Kullanıcı mesaj:Alper Bayrak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Sevgili Nazif Bey, ben sayfa açtığımda siliniyordu, A9 TV, resim de yükleyemiyorum. Alper Bayrak

Merhabalar. Üye olduktan sonra, ilk dört gün içerisinde resim yükleyemezsiniz, onaylanmış kullanıcı olmadığınız için. 4 günden sonra belirli bir değişiklik sayısını aştığınıda otomatik olarak onaylı kullanıcı olursunuz. Böylece bazı özellikler aktif olacaktır. Hangi maddenin silindiği konusunda da bilgi verirseniz yardımcı olabilirim, malesef sorunu anlamadım. Kolay gelsin. Nazif İLBEK 09:42, 24 Eylül 2011 (UTC)

Merhaba. Bahsettiğiniz sayfa geçen ay "Çok az bilgi taşıyan ya da hiç bilgi taşımayan kısa içerikli sayfalar silinebilir." kuralı gereğince silinmiş. Bu sebeple daha kapsamlı bir şekilde maddeyi açmayı denerseniz bu durumla karşılacağınızı sanmıyorum. Herhangi bir sorunuz olursa bana aynı şekilde ve hiç çekinmeden ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 17:41, 24 Eylül 2011 (UTC)

                                                                                                                   Resim yükleyemiyom.

Benzemez Kimse Sana[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Şurada ki değişikliğinizde, kişisel temayül bildiren bir ekleme gerçekleştirmişsiniz. Herhangi bir kaynağa dayanmayan, (büyük ihtimalle, olasılıkla, muhtemelen) gibi sıfatlar kullanarak değişiklik yapmak vikipedi kuralları gereğince uygunsuz olarak karşılanmaktadır. Bu nedenle yaptığınız değişikliği geri aldım. Kaynak bulduğunuzda eklerseniz yeniden gözden geçirilecektir. İyi günler dileğiyle... Garbino (mesaj) 11:31, 13 Eylül 2012 (UTC)

Selamlar Alper Bayrak, tekrar açıldığına dair haberleri güvenilir kaynaklardan bulamıyorum. Eğer sizde bu bilgiyi onaylayabileceğiniz kaynaklar varsa ekler misiniz. Zira, internette bulduğum bilgileri güvenilir kaynaklardan onaylatamıyorum. İyi vikiler ~Tarkovsky~ 20:47, 1 Ekim 2012 (UTC)