekten çok keyifli sayfalar oluşturmuşsunuz. Kendi adıma, katkılarınız için teşekkür ediyor devamını diliyorum. Elinize sağlık.--renegademsj 10:38, 23 Mayıs 2006 (UTC)

  • Umarım bir an önce iyileşirsiniz, geçmiş olsun.--renegademsj 11:49, 23 Mayıs 2006 (UTC)

Sağol. Ormanbotanigi arkadaşımız uzun bir yolcuğa çıktı artık burada olamayacak ama size çok selamı var. iyi geceler Carduelis 21:58, 23 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Baylan hastaymışsın geçmiş olsun, uzun süre oldu karşılık mesajlaşamadık. Var mı yeni maddeler:) Dün bende hiç karışamadım vikiye, tuhaf tuhaf şeylerle uğraşıyoruz zaten son günlerde dikket etmişsindir sende. Görüşmek üzere --Ugur Basakmesaj 08:42, 24 Mayıs 2006 (UTC)

Beğendiğiniz için teşekkürler. Ben o maddeyi çok sayıda kaynaktan yararlanarak kendim kaleme aldim. Hiç bir kaynaktan aynen kopya etmedim. Maddedeki kapak resmi normal kullanım kapsamına girdiği için kabul edilir olduğunu sanıyorum. ---Vikiyazar 19:55, 24 Mayıs 2006 (UTC)

Sevgili Uğur, merhaba. Özleştik hakikaten:-) Hastaydım ama şu an iyiyim.Bizim ufaklıkta hastalanmıştı o da daha iyi çok şükür. İşler de yoğun olunca biraz wikiyi ihmal etsem de Bugün Wiki için ne yaptın ? sloganına verecek cevabım var şükür.:-) Yeni açtığım maddeleri kullanıcı sayfamdan görebilirsin (Robert FitzRoy | Beagle Kanalı). Hatta senden ricam bu yeni maddelere uygun kategorileri bulman ve yerleştirmen. Kendine iyi bak sakın hasta olma (bu konuda tecrübeli bir abi tavsiyesi :-) )Görüşmek üzere--Baylan 14:31, 24 Mayıs 2006 (UTC)

Hocam performansınız düşmüş:) Şaka maka geçmiş olsun, ufaklıklar hem hasta oluyor hem sıkıyor ara sıra. 2 safya ile ilgili de küçük düzenlemeler yaptım. Hastalık tavsiyene sonuna kadar katılıyorum. İyi geceler. --Ugur Basakmesaj 20:45, 24 Mayıs 2006 (UTC)
Teşekkürler sevgili Uğur. Metorologlar ve antropologlar Bilim adamlarının alt kategorisine alınabilir mi? yoksa bu şekilde kalması daha mı iyi sence? İyi geceler--Baylan 20:52, 24 Mayıs 2006 (UTC)
Ben o kadar dikkat etmeden mesleklere eklemiştim ama sizin dediğiniz daha uygun gibi o şekilde 3 kategoriyi ekledim, düzenledim. Bende iyi kötü bir kaç madde ekledim ve anasayfaya aday yaptım son günlerde, ama birkaç gündür pek faydam yok:) Tekrar iyi geceler --Ugur Basakmesaj 20:56, 24 Mayıs 2006 (UTC)
Teşekkürler:), size de iyi çalışmalar, İstanbul bildiğiniz gibi çok sıcak bu ara her ne kadar çalışmak pek kolay olmasa da. 16 20:47, 24 Mayıs 2006 (UTC)
16 benim mesajımın altına niye daldın:) Kafam karıştı burada görünce. Sanada iyi geceler --Ugur Basakmesaj 20:58, 24 Mayıs 2006 (UTC)

Sevgili Uğur yanlışlıkla Baylan/imza diye bir ansiklopedi maddesi açtım siler misin--Baylan 10:55, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Hocam, diğer işlemi nasıl yapacağınıda biliyorsun sanırım, tercihler kısmından İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim kısmına {{subst:Kullanıcı:Baylan/imza}} ve alttaki kutucuğu seçtiğinde olması lazım. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 10:58, 25 Mayıs 2006 (UTC)

--Baylanmesaj 11:04, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Nasıl olmuş:-)Baylanmesaj
Benimkinin bir kopyası olmuş:) Absar uğraşıyor şimdilik oda halletsin rahatlayacam. Kolay gelsin --Ugur Basak 11:07, 25 Mayıs 2006 (UTC)
İyi o zaman benim kini Turuncu yaparsan sevinirim. Özgün olur:-))--Baylanmesaj 11:09, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Kalsınlar böyle zararları yok, ben kendiminkini değiştiririm belki ama sen gerçekten istiyorsan seninkini değiştirebilirim. --Ugur Basakmesaj 11:11, 25 Mayıs 2006 (UTC)

--Baylanmesaj 11:18, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Yok turuncuyu sahiden istiyorum Yaparsan sebinirim--Baylanmesaj 11:15, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Sadece mesaj kısmını turuncu yaptım şimdilik istersen diğer tarafada ek yapabiliriz, istersen ama. --Ugur Basakmesaj 11:17, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Teşekkürler ama turuncu olmamış--Baylanmesaj 11:21, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Hepsini mi turunca yapayım, yoksa geri mi alayım:) --Ugur Basakmesaj 11:23, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Hayır sevgili Uğur imzam da Baylan ismi turuncu çıksın istiyorum (Mesela Renegade 'ninki kırmızı çıkıyor). Ama senide çok meşgul ettim istersen başka zaman yap--Baylanmesaj 11:28, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Şu anda sadece ismin turuncu:)--Ugur Basakmesaj 11:45, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Baylanmesaj

