Kullanıcı mesaj:Animatoriks

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Animatoriks![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmenizde yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Levent Abi ileti 07:00, 23 Şubat 2008 (UTC)

Merhaba, Animasyon maddesinin tartışma sayfasına 2008 yılında yazdığınız mesajı aynı kızgınlık ile tekrar yazdığınızı gördüm. Lütfen, buranın bazı kural ve politikaları olduğunu muhakkak sizde iyi biliyorsunuz. Bu nedenle bir anlık kızgınlık sonucunda tartışma sayfasında yazdığınız metni istediğiniz olmadığı veya yapılmadığı için maddeye taşıdığınızı düşünüyorum. Bakınız..! bizde sizin gibi buraya tamamen gönüllü olarak katkıda bulunuyoruz. Ancak sizin daha önce yazdığınız gibi kaynak benim demeniz, bizim söylediklerinizi kaynaksız olarak algılamamıza neden olmaktadır. Eğer siz ortaya güzel bir madde çıkartırsanız ve Kaynak göstererek doğrularsanız, yazdıklarınız yayınlanmayacak veya silinecek mi sanıyorsunuz? Lütfen bu şekilde düşünmeyin. Bence hemen Yardım sayfalarımızdan buranın nasıl işlediğini öğrenin ve kendi bilgilerinizi buraya kaynak göstererek ekleyin. Sonuç nasıl olacak? Birde burayı öyle değerlendirin. Hiçbir zaman asla geç kalmış sayılmazsınız. :)) Teşekkür ederim. --i.e. msj 09:30, 21 Mart 2012 (UTC)

DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. i.e. msj 09:48, 21 Mart 2012 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız, isim yazmayınız, telefon numarası, e-posta adresi vb. eklemeyiniz.
Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler!
i.e. msj 09:48, 21 Mart 2012 (UTC)


Merhaba, Animasyon maddesini belirli bir bakış açısına göre değiştirmeye çalışmaktasınız. Eğer bu mesajı yanlışlıkla almışsanız özür dileriz, fakat değilse, bir maddeyi kendi fikirlerinize göre yönlendirmeye çalışmamanızı, fikirlerinizi ilgili maddenin tartışma sayfasında belirtmenizi dileriz. Teşekkürler. --i.e. msj 09:48, 21 Mart 2012 (UTC)