Kullanıcı mesaj:Ankara08

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben TmY e12. Bir maddeden (Gelir İdaresi Başkanlığı  adlı) değişiklik özeti olmaksızın içerik sildiğini gördüm. Değişiklik özeti yazmak gelecekte kullanıcıların değişikliği anlamasına yardımcı olacaktır. Eğer yanlışlıkla yaptıysan sorun değil, hatayı geri aldım. Deneme yapmak istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler!


TmѰ e12 18:35, 7 Mart 2017 (UTC)

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
--TmѰ e12 18:56, 7 Mart 2017 (UTC)

TmѰ e12 18:56, 7 Mart 2017 (UTC)

Gelir İdaresi Başkanlığı[kaynağı değiştir]

Merhaba İmdat Bey,

Gelir İdaresi Başkanlığı maddesini inceledim. Ne yazık ki, kurumunuzun sitesindeki metinlerin çoğu bire bir alındığı için bu metinleri telif hakkı ihlali gerekçesiyle kaldırmak zorunda kaldım. Biz özgür içerik mantalitesiyle hareket eden bir proje olduğumuz için, yalnızca Creative Commons (yalnızca BY ve BY-SA türleri) ve GÖBL ile lisanslanmış içerikleri projemize aktarabiliyoruz. Aksi, Berne Sözleşmesi uyarınca bizim için telif hakkı ihlali oluyor.

Telif hakkı ihlallerinin kaldırılması dışında maddeye bazı küçük müdahalelerim de oldu. Sayfanın üst bölümündeki "Geçmişi gör" sekmesinden bunları inceleyebilirsiniz. Sorunuz olursa lütfen sormaktan çekinmeyin.

Vito Genovese 21:40, 24 Nisan 2017 (UTC)