Slyah olmuş ama:-)))Baylanmesaj
Şu anda sadece ismin turuncu diğeri normal renkte, ama kullanıcı mesaj sayfadan kullanıcı mesajın rengi siyah görünür, kendisine bağlantı olması sebebiyle, varmı bir istek:) --Ugur Basakmesaj 11:54, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Ben her yerde siyah görüyorum. En iyisi ben onu yine mavi yapayım. Rensiz olmakta iyidir:-)İyi çalışmalar--Baylanmesaj 12:09, 25 Mayıs 2006 (UTC)
united colors of benetton:) daha iyi böyle, istediğin zaman değişiklik yapabilirsin zaten. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 12:29, 25 Mayıs 2006 (UTC)
Bu imza bir arkadaşını Guyverinkine benziyor ama:) Aşağıdada tam etiketlenmemiş resimleri yollamış bot:) onlarada göz atarsın kolay gelsin:) --Ugur Basakmesaj 21:48, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Perito Moreno Buzulu.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Perito Moreno Buzulu.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Torres del Paine.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Torres del Paine.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Şili Haritası.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Şili Haritası.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Pasifik.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Pasifik.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Baylan.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Baylan.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Hakan Öge.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Hakan Öge.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Punta Arenas.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Punta Arenas.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:James Cook.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:James Cook.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Cook'un Rotaları.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Cook'un Rotaları.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rotaları.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rotaları.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yüzey.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yüzey.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ümit Burnu.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ümit Burnu.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Feyyaz Uçar.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Feyyaz Uçar.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Vedii Tosuncuk.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Vedii Tosuncuk.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Hüseyin Saygun.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Hüseyin Saygun.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:H Savman.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:H Savman.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:F Sağnak.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:F Sağnak.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:BAE.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:BAE.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:KG1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:KG1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:NB1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:NB1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:AİK.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:AİK.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:FK1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:FK1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:GÖ!.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:GÖ!.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:KK1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:KK1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:NM1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:NM1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:AÖ1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:AÖ1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:SS1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:SS1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:ME1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:ME1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:NE1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:NE1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ulvi.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ulvi.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:AG1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:AG1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:MT1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:MT1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:YT1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:YT1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Avar kafatası.png görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Avar kafatası.png görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tatio Gayzeri.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tatio Gayzeri.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Y-1-.Kartal 2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Y-1-.Kartal 2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Baylan kullanıcı sayfası için.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Manco capac ii.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Manco capac ii.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Wiki tweek2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Wiki tweek2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:MontyPythonCast.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:MontyPythonCast.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Wiki timmy.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Wiki timmy.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Butters South Park.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Butters South Park.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:South Park into.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:South Park into.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:SISteveYoung1993.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:SISteveYoung1993.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Movie poster pippi.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Movie poster pippi.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Viedma lake.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Viedma lake.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Hocam kızdınızmı?[kaynağı değiştir]

Bu botu tanımam etmem ama sen ona söyle şu fotoğrafları ben kendim çekmiştim.(Resim:Pasifik.jpg , Resim:Baylan.jpg , Resim:Y-1-.Kartal 2.jpg, Resim:Baylan kullanıcı sayfası için.jpg ) Kendime bunun için telif mi ödemeliyim:-)) Ayrıca futbolcular hariç diğer resimleri en. Wikiden aldım ve bunuda belirttim ( Örneğin:Resim:Viedma lake.jpg) Sevgili Bot'a söyle benle uğraşıcağına Erencexorla uğraşsın. Sevgili Bot'a iyi geceler dile.--Baylanmesaj 22:04, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Mesaj herkese otomatik olarak geliyor, umarım kızmamışsınızdır! Kendi çektiğiniz fotolara GFDL veya PD şablonlarından birisini ekleyebilirsiniz, diğer wikilerden aldılarınıza ise aldığınız wikide bulunan şablonu ekleyebilirsiniz. Bot sadece geçerli bir şablon olup olmadığını kontrol ediyor. İyi geceler --Ugur Basakmesaj 22:09, 26 Mayıs 2006 (UTC)
Merak etmeyin silmek için aceleye ihtiyacımız yok, bu sadece kullanıcıların desteğini alarak sorunsuz resimlerin etiketlenmesi için, yarın veya başka bir zaman size etiketkleme konusunda yardımcı olurum. şu bir kaç saattir bu işlem için uğraşıyorum bende:) Haftasonunu kendime ayıracam, sizinle birdahaki hafta içine iletişime geçeriz veya bu akşam yatmadan sizi bilgilendiren bir mesaj atarak giderim. Son günlerde vikide bir çok sorunu çözme yoluna gittik, ondan sonrası daha hareketli bir viki bekliyor bizi. Resimlerin sorunlularının bile 1 aydan önce silineceğini sanmıyorum. Tekrar iyi geceler --Ugur Basakmesaj 22:20, 26 Mayıs 2006 (UTC)
Aramızda bir 16 yaş fark olunca sen demek biraz ters geliyor sanırım:) Artık hocam fln idare etmeye çalışacam, bu arada eklediğiniz 1-2 maddede ufak değişiklikler yapmıştım bugün, ben bir kaç gündür mecburi bir ara verdim madde girişini, inşallah tekrar bir seri halde madde girişi yapacam. --Ugur Basakmesaj 22:28, 26 Mayıs 2006 (UTC)
  • Merhabalar,
  1. Değişir; resminizi hangi lisansla sunmak istiyorsunuz? Örneğin bu resmi ben çektim ama telif hakları bende saklı olmasın ki Vikipedi'de kullanılabilsin; bunu GFDL yapıyorum derseniz, {{GÖBL-Kişisel}} (veya İngilizcedeki gibi {{GFDL-self}})) yapabilirsiniz. Yok, bu resmi ben çektim ama kamuya adıyorum, kamu malı olsun diyorsanız {{PD-self}} yapabilirsiniz. Bunun dışında Serbest Creative-Commons-Licenses'dan beğendiğiniz lisansları atayıp onları da kullanabilirsiniz. Olmadı telif hakları saklı kalsın ama serbest kullanılsın deyip {{Telifli Serbest Kullanım}} şablonunda karar kılabilirsiniz. Kısacası tamamen size kalmış. Hangisini seçeyim diyorsanız, nacizane önerim GFDL yani {{GÖBL-Kişisel}} olur.
  2. İngilizce'de hangi şablonla etiketlenmişse, bizdeki onun karşılığını listeden bulup koymanız gerekir. Eğer karşılığı yoksa, İngilizce'deki şablonu da burada aynı şekilde (yani İngilizce olarak) yaratın ve telif etiketleri listesine ekleyin - nasılsa tercüme ederiz, önemli olan bulunması, resimlerin etiketsiz kalmaması.
  3. Hayır şablon değil, her seferinde tekrar yazıyorum ^_^
  • Eğer fotoğraflarınızı çok önemsiyorsanız özellikle CC lisanslarına bir göz atın. Eser sahibini mağdur etmeyecek şekilde güzel ve Vikipedi'de de kullanılabilir lisans çeşitleri mevcut. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon 09:00, 28 Mayıs 2006 (UTC)

