Kullanıcı mesaj:Arriba abajo

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Arriba abajo![kaynağı değiştir]

Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Levent Abi ileti 06:41, 8 Ağustos 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 06:41, 8 Ağustos 2008 (UTC)


Reality 17:14, 21 Eylül 2011 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 21:13, 17 Şubat 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 21:14, 17 Şubat 2012 (UTC)

Megumi Hayashibara maddesi ile ilgili[kaynağı değiştir]

Sayın Rapsar; kendi ellerimle yazıp yayına sunduğum "Megumi Hayashibara" maddesi onaylandıktan sonra gönderdiğim yeni değişiklikler neden sürekli reddediliyor? Kendi açtığım bir sayfaya yeni bilgiler eklemekten aciz duruma düşüyoruz.Bu imzasız yazı Arriba abajo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Taylor Swift örneğinde görebileceğiniz gibi şarkıcı maddelerine diskografi başlığı altında albümlerini ekliyoruz. Siz ise parça listelerini de ekleyerek maddede olmaması gereken içeriğe yer vermişsiniz. Albümler için ayrı maddeler açılıp, oraya eklenebilir bu şarkı listeleri. Gerekli düzenlemeyi yaparak ekledim, maddeye bakabilirsiniz. Son olarak mesajlarınızın sonuna imza eklemenizi rica edeceğim. Başka sorunuz olursa mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 22:04, 2 Mart 2012 (UTC)
Zaten diskografinin yer aldığı bir bölüm varmış, benim ekleme yapmama gerek kalmadı :) Ufak düzenlemeler ve ekler yaptım yine de maddede. İyi bir madde olmuş, elinize sağlık.--RapsarEfendim? 22:08, 2 Mart 2012 (UTC)

Fotoğraf yükleme ve ekleme sıkıntısı[kaynağı değiştir]

Ben bir kaç fotoğraf yükledim kendi açmış olduğum maddelere. Fotoğrafın kaynağını da açıkça belirtmiş olmama rağmen uygun görülmeyerek bir süre sonra silindi. Silinmemesi için bilgileri tam olarak nasıl girebilirim? Mesela fotoğrafı bir internet sitesinden aldıysam, sitenin fotoğrafı barındırdığı sayfasının linkini kaynak olarak yazmam doğru mudur? Yardımınızı bekliyor teşekkür ediyorum.. (Kullanıcı:Arriba abajo)

Merhaba. Fotoğrafa göre yapılacak olan işlemler değişkenlik gösterir. İnternette bulduğumuz fotoğrafların tamamını, aldığımız siteyi belirtsek de kullanamıyoruz. Nasıl bir yükleme yapacaksınız? Ona göre yardımcı olmaya çalışırım.--RapsarEfendim? 15:47, 18 Mart 2012 (UTC)

Kanaltürk Maddesi[kaynağı değiştir]

Kanaltürk maddesine eski yayın içeriğiyle ilgili bazı bilgiler ekledim. Rica etsem inceleyip, bir hata yoksa onay verebilir misiniz?Arriba abajo 22.06.2012 (13.13)

Tamamdır. Yaptığınız değişiklikler için bu tür mesajlar atmanıza gerek yok, gören editör arkadaşlar olumlu olması halinde onaylayacaktır zaten :) Bir sorunuz olursa mesaj atmanız yeterli. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:16, 22 Haziran 2012 (UTC)

Vikipedi'ye girdiğim tüm içeriklerin başına bir hal gelmesinden endişe ediyorum. Legal olmayan şeyler zaten girmiyorum da, onaylanmış olan maddelerin olası bir silinme durumuna karşı elimde bir kopyasını tutmalı mıyım, yoksa vikipedi'ye sonuna dek güvenebilir miyim? Öyle uzun maddeler yazdım ki, tekrar yazmak çok zamanımı alırdı açıkçası..Arriba abajo

Merhaba. Açtığın madde birtakım kriterleri karşılamadığından silinmediği sürece emeklerin boşa gitmez, buranın amacı odur zaten :) Herkes tuğla koyar. SpHERE (albüm) maddesinde mesela bir sıkıntı yok. Sayfa geçmişinden hangi tarihte, kimin, nasıl değişiklik yaptığı görülebilir (tarihlere tıklarsan maddenin o tarihteki halini, fark yazısına tıklarsan bir önceki sürüme göre farkları görürsün). Bu konuda endişen olmasın :) Kolaylıklar dilerim.--RapsarEfendim? 18:38, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Analia maddesi[kaynağı değiştir]

Rapsar uzunca bir süredir yok herhalde cevapta veremez o sayfanın linkini verebilir misiniz ben yardımcı olayım. Rıdvan Merhaba 14:05, 2 Eylül 2012 (UTC)

