Kullanıcı mesaj:Antdu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Antdu,

Oluşturmuş olduğunuz TFF Garanti Plaj Futbolu Ligi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

heddagabler 15:32, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Vikipedi'ye eklemiş olduğunuz madde(ler) VP:HS#Madde 8 gereği silinecektir. Lütfen Vikipedi düzenine uygun katkı yapınız.[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Vikipedi'ye eklemiş olduğunuz, [[:]] maddesi hızlı silme politikamızın 8 no.'lu maddesi (Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz maddeler, belirtilen kriterlere uyuyorsa silinebilir.) gereği silinmiştir ya da yakında silinecektir. İlgili sayfayı ve Yardım sayfalarını inceleyip bundan sonraki katkılarınızı Vikipedi düzenine uygun şekilde yapmanızı rica ederiz. İyi çalışmalar...--Superyetkinileti 18:20, 7 Ağustos 2011 (UTC)