Emek verdiğiniz maddeleri neden siliyorsunuz--Baylanmsj 13:41, 28 Mayıs 2006 (UTC)

Emeğimi hakedecek bir yerde değerlendireceğim sadece. Burada herkesin yaptığı türden konularla uğraşmak daha makul. Saygılarımla.--LandSCape 00:06, 29 Mayıs 2006 (UTC)

cvp: Nitelikli ve nicelikli katkı[kaynağı değiştir]

Sevgili Uğur.Tebrik ederim. Nitelikli medde sayısı o kadar az artarken, bir gün içinde bu kadar nitelikli madde yazdığından naçizane armağanımı kabul et lütfen:-)--Baylanmsj 11:57, 30 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba hocam, bana şuriken verince şaşırdım:) çok teşekkür ederim, genelde haftalık genel katkılarımdan birisini yaptım. Vikipedi:Barnstar sayfasından tüm barnstartlar görünmektedir, senin bana verdiğini daha çok savunma koruma nedeniyle veriyorduk:) Bu sayfada da ufak bir çeviri işlemi yapabiliriz kısa süre içerisinde:) Kolay gelsin, tekrar teşekkür ederim --Ugur Basakmesaj 12:19, 30 Mayıs 2006 (UTC)
Neyse anla işte sevgili Uğur. O kadar tecrübeli değilim burada biliyorsun. İçimden geldi hediye vermek onu bulmuşum ne yapalım:-) Neyse şimdi daha iyisi ile düzelteyim. Senin zaten kendini savunmana gerek yok arkanda kapı gibi Baylan abin var.-))--Baylanmsj 12:36, 30 Mayıs 2006 (UTC)
Sağolun hocam:) Zaten her zaman yapılan hareketten önce niyet önemlidir, sizin demek istediğinizi anlamıştım. Coğrafya değişiklikleri yapıyorum ara sıra maddelerde iyi oluyor, hem bu sayede tek taraflı olmuyoruz. Sizin dünkü Rubia maddenizi de gördüm, tek interwikisi almancaymış:) Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 12:45, 30 Mayıs 2006 (UTC)

Sevgili Uğur , senden rica etsem Quechua maddesinin "yazı sistemi" bölümünü ingilizceden çevrir misin? Almancası biraz bana komplike geldi. Tabii eğer zamanın olursa ve istersen. İyi çalışmalar--Baylanmsj 21:27, 30 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Baylan yalnız bu kısmını mı çevirmemi istiyorsun en:Quechua_language#Writing_system, elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım bu gece, en kötü ihtimal ile yarın:) İyi geceler --Ugur Basakmesaj 21:31, 30 Mayıs 2006 (UTC)
Evet, ben bu maddeyi çevirirken epey bir zorlandım ve yoruldum. Bu kısmı ise beni bayağı bir gerdi. İstersen başka şeyler de ilave edebilirsin. Acelesi de yok .İyi geceler--Baylanmsj 21:38, 30 Mayıs 2006 (UTC)
Merhaba Baylan, yazı sisteminin çevirisini bitirdim:) maddenin %40'ını fln yazı sistemi oluşturuyor sanırım şu anda:) Ben biraz kaçtım, iyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 08:57, 31 Mayıs 2006 (UTC)

Çok saolun :)[kaynağı değiştir]

Merhaba Baylan ağabey, Uğur ile ikinizin oradan oraya seyahat ettiğinizi görünce dayanamadım, ben de sağ köşeye şablon çaksam herhalde kadroya alırlar diye düşündüm :)) . Rica ederim, elimden geldiğince eklerim. Teşekkürler, iyi çalışmalar :)) 16 20:55, 31 Mayıs 2006 (UTC)

Evcil Hayvanlar[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Hayır, ansiklopedik değil. Nasıl insanlar babaları, oğulları nedeniyle her daim ansiklopedik olamazlar, bir evcil hayvan da sahibi ünlü bile olsa ayrı bir maddeyi hak edecek kadar ansiklopedik olamaz (genelleme olarak söylüyorum, istisnalar mümkündür). Peki bir evcil hayvan ne zaman ansiklopedik olabilir? Örneğin körlere yardım amacıyla kullanılan ilk köpek, ilk itfaiye köpeği, ... dağına çıkmış ilk köpek veya uzaya çıkmış bir köpek, kısacası normalde beklenmeyecek bir özelliğe sahip olduğu zaman veya bir konuda ilk olduğu zaman ansiklopedik sayılabilir. Bahsettiğiniz maddeyi SAM yapmamız gerekecek sanırım... - Noumenon 07:02, 2 Haziran 2006 (UTC)

Hocam nasılsınız? eklediğiniz bir resme baktım, ben çektim demişsiniz gezginsiniz sanırım:) Çalışkanlıkda da üstünüze yok yine, ben çok tembel kaldım sanırım. (Yine sizli olmuş cümle:)) --Ugur Basakmesaj 22:15, 3 Haziran 2006 (UTC)