Sende bakmışsındır Vikipedi:Biçem el kitabı ve Vikipedi Standartları buradan sayfanın standartlarına bakabilirsiniz. Haricinde ben sayfa ile ilgileneceğim çalışma şablonu ekleyeceğim sanada uyarsa Rıdvan Merhaba 20:25, 2 Eylül 2012 (UTC)


Elbette, ekleyin, bir göz atalım.. Arriba abajo

Vikipedi standartlarına bir uyumsuzluğu yoktu bende biraz başlık düzenledim sonra şablonları kaldırdım. İyi çalışmalar. Rıdvan Merhaba 09:56, 3 Eylül 2012 (UTC)

Vito halletmiş onu, mesaj gelmişte bizimkilerden biri mesaja tıklamış galiba geç gördüm o yüzden. "DİĞER 3 BÜYÜK KANALA DA ÖRNEK OLUR UMARIM. ÖNCÜ SHOW TV... STARTV, ATV, KANALD NE ZAMAN GEÇECEK 16:9 GENİŞ EKRANA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?" adam sinirlenmiş demek ki :) . İyi çalışmalar. Rıdvan Merhaba 07:37, 6 Eylül 2012 (UTC)

Resim telif hakkı[kaynağı değiştir]

Merhaba Arriba

Kusura bakma geç bakmışım vikipedi de 2 günlük sıkı çalışma yordu dinleniyordum o yüzden sık sık bakamıyordum. Resimlerin telif hakları doğru mu diye ben tam anlayamıyorum ama sn.Vito Genovese'ye gidersen o tam olarak söyler lisansla ilgilenir de. İyi çalışmalar Rıdvan Merhaba 06:45, 12 Eylül 2012 (UTC)

TRT 2 ve 4 ile ilgili eklemiş olduğunuz resimler size ait değil. Dolayısıyla yanlış lisans seçimleri yapılmış. Lütfen düzeltin...--Aguzer (mesaj) 18:46, 21 Ekim 2012 (UTC)

Dosyaları yüklerken kaynak dışında, kullanma sebebini açıklama kısmında belirtmelisiniz. Ayrıca alt kısımda açılı menü var. Orada da Logolar/Televizyon kısmını seçmelisiniz...--Aguzer (mesaj) 18:59, 21 Ekim 2012 (UTC)


Güzelonlu (mesaj) 14:54, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 14:54, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 14:54, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 14:54, 7 Kasım 2012 (UTC)


Güzelonlu (mesaj) 14:58, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 14:58, 7 Kasım 2012 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 14:58, 7 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba. Adil kullanım fotoğraflarını galerilerde kullanılmayacağı ile ilgili bir kuralımız var. Bu yüzden Kanal 6 maddesine eklediğiniz logoları çıkarttım. Ek bir bilgi daha vermek isterim. Maddelerde gerekli olduğunda ve kısıtlı sayıda adil kullanım dosyası kullanabiliyoruz. O yüzden bir maddede bu şekilde çok sayıda resim kullanmamaya özen gösterirseniz sevinirim. Detayları Vikipedi:Adil kullanım sayfasında okuyabilirsiniz. İyi günler, kolay gelsin. -- Güzelonlu (mesaj) 09:36, 8 Kasım 2012 (UTC)

Candan Erçetin[kaynağı değiştir]

Merhaba. Haklısınız. Kişisel yorumu çıkarttım. Teşekkürler, iyi akşamlar. -- Güzelonlu (mesaj) 21:29, 22 Aralık 2012 (UTC)

Çılgın Bediş maddesi[kaynağı değiştir]

Çılgın Bediş maddesinde "vikipedi standartlarına uygun değildir" şablonu var. Maddeyi baştan aşağı elden geçirip düzenledim, eklemeler-çıkarmalar yaptım. Sanırım şimdi uygun hâle geldi. Müsait zamanınızda şablonu silip değişikliklerimi onaylarsanız (tabii gözünüze çarpan başka sorun yoksa) sevinirim. Kolay gelsin. Arriba abajo

Merhaba. Sorun hallolmuş gördüğüm kadarıyla. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 19:19, 17 Ocak 2013 (UTC)

Kanal 6 maddesine koyulan 2 numaralı kaynak, konuyla tamamen alakasız mı, bana mı öyle geliyor? Arriba abajo

Merhabalar, bahsettiğiniz kaynak kanal tanıtım jeneriğini göstermek maksatlı koyulmuş ancak, anlatılan konudan bahsettiğiniz gibi tamamen bağımsız olduğu için içerikten çıkartılmıştır.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 21:56, 23 Ocak 2013 (UTC)

HBB maddesini kontrol edip onaylamışsınız teşekkürler ancak, sayfanın başındaki "tarafsızlığı konusunda kuşkular bulunmaktadır" uyarılı şablon hâlâ duruyor. Acaba yeterli gelmedi mi editlerim? Arriba abajo