Sevgili Uğur, Gece gece işin yok mu yine silme işine girişmişsin. Yüklediğim resimlere sırf sen silmeyesin diye "Lütfen silmeyiniz" diye ekledim. Aslında "Lütfen silme Uğur " demem lazımdı:-)) Ama sen sizli hitap edince bende sizli hitap ediyorum işte.:-)) Kendime Kullanıcı:Baylan/Galeri sayfası açtım. Eee bir zamanlar kartaldık şimdi Metro City'ye gidince bile mutlu oluyoruz:-)) Sana iyi geceler (Sakın silme ha!! )--Baylanmsj 22:22, 3 Haziran 2006 (UTC)
Merak etmeyin şu an için o resimlerin hiçbirini silmeye girişmeyecez zaten. Bir ara sizin eski yüklediklerinizi kontrol edecem, eklemedikleriniz varsa eklenmesinde yardımcı olmaya çalışacam. Umarım ben de ufakta olsa bir dünya turu yapabilirim ileride. İyi geceler --Ugur Basakmesaj 22:29, 3 Haziran 2006 (UTC)
  • Merhabalar,

Hızlı bir çeviri ile en:Golden Gate'nin paintwork kısmı şöyle:

Köprü aslen kırmızı kurşun astara ve kurşan bazlı bir üst tabaka ile kaplanmıştır ki bu kısım gerektiği gibi düzeltilmiştir. 1960'ların ortalarında korozyona karşı korumayı geliştirmek için bir program uygulamaya konulmuş, bu programda orijinal boya kazınmış körü yeniden çinko silikat primer ve vinil örtü ile yeniden boyanmıştır. Akrilik örtüler 1990'lardan beri hava kalitesi nedenleri için kullanılmaya başlanmıştır. Program 1995'te tamamlanmıştır ve şu anda 38 boyacıyla boyanın ciddi oranda aşındığı yerlerde düzeltmeler yapılan bir bakım devam etmektedir.

Tam olarak neresi karşıt şahsen pek anlamadım, ama sanırım bizdeki paragrafın ilk kısımlarından bahsediliyor. Gerisi siz tartışmada çözersiniz umarım. İyi çalışmalar... - Noumenon 19:36, 4 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba, son bir sınavım kaldı, o da ayın 13 ünde yani bir iki gün daha aylaklık edebilirim :) . Konuya gelince, Eyfel kulesini unutmadım ama İngilizce Vikipedi`de bir şablon yok ve ben Almanca bilmiyorum :), isterseniz siz Almanca kelimeleri Türkçe`ye çevirip bana yollayın, ben de şablonu oluşturmaya çalışayım. Sevgiler. 16 22:15, 4 Haziran 2006 (UTC)

Ya da sözlükten bakayım, şimdi aklıma geldi, anlamadığım olursa sorarım :)) Tekrar sevgiler. 16 22:17, 4 Haziran 2006 (UTC)

  • Günaydın, Eyfel Kulesi :) . Bir iki kelimeyi bulamadım, bir de son dizenin ("laut"`u bulamadım ama "göre" gibi geldi bana) çevirisi yanlış mı oldu bakarsanız bu iş de tamamdır :). Saygılar ve yarına iyi yolculuklar. 16 23:11, 4 Haziran 2006 (UTC)
    • Titicaca Gölü, yalnız tam bu bir facia oldu, yarısı Almanca kaldı :) . 16 23:53, 4 Haziran 2006 (UTC)
      • O 1 puanı da nazar değmesin diye kırdınız değil mi :P (hemen şımardım hehe :) Ben teşekkür ederim, iyi yolculuklar. 16 08:36, 6 Haziran 2006 (UTC)
        • Çok teşekkür ederim :) . İki gündür düşünüyorum vallahi bir şey gelmiyor aklıma (nazar değmesin haricinde :)), siz söyleseniz ? - 16 21:41, 8 Haziran 2006 (UTC)
          • Şimdi anladım ama elim mecburdu :) . O zaman baylan abi madem öyle ben de size bundan sonra baylan dede şeklinde hitap edeceğim çünkü bana attığınız iki önceki mesaj aynen şu şekildeydi : "Sevgili 16, ben birazdan tatacağım" . Baylan dede artık sormak istiyorum TATACAĞIM ne demektir :))) . Tatak ile ilgili bir şey mi :) . Umarım kızmazsınız, hoşçakalın. 16 22:08, 8 Haziran 2006 (UTC)

Güzel slogan[kaynağı değiştir]

"Kendin ol, ciğerimi ye" güzel slogan tebrikler bende izninizle bunu(daha kibar bir dille:) sayfama yerleştirmek istiyorum. --Ruzgarmesaj 01:13, 5 Haziran 2006 (UTC)

merhaba, almanca versiyonundan 'Gasometer' sayfasına bi bakabilir misiniz? tamam çok kapsamlı olması gerekmiyor, ama lüzumsuz rakamlarla dolu olacağına genel bilgiler daha enteresan olabilir. teşekkürler, kolay gelsin.--kibele 09:38, 7 Haziran 2006 (UTC)

  • hah, şimdi oldu, ben de bi karışıklık var diyodum. eline sağlık. iyi tatiller.--kibele 21:30, 7 Haziran 2006 (UTC)
  • ben şimdilik başkalarının yazdıklarına maydanoz oluyorum. ufaktan da bişeyler ekliyorum bildiğim konularda. bakarım ama. kolay gelsin.--kibele 09:19, 9 Haziran 2006 (UTC)

Pembe panter:)[kaynağı değiştir]

Hocam sanırım sizin çocuk biraz daha çocukların seveceği konular ile ilgili yazmanıza neden oluyor:) Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 21:58, 9 Haziran 2006 (UTC)

Hayır sevgili Uğur, Henry Mancini sayfasının açıldığını görünce yazmak aklıma geldi. Peter sellers'in bu film serisini çok severim ayrıca bana nostaljik gelen bir konu. Bu arada senin Amerikan Köprüsü güzel olmuş, eline sağlık.(Benim asıl ilgimi çeken bu tip konular biliyorsun). İyi geceler--Baylanmsj 22:07, 9 Haziran 2006 (UTC)
Sağolun hocam, Amerikan köprüsü ilginç bir madde oldu, bu arada senin panamerikan karayolunun ismini değiştirdim görmüşsündür:) evdeki ansiklopediden kontrol ettim ve o şekilde gördüm:) Her hafta 3-5 kaliteli madde girsek faydalı oluruz sanırım:) İyi geceler --Ugur Basakmesaj 22:10, 9 Haziran 2006 (UTC)
Hocam deyince aklıma hep Kung Fu dizi filmi geliyor.-)) Panamerkan karayolu konusunda doğrusunu yapmışsın. ben o maddeyi Almanca wikiden almıştım ve orada panamericana olarak geçtiğinden dolayı öyle açmıştım Ama doğrusu senin yaptığın bence de. Haftada 3-5 maddeye gelince, bu konu beni aşar. Bunu yapacak zamanı ayırırsam işten kovulurum. Zaten acelem de yok. Bizim kız büyüyene kadar nasıl olsa ansiklopedi biter:-)--Baylanmsj 22:19, 9 Haziran 2006 (UTC)
Çekirge muhabbeti:) Zaten sanırım en azında 2-3 tane ekliyorsunuz:) Biteceğini pek sanmıyorum ama popüler maddeler hariç yeni madde girişi zor olur, çok araştırma yapmak gerekebilir. İyi geceler --Ugur Basakmesaj 22:23, 9 Haziran 2006 (UTC)
hadi sana [[2]] sayfayı hazırladım. Sen açılışı yap istersen. Maddenin ingilizcesi daha güzel:-)) İyi geceler--Baylanmsj 22:33, 9 Haziran 2006 (UTC)
Yatmadan bu sayfayı ekledim:) Kung Fu (dizi) artık rahatça uyuyabilirim --Ugur Basakmesaj 00:00, 10 Haziran 2006 (UTC)
Eline sağlık, çok güzel olmuş. Benim yüzümden uykusuz da kalmışsın galiba:-)--Baylanmsj 09:20, 10 Haziran 2006 (UTC)
Yaklaşık 1 saat geç yatmış oldum önemli değil:)Bugün de biraz gececi olacam sanırım:) --Ugur Basakmesaj 22:52, 10 Haziran 2006 (UTC)

Selam Tembelejderha, Balmaceda Buzulu'una taslak koymuşsun. Ancak bu maddenin geliştirlme şansı zayıf,zira interwikisi yok ayrıca internette çok az sonuç veriyor. (Onlar da sadece turistik bilgi) Yani taslağı kaldırsak iyi olur çünkü son hali bundan daha fazla olamaz gibi (Şayet birisi yazıp beni mahçup ederse o başka :-) )--Baylanmsj 11:23, 10 Haziran 2006 (UTC)

Selam Baylan abi, kaldırdım taslak şablonunu. dediğin gibi daha fazla bilgi internette yok gibi. "Glacier Balmaceda" yazınca nispeten fazla sayfa çıkıyor ama onlar da dediğin gibi turizm firmalarının tanıtım yazıları. Bu arada sayende şiliyi sevdim, fırsatım olursa gideceğim :) Kolay gelsin.. Tembelejderha 11:38, 10 Haziran 2006 (UTC)

La Moneda'yı açmışsın ha? Hadi bakalım, gitmeden önce yeterince information toplamaya niyetlisin galiba:-) Güzel olmuş eline sağlık. --Baylanmsj 17:35, 11 Haziran 2006 (UTC)

hehe, açtım, yavaş yavaş çeviriyorum. Dikkatini çekeceğini tahmin etmiştim :) koyal gelsin.. Tembelejderha 17:40, 11 Haziran 2006 (UTC)

Concepcion jestine bende şu an için ufak bir jestle karşılık verdim:) İyi geceler --Ugur Basakmesaj 23:55, 10 Haziran 2006 (UTC)


Cevabı kendi mesaj sayfamda mı yoksa burada mı vermem gerekiyor emin olamadım, sonunda buraya yazmaya karar verdim. :)

Teşekkürler. Aslında çok da yeni sayılmam. Sadece yeni kayıt oldum. Eskiden nick olmadan katkıda bulunuyordum. --Sonsuz 23:00, 11 Haziran 2006 (UTC)

Madem seyahat etmeyi seviyorsun. Şunun devamını ingilizceden çevir bakalım. Ferdinand Magellan.Sana uğur getirir,leyleği havada görürsün:-) (Laf aramızda beni biraz yorar işi sana yıkıyorum.Tabii zamanın varsa)--Baylanmsj 20:43, 11 Haziran 2006 (UTC).

Çeviriye yavaştan başladım, ama beraber yürütelim tamamını bana yıkma :) Tembelejderha 18:05, 12 Haziran 2006 (UTC)
No es justo, pero vale, voy a hacerlo.. :) Tembelejderha 18:23, 12 Haziran 2006 (UTC)

Selam ben che.Hvana makalesinin son hali görülmeye deger.Sayfanın geçmişine baktım ve de sizinde uğrtaştıgınızı gördüm.Size tesekkür ederim ve de sizinle tanışmaya can atarım--Che 11:02, 14 Haziran 2006 (UTC)

Dizel motor sayfası gerçekten güzel olmuş. Ben bir kaç gün önce maddeyi ön sayfaya aday göstermek istemiştim ancak o zaman bu kadar kapsamlı değildi. Bence de ön sayfada çok güzel olacak. Elinize sağlık.--Baylanmsj 14:26, 14 Haziran 2006 (UTC)