Merhaba. Maddeyi okumadım, sanırım şablonu da ben eklememiştim. Başka bir arkadaş gerekli düzenlemeleri yapıp, şablonu kaldırmış. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 10:25, 8 Şubat 2013 (UTC)

Topkapı Müzik ve Raks Müzik Maddeleri[kaynağı değiştir]

Her iki madde de "standartlara uygun değildir" şablonu, Raks Müzik'te ikinci bir uyarı şablonu daha vardı. İki maddede de düzeltmeler yaptım ve sanırım sorun kalmadı ama, düzenlemeleri yaparken oturum açmayı unutmuşum, o benim yani :) Arriba abajo

Selamlar. Tamamdır, onayladım zaten :) İyi günler.--RapsarEfendim? 14:10, 13 Mayıs 2013 (UTC)

Son sorum: Uyarıların hâlen orada olması normal mi peki? :) Arriba abajo

Sorabilirsin, sıkıntı yok :) Gereksiz yere kalın veya eğik yazılmış yazılar, tarihlere verilmiş gereksiz bağlantılar, aynı maddelere verilen bağlantıların tekrarlanması, metnin konu akışına göre uygun paragraflara ayrılmaması gibi birtakım düzen sorunları mevcut. VP:BEK gibi sayfalarda dolaşarak, iyi bir madde düzeninin nasıl olması gerektiği konusunda fikir edinebilirsin. Düzenli olduğuna inandığın vakit şablonu kaldırabilirsin elbet. İyi günler.--RapsarEfendim? 14:47, 13 Mayıs 2013 (UTC)

Yükleyen kullanıcıya mesaj:

Takabeg ileti 05:16, 18 Mayıs 2013 (UTC)

Dönüş (film, 1972)[kaynağı değiştir]

1 ay kadar önce yaptığım ve bir kullanıcı tarafından yok sayılan değişikliğe bir de siz göz atar mısınız? Uzun halini değiştirme ihtiyacı duymamın sebebi; hem hiç kısa ve öz olmaması, hem de bol miktarda imlâ hatası bulunmasıydı. Maddenin genel anlamda ana fikrini vermeye çalıştığım bir paragraf yazmaya gayret ettim. İmla hatalı olan sürümde ise, bir tek filmde geçen diyalogları yazmamışlar diyebiliriz. 20:16 / 26.01.2016 Arriba abajo

Merhaba. İmla hatası olması bir silme gerekçesi değildir, böyle durumlarda ona uygun şablon eklenmesi (Şablon:Düzenle gibi) yahut daha da iyisi, içeriğin düzenlenmesi gerekir. Siz özetteki faydalı kısımları da silmişsiniz değişikliğinizde. Aşırı detaylandırma varsa -ki benim de fikrim biraz fazla detaylandırıldığı yönünde- temizlemek gerekir, hepten silmek değil :) İyi günler.--RapsarEfendim? 21:30, 26 Ocak 2016 (UTC)
Lütfen içerik çıkarılması konusundaki anlaşmazlığı çözmek için geri al işlemi yerine tartışma sayfasını tercih edin. VP:3R kuralına takılmamanız dileğiyle. İyi çalışmalar. Alexandre M. 17:55, 1 Şubat 2016 (UTC)

Joy TV silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Joy TV) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Joy TV sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 10:42, 4 Temmuz 2016 (UTC)

Eko TV maddesi ile ilgili değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eko Tv maddesinde reddetmiş olduğunuz değişiklikleri yapan bendim, reddettiğiniz değişikliği geri aldım. Yazdığım tüm bilgiler doğru ve kaynak da Milliyet gazetesinin arşivinde Eko Tv'ye ait bulduğum haber kupürleridir. Fakat Milliyet arşiv sitesine aşina iseniz, oradaki herhangi bir sayfa veya kupürü bağlantı olarak veremeyeceğimizi biliyor olmalısınız. Sırf bu yüzden içeriğin yanlış bilgilerle dolu şekilde kalması son derece mantıksız. Kaldı ki söz konusu maddenin bu son değişikliklerden önceki hâlinde de kaynak gösterilmeksizin yer alan bilgiler mevcut. Aynı bilgilere dileyen herkes, benim ulaştığım yerden ulaşabilir. Arriba abajo

Merhaba sayın Arriba abajo, öncelikle bilgilendirme mesajınız için çok teşekkürler. Bu tip değişiklikleri yaparken en azından değişiklik özetine bir bilgi mahiyetinde şu nedenle değiştirilmiştir diye yazmak sayfayı kontrol edecek arkadaşlar için bir referans olacaktır. Sizde takdir edersiniz ki önceden yazılmış bir tarih bilgisi sebepsiz yere değiştirildiği zaman bunu bir kaynağa dayandırmadan kabul etmek çok uygun olmamaktadır. Saygılarımla, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 01.13, 27 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]