Teşekkürler. Aslında maddenin daha eksikleri var, birazda ilgi çekmesi için aday gösterdim. Sanırım yavaş yavaş ilgi çekiyor. İyi çalışmalar--renegademsj 14:31, 14 Haziran 2006 (UTC)

Resim araklaması[kaynağı değiştir]

Ne demek. Dükkan sizin. :) --Özgür 18:06, 14 Haziran 2006 (UTC)

Çeviriyorum yavaştan, sıkboğaz etme :) Bu aralar senin maddelere biraz fazla karışıyorum, umarım rahatsız etmemişimdir.. Aslında şöyle; girdiğin maddeler gerçekten ilgimi çekiyor, açıp okuyorum, okurken de daha sen işini bitirmeden sağa sola karışmaya başlıyorum.. Neyse, tamam ellemiyorum, ben magellanı çeviriyim bari ;) Kolay gelsin.. Tembelejderha 19:19, 14 Haziran 2006 (UTC)

Bitti Magellan :) Tembelejderha 15:10, 16 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba, CD konusunu ve başka konuları Vikipedi`den konuşmak nispeten zor olacağından sizi Vikipedi:IRC kanalı`na bekliyoruz. 16 21:50, 14 Haziran 2006 (UTC)

Baylan abi rakı daha güzel olmuş :))) Ben de biraz abarttım bir büyük diye ama büyükle küçük arası (6-7-8 dublelik) bir tabir bilmediğimden hemen hoop arsızca yukarıya yuvarlayak büyük yaptım :)) . Sayfa görüntülenemiyor yazıyorsa büyük olasılıkla bilgisayarınızda mIRC programı yoktur. Ancak mIRC`i yükledikten sonra o "buraya tıklayabilir" ifadesi çalışıyor. Neyse bilgi olsun diye dedim, mailden de konuşuruz tabii ki, hoşçakalın :). 16 08:56, 15 Haziran 2006 (UTC)
Hakketen Baylan; mirc yukleyip buraya tiklarsan gorusuruz. CD'de gozum kaldi. Citrat 20:11, 15 Haziran 2006 (UTC)

selam Baylan abi, sanırım Mirc yükledin. yukarıda bulunan kutucukarın ikincisi "options". orada "servers" sekmesine gelmen, ve yeni bir tane eklemen gerekiyor. (add tuşu ile) Description: freenode, irc server: irc.freenode.net, port 6667 olacak, geri kalanı boş bırak. add tuşuna bas ve kaydet. sonra "connect" sekmesini seç, oraya sallama bir isim ve mail, bir de nick yaz. son olarak "ok" tuşuna bas ve menüden çık, yukarıdaki sekmelerden ilki "connect". (şimşek şekilli) Bağlandığına hangi kanala girmek istediğini soracak, orada da add diyerek "wikipedia-tr" ekle, çift tıkla, bizimlesin. kolay gelsin :) Tembelejderha 21:19, 15 Haziran 2006 (UTC)

evet doğru yerdesin baylan ama seni göremiyoruz :) belki de kullanıcı olarak kaydolmadığındandır. "/ns register sifren emailin" yazarsan kaydolursun, bir de onu yapmayı dene? Tembelejderha 21:30, 15 Haziran 2006 (UTC)

benim o ilk dediklerimi karıştırma istersen, onları yapmışsın zaten. belki o yüzden düştün kanaldan :) dediklerine göre buradaymışsın az önce Tembelejderha 21:31, 15 Haziran 2006 (UTC)

sanırım sorun var, bu arada msn deyim ayrıca, tembelejderha@hotmail.com Tembelejderha 21:42, 15 Haziran 2006 (UTC)

hotmail deil, msn lazım. neyse, görüşmek üzere, iyi geceler.. Tembelejderha 22:00, 15 Haziran 2006 (UTC)

Sevgili Uğur. Tabii böyle bir şeye aslında hakkım yok ama yine de bir rica edeyim dedim. Bizdeki Buzul maddesi genel bilgilerden uzak. Biliyorsun bir çok buzul maddesi açtım ama ana terim olan Buzul bizim wikide zayıf. Eğer bu madde yazılırsa çok tamamlayıcı olur. Senden ricam bu maddenin inglizcesinden (kısmi de olsa) tercüme yapman (tabi zamanın olursa) Almancasında çok teknik terim var ve beni zorladı. Tamamını yapman da gerekmez. Yok yapamayacağım dersen ben girişicem ama çok zamanımı alacak. Ne dersin? Cevabın olumsuz olursa sorun değil hocam:-) İyi çalışmalat--Baylanmsj 16:14, 14 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba Baylan, buzul maddesine şimdi baktım ve telifli durumda olduğunu gördüm, ben bir madde hazırlamaya başlıyorum, kesin bir süre veremem fakat en geç 1 hafta içinde yaklaşık tamamını düzenleyip eklerim:)kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 18:42, 15 Haziran 2006 (UTC)
Selam sevgili Uğur. İlk olarak hoşgeldin. Öncelikle buna mecbur değilsin ama yaparsan güzel olacak. İtiraf etmeliyim ki 1 hafta muhteşem bir süre. Ben daha uzun sürer diye tahmin ediyordum. Sana kolay gelsin. İyi akşamlar--Baylanmsj 18:48, 15 Haziran 2006 (UTC)
Kör topal bir türkçe ile yazmaya çalışıyorum işte:)Bu arada maddeyi tamamıyla bitirdiğim zaman ekliyorum vikiye:)biter bitmez ekleyip size bir mesaj atarım. İsveç-Paraguay maçı başlamak üzere:) İyi akşamlar --Ugur Basakmesaj 18:52, 15 Haziran 2006 (UTC)

Teşekkürler. Vakit buldukça maddeyi yazmaya devam edeceğim. Siz de katkıda bulunabilirseniz sevinirim.--Burçin SARIHAN 19:45, 15 Haziran 2006 (UTC)

Şu anda Miyamoto Musaşi maddesi üzerinde çalışıyorum. Bu madde biter bitmez (ya da paralel olarak) devam edeceğim. İyi akşamlar.--Burçin SARIHAN 20:00, 15 Haziran 2006 (UTC)

uyumaya niyetin yok galiba:-)--Baylanmsj 23:26, 16 Haziran 2006 (UTC)

1 maddemi ekledim içim rahat şimdi:)belki az sonra uyurum fazla geç olmadan, ama son günlerde gececilik alışkanlığı başladı kısa sürede kurtulmam gerekiyor. O taraflarda da uyku geçmiş sanırım:) --Ugur Basakmesaj 23:29, 16 Haziran 2006 (UTC)
senden bulaştı:-) Hırs yaptım:-) senin maddenin redirekti benden olsun bari--Baylanmsj 23:31, 16 Haziran 2006 (UTC)
Sevgili Uğur rica etsem benim galerideki tüm resimleri siler misin?--Baylanmsj 14:13, 19 Haziran 2006 (UTC)
Kullanıcı isteğiyle tümünü siliyorum hemen:) --Ugur Basakmesaj 14:14, 19 Haziran 2006 (UTC)
Resimlere bakarken bebek resmini de gördüm o da gitsin mi?--Ugur Basakmesaj 14:17, 19 Haziran 2006 (UTC)
O da gitsin, Baylan isminde bir resim vardı onu da bir zahmet. Maddelere eklediklerim kalsın. Mesela Balmaceda Buzulu maddesinde bir tane olcakak, bir tek o kalabilir. Çok sağol--Baylanmsj 14:20, 19 Haziran 2006 (UTC)
Resim işi tamamlanmıştır, tüm resim yükleme kayıtlarını burada bulabilirsiniz. Kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 14:32, 19 Haziran 2006 (UTC)
Çok teşekkür ederim--Baylanmsj 14:34, 19 Haziran 2006 (UTC)
Rice ederim, sayfanıza bir katkılar bölümü ekledim. Tekrar kolay gelsin --Ugur Basakmesaj 14:39, 19 Haziran 2006 (UTC)

Sevgili Citrat, özellikle bu günlerde Dünya vatandaşlığı maddesinin geliştirilerek ana sayfaya konması iyi olur. İngilizce wikiden geliştirerek yazman mümkün mü? İyi çalışmalat--Baylanmsj 23:25, 16 Haziran 2006 (UTC)

O maddeyi gelistirmek icin; icinde ki unlu Dünya vatandaşlarini da yazmak gerek. Cogu ya telifli yada bos! O tarafi da sana birakiyorum :) Sonra Ana sayfaya koyabiliriz. Citrat 03:40, 17 Haziran 2006 (UTC)
  • Olur Baylan abi, fakat şimdi Tatar Ramazan`ı izleyip özet çıkarıyorum bitsin öyle :) Bu arada kardeşim konserine gitmişti, akşam eve gelsin onunla konuşayım elimizden geldiğince geliştirelim aile boyu :). Hoşçakalın. 16 15:00, 17 Haziran 2006 (UTC)
    • Film bilgisayarda :) . Arada bir öğle saatlerinde TGRT veriyor, en sevdiğim filmlerden biridir, ben de size göndermek isterim bu filmi. Sahi nasıl yapacağız alışverişi, IRC`ye gelebiliyor musunuz ? 16 15:12, 17 Haziran 2006 (UTC)
      • İngilizce`den olanları çevirdim, umarım zamanla genişler. Hoşçakalın :) 16 10:09, 18 Haziran 2006 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • Belirttiğiniz için teşekkürler. O tip maddelere doğrudan {{sil}} de koyabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 21:46, 17 Haziran 2006 (UTC)

espri yapıyorum[kaynağı değiştir]

espri yapıyorum Baylan :-). size de iyi akşamlar ve hatta hayırlı sabahlar! :) (Ders çalışmaya çalışıyorum şu saatte) --Süleyman Habib 22:29, 17 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba, Almanca Tanto sayfasındaki bilgileri Tanto sayfasına aktarmak istiyorum ancak Almanca bilgim çok az. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?--Burçin SARIHAN 19:49, 18 Haziran 2006 (UTC)

İlginiz için teşekkürler.


Adım Neandertal[kaynağı değiştir]

Sayın Baylan, Doruksal'a verdiğiniz oy hakkında ilgili sayfayı tekrar kontrol etmenizi önereceğim. Zira sizin oydan sonra Doruksal kardeşimiz hem yöneticilik hemde Denetçilik (checkuser) içinde bir arada olmak kaydıyla ayrıca aday oldu. O arada sizin verdiğiniz ilk oyla birlikte Yöneticilik kısmına oyunuz taşındı ve yeniden Denetçilik (checkuser)kısmına da aday edildi ve oldu.Saygılarımla--LandSCape 21:24, 19 Haziran 2006 (UTC)

Selam sevgili Uğur. Rica etsem [[3]] resmi benim için uygun lisansla yükleyebilir misin. Maddedeki ilk resmi değiştirmek istiyorum. İyi akşamalar--Baylanmsj 21:48, 20 Haziran 2006 (UTC)

İyi akşamlar:) Resim:KZ Birkenau Hauptgebäude 320x240.jpg resmi aynı isimle yükledim:) İyi akşamalar İyi geceler:) --Ugur Basakmesaj 21:53, 20 Haziran 2006 (UTC)

engelleme olayı[kaynağı değiştir]

Hiç beklemeye gerek yok. Bunların niyeti açık. Hemen banlanmalılar. Hemde süresiz.--Baylanmsj 16:12, 21 Haziran 2006 (UTC)

  • VP:EP sayfasındaki Küfürlü değişiklik kuralı gereği, şu an için küfürlü değişiklik eklediklerini gördüğüm kullanıcıları, 3'er saat engelledim. --Ugur Basakmesaj 16:15, 21 Haziran 2006 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Mskyrider, wikipeiye hoş geldiniz. İlk günden yaptığınız güzel katılımlar için kendim adına teşekkür ederim--Baylanmsj 21:59, 21 Haziran 2006 (UTC)

Hoşbulduk. Takdir ettiğiniz için teşekkürler. Mskyrider 23:41, 21 Haziran 2006 (UTC)

Selam Baylan, Auschwitz-cevirini bir gözden gecirdim, tek bir hatanın haricinde gerisi süper olmuş; Besitztum/-tümer= kişinin sahib olduğu herşey. Yani bu durumda ölenlerden kalan eşyalar. Dayanamayip o ölenlerden kalan esyalari ayrintili sekilde acikladim biraz, ama bunu fazla abartili ya da emosyonal buluyosan silebilirsin yine. Böyle eski bir kampa ugrayip gezmistim birkere, Auschwitz'miydi "Aschersleben"'mi emin degilim 15 sene olmustur.. inanilmaz canavarliklarin kalintilari hala duruyor oralarda. Cok güzel ceviriyorsun, eger emin olmadigin bir sözcük cikarsa her zaman sorabilirsin. Kolay gelsin --Erdall 02:40, 22 Haziran 2006 (UTC)

Selam, gerisindede herhangi bir hata göremedim. Eline saglik, ve kolay gelsin --Erdall 12:58, 24 Haziran 2006 (UTC)

tamam,teşekkürler, verdiğim rahatsızlık için özür dilerim--Turnusol 18:05, 22 Haziran 2006 (UTC)
önemli değil :)--Turnusol 18:35, 22 Haziran 2006 (UTC)

O tarihte istanbulda olup olmama göre size haber verebilecem:) İstanbulda olamazsam kullanıcı sayfamdan belirtirim:)İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 12:51, 26 Haziran 2006 (UTC)

Gerçekten şaşırtıcı. O kadar yıl sen yaşa ve burada yazıldığından kısa süre sonra öl. Acaip bir rastlantı. --Özgür 17:38, 26 Haziran 2006 (UTC)

  • ok Baylan, mail atacağım. kendine iyi bak.. :)

Politik şablon[kaynağı değiştir]

Merhaba

Kullanıcı sayfanızadaki Şablon:User Dünya Vatandaşı şablonunu politik içerikli olduğundan polemik bulmaktayım. Sizden bu şablonu sayfanızdan kaldırmanızı rica ediyorum. --Ruzgarmesaj 14:09, 28 Haziran 2006 (UTC)

Şablon:User Pantürkizm şablonuna politik olduğu nedeniyle silinmesi için oy kullanmışsınız ben de dünya vatandaşı şablonunu politik buluyorum. Çünkü böyle bir kavramın olmadığını düşünüyorum. Ayrıca pantürkizm şablonunda gösterdiğiniz hassasiyeti burda da göstermenizi rica ediyorum. --Ruzgarmesaj 14:20, 28 Haziran 2006 (UTC)

Vatandaşlık bağıyla bir ülkeye bağlı olmak somut bir kavramdır. Ama kendini dünya vatandaşı olarak tanımlamak kişinin kendi görüşüdür(bir nevi ideolojisi). Pantürkizm de bir ideolojidir, siz bir kullanıcının kendini pantürkisk olarak tanımlaması yasaklamaya çalışırken dünya vatandaşı olarak tanımlasının bir mahsuru olmadığını savunuyorsunuz. Bu bir çelişki değil mi? --Ruzgarmesaj 14:29, 28 Haziran 2006 (UTC)

Sizle hiç bir sorunum olmadığını belirtmek istiyorum. Eğer istiyorsanız tartışma sayfasından yorumumu çıkarabilirim. --Ruzgarmesaj 18:43, 28 Haziran 2006 (UTC)

Kişisel Saldırı[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Durum ne kadar sorunlu olursa olsun, duygularınız ne olursa olsun, soğuk kanlı olmaya gayret edip kişilere değil de konu ve olaylara yorum yapmalısınız. Bildiğiniz gibi Vikipedi'de kişisel saldırılar yasaktır. Buradaki mesajınız kişisel saldırı olarak algılanabilecek şekilde. Nitekim bir arkadaş uyarılmanızı talep etti[4]. Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olalım. Şikayet sayfasındaki mesajınızı uygun bir şikayete dönüştürebilirsiniz, zira bu haliyle kaldırılabilir.

Soğuk kanlılığımızı koruyup, her zaman sorunlarımızı en iyi ve uygun şekilde ifade etmek deneyimli Vikipedistler olarak bizim görevimiz; burayı ancak bu şekilde daha gelişmiş bir Vikipedi yapabiliriz. Dikkate almanız dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 08:38, 29 Haziran 2006 (UTC)

Şikayet sayfasına yazdığınız yazıyı okudum ve gönlümden benzer bir yazı ile sizi desteklemek geldi. Çünkü çok gereksiz bir yangın başlatıldı ve körüklenmeye çalışılıyor. Fakat Noumenon'un da belirttiği gibi soğukkanlı olmak gerekli. Fikirleriniz ve katkılarınız bizim için değerli. Sizinle aynı hisleri paylaştığımı belirtmek istedim. Teşekkürler...--renegademsj 11:19, 29 Haziran 2006 (UTC)

Teşekkürler...--renegademsj 11:52, 29 Haziran 2006 (UTC)

kızıl ordu[kaynağı değiştir]

Merhaba Baylan.Nasılsın? Mesajını okuyunca cok sevindim.Buralarda henüz tam bir dostluk bulamadım derken sen cıktın.Ben seni sıkmıyayıp konuya geceyim.Hem Che Guevara makalesinde hem de Kızıl ordu makalesinde hersey rayına oturmus degil.Sende bir göz gezdirip hatalarımı bulursan sevinirim.SAYGILAR--Che 19:55, 2 Temmuz 2006 (UTC)